Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben şubat 18de 1.aşılamamı oldum mart 20de 2.aşımamaı oldum nisan boş gececek allah kısmet ederse mayıs 18de falanda 3.aşılamamı olcam rabbim inşllah hayırlısı ile bebeğimi 3.aşılamada verir banada ve isteyen tüm arkadaşlarıma aminnn

herkese merhabalar kızlar.ben bugün acayip heyecanlıyım.yarın bu saatlerde kanımı vermiş ve sonucumu bekliyor olacağım.inşallah sonucum güzel olur.hepinizin dualarınıbekliyorum.

yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah hamileyim diye gelirsin buraya dualarımız seninle..

merhaba kuzu ,
senmi benmi ben senden daha da çok heyecanlıyım.geçen adetindede böyle son güne kadar beklemişmiydin, yoksa öncemi regl olmuştun .rabbim inşallah tutar yarın bize mutlu haberler verirsin

canım merhaba.ilk aşılamada testten sonra adet olmuştum.yani son güne kadar saydım o yüzden bunda hep dua ettim Allahım eğer tutmayacaksa nolur hemen adet olayım diye ama hala olmadım.
doktorunda hayret bişeymiş hastasını korkututan doktorda hiç görmedim doğrusu.rahim filmini bende çektirdim korkulacak bişey yok.hem de anestezi falanda almadım.tek başıma gittim çektirmeye dönüştede otobüse binip döndüm eve.topu topu on dakikalık bir işlem.evet biraz acı oluyor ama asla dayanılmayacak bişey değil.

yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah hamileyim diye gelirsin buraya dualarımız seninle..
superisi inşallah dediğin gibi olur.nolur dua edin.

mcan84 canım inşallah hayırlı haberlerini alırız heyacanın hecanımız umudun umudumuz dualarımız hepimizle
çiğdemcim çok teşekkür ederim hepinizin duasına çok ihtiyacım var.Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah.

mcan unşallah bebeğin seninledir. seninle bizde seviniriz. benim aşılamam martta yetişmedi. 2 nisanda oldum aşılama. hayırlısı olsun hakkımızda.

masalcım mrbb rahım fılmını oonce cektırmen lazımdı.rahım fılmı tup acıkmı kapalımı ona bakılır.e senınkı tutmus dusmus o zaman acıkkı tutmus sperm tuplerden gecmıs.o zaman nıye rahım fılmı cektırıryosun dokotruna sorsaydın keske..
canım bende ankaradayımm ama anakraddaa ısler bıraz masraflı heryerde oledır ama ben sole bakıyroum ankarada ı bı doktor baya pahalı

benım doktoru onerebılırım ıstersenn ben ozelıne gıdıyorum
onun dısında zekaı tahır burak ahstanesı avr devlet olarakta oraya guvenebılrısınnn
kolay gelsın

çok tşk ederim bana cesaret verdi söylediklerin ya ben zaten daha ne olduğumuzu anlayamadım sorun bendemi eşimdemi daha onu netleştiremedik 7 ay falan oldu daha ben problem ne onu bile bilmiyorum hem bende sorun olmadığını söylüyorlar hemde bana ilaç veriyo eşimin sperm sonuçları az çıkıyo ama doktor malatyada yaptırdığınız tahlil iyi çıkmış bunda göre hareket edicez diyor ama diğer iki tahlilde az çıktı kafamda çok soru işareti var işte bu yüzdende başka bi yere gitmek istiyorum ankara bana daha uygun olacağı için orada biyerler araştırıyorum

evet asllında çok doğru söylüyorsun kanımda bi yükselme oldu tutulma olmuş dediler dediğin gibi tüplerimde bi sorun olsa tutmazdı diye düşünüyorum ama bazen tüplerdeki sorunlar nedeniyle böyle erken zamanda düşebiliyormuş internette okumuştum
internetten araştırdım ankarada bi iki tüp bebek mezkezi şimdi onları arayıp bilgi alıcam sen doktorunun ismini ve muayenehanesinin nerde olduğunu söylermisin veya özel hastanedeyse oranın adını verirmisin bişey daha var eşimide araştıracakları bi yer olmalı gittiğim yer sgk ile anlaşması olmalı çünkü ben devlet memuruyum eşimde rapor falan durumlarında yardımcı olabilecek biyer arıyorum ayyy ne bileyim yaa çok kafaya takıyorum rahatla diyorlar bi türlü aklımda çıkaramıyorum

slm ben 24 mart da aşılama yaptırdım yarın test yaptırmam lazım ama ben pazartesi gününe erteledim çünkü doktorum pzrt gelecekmiş çünkü bu 2. aşılamam ilk aşılamam da hiç ağrım olmadı bekleme sürecinde ama bu aşılamada ağrılarım var ama bu aşılama doktorum jel verdi ilk aşılamada vermemişti bu yüzden ağrılarımı bu jel e yoruyorum göğüslerim ağrıyor adet görecekmişim gibi hissediyorum sol tarafım ağrıyor ama akıntım da var ama bu akıntıda jelden dolayı herhalde diye yorumluyorum

cansu senden cvp bekliyorum (

bloved aynı gün aşılama olmuşuz senle benimde 2.aşılama bu.yarın sabah test yaptıracağım ben.bu aşılamada benimde devamlı bel ve kasık ağrım oldu.inşallah ikimizin sonucuda pozitif olur.

