Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bloved aynı gün aşılama olmuşuz senle benimde 2.aşılama bu.yarın sabah test yaptıracağım ben.bu aşılamada benimde devamlı bel ve kasık ağrım oldu.inşallah ikimizin sonucuda pozitif olur.

inşallah pozitiftir hayal kırıkları çok kötü ben de pazartesiyi bekliyeceğim çaresiz ama bu bekleyiş çok zor

mrb canım ben laparoskopi oldum teşhis amaçlı çok zor karar verdim ama iyikide olmuşum diyorum.kocaman delikler olmuyo canım merak etme benim bi göbeğimden bide biraz aşağısından dikişim vardı vardı ocakta oldum çok şükür iyiyim.

24.03.2012 tarihinde ege ünv. de 1.aşılamam oldu.06.04.2012 de kanda gebelik baktır dediler baktırdım sonuç negatif çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı.aranızda ege ünv memnun olan varmı 2.aşılamayı 1 ay ara verdikten sonra başlanacak dediler ege ünv devam edip etmemekte kararsızım.birde aynı tarihte aşılama olan arkadaşları çok merak ediyorum durumları nedir olumlu sonuç aldılarmı.eşimdede bendede sorun yok herşey normal yaşım 33 daha fazla beklemek istemiyorum.arkadaşlar gerçekten kilo hamile kalmaya engelmi evlendiğimde 57 kilo idim 3 yıl içinde 75 kilo oldum aca etken kilomu.tşk.

Arkadaşlar bende mart 26 da aşılama olmuştum dayanamayıp 1 saat önce eczaneden aldığım testi yaptım ama ne yazıkki tek çizği hayal kırıklığına uğradık daha adet olmadım ama sonuç neğatif arkadaşlar, kan testinde de pozitif çıkacağını zannetmiyoruz umudumuz gelecek ayı inşallah gelecek ay olur....

canım neden ümitsiz oldun idrarda şimdi çıkmıyo zaten, kanda çıkar asıl sonuç.olumsuz düşünme sakın kan tahlili yaptır...idrarda çıkması için regli tarihinin 10 günü falan geçmesi lazım ozaman belli olur...

Merhaba kaya, bende 2 nisanda ege ünv de 2. aşılamamı oldum.Şu an beklemedeyim.İlk aşılamamda aklımda pek çok soru işareti kaldı aslında.Biraz üstünkörü yapıyolar gibi aşılmayı.Ama devletteki hakkımızı kullanmak için mecburum.2. aşılamam ilkine göre biraz daha iyiydi.Yada ben artık tecrübeliyim ondan bana öyle geldi.Sonucum 16 nisanda belli olacak.Biz ilk aşılamayı 2 kişi olduk.Onun 2. aşılamasıydı ve pozitif sonucu aldı.bu defa 3 kişi olduk bakalım sonuç ne olacak.Genelde bekleyenlerin içinde bir kişi pozitif görebiliyor aşılamada ihtimal düşük zaten. ama bu ara ege ünv.de yapılan tüp bebek tedavileri pozitif sonuçlanıyor o benim umudumu arttırdı.Bu aşılamam tutmazsa tüpe geçmeyi düşünüyorum.Yine ege de yaptırırım herhalde.yaşım 34 bu arada 8 buçuk yıllık evliyim.

İdrar testinde çıkması için çok erken bence.Adetin başlamadan veye kan testi yaptırmadan hemen üzülme derim ben..

Umarım söyledğiniz gibi olur kan tahlilinde çıkar normalde hasta olmam gereken tarih 10-11 nisan ama inşallah olur bu daha ilk aşılamam ve beklemek çok zor ...

canım hrs kadın saglıgı ankara dıye aratırırsan nette bulursunn.doktorumun ısmı ıbrahım esınlerr..hacettepede ogrencıler ders verıyoo.ama hacettepeyle bı baglantısı yok yanı...
hrs kadın saglıgının komısyonunda gorev alıyomus o hastane esınede bakar canm sgk ıle var dıey bılıyroum..
bıızzım asılamada esımın sperm orası yıkıycak muayehaneye yakın yerdee hastanede bak bakalım kafana yatarsa gozuk gıttın eyrde cok onemlıı cunkuu

Canim selam.. Oncelikle hic moralini bozma burda hepimiz ayni dertten muzdaribiz yani yanliz degilsin :) bende ilk asilamami 22 sinde olmustum benimkide olumsuz.. Simdi tup bebek istiyoruz.. Ve kilo soruna gelince evet kilo almak hamileligi veya hamile kalmayi olumsuz etkileyebiliyor.. Herkez icin degil ama bazi kadinlari etkiliyor neden ise kilolar ile birlikte vucuttaki butun hormal dengenin bozulmasi. Kilo vermeye calis biraz.. Benimde fazlam var hatta biraz fazla fazlaligim var haha bende pazartesi rejime baslayacagim.. Simdi biz tup bebek dusunuyoruz bu yaz.. Bende 32 yasindayim bu arada..

kzılar bugun doktora gıttımm. suan 2 yumruta var dedı bırı 13 bırı 12 mm ımışş..
3 gun daha ıgne yapıp pazartesı tekrar kont gıtcem. adetımın 7.gunu olmasına ragmen ı gelışmısss sevındırık oldum..
daha da olabılır yumurtan dedı bakalım pazartesı bakıcak sanırm carsamba asılama olucamm..

heyean basıyoo o aletın bana gırdını dusundukce ter basıyo resmenn sakınlestırıcı falanmı ıcsem napsam yaa( o gunn

Umarım söyledğiniz gibi olur kan tahlilinde çıkar normalde hasta olmam gereken tarih 10-11 nisan ama inşallah olur bu daha ilk aşılamam ve beklemek çok zor ...

bende 27mart da yaptırdım aşılamamı beklemek çok zor dediğin gibi, benimde regli günüm 9-10 nisan.ümitsiz olma hayırlısı olsun canım...

aynı durumdayım maalesef uğrayamadım kızlar bir tuhaf oldum bebekle ilgili hiçbişey yapasım yok ben zaten bir daha aşılama düşünmüyordum mayısta tüp yaparız diyordum ama şimdi kaçıyorum eylülde yapalım dedim de kocam eylül çok uzak dedi bilmiyorum onun da hayal kırıklığını kaldıramam gibi geliyo korkuyorum allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin kızlar geçmişi okuyamadım ama inşallah yeni hamiş haberleri vardır...

3- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:
10- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:
14- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
ve bebekcim sonuçlarınız nedir merak ettim

Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur

Son düzenleme:
herkese şimdiden günaydın kızlar.ben 5 olmadan uyandım bugün vakit geçiremiyorum.sonucumun çıkmasına saatler kaldı çok şükür daha adet falanda olmadım.acaba tuttumu bu sefer çok gerginim devamlı ağlama modundayım.Allahım artık hepimizede acısın ve bizi kurtarsın bu dertten.

günaydın canım hayırlı haberle gel inşallah.stresten uyuyamamışsın.sakin olmaya çalış rabbim inşallah yüzümüzü güldürür.amiiinnnnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…