bende ilk 2 aşılamamda çok büyük hayal kırıklığına uğrayıp çok üzülmüştüm ve doktoruma gidip artık aşılama yaptırmak istemediğimi, tüp bebeğe geçmek istediğimi söylemiştim.doktorumda hiç olmazsa son bir kez daha deneyelim diye ikna etmişti beni.ama inan ki sırf onun isteği diye kabul ettim.biran önce yapalım bitsin tüp bebeğe geçelim diyordum. Ama kısmet işte o istemediğim 3.aşılamada geldi bana yavrum.o yüzden derim ki ara vermeden devam edin.tüp bebeğe de geçecek olsanız niye ara veriyorsunuz? Amaç belli biran önce neticelendirmek en iyisi değil mi? Ben 2006 senesindeki aşılamalarımdan sonra şubat ve mart ayında 2 aşılama daha oldum üstelik çok zor gelişti yumurtalarım. Ilkinde 29 gün ikincisinde 22 gün iğne oldum.dayanılmayacak bişey değil sonuçta. Başa gelen çekilir sonucu güzel olsun.ben bu ayda deneyecektim ama bu seferde doktorum yeter dedi.sonuçta 5 aşılama geçti başımadan.ama bence ara vermeden devam edin.boşverin dinlenmeyi. Hamileliğinizde bol bol dinlenirsiniz.
herkese merhabalar kızlar.ben bugün acayip heyecanlıyım.yarın bu saatlerde kanımı vermiş ve sonucumu bekliyor olacağım.inşallah sonucum güzel olur.hepinizin dualarınıbekliyorum.
yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah hamileyim diye gelirsin buraya dualarımız seninle..
merhaba kuzu ,
senmi benmi ben senden daha da çok heyecanlıyım.geçen adetindede böyle son güne kadar beklemişmiydin, yoksa öncemi regl olmuştun .rabbim inşallah tutar yarın bize mutlu haberler verirsin
doktorunda hayret bişeymiş hastasını korkututan doktorda hiç görmedim doğrusu.rahim filmini bende çektirdim korkulacak bişey yok.hem de anestezi falanda almadım.tek başıma gittim çektirmeye dönüştede otobüse binip döndüm eve.topu topu on dakikalık bir işlem.evet biraz acı oluyor ama asla dayanılmayacak bişey değil.rahim filmi biraz ağrılı bişeymiş doktor öyle söyledi o yüzden geciktirdim dedi belki gebe kalırsın diye buayda beklicem diyo ilk tahlilinde eşimin sperm sonucu düşük çıktığı için ilk olarak aşılama demişti sende sorun yok demişti ben artık ankaraya gitmek istiyorum ama gidebileceğim iyi biyer arıyorum ayrıca rahim filimindende korkuyorum soğan kürü diyolar eşim içinde keçi boynuzu kürü diyorlar bilmiyorum ne yapacağımı ankarada takip olup gittiği yerden memnun olan varsa ltfn cvp yazsın
superisi inşallah dediğin gibi olur.nolur dua edin.yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah hamileyim diye gelirsin buraya dualarımız seninle..
çiğdemcim çok teşekkür ederim hepinizin duasına çok ihtiyacım var.Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah.mcan84 canım inşallah hayırlı haberlerini alırız heyacanın hecanımız umudun umudumuz dualarımız hepimizle
merhaba ben mart 17 de aşılama oldum aşılamanın 14. günü gittim kanda baktırdım sonuç:12,84 çıktı yükselme var tutulma olmuş dedi ama henüz yeni dedi ertesi gün adet oldum yoğun bi kanamam oldu adetin 3. günü tekrar gittim yine baktılar sonuç:7 ye düşmüş doktor tutmuş ama daha yerleşemeden adetle düşmüş dedi üzüldüm bende bi sorun olmadığını söylüyor eşimide takip ettiriyoruz ilk sonucunda sperm sonucu az çıktı o yüzden aşılama için malatyaya gittim orda sperm tahlili yaptılar çok iyi çıktı kafamız karıştı burda bidaha yaptırdık yine düşük çıktıdoktor ben malatyanın sonucuna güveniyorum diyo ama diğer ikisinde düşük çıktı biz çok kötüyüz bu ay normal yolla deneyelim önümüzdeki ay rahim filmi çekeriz dedi yoruldum yıprandım ne yapcam bilmiyorum ankarada bi hastaneye gitmek istiyorum gidebileceğim hem eşimi hem beni araştırabilecekleri iyi bi yer bilen varsa lütfennn cvp yazsın başka önerilerinizde varsa şuan çok çaresiz hissediyorum
canım merhaba.ilk aşılamada testten sonra adet olmuştum.yani son güne kadar saydım o yüzden bunda hep dua ettim Allahım eğer tutmayacaksa nolur hemen adet olayım diye ama hala olmadım.
