Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet sebepsizde kulağa hoş geliyor ama ondanda rabbimin takdirine kalıyor iş o yüzden olmayabiliyor ..ama inşallah olur canım ya valla artık hamile kadınları görünce boğazlayasım geliyor hiç tahammül edemiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz ve kıskanç olmamaıştım ama hiç..rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah

hangi konu adını yazarmısın canım ben bir göz atayım onada gerçi goktor bana ilaçla yumurtarını geliştirecez dedi hemen iğne olmaz en düşük seviyeden başlarız dedi ama bilemiyorum ki

Ne güzel yazmışsın duygularını.Biliyormusun bende aynı duyguları hissediyorum ama itiraf edemiyorum.Benim de hiç tahammülüm yok (normal yolla- yada ilk denemede )hamile kalanlara(

Ben kıskanmıyorum Allah evlatlarını onlara bağışlasın ama bazı halden anlamayıp patavatsızlık yapanlarada sinir olmuyor değilim.Siz ne zaman düşünüyorsunuz sıra sizde vs. diyenler yokmu onları boğasım geliyor.
hangi konu adını yazarmısın canım ben bir göz atayım onada gerçi goktor bana ilaçla yumurtarını geliştirecez dedi hemen iğne olmaz en düşük seviyeden başlarız dedi ama bilemiyorum ki

Ben sana özelden yazarım konunun linkini buraya yazmak yasak sanırım
Canım ama 3 tane aşılamanın üçündede iğne kullanılmış olması lazım tüp bebek raporu çıkartmaksa amacın bunu drunla konuşmalısın.Benmde normalde yumurtam kendiliğinden gelişiyor klomenle de 2 yada 3 yumurta gelişiyor ama iğne mecburi olduğu için en düşük dozda iğne kullanıyorum.Bunu dr. unla konuş mutlaka.

Ne güzel yazmışsın duygularını.Biliyormusun bende aynı duyguları hissediyorum ama itiraf edemiyorum.Benim de hiç tahammülüm yok (normal yolla- yada ilk denemede )hamile kalanlara(

evet iş arkadaşım hamile kaldı ilk denemesinde gözümün önünde habire resmen kızdan soğudum bende başlarda itiraf edemedim ama oooo çok oluyor itiraf edeli demekki tahammül sınırlarım ne kadar zorlanmışsa düşünün artık rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin
çarşıda pazarda bile sürekli kadınların göbeğine bakıyorum tik oldu resmen

aslında tüp bebek raporu için ypmayacağım ama önümüzdeki 3 veya 4 ayda düşünüyorum yapmayı rabbim bir mani vermezse o yüzden eğer böyle bişey varsa onuda alayım bari tabi temennimiz gerek kalmaması ama olmazsa sıra en nihayetinde tüpe gelecek o yüzden almak istedim

Zaten üç aşılama olmadan şimdiden alamazsın tüp raporunu inşlalah gerek kalmaz ve aşılama ile hamile kalırsın.Senin ilk aşılamanmı olacak?

Son düzenleme:
Zaten üç aşılama olmadan şimdiden alamazsın tüp raporunu inşlalah gerek kalmaz ve aşılama ile hamile kalırsın.Senin ilk aşılamanmı olacak?

evet ilk aşılamam benim eşimin değerleri ameliyattan sonra düzelmedi o yüzden denemeye karar verdik

Hayırlı olsun canım inşallah tek seferde tutar

inşallah canım seninkide tutar inşallah çok sağol verdiğin bilgiler için sürekli yazoyodum bişeyler soruyodum ama pek cevap alamıyodum Allah razı olsun hepsini yanıtladın çok sağol

Hatisim ben dun test yaptirdim hamileyimmmmmmmmmm cok sukur doktor 17 nisan ultrasyon verdi kesin tani koyalim diye rabbim isteyen herkese bu yola bas koymus herkese yardim etsin insallah herkesin istedigi sekilde dilekleri kabul olur

Allah tamamina erdirsin insallah.gecenlerde ben senin adet oldugunu karistirmistim ya hatta listeye negatif yazdirmistim bugun haberini alinca cok guldum kendime :) hayirlisi ile darisi bizlere insallah aminn.

inşallah canım seninkide tutar inşallah çok sağol verdiğin bilgiler için sürekli yazoyodum bişeyler soruyodum ama pek cevap alamıyodum Allah razı olsun hepsini yanıtladın çok sağol

Ne demek burada olduğum sürece bildiğim birşeyse yardımcı olmayta çalışırım.Diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar muhakkak ama topikte her zaman biri olmayabiliyor.Aklına takılan birşey olursa özelden mesaj atıp sorabilirsin ben gördüğüm ilk fırsatta yardımcı olmaya çalışırım.

çok sağol canım ya inşallah bişey olursa sorarım

selam,

Ben de 31 Mart'ta 3. aşılamamı yaptırdım. şimdi beklemedeyim.
İlk aşılamamda gebe kalmıştım ama devam etmedi gebeliğim. bu sefer sağlıklı şekilde pozitif görürüm inşallah.

Bir tek kafama takılan ilk 2 aşılamada kasıklarımda sızı, fazlasıyla gaz sancısı falan yaşamıştım, bu sefer hiç bir şey hissetmiyorum. normal mi acaba? Siz aşılama sonrası bir değişiklik hissediyor musunuz?

Bende iki kez aşılama yaptırdım ama diğer aylardan hiçbir fark yok

sadece iki aşılamadada göğüslerde dolgunluk ve damarların belirginleşmesi oldu.
Bugün benim 2. aşılamanın 12. günü.Ha birde biraz midem bulanıyor ama psikolojik sanırım.
İnşallah bu aşılamandada hamile kalırsın ve sağlıklı bir şekilde devam eder.
Peki senin pozitif olan aşılamanda ki belirtilerin nelerdi?

Son düzenleme:

Çok fazla kendimi dinlemiştim o zaman o yüzden yanıltmak istemem ama aşılama gününden itibaren gaz sancısı yaşamıştım sürekli, aşılamadan bir hafta sonrada kasıklarımda adet olacakmışım gibi sızılar olmuştu, bir de göğüslerimde fazla hassasiyet vardı.

gerçi bunların hepsini progesteron jel de yapıyor olabilir.
Umarım bahar herkese ferahlık getirir...

aşılamadan sonra ilişki öneriyormu doktorlar hani 14.16. ve 18. günlerde

kızlar şimdi geldim hastaneden test pozitif çıktı.şimdi kandaki değere bakılıyo 1 saate kadar da o çıkacak tam kesinleşecek......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…