Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsss CNm ya benim dün 11. Günümde degerim 6.98 çıktı. Bilmiyorum ya senin nasıl oldu kimyasal gebelik degerin kaçtı?

kimyasal gebeliğimde 14.günde 18.0 di.seninki daha 11.gün bence kimyasal değildir.inş artarak devam eder.

teşekkürler canım.inşallah düşmez,referans aralığı 0-5.pozitif hayırlı olsun dedi.ama pazartesi bi daha baktıracağım inşallah yükselir.12.gün olmasına rağmen yüksek çıkmış düşmez diye umut ediyorum..

kızlar şimdi geldim hastaneden test pozitif çıktı.şimdi kandaki değere bakılıyo 1 saate kadar da o çıkacak tam kesinleşecek......

KIZLAR BİRŞEY SORUCAM GEÇEN AY ADETİM 26 BUAY 35 GÜN SÜRDÜ VE 2.AŞILAMADA OLMADI BİLİYORSUNUZ SAGLIK OCAGINDA AN VERDİM ADET OLMADAN 2 GÜN ÖNCE DEĞER 1.20 ÇIKTI VE ADETİM 1.5 GÜN SÜRDÜ KOYU SİYAH ÇAMUR GİBİ ADET GÖRDÜM VE ET PARÇALARI GELDİ SIKSIK SİZCE NEDİR BU BUŞEKİLDE ADET GÖRENİNİZ OLDUMU 2AY ÖNCEDE YUMURTALAR ÇATLAMAYIP KİSTE DÖNÜŞMÜŞTÜ VE DOGUM KONTROL HAPI KULLANMIŞTIM BU DÜŞEN ET PARÇALARI VE SİYAH KAHVE ÇAMURUMSU ADET GÖRME NEDEN OLUYOR LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZIN BEKLİYORUMM A UNUTMADAN BUGÜN RÜYAMDA 1 KIZ 1 ERKEK BEBEĞİM VARMIŞ ONLARI EMZİRDİM KANA KANA EMDİLER O KADAR GERÇEKTİKİ SANKİ ANLATAMAM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU RABBİM KOLLARIMIZI DOLDURSUNN

İnş CNm Bnm. Kimyasal olması insanı çok korkutuyor. Çünkü hiç belli olmuo bu deger

kimyasal gebeliğimde 14.günde 18.0 di.seninki daha 11.gün bence kimyasal değildir.inş artarak devam eder.

Degerin kaçıncı gun sıfırladi? Nasıl ya onikinci gun belli oluo sonuc Dio drlar senin 14. Gun de çıkan sonuc çok ilginç!!! Peki suan ki degerlerin nasıl çıktı???

canım öncelikle rüyan çok güzel hayırdır inşallah diyelim hayra yoralım.inşallah ikiz bebğin olur ...canım sen bence doktora git parçalı kanama gelmesi normal olmasa gerek.bide benim kuzenimde senin gibi 2 gün kanama gelmişti koyu renkti ve karnı falan ağrıyodu doktora gittler hamile olduğunu öğrendi.

Mavi canm suan ki belirtilerin nasıl seyrediyor?bnm kasıklarım ve göğsüm çok şişti.
canım aynı seninki gibi ve kasıklarımda batmalar var ara ara krap şeklinde hafif bel ağrım var.mesela benim bel fıtığım var onun ağrısını bilirim ama bu ağrı çok farklı sızı şeklinde.

Kızlar az önce idrarda baktım cift çizgi yine çıktı. Bu ne yaa çok arada kaldım walla bu nedemek 12. Gun bugün sizce kimyasal mı hala???

Kızlar az önce idrarda baktım cift çizgi yine çıktı. Bu ne yaa çok arada kaldım walla bu nedemek 12. Gun bugün sizce kimyasal mı hala???

canım kimyasal olarak düşünme bence normaldir.değerin artar inşallah.bende bu sabah idrar testi yaptım yine çift çizgi çıktı,dün gece sonucu öğrendiğimde şükür namazımıda kıldım dua ettim rabbime.sende duanı et şükrünü et inşallah normal gebelik olacak eminim...

progestanı devam edeyimmi acaba bilen varmı .reçetede hamilelik görüldüğünde doktora danışın diyo sabah fitil akşamda içiyordum.doktoru aramadık erken diye ama saat 12 oldu ilacıda hala kullanmadım.

bilmemki canım ben olsam yaptırırdım galiba meraktan

hayırlı olsun canım inşllh kucağına almak nasip eder allah 0-5 arası derken nasıl yani mesela benim 2.45 negatif dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…