doktorunda hayret bişeymiş hastasını korkututan doktorda hiç görmedim doğrusu.rahim filmini bende çektirdim korkulacak bişey yok.hem de anestezi falanda almadım.tek başıma gittim çektirmeye dönüştede otobüse binip döndüm eve.topu topu on dakikalık bir işlem.evet biraz acı oluyor ama asla dayanılmayacak bişey değil.
superisi inşallah dediğin gibi olur.nolur dua edin.
çiğdemcim çok teşekkür ederim hepinizin duasına çok ihtiyacım var.Allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
masalcım mrbb rahım fılmını oonce cektırmen lazımdı.rahım fılmı tup acıkmı kapalımı ona bakılır.e senınkı tutmus dusmus o zaman acıkkı tutmus sperm tuplerden gecmıs.o zaman nıye rahım fılmı cektırıryosun dokotruna sorsaydın keske..
canım bende ankaradayımm ama anakraddaa ısler bıraz masraflı heryerde oledır ama ben sole bakıyroum ankarada ı bı doktor baya pahalı
benım doktoru onerebılırım ıstersenn ben ozelıne gıdıyorum
onun dısında zekaı tahır burak ahstanesı avr devlet olarakta oraya guvenebılrısınnn
kolay gelsın
evet asllında çok doğru söylüyorsun kanımda bi yükselme oldu tutulma olmuş dediler dediğin gibi tüplerimde bi sorun olsa tutmazdı diye düşünüyorum ama bazen tüplerdeki sorunlar nedeniyle böyle erken zamanda düşebiliyormuş internette okumuştum
internetten araştırdım ankarada bi iki tüp bebek mezkezi şimdi onları arayıp bilgi alıcam sen doktorunun ismini ve muayenehanesinin nerde olduğunu söylermisin veya özel hastanedeyse oranın adını verirmisin bişey daha var eşimide araştıracakları bi yer olmalı gittiğim yer sgk ile anlaşması olmalı çünkü ben devlet memuruyum eşimde rapor falan durumlarında yardımcı olabilecek biyer arıyorumayyy ne bileyim yaa çok kafaya takıyorum rahatla diyorlar bi türlü aklımda çıkaramıyorum
slm ben 24 mart da aşılama yaptırdım yarın test yaptırmam lazım ama ben pazartesi gününe erteledim çünkü doktorum pzrt gelecekmiş çünkü bu 2. aşılamam ilk aşılamam da hiç ağrım olmadı bekleme sürecinde ama bu aşılamada ağrılarım var ama bu aşılama doktorum jel verdi ilk aşılamada vermemişti bu yüzden ağrılarımı bu jel e yoruyorum göğüslerim ağrıyor adet görecekmişim gibi hissediyorum sol tarafım ağrıyor ama akıntım da var ama bu akıntıda jelden dolayı herhalde diye yorumluyorum
KIZLAR HEPİNİZİN İLETİSİNİ OKUDUM AMAAA BEN BUGÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM BUGÜN AŞILAMAMIN 12.GÜNÜ VE BETA HCG 2.45 ÇIKTI DOKTORUM İKİ GÜN SONRA YİNE YAPTIR DEDİ ŞİMDİ BEN HAMİLE MİYİM DEĞİL MİYİM BİLEMİYORUM ACAYİP ŞAŞKINIM BU DEĞER İYİMİ NORMAL Mİ NEEEYORUMLARINIZI BEKLİYORUM
inşallah güzel haberlerinizi alırız ve hepimize umut olursunuz..
selamm kızlarr salı gününden beri görüşemiyoruz :) biraz uzak kalmak istedim. en iyi sizler bilirsiniz hayalkırıklıgı kolay kolay atlatılmıyo.... ben doktorumla konuştum ve tedaviye biraz ara vermeye kara verdik. allah kısmet ederse sonbahara dogru başlamak istiyorum. rabbim isteyen herkese biran önce saglıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.
