canım cok saol oncelıkle bilgi verdıgın için 12,gun pazara gelıyo 13 pazartesi yaptırırım da devlet hastanesinde yaptıracagım ama randevumu gerekır test yapmak için saglık ocagıda yaparmı
lovely biz senle aynı gün aşılama olmuşuz 12.günümüz, kaç gündür kasıklarda çok fazla ağrım vardı bugünde hem belim hem kasık ağrısı çok berbatım regli olacak gibiyim ama akşam belli olcak artık gidebilirsem.belkide hamilesindir illaki belirti olması gerekmiyoki canım öyle düşünme.inşallah hamilesindir...
kızlar bişey sorucam şimdi bende bu ay aşılama yapacağım devlette ama 14. günüm hafta sonuna denk geliyor.şimdi nasıl olacak ya çok telaşlanıyorum
Şimdiden bunu düşünme aşılama illaki 14. gün olacak diye birşey yok ilaç kullanacağın için yumurtalar daha erkende gelişebilir.Şimdiden bunu dr. bile bilemz aşılaman ne gününe denk geleceğini.Benim 15. günde yapıldı iki aşılamamada.Bir arkadaşımın 13. gün yapılmıştı değişebiliyor.Hem haftasonunada denk gelse de bir çare bulunur elbet.
Şimdiden bunu düşünme aşılama illaki 14. gün olacak diye birşey yok ilaç kullanacağın için yumurtalar daha erkende gelişebilir.Şimdiden bunu dr. bile bilemz aşılaman ne gününe denk geleceğini.Benim 15. günde yapıldı iki aşılamamada.Bir arkadaşımın 13. gün yapılmıştı değişebiliyor.Hem haftasonunada denk gelse de bir çare bulunur elbet.
ya çok tedirgin oluyorum hafta sonuna denk gelecek diye benim normalde yumurtalarımdan biri tam zamanında çalışır biri 5 gün gecikmeli o yüzden nasıl olacak bilmiyorum çünkü bu ay gecikmeli olanla adet olucam salıya kadar gecikirse çok iyi olacak ama iki gündür sancım var oldum olacam galiba hiç bu şekilde hafta sonuna denk gelen arkadaş varmı acaba
sende ikinci aşılamandasın galiba inşallah hayırlı şekilde hamilesindir.bu arada sizdeki sıkıntı nedir
Canım bende iki aşılamdada böyle senin gibi tedirgindim
Acaba hata sonuna denk gelrse nolur?
Ya yumurta gelişmezse?
Ya bir aksilik çıkarsa diye hep düşündüm durdum.
Ve düzenli olrak psikoloğa gidiyorum.
Bu düşüncelerimi paylaştığımda bunun beni çok yıpratacağını mümkün olduğunca engellemek için kafamı başka şeylerle meşkul etmemi söyledi kitap okumak sevdiğim birşeyle uğraşmak gibi.
Ben yapamadım ama inşallah sen yapabilirsin.
Elinden geldiğince rahat olmaya çalış herşey olacağına varır böyle hesaplar yapmamaya çalış kafan rahat olsunki bebişin gelsin.
Sebepsiz yani sebebi bilinmiyor.İkinci aşılamda negatif benim önümüzdeki hafta üçüncü için başlıcaz ama bende sabır kalmadı artık sıkıldım hastaneye gidip gelmekten.
ya çok tedirgin oluyorum hafta sonuna denk gelecek diye benim normalde yumurtalarımdan biri tam zamanında çalışır biri 5 gün gecikmeli o yüzden nasıl olacak bilmiyorum çünkü bu ay gecikmeli olanla adet olucam salıya kadar gecikirse çok iyi olacak ama iki gündür sancım var oldum olacam galiba hiç bu şekilde hafta sonuna denk gelen arkadaş varmı acaba
Ben izmir ege ünv de yaptırıyorum.Benim denk gelmedi ama denk gelince haftasonuda yapıyorlarmış.Cumartesi günü yarım gün çalışıyor o bölüm.Pazara denk gelirsede serviste yapıyorlarmış.Sen nerede yaptırıyorsun bilmiyorum ama mutlaka bi çözüm yolu vardır.Pek çok kişinin hafta sonuna denk geldiği oluyordur.endişelenme...
evet bu sabah yaptırdım ve negatif çıktı.[/QUOTE
ÇOK ÜZÜLDÜM KISMET KISMETTEN ÖTEYE GİDİLMİYOR VEREN ALLAHIM NE VARİRSE HAYIRLISINI VERSİN
özelde olsa mutlaka birşekilde yaparlar ama ben devlette yaptıracağım için sanmıyorum ne cumartesi nede pazar bişey yapacaklarını
Canım bende devlette yaptırıyorum aşılamalarımı mesela cuma günü yumurta takibi için gittiğimde yumurtanın gelişimine bakıyor duruma göre cumartesi pazarda çağırıyor devlet hastanelerinin acil bölümünde hafta sonuda dr. oluyor onlar muayene edip aşılama yapacak olan dr. uarayıp tel. la bildiriyorlar korkma gerekeni yapacaklardır hafta sonuna denk gelse bile.
Sen yinede bu endişeni dr. unla paylaş.
bu arada 3 aşılama yapınca tüp bebek raporumu alınıyor sanki böyle bişey okudum
ay gerçektenmi inşallah ya bende söylerim o zaman böyle yapılıyormuş diye çok sağol tatlım ya
Aynı ben herkese umut veriyorum ama kendime gelince umutsuz vaka olarak görüyorum.Canım hiç belli olmaz bizim değerlerde sorun yok ama bak tutmuyor olmuyor.Yani değerlerlede çok ilgisi yok.Rabim ne zaman nasip etmek isterse o zaman olacak.İnşlalah hayırlısıyla en kısa zmaand agelir bebişin.kesinlikle ben o insan değilim kendime acı çektirmekten zevk alıyorum galiba başkasına gelince hep olumlu şeyler düşünürüm sıra kendime gelince tamam bitti öldüm asla olmaz gibisinden cümlelerle kendimi yer bitiririm. aslında aşılama için çok umutlu olmaman gerekir çünkü değerlerimiz çok düşük ama yine de insan sıkıntı ediyor işte ben elimden geleni yapayım diyorum takdir rabbime kalmış
ya preseed denedinizmi acaba sebepsizlerde baya işe yarıyor
saol cnm araştıracam dediğin yeri doktorun özel muayenehanesimi var yani siz tahlilleri nasıl hastanede yaptırıyorsunuz doktor aracımı oluyo yani yoğunluk ve bekleme gibi durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?