KIZLAR HEPİNİZİN İLETİSİNİ OKUDUM AMAAA BEN BUGÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM BUGÜN AŞILAMAMIN 12.GÜNÜ VE BETA HCG 2.45 ÇIKTI DOKTORUM İKİ GÜN SONRA YİNE YAPTIR DEDİ ŞİMDİ BEN HAMİLE MİYİM DEĞİL MİYİM BİLEMİYORUM ACAYİP ŞAŞKINIM BU DEĞER İYİMİ NORMAL Mİ NEEE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Canım şuan için ne negatif nede pozitif diyebiliriz.Çünkü bir sonraki betahcg de artmasına bağlı inşallah değerin artar ve hamilesindir.Bende rüyamda betahcg 2 çıktığını ve hamile olduğumu görmüştüm.

selamm kızlarr salı gününden beri görüşemiyoruz :) biraz uzak kalmak istedim. en iyi sizler bilirsiniz hayalkırıklıgı kolay kolay atlatılmıyo.... ben doktorumla konuştum ve tedaviye biraz ara vermeye kara verdik. allah kısmet ederse sonbahara dogru başlamak istiyorum. rabbim isteyen herkese biran önce saglıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.

hakkında hayırlısı olsun mavis.ama sonbahara kadar verdiğin ara biraz fazla bence..

inşallah artar canım bunu çok isterim..
testi nerde yaptırdın??

ben mayıs sonunda deneyeceğim eğer kendiliğimden hamile kalmazsam :) diyet yapıyorum şuan onun için erteledim..nerde yaptırmayı planlıyosun peki tüp bebeği?

Canim ben ve butun ailem deli gibi tup bebek doktoru ariyoruz haha.. Benim icin hangi merkez oldugu onemli degil.. doktor cok onemli o yuzden onu secmeye calisiyorum aklimda iki isim var
1. Dr. Cem Demirel - Memorial
2- Dr. Bulent Urman - Amerikan Hastanesi

Birde kayinpederim Dr. Aret Kamar'i dusun dedi cunku taniyormus yakinen fakat ben onu dusunmuyorum.. Dr. Cem ile Bulent'e mail yolladim ikiside sorularimi cevapladi.. Kalbim Dr. Cem diyor fakat annemlerin evine yakinligindan dolayi mantigim Dr. Bulent diyor haha

Benimde kilo vermem lazim ideal protein diye bir diete baslicam pazartesi.. isyerinden bir kiz arkadasim 20 kilo verdi 3 ayda.. Kiz gozumun onunde eridi ayol.. Sen kiminle calismayi dusunuyorsun? Istanbuldamisin? Kac yasindasin? Ben 32 bu arada (uhuhuhu)

Canim benim senin bebis olayin hikaye gibi olmus.. INSALLAH bu kez tutar.. Tutmaz ise Tup bebek mi yaptiracaksiniz? Biz esim 1 sene oncesine kadar pek cocuk dusunmedik.. Daha dogrusu dusunuyordukta zamani gelince filan diyorduk.. EE simdi esim 34 yasinda ben 32.. Zaman geldide geciyor bile :) Bizde nedeni bilinmeyen kisirlik tanisi koyuldu.. Hersey iyi gorunuyor kagit ustunde veya muayenede fakat cocuk olmuyor.. Asilama harika bir secenek fakat sans orani dusuk oldugu icin birdaha denem istemiyorum ben. O yuzden direk tuplenelim dedik esimle..:)

herkese merhabalar kızlar.ben bugün acayip heyecanlıyım.yarın bu saatlerde kanımı vermiş ve sonucumu bekliyor olacağım.inşallah sonucum güzel olur.hepinizin dualarınıbekliyorum.

Canim dualarimiz seninle.. INSALLAH tutar ve guzel haberini aliriz!!! Guzel bir uyku uyu bu gece, yarina guzel basla ve guzel haberler al INSALLAH..

bloved aynı gün aşılama olmuşuz senle benimde 2.aşılama bu.yarın sabah test yaptıracağım ben.bu aşılamada benimde devamlı bel ve kasık ağrım oldu.inşallah ikimizin sonucuda pozitif olur.

Ayy cnm gun geldi demek ins. bebis seninledir yarin güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…