Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.

canımmm hepimiz senin hissettiklerini hissediyor yaşıyoruz inan hayalkırıklıgı bekleyişin verdiği sitres ve gerginlik inan hiçbirşeye benzemiyor ben benlikten çıktım stresten şimdi hasta yatıyorum öyle vücudum zayıf düştüki heryerim agrıyor üşüttüm böbreklerim de agrıyor sanırım iltahap var şuan bile sana yazarken elim titriyor mecalim yok anlayacagın .ama şu varki rabbim inan bebişlerimize kavuşturacak yakında 2. aşılamam ve ondan önce 3 ilaç tedavisi geçirdim.ama artık şuan daha inaçlı ve umutluyum şimdi sanırım ya iğneli aşılama ya geçilicek yada tüp bebek denicez pazartesi belli olucak bundan sonraki tedaviler olumlu olucak sende inanarak kaldıgın yerden devam ediceksin canım na olur üzülme zor olsada kendini mutlu haberi alacagın güne hazırla canım motive et eşlerimizde inan biz böyle duygusal olarak kendimizi saldıgımızda onlarda etkilenip umutsuzluga düşüyorlar .eşimi bir görseniz bana okadar umutla yaklaşıyorki kendimi onun sayesinde daha güçlü hissediyorum .şuan adetliyim adet bitince 41 gün boyunca meryem ve yusuf suresine başlıcam ve bende kansızlık var pekmez ve için de ballı çörek otu karışımına başlıcam canım hadi sizde uygulayın bunları ve gerisini bekleyelim görelimm olmazmı denemekten ne çıkar okadar çok duydumki meryem suresini okuduktan sonra hiç beklemedigi anda hamile kalan çok var eşimde inanıyor olucak

Son düzenleme:
aynı kaderi yaşıyoruz gene.bende yıkıldım bu sabah. sabaha kadar uyuyamadım heyecandan biliyomusun,bütün gücüm çekildi sanki.

mrb papatya sanada çok geçmiş olsun.bu kaçıncıydı senin.sen testmi yaptın adet mi oldun.şuan bende bütün duygularımı kaybettim uçmuş gibiyim

Son düzenleme:

çiğdemcim mrb.damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.ben meryem suresini okumuştum ilk aşılamadan önce ama hala mucizesini beklemedeyim...tedaviden zaten asla vazgeçmeyeceğim eğer kist kalmamışsa hemen 3.aşılamayıda bu adette yaptırmak istiyorum.zaten sonrası tüpe geçiş olur.

Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur

canım tebrik ederim çok sevindim inanki sonunda bir hamile haberi daha aldık şükür allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede bol bol dua et..

canım karar vermek için çok erken kan testi yaptır bi an önce ben yaptırdım 2.45 çıktı salı tekrar yükselirse hamileyimm

selocaan senin 12.gün kanda beta hcg kaç çıkmıştı doktorum acele etme die solemedi benim 2.45 çıktı ama hamilemiyim deilmi ??

Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur

canım beniiiiiimmm çok çok çok mutlu oldum umarım bebek isteyenlerede boylece umut olursun Allahım hepimizin dularını kabul etsin Allahım sağsalim kucağına aldırsın analı babalı büyütsün inşllh

eeeeeeeeeeee tablomuzun dördüncü ismi belli oldu

kızlar bende kan testine akşam gideceğim bugün 12.günüm.doktorum bugün test yapmamı sölemişti.rabbimin izniyle inşallah pozitif sonuç alırız.pozitif sonuçlar duydukça çok seviniyorum

inşallah hayırlı haberle dönersin canım bekliyoruz dualarımız seninle..

kızlar ben şimdi geldim eve sonucumu aldım almaz olaydım tabi.gene negatif gene olmadı.bu da bitti.

cnm senin sonucunu öğrenmek için heyecanla girdim ama negatifmiş çok üzüldüm inan..ama pes etmek yok sakın birkaç güne kendini toparlarsın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürecek birgün sadece vakti var..

su perisi mrb canım.benide ümidini sonraki aya devredenlere ekle.bu macerada burda bitti anlayacağın...

