Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar. Ayın 17sinde 3. aşılamamı yaptırdım. Bugün aşılamanın üzeirnden 3 gün geçti. Çok stres oluyorum. 5 Litrelik küçük su şişelerini taşımak bile tedirgin ediyor. 5 dakika önce taşımak zorunda kaldım. Aşılama sonrası neler yapılmalı ya da yapılmamalı? Bir fikir verir misiniz?

Canım ya sen tedbirini elden bırakma yine de.Kimisi ev taşırken hamile kalır.Biz de bir kilo birşey taşıyınca çocuk olmaz.Allahın takdiri.

Aşılamadan sonra ne yapmalı
?

İşlemden sonra bir süre (ortalama 20 dakika) dinlenmeniz gerekir. Aşılama yapılan gün temponun azaltılması ve istirahtli olunması önerilir. Ertesi gün normal günlük yaşama dönülebilir ve cinsel ilişki yasaklaması genellikle yoktur. Özel durumlarda doktorunuz sizi ilişki olmaması için uyaracaktır.

Aşılamadan sonraki ilk 24-48 saat ağır fiziksel aktiviteden kaçınılması önerilir ancak yatak istirahatı gerekli değildir.

akreb geçmiş olsun canım.inşallah sonucun güzel olur.

caroline çok çok tebrikler.inşallah sağ salim kucağınada alırsın

kızlar biraz önce geldim eve.kontrolüm vardı.yumurtalarım hala büyümemiş iki gün daha puregon yapacam dozunu artırıp çarşamba gene kontrolüm var büyük ihtimalle cumartesi yapılacak aşılamam.doktora sordum sürenin bu kadar uzaması başarı şansını etkilermi diye hayır dedi.bilmiyorum ne olacak ama moralim yerlerde.az kaldı ağlayacaktım muayene sırasında sinirimden...

mcan moralini bozma lütfen geç olsun ama iyi olsun..bak doktorunda demiş başarı şansını etkilemez diye yapma bunu kendine..

mcan moralini bozma lütfen geç olsun ama iyi olsun..bak doktorunda demiş başarı şansını etkilemez diye yapma bunu kendine..

o kadar kötüyüm ki su perisi anlatamam.bu kadar kötü başlayan bir süreç iyi bitmez gibime geliyor.iptal olmayacak o kesin ama benim içim çok huzursuz.

bende aşılama yaptırdım ama progestan falan kullanmadım.çatlatma iğnesinden başka iğnede kullanmadım.acaba senin vurulduğun iğne ne iğnesiydi:S

hiç canını sıkma hayatım önemli olan kaliteli yumurta oluşması kaçıncı günün senin bugün?

Arkadaşlar ne olur söyleyin ben çatlatma iğnesinden başka iğne kullanmadım.diğer vurulan iğneler ne iğnesi ???

Allahim bu ne guzel haber.listemiz sonunda bebise kavustu.ins carsamba iyi haber alirsn.kendi hayal kirikligimdan sonra bu haber iyi geldi

Sakin sikma kendini rahat ol doktoruna guven lutfen )

bugün 19.günüm.büyük ihtimalle 24.güne kalıyor aşılamam.oysa ilk aşılamam 14.gün yapılmıştı.

geçe kalmış ama önemli olan sağlıklı yumurta elde edilmesi hiiiççç kafana takma önce kafanın rahat olması gerekiyor yumoşlar gelişir günü de önemli değil kafanı rahatlatmaya çalış hayatım en önemlisi o çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…