KIZLAR HEPİNİZİN İLETİSİNİ OKUDUM AMAAA BEN BUGÜN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM BUGÜN AŞILAMAMIN 12.GÜNÜ VE BETA HCG 2.45 ÇIKTI DOKTORUM İKİ GÜN SONRA YİNE YAPTIR DEDİ ŞİMDİ BEN HAMİLE MİYİM DEĞİL MİYİM BİLEMİYORUM ACAYİP ŞAŞKINIM BU DEĞER İYİMİ NORMAL Mİ NEEEYORUMLARINIZI BEKLİYORUM
ben mayıs sonunda deneyeceğim eğer kendiliğimden hamile kalmazsam :) diyet yapıyorum şuan onun için erteledim..nerde yaptırmayı planlıyosun peki tüp bebeği?
canım ben İzmir'e gidiyorum.kendim Aydın'dayım,ben şimdiki doktorumu bir arkadaş tavsiyesi ile buldum.Sait yücebilgin kendisi Ege Ünv. İnfertilitede prof. ama özel muayenehanesi var.Tüp bebek ve aşılamaları Özel Ege Tüp bebek te yapıyormuş .Ama benim aşılamayı bazı aksilikler yüzünden kendi muayenehanesinde yapmak zorunda kaldı.
Biz bundan 4 sene evvel bebek düşünmeye başladık ancak ilk dört ay olmadı bende araştırmıştım dört beş ay olmuyorsa doktora gitmek gerekliydi. Burada bulunan özel bir hastahaneye gittim doktor bende myom oldugunu ve açık ameliyat olmam gerektiğini söyledi sonrada ben giyinirken bana reçete yazmış hemde klomen ama bana yazdıgını söylemedi bir dahaki adet olunca gel dedi. bende tesadür eczacı bir arkadaşıma grip ilacı almaya gittiğimde fark ettik karnedeki reçeteyi aradık doktoru ama ilacı kullanmak için 9 gün geç kalmıştım ve doktor hakkında olumsuz çok şey duymuştum bende kızdım ve o doktora gitmemeye karar verdim.Sonra başka bir özel merkee gittim bana ve eşime hiç tahlil yapılmadan klomen tedaviye başladık. sonra 1 tane folikül oldu ve bana pregyl igne bul hemen vuralım dedi ama ne mümkün bulmak başkası olmaz diyor. gecenin saat 03:00 de ben igneyi Denizli deki dayımdan rica ile otobüsle getirttim ama o kadar agladımki stresten zaten yumurta falanda gitti. 2 ay denedik olmadı ve bu doktorunda bana cevabı allah allah neden olmuyorki oldu. Hadi dedik 1-2 ay ara verelim saglam bir doktor edinelim. Sonra Aydın merkezde bir özel hastahaneye gittik kadın hormon tahilili yaptı eşime tahliller istedi herşey normal stress yapmışsınız 1 sene daha deneyin dedi ve bizi gönderdi. Bizde ooh hiç bişeyimiz yokmuş diye sevinerek geldik.Ama olmadı özel doktorada maddi sıkıntılarım vardı o yüzden gidemedim ve 4 sene kaybettimki ta geçen agustosa kadar. agustos ayında adet oldum tezmilendim bir hafta sonra tekrar oldum sonra bir hafta sonra tekrar derken 2 ayda 6 kez regl oldum sonra bir arkadaşım şimdiki doktorum Sait Yücebilgin bu işin uzmanı dedi ve hemen randevu aldım işin iyi tarafı akşamüstü 16 dan gece 23 e kadar hasta bakıyor işten izin alman gerekmiyor, hem özel sigortalı oldugum için bana faturada kesiyor.şimdi regl lerim düzene girdi gibi ama 2-3 ay dogum kontrol hapı kullandım ama günde 2 kez toplam 6 kutu bu ayda aşılama oldum baakalım 15 nisan sonuç alacagım tabi adet olmazsam ama bu arada bu düzensiz adetlerimin sebebide menapoz başlangıcı çıktı. Yumurtalıklarım çok fazla zayıf öyleki ultrasonda bile seçilemiyorlar.oooffff ammada dertliymişim bir sürüde yazmışım , kusuruma bakmayın olurmu sizleri yakın buldugum için paylaşmak istedim . Bu arada bizim çevremizde bu kadar sene olmasna karşın kimse durumumuzu bilmedi kimseye söyleyemedik , heleki kayınvalidem duyarsa yandık. bende hiç kimseyle paylaşamıyorum bunları işte sizi bulunca anlatmak istedim.
herkese merhabalar kızlar.ben bugün acayip heyecanlıyım.yarın bu saatlerde kanımı vermiş ve sonucumu bekliyor olacağım.inşallah sonucum güzel olur.hepinizin dualarınıbekliyorum.
bloved aynı gün aşılama olmuşuz senle benimde 2.aşılama bu.yarın sabah test yaptıracağım ben.bu aşılamada benimde devamlı bel ve kasık ağrım oldu.inşallah ikimizin sonucuda pozitif olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?