Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bencede en doğrusu olmuş.Denemekten zarar gelmez.Üstelik hastane karşılıyormuş.Hayırlı olur inşaalah :)

18:35 itibari ile 2. aşılamamı oldum.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.gayet güzel geçti aşılamam.koşuyolu ANKA da yaptiriyorum.ilk çocuğum da orada 3.aşılamada tutmuştu.

18:35 itibari ile 2. aşılamamı oldum.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.gayet güzel geçti aşılamam.koşuyolu ANKA da yaptiriyorum.ilk çocuğum da orada 3.aşılamada tutmuştu.

Hayırlı olsun benim de bugün oldu 2. aşılamam.İnşaalah sonuçlar sevindirici olur.

canım nasıl yumoş yok böyle bişey olabilrimi şaşırdım inan..kan tahlilindemi belli olucak?

Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin

Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin

Bence doktorunuzu dinleyin. Sonuçta çatlamış yumurta iğnenin ne faydası var ki? Herşeyde bi hayır vardır.Hakkınızda hayırlısı olsun...

Bence doktorunuzu dinleyin. Sonuçta çatlamış yumurta iğnenin ne faydası var ki? Herşeyde bi hayır vardır.Hakkınızda hayırlısı olsun...

Canım çok teşekkür ederim.gerçekten içim rahatladı.benim aşılamamda bir sorun var heralde diye düşündüm bir an ama doktorumda yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu sölemişti.demekki o yüzden vermedi ilaç falan

Ohh ne güzel işte çatlamış yumoşun ve zamanı da kısaltmış senin için. Bundan sonrası hayır olsun inşaalah...

Ohh ne güzel işte çatlamış yumoşun ve zamanı da kısaltmış senin için. Bundan sonrası hayır olsun inşaalah...

Valla catlatma ignesi fslan yapilmadan yapiliyo ya sanki yalanmis gibi geliyo canim benim :) ama ben neden catladigini biliyorum kuru incirle havucu kaynatip ictim ibrahim saracoglunun kuru

Valla catlatma ignesi fslan yapilmadan yapiliyo ya sanki yalanmis gibi geliyo canim benim :) ama ben neden catladigini biliyorum kuru incirle havucu kaynatip ictim ibrahim saracoglunun kuru

hayırlısıylaaa git gel canımmm ama catlatamıs yumosun daha ne istiyorsun belkide boylesi daha hayırlııı iicini ferahh tutt

insallahhh bu asılamada tutar canımmm allah yuzumuze guler 2012 de :))))

HAYIRLII OLSUN CANIMMMM .. ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINNN DUN AKSAM GIRMEMISSTIM TEKER TEKER SAYFALARI SIMDI OKUYORUMMM
ahhh ahhh darısııı basımızaaa denemelere basladık bizde dün ignemi vuruldum hayırlısı ile

canım benim inşallah dediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…