o kadar kötüyüm ki su perisi anlatamam.bu kadar kötü başlayan bir süreç iyi bitmez gibime geliyor.iptal olmayacak o kesin ama benim içim çok huzursuz.
canım dr un çarşamda 100 ün üzerine çıkması lazım demiş de bence abartmış biraz.benim dr um günaşırı 2 katlaması lazım diyor...yani çarşambaya senin 50 küsürlerde olması normaldir...ben daha önce iki gebelik geçirdim ondan biliyorum.bugün aşılamadan sonraki kaçıncı günün?
çok şükür doktoruma güvenim tam iletişimizde gayet iyi ama genede stres oluyorum ister istemez.Sakin sikma kendini rahat ol doktoruna guven lutfen)
geçe kalmış ama önemli olan sağlıklı yumurta elde edilmesi hiiiççç kafana takma önce kafanın rahat olması gerekiyor yumoşlar gelişir günü de önemli değil kafanı rahatlatmaya çalış hayatım en önemlisi o çünkü...
gözünaydın canım rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah rabbim bizede tattırır bu duyguları dünden beri gözyaşım dinmediği için bunu duyunca biraz daha iyi hissettim ve mücadeleye devam etmeye karar verdim benimde ikinci aşılamamdı tekrar hayırlı olsun canım çarşamba günüde inşallah değerlerin dahada yüksek çıkar
öyle düşünme başlangıçta herşey kötü başlamış olabilir ama iyi sonuçlanabilir ne demişler her şerde bir hayır vardır belkide bu sefer bebişin kendini naza çekiyoduriçini ferah tut sen..
merhaba arkadaşlar 3 gündür nete giremiyordum hafta sonu annemlerdeydik gece geldik eve.çok kötüyüm bugün test günümdü.cumartesi iki damla kahverengi leke dün sabahta kırmızılar dünden beri ağlıyorum meğerse 2.aşılamamdandan çok ümitliymişim için için.dışarıya karşı kendimi kandırıyormuşum ümitli değilim diye bugün lojmandaki komşumla dertleştim inanın hiçbirşey rahatlatmıyor seni gözlerim şiş çok kötü eşim belli etmiyor bana beni teselli ediyor ama oda çok üzüldü sinirsel midesi ağrı yaptı okulada gitmedi sevk aldı güya güçlü rabbim bizi sınıyor inşallah yüzümüzü güldürür 3.aşılamyı düşünmüyoruz ona yapacağımız masrafı tüpbebeği deneyelim diyor eşim hayırlısı yarın doktora gideceğim inşallah önceki gibi kist oluşmamıştır.tüpbebek için konuşacağım.allahım hiç olumlu haber almadık inşallah diğer arkadaşlar olumlu haberlerle dönerler.
benim de tutmadı. kısmet değilmiş. sağlık olsun diyorum elden bişey gelmiyor napalım. doktora gitmek istemiyorum hiç kist oluşmamıştır umarım
çok tebrikler carolinebende aşılama sonucumu bekliyodum hiç kimseden olumlu yanıt çıkmayınca üzülmüştüm ama seni öğrenince hem sevindim hem umutlandım allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin canım bizlerden duanı eksik etme:)
kızlar biraz önce geldim eve.kontrolüm vardı.yumurtalarım hala büyümemiş iki gün daha puregon yapacam dozunu artırıp çarşamba gene kontrolüm var büyük ihtimalle cumartesi yapılacak aşılamam.doktora sordum sürenin bu kadar uzaması başarı şansını etkilermi diye hayır dedi.bilmiyorum ne olacak ama moralim yerlerde.az kaldı ağlayacaktım muayene sırasında sinirimden...
kızlar biraz önce geldim eve.kontrolüm vardı.yumurtalarım hala büyümemiş iki gün daha puregon yapacam dozunu artırıp çarşamba gene kontrolüm var büyük ihtimalle cumartesi yapılacak aşılamam.doktora sordum sürenin bu kadar uzaması başarı şansını etkilermi diye hayır dedi.bilmiyorum ne olacak ama moralim yerlerde.az kaldı ağlayacaktım muayene sırasında sinirimden...
Arkadaşlar ne olur söyleyin ben çatlatma iğnesinden başka iğne kullanmadım.diğer vurulan iğneler ne iğnesi ???
benim de tutmadı. kısmet değilmiş. sağlık olsun diyorum elden bişey gelmiyor napalım. doktora gitmek istemiyorum hiç kist oluşmamıştır umarım
aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel sonuçlanır..2 tane çatlatma iğnesini bende duydum ama 75kg üzerinde vurulduğunu sanmıyorum çoğu insanda farklılık gösteriyo çünkü..sizdeki sorun neydi buarada?
daha önceki aşılamalarında kist oluştusa yapabilirsin bence bir zararı olmaz ama doktoruna da tekrar bi sor tabi herkesin sorunu farklı sonuçta ters bir etki yapmasın sonra... aşılamanda hayırlı olsun inşallah iyi olur sonucun canım...
arkadaşlar 2 saat önce hastaneyi arayıp hem randevu aldım hemde hemşireyle görüştüm.eşimle ben 3.aşılamayı devlet karşılamıyor diye biliyorduk onun yerine direk tüpbebeği düşünüyorduk hemşire 3.aşılamayıda devletn karşıladığını söyledi akşam eşinle görüşün karar verin dedi.bizde 3.aşılamayıda yaptırmaya karar verdik hayırlısı olsun inşallah tüpbebeğe gerek kalmazda 3.aşılamada yüzüm güler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın inşallah ilkinde olduğu gibi kist olmamıştırda hemen iğnelerime başlarım yarın gelince sizlerle gelişmeleri paylaşırım
en doğru kararı vermişsiniz eşinle beraber..inşallah dediğin gibi tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın..güzel haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?