Canim ben ve butun ailem deli gibi tup bebek doktoru ariyoruz haha.. Benim icin hangi merkez oldugu onemli degil.. doktor cok onemli o yuzden onu secmeye calisiyorum aklimda iki isim var
1. Dr. Cem Demirel - Memorial
2- Dr. Bulent Urman - Amerikan Hastanesi
Birde kayinpederim Dr. Aret Kamar'i dusun dedi cunku taniyormus yakinen fakat ben onu dusunmuyorum.. Dr. Cem ile Bulent'e mail yolladim ikiside sorularimi cevapladi.. Kalbim Dr. Cem diyor fakat annemlerin evine yakinligindan dolayi mantigim Dr. Bulent diyor haha
Benimde kilo vermem lazim ideal protein diye bir diete baslicam pazartesi.. isyerinden bir kiz arkadasim 20 kilo verdi 3 ayda.. Kiz gozumun onunde eridi ayol.. Sen kiminle calismayi dusunuyorsun? Istanbuldamisin? Kac yasindasin? Ben 32 bu arada (uhuhuhu)ben 2,5 haftadır diyetteyim 4 kg yakın verdim dahada vericem inşallah..ben daha önce şubatta aşılama yaptırdım ama tutmadı doktorum 1 ay ara verelim dedi bende bu arada kg vermeye karar verdim o yüzden 2.aşılamayı erteledim..İstanbuldayım evet ve haftaya çarşamba 26 yaşıma basıyorum :)
inşallah artar canım bunu çok isterim..
testi nerde yaptırdın??
bloved aynı gün aşılama olmuşuz senle benimde 2.aşılama bu.yarın sabah test yaptıracağım ben.bu aşılamada benimde devamlı bel ve kasık ağrım oldu.inşallah ikimizin sonucuda pozitif olur.
arkadaşlar ege ünüversitesi ban 2 aşılamayla başlıyorlar fakat rahim filmim temiz olmasına rağmen laparoskopi yapacaklarmış bu beni çok sıktı karnımda kocaman delikler açıcaklar hiç bir sorun olmadığı halde ,laproskopi olanınız varmı aranızda
Arkadaşlar bende mart 26 da aşılama olmuştum dayanamayıp 1 saat önce eczaneden aldığım testi yaptım ama ne yazıkki tek çizği hayal kırıklığına uğradık daha adet olmadım ama sonuç neğatif arkadaşlar, kan testinde de pozitif çıkacağını zannetmiyoruz umudumuz gelecek ayı inşallah gelecek ay olur....
24.03.2012 tarihinde ege ünv. de 1.aşılamam oldu.06.04.2012 de kanda gebelik baktır dediler baktırdım sonuç negatif çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.aranızda ege ünv memnun olan varmı 2.aşılamayı 1 ay ara verdikten sonra başlanacak dediler ege ünv devam edip etmemekte kararsızım.birde aynı tarihte aşılama olan arkadaşları çok merak ediyorum durumları nedir olumlu sonuç aldılarmı.eşimdede bendede sorun yok herşey normal yaşım 33 daha fazla beklemek istemiyorum.arkadaşlar gerçekten kilo hamile kalmaya engelmi evlendiğimde 57 kilo idim 3 yıl içinde 75 kilo oldum aca etken kilomu.tşk.
Arkadaşlar bende mart 26 da aşılama olmuştum dayanamayıp 1 saat önce eczaneden aldığım testi yaptım ama ne yazıkki tek çizği hayal kırıklığına uğradık daha adet olmadım ama sonuç neğatif arkadaşlar, kan testinde de pozitif çıkacağını zannetmiyoruz umudumuz gelecek ayı inşallah gelecek ay olur....
