kızlar şimdi geldim hastaneden test pozitif çıktı.şimdi kandaki değere bakılıyo 1 saate kadar da o çıkacak tam kesinleşecek......
Valla kaç saattir seni bekliyorum:)) Çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini. Bugünün 2. güzel haberi.İnşallah arkası gelir ve herkes hamiş olur....
İnşlalah canım.Sağol verdiğin bilgiler için.Dediğin gibi progesteron unda çok yan etkisi oluyor bende kullanıyorum.Çok fazla kendimi dinlemiştim o zaman o yüzden yanıltmak istemem ama aşılama gününden itibaren gaz sancısı yaşamıştım sürekli, aşılamadan bir hafta sonrada kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar olmuştu, bir de göğüslerimde fazla hassasiyet vardı.
gerçi bunların hepsini progesteron jel de yapıyor olabilir.
Umarım bahar herkese ferahlık getirir...
Bana aşılamadan sonraki gün dinlen bir sonraki gün ilişki sonra yine bir gün ara ver bir gün daha ilişki olsun dedi.Yani aşılama 15. gün yapıldı 17 ve 19. gün ilişki önermiştim bize.aşılamadan sonra ilişki öneriyormu doktorlar hani 14.16. ve 18. günlerde
kızlar şimdi geldim hastaneden test pozitif çıktı.şimdi kandaki değere bakılıyo 1 saate kadar da o çıkacak tam kesinleşecek......
inşallah canım.biraz geç gittik eşim maç izledi mecburen bekledim.aklım sizdeydi zaten.şu kandaki değer bi belli olsa ozaman içim daha da rahatlicak.
Canımmm çok sevindimmTebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.Aynı gün olmuştu aşılamamız inşlalah bende pazartesi müjde verebilirm.
Peki belirtin varmıydı hiç anlatırsan çok sevinirim
İnşallah canım ama bende bel ağrısı kasık ağrısı hiç olmadı halada yokteşekkür ederim canım inşallah sende müjdeli haberle gelirsin.
canım benim bel ağrım vardı bide kasıklarımda ağrı ve kraplar oluyo hala da aynı devam ediyo regli olacakmışım gibi hissediyorum.ama kandaki değerim belli olmadıya tam bişey diyemiyorum.
İnşallah canım ama bende bel ağrısı kasık ağrısı hiç olmadı halada yok
Sonuçta hamilesin demişler değerlerinde sorun yoktur rahat ol
cnm yaa çok sevindim inanki bugün 2 tane hamile haberi aldık çok şükür inşallah değerin yüksektir..
canım ben başka bi sitede tesadüfen karşılaştım yazışmaları okudum bayanlar doktora sormuşlardı yani,hiç belirtisi olmadan pozitif sonucu alanlar bile var ümitsiz olma lütfen, keşke sende bugün bi test yaptırsaydın.bana kalırsa benim regli günüm pazartesi ozman baktırcaktım senin gibi ama doktor 1 hafta sonra test diyince mecburen yaptıdık.
inşallah.şuan dört gözle arkadaşımdan haber bekliyorum bide testde yalnış çıkmış derse:26::26::26:
kızlar gece yazamadım sonucu başım çok dönüyodu yatmak zorunda kaldım 34,4 çıkmış pozitif olduğu değerdede kesinleşti.inşallah düşmez değerim yükselir...
CNm öncelikle gözünaydin. Umarım degerinde bir düşüklük yaşanmaz. Senin testi yaptırdığın yerdeki referans aralığı kac? 0 ile 30 bende dün yaptırdım benim de pozitif ama kimyasal olacağından çok korkuyorum. Sana Dr ne dedi?
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.inş kat kat artarak devam eder
öncelikle hayırlı olsun.inş kimyasal değildir.benim ilk aşılamam kimyasaldı.çok şükür ikinci normal devam ediyor. senin değerin kaç ve kaçıncı gün test yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?