Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar cuma günkü kont 15mm olan yumoş bugün yok çok üzgünüm kan verdim öğleden sonra tekrar gidicem

merhaba arkadaşlar 3 gündür nete giremiyordum hafta sonu annemlerdeydik gece geldik eve.çok kötüyüm bugün test günümdü.cumartesi iki damla kahverengi leke dün sabahta kırmızılar dünden beri ağlıyorum meğerse 2.aşılamamdandan çok ümitliymişim için için.dışarıya karşı kendimi kandırıyormuşum ümitli değilim diye bugün lojmandaki komşumla dertleştim inanın hiçbirşey rahatlatmıyor seni gözlerim şiş çok kötü eşim belli etmiyor bana beni teselli ediyor ama oda çok üzüldü sinirsel midesi ağrı yaptı okulada gitmedi sevk aldı güya güçlü rabbim bizi sınıyor inşallah yüzümüzü güldürür 3.aşılamyı düşünmüyoruz ona yapacağımız masrafı tüpbebeği deneyelim diyor eşim hayırlısı yarın doktora gideceğim inşallah önceki gibi kist oluşmamıştır.tüpbebek için konuşacağım.allahım hiç olumlu haber almadık inşallah diğer arkadaşlar olumlu haberlerle dönerler.

kızlar bişe sorucam bilgisi olan varmı? sol kasığımda hafif ağrı var bide beyaz krem gibi bir akıntı neden olur ki ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)))

Son düzenleme:
slm kızlar benim aklımaa bişey takıldı da sormak istiyrum.şimdi ben ilk aşılamamı devlette yaptırdım.tüp bebek raporu çıkartmam için 2. yide deneyip olmaması gerekiyomuş.ankarada özel bi klinikle görüşmüştüm bizim sgk anlaşmamız yok dolayısıyla yaptıdığınız aşılama sgk da çıkmaz yani bir hakkınız daha kalır dedi.dolayısıyla onu da denemem gerekiyo tüp bebek raporu için.peki sgk ile anlaşmalı bi özel hastanede yaptırırsam o hakkımı kullanmış görünüp tüp bebek raporu alabilir miyim yine ?

çok sağol canım sanada geçmiş olsun nazz81 adlı arkadaşımızda bizim gibiymiş okudum allahım hiç pozitif sonuç alamadık yaa.bugün destina32;ıslakmavi03 onlarda sonuçlanacaktı inşallah onlardan güzel haberler alırız sende üzülme canım ilk aşılamalar istisna tutuyor benim ikinciydi bende senin gibi yarın adanaya muayeneye gideceğim inşallah kist filan yoktur inan bende senin gibi oldum kocaman bir boşluk kırılmış umutlar son dakikaya kadar içimde bir umut ve heyecan bir aptallık yaptım adanada gezerken kampanya yapan bir mağazaya girp beşik fiyatı sordum baktım cumartesi günü.rabbim inşallah bundan sonra güldürür.

canım benim adımın karşısınada negatif yaz olmadı güya bugün teste gidecektim dün adet oldum.

hepinize merhabalar bugun bende dokdok muanesindeydim sabah yumurlalarima bakdi verdigi merional ignelerinden 1 tana yumurtam olmus dokdor guzel dedi bu aksam da choriomon 5000 ignesi yapmam icin verdi carsamba gunude asilamam olucak ben umutlu deyilim ama genede bilinmez asila genelde cok fazla sansimiz olmuyor ben ogle dusunuyorum umarim iyi haberlerle bulusmak uzere

ikinizede çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten..sizi çok iyi anlıyorum bende aşılamamın sonucunu aldığımda yıkılmıştım 1 ay oldu daha yeni kendime geldim sürekli ağladım ama şuan daha hırslı ve istekliyim..şuan size ne söylesem ne anlatsam yetmez biliyorum sizi bu durumdan,düşünmeden alamam..zamanla geçicek inanın umudunuzu kaybetmeyin sakın elbet olucak inanın..

Selam arkadaşlar.
Bende 2. aşılamamı yaptırdım.sizler gibi beklemedeyim.Allahım dayanma gücü versin hepimize.ancak arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim.bazı arkadaşlar (onları çok iyi anlıyorum bende öyleyim çünkü:) kasıklarım ağrıyor acaba hamilemiyim.göğüslerim acıyor hamilemiyim v.s gibi şeyler söylüyorlar.Aarkadaşlar sizi üzmek istemiyorum sabırsızlandığınızı biliyorum.bende aynı durumdayım ama.bunların hiç biri hamile olduğumuzu yada olmadığımızı göstermez.hamilelik ancak adet günü geçince tahlille yada testle anlaşılıyor.yani bunları düşünerek kendinizi yıpratmayın.herşeyi zamana bırakın.Allah tan hayırlısını isteyin.Rabbim bizede nasip edecek inşaallah bir evlat

SELAM ARKADAŞLAR
dualarınıza ihtiyacım var 2. aşılamamı yaptırdım.beklemedeyim.çok stresliyim.allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

SELAM ARKADAŞLAR
dualarınıza ihtiyacım var 2. aşılamamı yaptırdım.beklemedeyim.çok stresliyim.allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer tutar ve hamile kalırsın..bugünmü yaptırdın aşılamanı?

tugok canım daha belli olmadı hastanenin internet sitesi sansıma bozuldu hastaneyi aradım daha cıkmadı dediler biraz daha bekleyip tekrar arıcam :)) sonucu aldımmı hemen payalışıcam sizinle :)) Hayırlısı herşeyin :))

SELAM ARKADAŞLAR

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dinlen bol bol ve sakın ağır seyler kaldırma öle demişlerdi bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…