arkadaslar sanırım hamileyimm sonucum 25.5 doktorumu aradım sonuç güzel dedi çarşamba günü 100 ün üstüne cıkması lazımış lütfen benim için dua edin kızlar darısıtüm isteyenleree :)))
arkadaslar sanırım hamileyimm sonucum 25.5 doktorumu aradım sonuç güzel dedi çarşamba günü 100 ün üstüne cıkması lazımış lütfen benim için dua edin kızlar darısıtüm isteyenleree :)))
Merhaba arkadaşlar. Ayın 17sinde 3. aşılamamı yaptırdım. Bugün aşılamanın üzeirnden 3 gün geçti. Çok stres oluyorum. 5 Litrelik küçük su şişelerini taşımak bile tedirgin ediyor. 5 dakika önce taşımak zorunda kaldım. Aşılama sonrası neler yapılmalı ya da yapılmamalı? Bir fikir verir misiniz?
Evet arkadaşlar 11 itibariyle aşılamam gerçekleşti.Yine ağrılı ve sancılı oldu.Fakat ilk kez aşılama yaptıracak olan arkadaşlar kormasınlar benim pelvisim dar olduğu için böyle ağrılı oluyormuş.Diğer türlü herşey yolunda.Aşılamam bittikten sonra dinlenme süresinde doktorum eşimi de yanıma gönderdi.Ve o esnada hepinize dua ettim.
Başka sorusu olan arkadaşlar varsa yazın biraz dinleneyimcevaplarım. :) Bugünü böyle biraz dinlenerek geçireyim diyorum...
kızlar biraz önce geldim eve.kontrolüm vardı.yumurtalarım hala büyümemiş iki gün daha puregon yapacam dozunu artırıp çarşamba gene kontrolüm var büyük ihtimalle cumartesi yapılacak aşılamam.doktora sordum sürenin bu kadar uzaması başarı şansını etkilermi diye hayır dedi.bilmiyorum ne olacak ama moralim yerlerde.az kaldı ağlayacaktım muayene sırasında sinirimden...
mcan moralini bozma lütfen geç olsun ama iyi olsun..bak doktorunda demiş başarı şansını etkilemez diye yapma bunu kendine..
önemli değil tabiki sorabilirsiniz :) evet kullandım canım progestan bide 3 tane iğne vuruldum 1 hafta ara ile ilki aşılama yapıldığı akşamı oldum . evet yarım saat kadar yattım muayenede sonrada 3 gün evde dinlendim hiç iş yapmadım annem geldi saolsun :)) 4 yumurtam vardı canım ... :))
kızlar biraz önce geldim eve.kontrolüm vardı.yumurtalarım hala büyümemiş iki gün daha puregon yapacam dozunu artırıp çarşamba gene kontrolüm var büyük ihtimalle cumartesi yapılacak aşılamam.doktora sordum sürenin bu kadar uzaması başarı şansını etkilermi diye hayır dedi.bilmiyorum ne olacak ama moralim yerlerde.az kaldı ağlayacaktım muayene sırasında sinirimden...
Tesekkur ederim darisi hepinizn basina:))Gözünaydınnnnn çok güzel bir haber :)
tebrik ederim .
Cok tesekkur ederim darisi hepinizin basina insallahcaroline çok çok tebrikler.inşallah sağ salim kucağınada alırsın
hiç canını sıkma hayatım önemli olan kaliteli yumurta oluşması kaçıncı günün senin bugün?
Allahim bu ne guzel haber.listemiz sonunda bebise kavustu.ins carsamba iyi haber alirsn.kendi hayal kirikligimdan sonra bu haber iyi geldi
hiç canını sıkma hayatım önemli olan kaliteli yumurta oluşması kaçıncı günün senin bugün?
Allahim bu ne guzel haber.listemiz sonunda bebise kavustu.ins carsamba iyi haber alirsn.kendi hayal kirikligimdan sonra bu haber iyi geldi
bugün 19.günüm.büyük ihtimalle 24.güne kalıyor aşılamam.oysa ilk aşılamam 14.gün yapılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?