ya devlet hastanesi diye sanırım meraktanda patlicam kızlar nolur dua edin inş tutmustur
merhaba arkadaşlar 3 gündür nete giremiyordum hafta sonu annemlerdeydik gece geldik eve.çok kötüyüm bugün test günümdü.cumartesi iki damla kahverengi leke dün sabahta kırmızılar dünden beri ağlıyorum meğerse 2.aşılamamdandan çok ümitliymişim için için.dışarıya karşı kendimi kandırıyormuşum ümitli değilim diye bugün lojmandaki komşumla dertleştim inanın hiçbirşey rahatlatmıyor seni gözlerim şiş çok kötü eşim belli etmiyor bana beni teselli ediyor ama oda çok üzüldü sinirsel midesi ağrı yaptı okulada gitmedi sevk aldı güya güçlü rabbim bizi sınıyor inşallah yüzümüzü güldürür 3.aşılamyı düşünmüyoruz ona yapacağımız masrafı tüpbebeği deneyelim diyor eşim hayırlısı yarın doktora gideceğim inşallah önceki gibi kist oluşmamıştır.tüpbebek için konuşacağım.allahım hiç olumlu haber almadık inşallah diğer arkadaşlar olumlu haberlerle dönerler.[/QUOTE
Canim gecmis olsun.benim de cumartesi lekeler pazar kirmizìlar geldi.bugun guya teste gidicektm.butun heycanim umutlarim uctu gitti.icimde koca bi bosluk war simdi.yarin kontrole gidicem.doktor yapabiliriz derse hemen ikinci asilamayi yapcm o da tutmazsa daha denemem.istanbula tup bebek icin gidicez.hepimiz icin de hayirlisi buymus
Canim gecmis olsun.benim de cumartesi lekeler pazar kirmizìlar geldi.bugun guya teste gidicektm.butun heycanim umutlarim uctu gitti.icimde koca bi bosluk war simdi.yarin kontrole gidicem.doktor yapabiliriz derse hemen ikinci asilamayi yapcm o da tutmazsa daha denemem.istanbula tup bebek icin gidicez.hepimiz icin de hayirlisi buymus
Kızlar cuma günkü kont 15mm olan yumoş bugün yokçok üzgünüm kan verdim öğleden sonra tekrar gidicem
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik
8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:
9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:
10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:
11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:
12- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:
13- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:
14- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:
15- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:
16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:
17- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:
18- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:
19- tugok 19.03.2012 SONUÇ:
20- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:
21- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:
22- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:
23- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:
24- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:
25-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:
26- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:
merhaba arkadaşlar 3 gündür nete giremiyordum hafta sonu annemlerdeydik gece geldik eve.çok kötüyüm bugün test günümdü.cumartesi iki damla kahverengi leke dün sabahta kırmızılar dünden beri ağlıyorum meğerse 2.aşılamamdandan çok ümitliymişim için için.dışarıya karşı kendimi kandırıyormuşum ümitli değilim diye bugün lojmandaki komşumla dertleştim inanın hiçbirşey rahatlatmıyor seni gözlerim şiş çok kötü eşim belli etmiyor bana beni teselli ediyor ama oda çok üzüldü sinirsel midesi ağrı yaptı okulada gitmedi sevk aldı güya güçlü rabbim bizi sınıyor inşallah yüzümüzü güldürür 3.aşılamyı düşünmüyoruz ona yapacağımız masrafı tüpbebeği deneyelim diyor eşim hayırlısı yarın doktora gideceğim inşallah önceki gibi kist oluşmamıştır.tüpbebek için konuşacağım.allahım hiç olumlu haber almadık inşallah diğer arkadaşlar olumlu haberlerle dönerler.
Kızlar saat 11 de aşılamam vaaaaar.Dualarınızı eksik etmeyin.Benim biraz ağrılı da oluyor zaten.Tam aşılamam yapılırken hepinize dua edeceğim. Bu arada listeye de ekleyebilirsiniz artık.
hayırlısıolsun hayatım bende şimdi geldim aşılamadan allah yüzümüzü güldürsün inşallah...
icim rahatladı en azından saol canım; demek 2 tane de vuruluyormus sasırdım acıkcası pregln den 2 tane vurdurmustum hamıle kaldım. ovitreldan 1 tane vurulldum demekki miligramı az geldi subat ayında( bu arada sen ikinci igneni 1 hafta sonra vurulcakmısın! ben bugun doktora soylıcem hangısnı yapsak olur dıye 2 gun arayla mı olimberanın dedıgı gıbı yoksa 1 hafta mı
tesekkur ederım tekrarrdan
rica ederim canım bir faydası olur umarım sana da...
