- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
Aynı ben herkese umut veriyorum ama kendime gelince umutsuz vaka olarak görüyorum.Canım hiç belli olmaz bizim değerlerde sorun yok ama bak tutmuyor olmuyor.Yani değerlerlede çok ilgisi yok.Rabim ne zaman nasip etmek isterse o zaman olacak.İnşlalah hayırlısıyla en kısa zmaand agelir bebişin.
Denedik canım yaa ne denemedikki.Akılına gelebilecek herşeyi denedik tüp bebek kaldı bir onuda şuan yaptırmamız imkansız ancak ben bir iki yıl çalışıp para biriktirmem lazım başka türlü imkansız
Evet üç tane yumurtaların iğne ile geliştirildiği ve olumsuz sonuçlanmış aşılama sonrası tüp raporu alabiliyorsun ama başka şartlarda var ben bununla ilgili bir konu açmıştım benim açtığım konulardan göz atabilirsin
evet sebepsizde kulağa hoş geliyor ama ondanda rabbimin takdirine kalıyor iş o yüzden olmayabiliyor ..ama inşallah olur canım ya valla artık hamile kadınları görünce boğazlayasım geliyor hiç tahammül edemiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve kıskanç olmamaıştım ama hiç..rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
Ben kıskanmıyorum Allah evlatlarını onlara bağışlasın ama bazı halden anlamayıp patavatsızlık yapanlarada sinir olmuyor değilim.Siz ne zaman düşünüyorsunuz sıra sizde vs. diyenler yokmu onları boğasım geliyor.evet sebepsizde kulağa hoş geliyor ama ondanda rabbimin takdirine kalıyor iş o yüzden olmayabiliyor ..ama inşallah olur canım ya valla artık hamile kadınları görünce boğazlayasım geliyor hiç tahammül edemiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve kıskanç olmamaıştım ama hiç..rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah
hangi konu adını yazarmısın canım ben bir göz atayım onada gerçi goktor bana ilaçla yumurtarını geliştirecez dedi hemen iğne olmaz en düşük seviyeden başlarız dedi ama bilemiyorum ki
Ne güzel yazmışsın duygularını.Biliyormusun bende aynı duyguları hissediyorum ama itiraf edemiyorum.Benim de hiç tahammülüm yok (normal yolla- yada ilk denemede )hamile kalanlara(
Ben kıskanmıyorum Allah evlatlarını onlara bağışlasın ama bazı halden anlamayıp patavatsızlık yapanlarada sinir olmuyor değilim.Siz ne zaman düşünüyorsunuz sıra sizde vs. diyenler yokmu onları boğasım geliyor.
Ben sana özelden yazarım konunun linkini buraya yazmak yasak sanırım
Canım ama 3 tane aşılamanın üçündede iğne kullanılmış olması lazım tüp bebek raporu çıkartmaksa amacın bunu drunla konuşmalısın.Benmde normalde yumurtam kendiliğinden gelişiyor klomenle de 2 yada 3 yumurta gelişiyor ama iğne mecburi olduğu için en düşük dozda iğne kullanıyorum.Bunu dr. unla konuş mutlaka.
aslında tüp bebek raporu için ypmayacağım ama önümüzdeki 3 veya 4 ayda düşünüyorum yapmayı rabbim bir mani vermezse o yüzden eğer böyle bişey varsa onuda alayım bari tabi temennimiz gerek kalmaması ama olmazsa sıra en nihayetinde tüpe gelecek o yüzden almak istedim
Zaten üç aşılama olmadan şimdiden alamazsın tüp raporunu inşlalah gerek kalmaz ve aşılama ile hamile kalırsın.Senin ilk aşılamanmı olacak?
evet ilk aşılamam benim eşimin değerleri ameliyattan sonra düzelmedi o yüzden denemeye karar verdik
Hayırlı olsun canım inşallah tek seferde tutar
Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur
inşallah canım seninkide tutar inşallah çok sağol verdiğin bilgiler için sürekli yazoyodum bişeyler soruyodum ama pek cevap alamıyodum Allah razı olsun hepsini yanıtladın çok sağol
Maviş test yaptıracaktı bu akşam.Yaptırdı mı acaba?
Ne demek burada olduğum sürece bildiğim birşeyse yardımcı olmayta çalışırım.Diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar muhakkak ama topikte her zaman biri olmayabiliyor.Aklına takılan birşey olursa özelden mesaj atıp sorabilirsin ben gördüğüm ilk fırsatta yardımcı olmaya çalışırım.
selam,
Ben de 31 Mart'ta 3. aşılamamı yaptırdım. şimdi beklemedeyim.
İlk aşılamamda gebe kalmıştım ama devam etmedi gebeliğim. bu sefer sağlıklı şekilde pozitif görürüm inşallah.
Bir tek kafama takılan ilk 2 aşılamada kasıklarımda sızı, fazlasıyla gaz sancısı falan yaşamıştım, bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum. normal mi acaba? Siz aşılama sonrası bir değişiklik hissediyor musunuz?
Bende iki kez aşılama yaptırdım ama diğer aylardan hiçbir fark yok
sadece iki aşılamadada göğüslerde dolgunluk ve damarların belirginleşmesi oldu.
Bugün benim 2. aşılamanın 12. günü.Ha birde biraz midem bulanıyor ama psikolojik sanırım.
İnşallah bu aşılamandada hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde devam eder.
Peki senin pozitif olan aşılamanda ki belirtilerin nelerdi?
Çok fazla kendimi dinlemiştim o zaman o yüzden yanıltmak istemem ama aşılama gününden itibaren gaz sancısı yaşamıştım sürekli, aşılamadan bir hafta sonrada kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar olmuştu, bir de göğüslerimde fazla hassasiyet vardı.
gerçi bunların hepsini progesteron jel de yapıyor olabilir.
Umarım bahar herkese ferahlık getirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?