canım çok tebrik ederim allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah...
Degerin kaçıncı gun sıfırladi? Nasıl ya onikinci gun belli oluo sonuc Dio drlar senin 14. Gun de çıkan sonuc çok ilginç!!! Peki suan ki degerlerin nasıl çıktı???
Kızlar az önce idrarda baktım cift çizgi yine çıktı. Bu ne yaa çok arada kaldım walla bu nedemek 12. Gun bugün sizce kimyasal mı hala???
progestanı devam edeyimmi acaba bilen varmı .reçetede hamilelik görüldüğünde doktora danışın diyo sabah fitil akşamda içiyordum.doktoru aramadık erken diye ama saat 12 oldu ilacıda hala kullanmadım.
Ooo bı bebis daha gelmiş Hayirli uğurlu olsunn:) Cnm Dr 3 asiamadada bana eğer test pozitif çıkarsa ben yeter diyene kadar ilaca devam edeceksin demişti. Kalp atışlarını duyup riskli süreyi geçirene kadar devam ettiriyorlar ilacı.
ooo bı bebis daha gelmiş hayirli uğurlu olsunn:) cnm dr 3 asiamadada bana eğer test pozitif çıkarsa ben yeter diyene kadar ilaca devam edeceksin demişti. Kalp atışlarını duyup riskli süreyi geçirene kadar devam ettiriyorlar ilacı.
saol canım.sen nezman kaçıncı gün yaptırmıştın tahlilini???
amin inşallah canım.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım benim çoooooooooook sevindim anlatamam.rabbim tamamına erdirsin inşaallah
canım öncelikle rüyan çok güzel hayırdır inşallah diyelim hayra yoralım.inşallah ikiz bebğin olur ...canım sen bence doktora git parçalı kanama gelmesi normal olmasa gerek.bide benim kuzenimde senin gibi 2 gün kanama gelmişti koyu renkti ve karnı falan ağrıyodu doktora gittler hamile olduğunu öğrendi.
Canim allah tamamina erdirsin cok mutlu oldum.cigdem26nin yassdilarini bende bu ay yasadim.teste gitmedim omrumde ilk defa bu ay 2gun adet oldum ve parca geldi koyu aklima takildi bende test yaptiricam sali gunu senin kuzeninde oyle olmus ya allahim insallah bende hamileyimdir.49:
canım inşallah seninledir bebeğin.
kızlar gece yazamadım sonucu başım çok dönüyodu yatmak zorunda kaldım 34,4 çıkmış pozitif olduğu değerdede kesinleşti.inşallah düşmez değerim yükselir...
öncelikle hayırlı olsun.inş kimyasal değildir.benim ilk aşılamam kimyasaldı.çok şükür ikinci normal devam ediyor. senin değerin kaç ve kaçıncı gün test yaptırdın?
ben decuma 6 nisanda 2. aşılamamı yaptım bekliyorum listeye ekleyebilrsin su perisi. 5 kişi olmuş hamileler darısı hepimizin başına saglıklı hayırlı sekılde.
amin allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?