canım üzüldüğünden eminim burda bir aile gibi olduk herşeye beraber sevinip beraber üzülüyoruz.yazıkki üzüntülerimiz daha fazla.artık olan oldu yapacak bişeyim yok.ilk aşılamada o ilk günü hatırlıyorum ağlama krizi geçirmiştim resmen bunda eve gelene kadar tek bir damla yaş bile dökmedim evdede toplamda 5-10 dk anca ağladım yani insanoğlu herşeye alıştığı gibi bunada alışıyor.bi yerden sonra uyuşuyorsun hissetmiyosun birşey.şuan bende aynen öyleyim ruhsuzum duygusuzum elim kolum tutmuyor sanki.ama bikaç gün içinde çok çok iyi olacağım hatta pazartesi tekrar gideceğim doktora...

su perisi mrb canım.benide ümidini sonraki aya devredenlere ekle.bu macerada burda bitti anlayacağın...

Cnmm bende seni merak etmistim gecmis olsun:/ Ama dediğin gibi inan olumsuzluğa alıştıkta insan daha çabuk kabulleniyorsun. Biliyosun benim3.asilamada olmadı ama sonucu aldığımda çok duygusuzdim. Elbet bir gun olucak pes etmek yok.. ben ay sonunda tüpe başlıyorum bile. Ne kadar ara versem daha kötü olucak biliyorum .Boyle tedavi süresinde bile birşeylere yaklaştıkça daha umutlu oluyorz sonuçta .Sonunu dusundukce beklemekte güzel.. Durmak yok yola devam ins, 3.asilamanda kavusursun bebisine

evet canım dediğin gibi zamanla alışıyoruz bu duruma..bizi bizden başka kimse anlayamaz sen sakın kötü düşünme ruh halini çok iyi anlıyorum haklısın ama inşallah 3.aşılamanda tutacak cnm benim..

canım ya çok teşekkür ederim.o kadar tuhafım ki şimdi hatta rahatım belkide bilmiyorum,boşlukta gibiyim inan.tek bildiğim şey 3.ve son aşılamama geçiyorum.pazartesi ikinci testten sonra netleşecek bir çok şey. bu arada seninde inşallah ilk ve son tüpün olur.gelişmelerden mutlaka haberdar et bizi.

benim dayımın eşinin aşılaması 4. de tutmuş ikiz bebeği oldu hatta şimdi 5 yaşındalar:) üstelik o hiç adet olmazdı yumurtalama ile ilgili büyük problemleri vardı onun bile oldu düşünsene ilaçla falan sen umudunu kaybetme seni çok iyi anlıyorum benimde ilk aşılamam tutmadığında aynı şeyleri hissetmiştim şimdi ikinci kez deniyoruz bukez aşılamamı veya başka bişeymi bilmiyorum ama korkuyorum işte böyle korkular ve umutsuzluklar bizi etkiliyo aslında rahat olmalıyız ama yapamıyoruz bunu senin çocuğun olacak göreceksin bak ne istersen Allahtan iste onun zamanı geldiğinde olacaktır

inşallah dediğin gibi olur masal.ben pko lu olduğum için benimde yumurtlama problemim var maalesef.biz ne kadar ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor buna inanıyorum .inşallah günün birinde hepimizde annelik duygusunu yaşarız...

olacağına ben inanıyorum karamasarlıklarmıa ragmen inanıyorum sende inan aşılamayacak problemelerimiz yok dediğin gibi inş bi gün bizimde bebeğimiz olucak

Cok tesekkurler canim benim Rabbim isteyen herkese versin ben asilamaya alistigim icin inanamiyorum hala

Kendini uzme ben 12 13 14 15 gunlerin hepsinde idrar testi yaptim cikmadi insallah kan testinde cikacaktir cunku benimde sadece gogus agrisi vardi baska hic bir sey yok

Çoookkk güzel bir haber buuu.Çok sevindim.Tebrik ederim seni.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Cok cok tesekkur ederim canlarim benim insallah sizlerinde guzel haberlerini almak nasip olur hep birlikte sevinecez Allahin izni ile

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

18- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

19- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

20- hypou 11.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

21- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

22- tugok 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

23- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

24- janim 22.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

25- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

26- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

4- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- mda 30.03.2012 SONUÇ:

2- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

3- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

4- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

5- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

6- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

7- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

8- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

9- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…