Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hayırlı olsun canım çok sevindim Canım ne gibi belirtierin vardı.Kasıklarında veya belinde ağrı varmıydı?Göğüslerin sismiydi?Birde ne kadardır deniyor kaç yasındasın?Neden olmuyordu bebeğin?Cevapların için simdiden tesekür ederim.Kusura bakma çok soru sordum ama insan merak ediyor bizde bir umut bekliyoruz hayırlısı:)

sonucu güzel olsun inşallah hayatımm. hayırlı olsun..

aminnnn.....

ayy maaşallahhhh sanaaaa hayatım yaaa inşallah 100 leri 1000 leri görürsün hayatım yaaa... dualarımız seninle sende bizlere dua et güzel arkadaşım çok sevindim valla...

canım öncellikle teşekkür ederim :)) istediğiniz kadar soru sorabilrsiniz tabiki de ... evet ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyordu göğüslerim şişti ama ilk başlardaki kadar ağrı olmadı sadece ara ara iğneler batıordu ve en önemlisi krem gibi beyaz ıslak akıntım vardı ..
bizde problem yoktu canım tüm sonuçlarımız temiz cıktı ne bende ne eşimde bu ikinci aşılamamdı ama 1 yıla yakın normal yolldan denedim . yaşım 28 . umarım sana yardımcı olmuşsumdur canım :))

Aşılaması yapılan ve yapılacak olanlara bol şans diliyorum.Allah hayırlısıyla dualarimizi kabul etsin. Benimde saat 18:00 de 2. aşılamam olcak. Lütfen benide listeye ekleyin.

inşallah aşılamanız sorunsuz geçer ve de bebeğinize kavuşursunuz. saat 6 da aşılama yapan neresi var merak ettim doğrusu.çalışan bir bayan olarak zor oluyor bu durumlar özel değilse öğrenebilir miyim)? ya da muayanehane?

canım cok teşekkür ederim :)) allahım inşallahh tüm isteyenlere nasip eder .. sen aşılamanı ne zaman yaptırmıştın ?

ben geçen ay yaptırdım ilk aşılamamı sonuç negatifti.Bir ay ara verdik.Bugün yarın regl olacağım 2. aşılamaya başlayacağız.Senin 2. aşılamanmıydı.Belirtilerin nelerdi ?? anlat bakalım taze anne adayımız :)

carolin çok sevindim inşallah sağ sağlim kucağına alır mutluluğun bin kat artar kendine dikkat et canım

Çok sağol canım ALLAH razı olsun.Bebeğini de ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.canım bu arada progestron kullandın mı sen bende de ondan sonra beyaz akıntı basladı ?Birde asılamadan sonra o an yattınmı yarım saat falan.Birde kaç yumurtan vardı gelisen?

Son düzenleme:
tugok cok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi yükselir. dua edicem sizin içinde allah isteyen herkese nasip etsin herkesin kucağı o sevimli bebeklerle dolsun :)))

Çok sağol canım ALLAH razı olsun.Bebeğini de ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.canım bu arada progestron kullandın mı sen bende de ondan sonra beyaz akıntı basladı ?

amin canım benim darısı hepinizin başına tüm isteyenlere dua edicem hepiniz için :)

caroline çok soru soruyorum ama acaba bende hamile olabilirmiyim diye bir ümit:):):):)canım bu arada progestron kullandın mı sen bende de ondan sonra beyaz akıntı basladı ?Birde asılamadan sonra o an yattınmı yarım saat falan.Birde kaç yumurtan vardı gelisen?

çok sevindim canım...Allah sağlıkla sonunu getirsin inşallah.kaç yumurtan oluşmuştu aşılamandan önce?

evet canım 2. aşılamamdı benimde . bendeki belirti olarak sayabileceğim aşılamanın ilk başlarında sarı akıntı sonlarına doğru beyaz krem gibi aynızamanda sulu gibi akınıtım oldu .. kasıklarımda ve belimde adet olucak gibi ağrı var gögüslerim şisti ama ilk başlardaki kadar ağrı olmadı sadece ara ara iğnler batar gibi oldu :) umarım sana yardımcı olabilmişimdir :))

önemli değil tabiki sorabilirsiniz :) evet kullandım canım progestan bide 3 tane iğne vuruldum 1 hafta ara ile ilki aşılama yapıldığı akşamı oldum . evet yarım saat kadar yattım muayenede sonrada 3 gün evde dinlendim hiç iş yapmadım annem geldi saolsun :)) 4 yumurtam vardı canım ... :))

çok tesekkür ederim canım.

canım yaa çok sevindim gerçekten sonunda bu ayki listeye sevinçle ilk hamile haberini yazabilcez artık..inşallah sağsalim kucağına alırsın cnm

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:

12- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

13- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

14- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

15- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:

16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

17- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

18- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

19- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

20- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

21- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

22- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

23- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

24- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

25-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

26- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

27- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

28- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:
canım dr un çarşamda 100 ün üzerine çıkması lazım demiş de bence abartmış biraz.benim dr um günaşırı 2 katlaması lazım diyor...yani çarşambaya senin 50 küsürlerde olması normaldir...ben daha önce iki gebelik geçirdim ondan biliyorum. bugün aşılamadan sonraki kaçıncı günün?

gözünaydın canım rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah rabbim bizede tattırır bu duyguları dünden beri gözyaşım dinmediği için bunu duyunca biraz daha iyi hissettim ve mücadeleye devam etmeye karar verdim benimde ikinci aşılamamdı tekrar hayırlı olsun canım çarşamba günüde inşallah değerlerin dahada yüksek çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…