merhaba kızlar bugun benim aşılamanın sonucu belli olucak sabah tahlil verdim . dua edin benim için lütfen sonucum pozitif olsun :) ve tabiki tüm sonuç bekleyenlerin :)))
ay bu saatlerde almış olman lazım çok merak ettim... inşallah olumludur yaa valla olumlu sonuçlar duymaya ihtiyacımız var...
ya devlet hastanesi diye sanırım meraktanda patlicam kızlar nolur dua edin inş tutmustur
inşallah pozitif sonuç alırsın canım benim güzel haberlerini bakliyoruz...
merhaba arkadaşlar 3 gündür nete giremiyordum hafta sonu annemlerdeydik gece geldik eve.çok kötüyüm bugün test günümdü.cumartesi iki damla kahverengi leke dün sabahta kırmızılar dünden beri ağlıyorum meğerse 2.aşılamamdandan çok ümitliymişim için için.dışarıya karşı kendimi kandırıyormuşum ümitli değilim diye bugün lojmandaki komşumla dertleştim inanın hiçbirşey rahatlatmıyor seni gözlerim şiş çok kötü eşim belli etmiyor bana beni teselli ediyor ama oda çok üzüldü sinirsel midesi ağrı yaptı okulada gitmedi sevk aldı güya güçlü rabbim bizi sınıyor inşallah yüzümüzü güldürür 3.aşılamyı düşünmüyoruz ona yapacağımız masrafı tüpbebeği deneyelim diyor eşim hayırlısı yarın doktora gideceğim inşallah önceki gibi kist oluşmamıştır.tüpbebek için konuşacağım.allahım hiç olumlu haber almadık inşallah diğer arkadaşlar olumlu haberlerle dönerler.
hiç üzülme hayatım yeterki olsunda tüple olsun allah bize de nasip etsin inşallah. sen yıpratma kendini de eşini de üzmemeye çalış...
merhaba arkadaşlar 3 gündür nete giremiyordum hafta sonu annemlerdeydik gece geldik eve.çok kötüyüm bugün test günümdü.cumartesi iki damla kahverengi leke dün sabahta kırmızılar dünden beri ağlıyorum meğerse 2.aşılamamdandan çok ümitliymişim için için.dışarıya karşı kendimi kandırıyormuşum ümitli değilim diye bugün lojmandaki komşumla dertleştim inanın hiçbirşey rahatlatmıyor seni gözlerim şiş çok kötü eşim belli etmiyor bana beni teselli ediyor ama oda çok üzüldü sinirsel midesi ağrı yaptı okulada gitmedi sevk aldı güya güçlü rabbim bizi sınıyor inşallah yüzümüzü güldürür 3.aşılamyı düşünmüyoruz ona yapacağımız masrafı tüpbebeği deneyelim diyor eşim hayırlısı yarın doktora gideceğim inşallah önceki gibi kist oluşmamıştır.tüpbebek için konuşacağım.allahım hiç olumlu haber almadık inşallah diğer arkadaşlar olumlu haberlerle dönerler.[/QUOTE
ikinizede çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten..sizi çok iyi anlıyorum bende aşılamamın sonucunu aldığımda yıkılmıştım 1 ay oldu daha yeni kendime geldim sürekli ağladım ama şuan daha hırslı ve istekliyim..şuan size ne söylesem ne anlatsam yetmez biliyorum sizi bu durumdan,düşünmeden alamam..zamanla geçicek inanın umudunuzu kaybetmeyin sakın elbet olucak inanın..
SELAM ARKADAŞLAR
dualarınıza ihtiyacım var 2. aşılamamı yaptırdım.beklemedeyim.çok stresliyim.allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Canım hiç üzülme.Herşeyde bir hayır vardır.bende 2. aşılamada beklemedeyim.ama hiç bişey düşünmüyorum.tek bildiğim bebek konusunda çok kararlıyım.aşılama yapılırken daha masadan kalkmadan doktora eğer bu tutmassa en kısa zamanda ne zaman yapabiliriz diye sordum.doktor şaşırdı.bakalım belki bu tutar diye.kendimi öyle bir programladımki.4 kez yaptırıcam toplam yani her ay.olmassa yazın tüp bebek yaptırıca z allah izin verirse.biz elimizden geleni yapalım.taktir allahın.ama kendimizide yıpratmayalım.çünkü çocuk olunca ona bakmak için sabra ihtiyacımız olacak.tüketmeyelim
SELAM ARKADAŞLAR
dualarınıza ihtiyacım var 2. aşılamamı yaptırdım.beklemedeyim.çok stresliyim.allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese
aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer tutar ve hamile kalırsın..bugünmü yaptırdın aşılamanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?