ilk 3 gün hiç bir şey yapmadım.sürekli yattım.ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.Taktir allahın.ne yapalım buda bizim imtihanımız.isyan edenlerden olmayalıminşallah hayırlı sonuçlar alırsın dinlen bol bol ve sakın ağır seyler kaldırma öle demişlerdi bana :))
baharada girdik hadi hayırlısıyla bahar da hamile kalırızz:) evet cnaım aynıyız yine insallahh hazirana kadar gebiss kalırız ... ben bugun kontrole gitcem yine bakalım buyudumu 2 gun arayla gidiyorum ! 15,5 ve 16,5 tu bakalım bugun son gun artmadıysa pas... arttıysa bugun catlatma vurulcam . sen okudunmu yazdıgımı canım ??? ovitrelldan 2 tane vurulmamda sakınca yokmus bunuda esimin arkadasından duyduk.hemen doktora sordum sorun degıl dedı!
birazdan cıkıcam doktor yoluna dua edin bana guzel seyler duymak istiyorum.. RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VER
rapor cıkartırsan ilaçların belli bir miktarını devlet karşılıor canım ben raporu cıkaralı 9 ay felan oldu benim 2. aşılamam doktorum 3 kutu menegon 2 tane ovitrelle için raporu cıkarmıştı . toplamda fark olarak 200 tl ödemiştim . özelde yaptırdım aşılamamı 250 tl de doktorum aldı:))
Kızlar saat 11 de aşılamam vaaaaar.Dualarınızı eksik etmeyin.Benim biraz ağrılı da oluyor zaten.Tam aşılamam yapılırken hepinize dua edeceğim. Bu arada listeye de ekleyebilirsiniz artık.
hayırlısıolsun hayatım bende şimdi geldim aşılamadan allah yüzümüzü güldürsün inşallah...
14 gun sonra insallah pozitif gorursun :) hayırlı olsun arkadasım ..bende simdi geldim catlatma ignemi vuruldum cok sukur
Evet arkadaşlar 11 itibariyle aşılamam gerçekleşti.Yine ağrılı ve sancılı oldu.Fakat ilk kez aşılama yaptıracak olan arkadaşlar kormasınlar benim pelvisim dar olduğu için böyle ağrılı oluyormuş.Diğer türlü herşey yolunda.Aşılamam bittikten sonra dinlenme süresinde doktorum eşimi de yanıma gönderdi.Ve o esnada hepinize dua ettim.
Başka sorusu olan arkadaşlar varsa yazın biraz dinleneyimcevaplarım. :) Bugünü böyle biraz dinlenerek geçireyim diyorum...
Evet arkadaşlar 11 itibariyle aşılamam gerçekleşti.Yine ağrılı ve sancılı oldu.Fakat ilk kez aşılama yaptıracak olan arkadaşlar kormasınlar benim pelvisim dar olduğu için böyle ağrılı oluyormuş.Diğer türlü herşey yolunda.Aşılamam bittikten sonra dinlenme süresinde doktorum eşimi de yanıma gönderdi.Ve o esnada hepinize dua ettim.
Başka sorusu olan arkadaşlar varsa yazın biraz dinleneyimcevaplarım. :) Bugünü böyle biraz dinlenerek geçireyim diyorum...
günaydınnnn arkadaşlar.bu ay aşılama tutmadı ama çok şükür kist falan da olmamış.2.aşılamamı ankarada olayım dedim özel bi klinikte.bu alanda parmakla gösterilen prof.hakan yaralı ya gidecektim.kliniği aradım.yaşımın daha çok genç olduğunu peş peşe 2 ay aşılamayı önermediklerini söylediler aşılamadan sonraki 1 - 2 ay doğal yolla gebelik oluşma ihtimalinin olduğunu sölediler.buradi dokrotuma sordum hakan hoca ne dediyse odur.çünkü o bu işin piridir dedi.bende 1 kaç ay bekleyip olmazsa 2. aşılamayı yaptırıcam.hep duyarız ya böle tam tüp bebeğe gidecekken hamile kaldı falan diye belki rabbim bana da öyle nasip eder ne dersiniz kızlar?allah herkesin muradını versin inşallah.
insallah guzel sonuclar alırsın daha en son sayfayı okumadım belkıde sonucun cıktı:) allah gonlunue gore versın ınsallah
bu arada arkadasım sende mı ovitrelladan 2 kutu vuruldun??
arkadaslar sanırım hamileyimm sonucum 25.5 doktorumu aradım sonuç güzel dedi çarşamba günü 100 ün üstüne cıkması lazımış lütfen benim için dua edin kızlar darısıtüm isteyenleree :)))
Çookk sevindim.Sabahtan beri bekliyordum.Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımızaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?