Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptıran varsa sonucunu yazabilirmi ben çatlamak üzereyimmmm acaba listenin beşinci ismi kim olcak belkide ben olcammm

vay be bu listede de devredenler bölümündeyim gene.

Ben pazartesi günü kan testi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.Dün göğüslerim aşırı dolgunlaşmıştı ve çok ağrıyordu bu sabah uyandığımda eski haline dönmüştü bu bir günlük değişim neden olabilir sizce?Acaba adetmi olucam :26:

yaptır canım boşa gitmez düşük çıksa bile iki gün sonra tekrar yaptırırsın yükselirse vardır

yaptır canım boşa gitmez düşük çıksa bile iki gün sonra tekrar yaptırırsın yükselirse vardır

Geçen ay betahcg 0,28 çıktı ertesi gün adet oldum şimdi yine ertesi gün adet olursam bir gün için kan tahlili yaptırmasamda çarşambayı bekleyip adet olmazsammı yaptırsam sence?

Yaa birde hiçbir belirti yok bende bu ayda olmadıysa bununla yüzleşmek istemiyorum bir ay daha aynı süreci yaşamak istemiyorum yeni bir aşılamayaı daha kaldıramıycam sanırım.

Slm kızlar aşılamada 11. Gündeyim bcg yaptırdım sonuc 6.98 çıktı. Lütfen yorum yapın(((((

Hamilesiniz tebrikler.Şimdi yapmanız gereken değerin düzenli olarak artıp artmadığını takip etmek sanırım 2 günde bir betahcg yaptırmanız gerekiyor kese görünnene kadar. Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Aşılama ilemi hamile kaldınız?Birde hiç belirtiniz varmıydı benimde bugün 11. günüm. ama kesin ben hamile değilim.

Göğüslerimde çok doldunluk kasıklarımda ağrı belimde ağrı var. Yaa ama emin deilim sonuçtan kac çıkması gerekiodu tutmasaydı

Göğüslerimde çok doldunluk kasıklarımda ağrı belimde ağrı var. Yaa ama emin deilim sonuçtan kac çıkması gerekiodu tutmasaydı

Bende hiçbir belirti yok kesin hamile değilim benim bugün 12. günmüş

Sen hamilesin 5 ten yukarısı hamile oluyor ama 2-3 çıksa bile dr. lar kan testini tekrarlamayı istiyor yani sen hamilesin için rahat olsun sadece 2 gün sonra tekrar yaptır değerin artık artmadığına bakılması lazım.

lovely biz senle aynı gün aşılama olmuşuz 12.günümüz, kaç gündür kasıklarda çok fazla ağrım vardı bugünde hem belim hem kasık ağrısı çok berbatım regli olacak gibiyim ama akşam belli olcak artık gidebilirsem.belkide hamilesindir illaki belirti olması gerekmiyoki canım öyle düşünme.inşallah hamilesindir...

Hiçbirşeyden emin deilim kimyasalda olabileceğini düşünüyorum. Kızlar deger asilamadan kac gun sonra sıfıra düşer? Tecrübesi olanlar yardımcı olursa cokkk sevinirim:)

Hiçbirşeyden emin deilim kimyasalda olabileceğini düşünüyorum. Kızlar deger asilamadan kac gun sonra sıfıra düşer? Tecrübesi olanlar yardımcı olursa cokkk sevinirim:)

olumsuz düşünme bence kan değeri 1 gün sonra 2 katına çıkıyor genellikle hamilelik devam ederse,1veya 2 gün sonra tekrar bi tahlil yaptır canım...

canım cok saol oncelıkle bilgi verdıgın için 12,gun pazara gelıyo 13 pazartesi yaptırırım da devlet hastanesinde yaptıracagım ama randevumu gerekır test yapmak için saglık ocagıda yaparmı

Slm kızlar aşılamada 11. Gündeyim bcg yaptırdım sonuc 6.98 çıktı. Lütfen yorum yapın(((((

bu değere göre hamile olma ihtimalin yüksek..inşallah ilaçların etkisiyle böyle çıkmamıştır ve değerin giderek artar.eğer tutmasaydı sonucun çok düşük çıkardı.örneğin ben bugün sonucumu aldım ilk aşılamamdaki değerin aynısı 0.1 çıktı sonucum.

canım hamılesın ıns pazartesı tesı tekrarla ıns artıs gosterır artısın duzenlıyse yaklasık ıkı kat artıyorsa ıns saglıklı bır gebelıktır aklına olumsuzlukları getırıp stresee sokma kendını bosuna buyuk ıhtımmalle bı anne adayısın artık sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…