İnsss CNm ya benim dün 11. Günümde degerim 6.98 çıktı. Bilmiyorum ya senin nasıl oldu kimyasal gebelik degerin kaçtı?
CNm öncelikle gözünaydin. Umarım degerinde bir düşüklük yaşanmaz. Senin testi yaptırdığın yerdeki referans aralığı kac? 0 ile 30 bende dün yaptırdım benim de pozitif ama kimyasal olacağından çok korkuyorum. Sana Dr ne dedi?
kimyasal gebeliğimde 14.günde 18.0 di.seninki daha 11.gün bence kimyasal değildir.inş artarak devam eder.
kızlar şimdi geldim hastaneden test pozitif çıktı.şimdi kandaki değere bakılıyo 1 saate kadar da o çıkacak tam kesinleşecek......
teşekkürler canım.inşallah düşmez,referans aralığı 0-5.pozitif hayırlı olsun dedi.ama pazartesi bi daha baktıracağım inşallah yükselir.12.gün olmasına rağmen yüksek çıkmış düşmez diye umut ediyorum..
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.inş kat kat artarak devam eder
kimyasal gebeliğimde 14.günde 18.0 di.seninki daha 11.gün bence kimyasal değildir.inş artarak devam eder.
KIZLAR BİRŞEY SORUCAM GEÇEN AY ADETİM 26 BUAY 35 GÜN SÜRDÜ VE 2.AŞILAMADA OLMADI BİLİYORSUNUZ SAGLIK OCAGINDA AN VERDİM ADET OLMADAN 2 GÜN ÖNCE DEĞER 1.20 ÇIKTI VE ADETİM 1.5 GÜN SÜRDÜ KOYU SİYAH ÇAMUR GİBİ ADET GÖRDÜM VE ET PARÇALARI GELDİ SIKSIK SİZCE NEDİR BU BUŞEKİLDE ADET GÖRENİNİZ OLDUMU 2AY ÖNCEDE YUMURTALAR ÇATLAMAYIP KİSTE DÖNÜŞMÜŞTÜ VE DOGUM KONTROL HAPI KULLANMIŞTIM BU DÜŞEN ET PARÇALARI VE SİYAH KAHVE ÇAMURUMSU ADET GÖRME NEDEN OLUYOR LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZIN BEKLİYORUMM A UNUTMADAN BUGÜN RÜYAMDA 1 KIZ 1 ERKEK BEBEĞİM VARMIŞ ONLARI EMZİRDİM KANA KANA EMDİLER O KADAR GERÇEKTİKİ SANKİ ANLATAMAM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU RABBİM KOLLARIMIZI DOLDURSUNN
canım aynı seninki gibi ve kasıklarımda batmalar var ara ara krap şeklinde hafif bel ağrım var.mesela benim bel fıtığım var onun ağrısını bilirim ama bu ağrı çok farklı sızı şeklinde.Mavi canm suan ki belirtilerin nasıl seyrediyor?bnm kasıklarım ve göğsüm çok şişti.
evet bu sabah yaptırdım ve negatif çıktı.[/QUOTE
ÇOK ÜZÜLDÜM KISMET KISMETTEN ÖTEYE GİDİLMİYOR VEREN ALLAHIM NE VARİRSE HAYIRLISINI VERSİN
teşekkür ederim bloved.kesinlikle herşey nasip kısmet.demekki daha çekecek çilem varmış...
kızlar gece yazamadım sonucu başım çok dönüyodu yatmak zorunda kaldım 34,4 çıkmış pozitif olduğu değerdede kesinleşti.inşallah düşmez değerim yükselir...
mavi çok tebrik ederim canım.inşallah değerin devamlı yükselir.Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...
Kızlar az önce idrarda baktım cift çizgi yine çıktı. Bu ne yaa çok arada kaldım walla bu nedemek 12. Gun bugün sizce kimyasal mı hala???
Geçen ay betahcg 0,28 çıktı ertesi gün adet oldum şimdi yine ertesi gün adet olursam bir gün için kan tahlili yaptırmasamda çarşambayı bekleyip adet olmazsammı yaptırsam sence?
Yaa birde hiçbir belirti yok bende bu ayda olmadıysa bununla yüzleşmek istemiyorum bir ay daha aynı süreci yaşamak istemiyorum yeni bir aşılamayaı daha kaldıramıycam sanırım.
teşekkürler canım.inşallah düşmez,referans aralığı 0-5.pozitif hayırlı olsun dedi.ama pazartesi bi daha baktıracağım inşallah yükselir.12.gün olmasına rağmen yüksek çıkmış düşmez diye umut ediyorum..
hayırlı olsun canım inşllh kucağına almak nasip eder allah 0-5 arası derken nasıl yani mesela benim 2.45 negatif dimi
inşallah artar canım yarın belli olacak 2.test de göreceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?