Canim ben ve butun ailem deli gibi tup bebek doktoru ariyoruz haha.. Benim icin hangi merkez oldugu onemli degil.. doktor cok onemli o yuzden onu secmeye calisiyorum aklimda iki isim var
1. Dr. Cem Demirel - Memorial
2- Dr. Bulent Urman - Amerikan Hastanesi
Birde kayinpederim Dr. Aret Kamar'i dusun dedi cunku taniyormus yakinen fakat ben onu dusunmuyorum.. Dr. Cem ile Bulent'e mail yolladim ikiside sorularimi cevapladi.. Kalbim Dr. Cem diyor fakat annemlerin evine yakinligindan dolayi mantigim Dr. Bulent diyor haha
Benimde kilo vermem lazim ideal protein diye bir diete baslicam pazartesi.. isyerinden bir kiz arkadasim 20 kilo verdi 3 ayda.. Kiz gozumun onunde eridi ayol.. Sen kiminle calismayi dusunuyorsun? Istanbuldamisin? Kac yasindasin? Ben 32 bu arada (uhuhuhu)ben 2,5 haftadır diyetteyim 4 kg yakın verdim dahada vericem inşallah..ben daha önce şubatta aşılama yaptırdım ama tutmadı doktorum 1 ay ara verelim dedi bende bu arada kg vermeye karar verdim o yüzden 2.aşılamayı erteledim..İstanbuldayım evet ve haftaya çarşamba 26 yaşıma basıyorum :)
daha cok gencsin canim moralini hic bozma olacak INSALLAH.. Kilo vermek tup bebek'te sansi arttiriyormus o yuzden bende vermek istiyorum.. Sen guzel kilo vermissin boyle devam et.. Ben daha once bir kez daha asilama dusunuyordum acikcasi ama kararimi degistirdim tup bebek yapacagiz INSALLAH.. Istanbul'da nerdensin?
evet asllında çok doğru söylüyorsun kanımda bi yükselme oldu tutulma olmuş dediler dediğin gibi tüplerimde bi sorun olsa tutmazdı diye düşünüyorum ama bazen tüplerdeki sorunlar nedeniyle böyle erken zamanda düşebiliyormuş internette okumuştum
internetten araştırdım ankarada bi iki tüp bebek mezkezi şimdi onları arayıp bilgi alıcam sen doktorunun ismini ve muayenehanesinin nerde olduğunu söylermisin veya özel hastanedeyse oranın adını verirmisin bişey daha var eşimide araştıracakları bi yer olmalı gittiğim yer sgk ile anlaşması olmalı çünkü ben devlet memuruyum eşimde rapor falan durumlarında yardımcı olabilecek biyer arıyorumayyy ne bileyim yaa çok kafaya takıyorum rahatla diyorlar bi türlü aklımda çıkaramıyorum
24.03.2012 tarihinde ege ünv. de 1.aşılamam oldu.06.04.2012 de kanda gebelik baktır dediler baktırdım sonuç negatif çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.aranızda ege ünv memnun olan varmı 2.aşılamayı 1 ay ara verdikten sonra başlanacak dediler ege ünv devam edip etmemekte kararsızım.birde aynı tarihte aşılama olan arkadaşları çok merak ediyorum durumları nedir olumlu sonuç aldılarmı.eşimdede bendede sorun yok herşey normal yaşım 33 daha fazla beklemek istemiyorum.arkadaşlar gerçekten kilo hamile kalmaya engelmi evlendiğimde 57 kilo idim 3 yıl içinde 75 kilo oldum aca etken kilomu.tşk.
Umarım söyledğiniz gibi olur kan tahlilinde çıkar normalde hasta olmam gereken tarih 10-11 nisan ama inşallah olur bu daha ilk aşılamam ve beklemek çok zor ...
selamm kızlarr salı gününden beri görüşemiyoruz :) biraz uzak kalmak istedim. en iyi sizler bilirsiniz hayalkırıklıgı kolay kolay atlatılmıyo.... ben doktorumla konuştum ve tedaviye biraz ara vermeye kara verdik. allah kısmet ederse sonbahara dogru başlamak istiyorum. rabbim isteyen herkese biran önce saglıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah.
3- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
10- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
14- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
ve bebekcim sonuçlarınız nedir merak ettim
herkese şimdiden günaydın kızlar.ben 5 olmadan uyandım bugün vakit geçiremiyorum.sonucumun çıkmasına saatler kaldı çok şükür daha adet falanda olmadım.acaba tuttumu bu sefer çok gerginim devamlı ağlama modundayım.Allahım artık hepimizede acısın ve bizi kurtarsın bu dertten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?