arkadaslar sanırım hamileyimm sonucum 25.5 doktorumu aradım sonuç güzel dedi çarşamba günü 100 ün üstüne cıkması lazımış lütfen benim için dua edin kızlar darısıtüm isteyenleree :)))
Evet arkadaşlar 11 itibariyle aşılamam gerçekleşti.Yine ağrılı ve sancılı oldu.Fakat ilk kez aşılama yaptıracak olan arkadaşlar kormasınlar benim pelvisim dar olduğu için böyle ağrılı oluyormuş.Diğer türlü herşey yolunda.Aşılamam bittikten sonra dinlenme süresinde doktorum eşimi de yanıma gönderdi.Ve o esnada hepinize dua ettim.
Başka sorusu olan arkadaşlar varsa yazın biraz dinleneyimcevaplarım. :) Bugünü böyle biraz dinlenerek geçireyim diyorum...
seniii bekLiyorummm meLeğimmm gell yerleş karnımaaa artıkkk annelik duygusunu banada tattır güzelllimmm : ( özlemek görmeden sevmek böyle birşey heraldeee
ALLAH'ım duy sesimiziii hepimizin ßebişLeriii oLsunnn Yarabbimmmm...
arkadaslar sanırım hamileyimm sonucum 25.5 doktorumu aradım sonuç güzel dedi çarşamba günü 100 ün üstüne cıkması lazımış lütfen benim için dua edin kızlar darısıtüm isteyenleree :)))
Hayırlı olsun canım çok sevindimCanım ne gibi belirtierin vardı.Kasıklarında veya belinde ağrı varmıydı?Göğüslerin sismiydi?Birde ne kadardır deniyor kaç yasındasın?Neden olmuyordu bebeğin?Cevapların için simdiden tesekür ederim.Kusura bakma çok soru sordum ama insan merak ediyor bizde bir umut bekliyoruz hayırlısı:)
Aşılaması yapılan ve yapılacak olanlara bol şans diliyorum.Allah hayırlısıyla dualarimizi kabul etsin. Benimde saat 18:00 de 2. aşılamam olcak. Lütfen benide listeye ekleyin.
canım cok teşekkür ederim :)) allahım inşallahh tüm isteyenlere nasip eder .. sen aşılamanı ne zaman yaptırmıştın ?
canım öncellikle teşekkür ederim :)) istediğiniz kadar soru sorabilrsiniz tabiki de ... evet ara ara belimde ve kasıklarımda ağrı oluyordu göğüslerim şişti ama ilk başlardaki kadar ağrı olmadı sadece ara ara iğneler batıordu ve en önemlisi krem gibi beyaz ıslak akıntım vardı ..
bizde problem yoktu canım tüm sonuçlarımız temiz cıktı ne bende ne eşimde bu ikinci aşılamamdı ama 1 yıla yakın normal yolldan denedim . yaşım 28 . umarım sana yardımcı olmuşsumdur canım :))
Çok sağol canım ALLAH razı olsun.Bebeğini de ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.canım bu arada progestron kullandın mı sen bende de ondan sonra beyaz akıntı basladı ?
carolin çok sevindim inşallah sağ sağlim kucağına alır mutluluğun bin kat artar kendine dikkat et canım
ben geçen ay yaptırdım ilk aşılamamı sonuç negatifti.Bir ay ara verdik.Bugün yarın regl olacağım 2. aşılamaya başlayacağız.Senin 2. aşılamanmıydı.Belirtilerin nelerdi ?? anlat bakalım taze anne adayımız :)
caroline çok soru soruyorum ama acaba bende hamile olabilirmiyim diye bir ümit:):):):)canım bu arada progestron kullandın mı sen bende de ondan sonra beyaz akıntı basladı ?Birde asılamadan sonra o an yattınmı yarım saat falan.Birde kaç yumurtan vardı gelisen?
önemli değil tabiki sorabilirsiniz :) evet kullandım canım progestan bide 3 tane iğne vuruldum 1 hafta ara ile ilki aşılama yapıldığı akşamı oldum . evet yarım saat kadar yattım muayenede sonrada 3 gün evde dinlendim hiç iş yapmadım annem geldi saolsun :)) 4 yumurtam vardı canım ... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?