kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.
aynı kaderi yaşıyoruz gene.bende yıkıldım bu sabah. sabaha kadar uyuyamadım heyecandan biliyomusun,bütün gücüm çekildi sanki.
canımmm hepimiz senin hissettiklerini hissediyor yaşıyoruz inan hayalkırıklıgı bekleyişin verdiği sitres ve gerginlik inan hiçbirşeye benzemiyor ben benlikten çıktım stresten şimdi hasta yatıyorum öyle vücudum zayıf düştüki heryerim agrıyor üşüttüm böbreklerim de agrıyor sanırım iltahap var şuan bile sana yazarken elim titriyor mecalim yok anlayacagın .ama şu varki rabbim inan bebişlerimize kavuşturacak yakında 2. aşılamam ve ondan önce 3 ilaç tedavisi geçirdim.ama artık şuan daha inaçlı ve umutluyum şimdi sanırım ya iğneli aşılama ya geçilicek yada tüp bebek denicez pazartesi belli olucak bundan sonraki tedaviler olumlu olucak sende inanarak kaldıgın yerden devam ediceksin canım na olur üzülme zor olsada kendini mutlu haberi alacagın güne hazırla canım motive et eşlerimizde inan biz böyle duygusal olarak kendimizi saldıgımızda onlarda etkilenip umutsuzluga düşüyorlar .eşimi bir görseniz bana okadar umutla yaklaşıyorki kendimi onun sayesinde daha güçlü hissediyorum .şuan adetliyim adet bitince 41 gün boyunca meryem ve yusuf suresine başlıcam ve bende kansızlık var pekmez ve için de ballı çörek otu karışımına başlıcam canım hadi sizde uygulayın bunları ve gerisini bekleyelim görelimm olmazmı denemekten ne çıkar okadar çok duydumki meryem suresini okuduktan sonra hiç beklemedigi anda hamile kalan çok var eşimde inanıyor olucak
Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur
Arkadaşlar bende mart 26 da aşılama olmuştum dayanamayıp 1 saat önce eczaneden aldığım testi yaptım ama ne yazıkki tek çizği hayal kırıklığına uğradık daha adet olmadım ama sonuç neğatif arkadaşlar, kan testinde de pozitif çıkacağını zannetmiyoruz umudumuz gelecek ayı inşallah gelecek ay olur....
canım benımde karnım agrımamıstı ama 12. gunde kanda baktırdım pozıtıf cıktı ılk asılamamdada tutmustu benım 13. gunde cıkmıstı ama o kımyasal gebelık olmustu bence artık kanda baktırabılırsın benım drum 12 14. gunlerde kanda cıkar demıstı nıtekım olede oldu tecrubeyle sabıtledım
Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur
kızlar bende kan testine akşam gideceğim bugün 12.günüm.doktorum bugün test yapmamı sölemişti.rabbimin izniyle inşallah pozitif sonuç alırız.pozitif sonuçlar duydukça çok seviniyorum
kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.
cnm senin sonucunu öğrenmek için heyecanla girdim ama negatifmiş çok üzüldüm inan..ama pes etmek yok sakın birkaç güne kendini toparlarsın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürecek birgün sadece vakti var..
su perisi mrb canım.benide ümidini sonraki aya devredenlere ekle.bu macerada burda bitti anlayacağın...
canım üzüldüğünden eminim burda bir aile gibi olduk herşeye beraber sevinip beraber üzülüyoruz.yazıkki üzüntülerimiz daha fazla.artık olan oldu yapacak bişeyim yok.ilk aşılamada o ilk günü hatırlıyorum ağlama krizi geçirmiştim resmen bunda eve gelene kadar tek bir damla yaş bile dökmedim evdede toplamda 5-10 dk anca ağladım yani insanoğlu herşeye alıştığı gibi bunada alışıyor.bi yerden sonra uyuşuyorsun hissetmiyosun birşey.şuan bende aynen öyleyim ruhsuzum duygusuzum elim kolum tutmuyor sanki.ama bikaç gün içinde çok çok iyi olacağım hatta pazartesi tekrar gideceğim doktora...
Cnmm bende seni merak etmistim gecmis olsun:/ Ama dediğin gibi inan olumsuzluğa alıştıkta insan daha çabuk kabulleniyorsun. Biliyosun benim3.asilamada olmadı ama sonucu aldığımda çok duygusuzdim. Elbet bir gun olucak pes etmek yok.. ben ay sonunda tüpe başlıyorum bile. Ne kadar ara versem daha kötü olucak biliyorum .Boyle tedavi süresinde bile birşeylere yaklaştıkça daha umutlu oluyorz sonuçta .Sonunu dusundukce beklemekte güzel.. Durmak yok yola devamins, 3.asilamanda kavusursun bebisine
gerçekten çok kötü bir durum anlattığın Allah kimseye vermesin.bikaç gün içinde toparlanacam elbette bende.zaten karar belli 3.aşılamayı yapıp o da olmazsa tüpe geçiyoruz.hem benim kararım böyleydi hem de doktorum bugün aynı şeyleri söyledi.
benim dayımın eşinin aşılaması 4. de tutmuş ikiz bebeği oldu hatta şimdi 5 yaşındalar:) üstelik o hiç adet olmazdı yumurtalama ile ilgili büyük problemleri vardı onun bile oldu düşünsene ilaçla falan sen umudunu kaybetme seni çok iyi anlıyorum benimde ilk aşılamam tutmadığında aynı şeyleri hissetmiştim şimdi ikinci kez deniyoruz bukez aşılamamı veya başka bişeymi bilmiyorum ama korkuyorum işte böyle korkular ve umutsuzluklar bizi etkiliyo aslında rahat olmalıyız ama yapamıyoruz bunu senin çocuğun olacak göreceksin bak ne istersen Allahtan iste onun zamanı geldiğinde olacaktır
inşallah dediğin gibi olur masal.ben pko lu olduğum için benimde yumurtlama problemim var maalesef.biz ne kadar ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor buna inanıyorum .inşallah günün birinde hepimizde annelik duygusunu yaşarız...
gözünüz aydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnncanım çok sevindim rabbim inşallah kucağınada almayı nasip etsin.inşallah çok güzel haber verdin.
güzün aydın canım cok sevındım allah tamamına erdırsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn salıklı dogumlar nasıp etsin bugunde benım 11. gunum idrar testı yaptım meraktan ama çıkmadı goguslerımın acısı harıcınde belırtıde yok
bende bugun osmanbeye gıdıyorum yakında dugun var abıye almaya herkese bol sans
Çoookkk güzel bir haber buuu.Çok sevindim.Tebrik ederim seni.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
canım tebrik ederim çok sevindim inanki sonunda bir hamile haberi daha aldık şükürallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede bol bol dua et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?