Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o kadar kötüyüm ki su perisi anlatamam.bu kadar kötü başlayan bir süreç iyi bitmez gibime geliyor.iptal olmayacak o kesin ama benim içim çok huzursuz.

öyle düşünme başlangıçta herşey kötü başlamış olabilir ama iyi sonuçlanabilir ne demişler her şerde bir hayır vardır belkide bu sefer bebişin kendini naza çekiyodur içini ferah tut sen..

çok tebrikler caroline bende aşılama sonucumu bekliyodum hiç kimseden olumlu yanıt çıkmayınca üzülmüştüm ama seni öğrenince hem sevindim hem umutlandım allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin canım bizlerden duanı eksik etme:)

Canim asilama gununu de sayarsak 13. Gun bugun senin dusuklerine cok uzuldum inan allah saglikli ve hayirli evlat nasip etsin insallah.

Sakin sikma kendini rahat ol doktoruna guven lutfen )
çok şükür doktoruma güvenim tam iletişimizde gayet iyi ama genede stres oluyorum ister istemez.

zaten doktorumda sürenin önemli olmadığını söylüyor inşallah hayırlısıyla olurda aşılamam kurtulurum bir an önce.

Allahim insallah sanada nasip eder lutfen uzulme uzuntu en buyuk dusmanimiz. Ve sakin vazgecme:))

18 – [Min eyyi şey’in halakah(halakahu)] مِنْ أَيِّ شَيْءٍ خَلَقَهُ

19 – [Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu)] مِن نُّطْفَةٍ خَلَقَهُ فَقَدَّرَهُ

20 – [Summes sebîle yesserah] ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ

Yukarıda orjinali ve latin alfabesiyle okunuşunu verdiğimiz Abese suresinin 18-20 nci ayetlerinin Türkçe meali ise şu şekildedir;

18. Allah onu neden yarattı?
19. Bir nutfeden (spermadan) yarattı da ona şekil verdi.
20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.

Arkadaşlar aşılama yaptıranlar her gün bu ayetleri okusun.ayrıca hz .zekeriyanın duaları var çocuk için bu dualarıda internetten bulup okuyun.genellikle faydası görülüyor.

öyle düşünme başlangıçta herşey kötü başlamış olabilir ama iyi sonuçlanabilir ne demişler her şerde bir hayır vardır belkide bu sefer bebişin kendini naza çekiyodur içini ferah tut sen..

inşallah canım ya hem üzülüyorum hem de bi yandanda acaba diyorum vereceği tüm sıkıntıları verip yüzümü güldürecekmi bu defa diye ümitleniyorum.inşallah hayırlısıyla bi olsun bitsinde rahatlayayım.

benim de tutmadı. kısmet değilmiş. sağlık olsun diyorum elden bişey gelmiyor napalım. doktora gitmek istemiyorum hiç kist oluşmamıştır umarım

benim de tutmadı. kısmet değilmiş. sağlık olsun diyorum elden bişey gelmiyor napalım. doktora gitmek istemiyorum hiç kist oluşmamıştır umarım

destina öncelikle çok çok geçmiş olsun. doktora gitmen en mantıklısı sakın ihmal etme kendini kist kalmış olabilir bunu mutlaka öğrenmelisin.

canim sakin ümidini kaybetme dualarim sizinle allahim bebeklerimizi kucaklarimiza almayi hepimize nasip eder insallah:))

Kesinlikle üzülmek yok.Süresini falan boşver şimdi.Elbette önemli olan kalifiyeli bir yumurta elde etmek.Veee nokta atışı Biraz moralin yerine gelsin bakalım...

Allah allah! neden büyümüyoki bu yumurtalar.Benimkilerde geçen ay hemen büyümüşlerdi.Ama olabiliyo demkki böyle.Moralini bozmamaya çalış.Süre uzadığı için insanın morali ister istemez bozulur ancak olumsuz bir durum olsa doktorun iptal ederdi aşılamayı.Senin yumoşlar bu ay inatçı çıkmış.Belkide bu kadar sıkılmanın bir anlamı vardır.İnşallah caroline gibi senin haberlerine de sevineceğiz hep birlikte.Hayırlısı olsun.

Arkadaşlar ne olur söyleyin ben çatlatma iğnesinden başka iğne kullanmadım.diğer vurulan iğneler ne iğnesi ???

Canım öncelikle sakin ol.Ben de çatlatma iğnesinden başka iğne kullanmadım.Nedeni eğer yumurtaların ilaca cevap veriyorsa sadece ilaç veriyor doktor.Ben Serephone ilaç kullandım.Ve yumurtalarım ilaca cevap verdiği için iğneye gerek kalmadı.Sonrasında çatlatma iğnemi oldum.Her iki aşılamamda da bu böyle oldu.Bu senin için sevindirici bir haber yani yumurtaların iğneye gerek kalmadan ilaca cevap veriyor.

canım sanada geçmiş olsun neyapalım demekki kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı neyse o olsun senide merak ediyordum aynı gün öğreneceğimizi bildiğim için.nazz81.hn86.sen.ben.sblkmsr bizlerin tarihleri hemen hemen aynıydı hepside negatif aynı gün olan bir kişi kaldı merak ediyorum ne oldu acaba ıslakmavi03 adlı arkadaşımız inşallah onunki pozitiftir.

arkadaşlar 2 saat önce hastaneyi arayıp hem randevu aldım hemde hemşireyle görüştüm.eşimle ben 3.aşılamayı devlet karşılamıyor diye biliyorduk onun yerine direk tüpbebeği düşünüyorduk hemşire 3.aşılamayıda devletn karşıladığını söyledi akşam eşinle görüşün karar verin dedi.bizde 3.aşılamayıda yaptırmaya karar verdik hayırlısı olsun inşallah tüpbebeğe gerek kalmazda 3.aşılamada yüzüm güler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın inşallah ilkinde olduğu gibi kist olmamıştırda hemen iğnelerime başlarım yarın gelince sizlerle gelişmeleri paylaşırım

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

13- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

14- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

15- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:

16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

17- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

18- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

19- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

20- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

21- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

22- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

23- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

24- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

25-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

26- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

27- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

28- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

kızlar ıslakmavinin sonucundan haberiniz varmı?şimdiye kadar sonuçlanmış olması gerekiyordu..

Teşekkürler İns. 3.ve son asilama faslımız güzel bir sonuçla sona erer:) Bende pco var cnm. Kendi kendine yumurta pek olmuyo ama iğnelerede çok duyarlı birden 20 tane yumurta olusuyo:) İlk aşılamamda 2tane prengly vurulmuştum. 2.asilamada 1ovitralle . Dr ovitralle daha kuvvetli olduğu için 2 prengly'yebedel demişti.Hayirlisi bakalımhepimiz icin

En iyisi ben hiç aklımı bulandırmiyim kendi kendime Dr 'culuk yapmiyim dımı:)Dr'un vardır bir bildigi diyerekten hayırlısı diyim o zaman bari. İns olacağı varsa gelsin bebis

en doğru kararı vermişsiniz eşinle beraber..inşallah dediğin gibi tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın..güzel haberlerini bekliyoruz..

Son düzenleme:
çok şükür iyi bir haber aldık. tebrik ederim caroline. inşallah sorunsuz sıkıntısız bir gebelikle zamanında alırsın bebeğini kucağına. dualarında bizleride unutma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…