arkadaşlar 2 saat önce hastaneyi arayıp hem randevu aldım hemde hemşireyle görüştüm.eşimle ben 3.aşılamayı devlet karşılamıyor diye biliyorduk onun yerine direk tüpbebeği düşünüyorduk hemşire 3.aşılamayıda devletn karşıladığını söyledi akşam eşinle görüşün karar verin dedi.bizde 3.aşılamayıda yaptırmaya karar verdik hayırlısı olsun inşallah tüpbebeğe gerek kalmazda 3.aşılamada yüzüm güler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın inşallah ilkinde olduğu gibi kist olmamıştırda hemen iğnelerime başlarım yarın gelince sizlerle gelişmeleri paylaşırım
inşallah aşılamanız sorunsuz geçer ve de bebeğinize kavuşursunuz. saat 6 da aşılama yapan neresi var merak ettim doğrusu.çalışan bir bayan olarak zor oluyor bu durumlarözel değilse öğrenebilir miyim)? ya da muayanehane?
hayirli olsun arkadasim bende carsamba gunu asilamam yapiliyor
18:35 itibari ile 2. aşılamamı oldum.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.gayet güzel geçti aşılamam.koşuyolu ANKA da yaptiriyorum.ilk çocuğum da orada 3.aşılamada tutmuştu.
canım nasıl yumoş yok böyle bişey olabilrimi şaşırdım inan..kan tahlilindemi belli olucak?
Hayırlı olsun benim de bugün oldu 2. aşılamam.İnşaalah sonuçlar sevindirici olur.
Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin
Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin
Canım öncelikle sakin ol.Ben de çatlatma iğnesinden başka iğne kullanmadım.Nedeni eğer yumurtaların ilaca cevap veriyorsa sadece ilaç veriyor doktor.Ben Serephone ilaç kullandım.Ve yumurtalarım ilaca cevap verdiği için iğneye gerek kalmadı.Sonrasında çatlatma iğnemi oldum.Her iki aşılamamda da bu böyle oldu.Bu senin için sevindirici bir haber yani yumurtaların iğneye gerek kalmadan ilaca cevap veriyor.
5 haftalıktı canım sen asılama yaptırdın mı ilk mi?Yaptırdıysan ne zaman yaptırdın belirtilerin var mı?
Ohh ne güzel işte çatlamış yumoşun ve zamanı da kısaltmış senin için.Bundan sonrası hayır olsun inşaalah...
ilk aşılamamda vuruldum ovitrella ama 2.aşılamada 2 kutu pregnly vuruldum canım ... :))
Valla catlatma ignesi fslan yapilmadan yapiliyo ya sanki yalanmis gibi geliyo canim benim :) ama ben neden catladigini biliyorum kuru incirle havucu kaynatip ictim ibrahim saracoglunun kuru
bende daha once iki kez preglyn vuruldum ikisindede hamile kaldım :) fakat bazı nedenlerden dolayı kaybettim bebegimi
arkadaşlar 2 saat önce hastaneyi arayıp hem randevu aldım hemde hemşireyle görüştüm.eşimle ben 3.aşılamayı devlet karşılamıyor diye biliyorduk onun yerine direk tüpbebeği düşünüyorduk hemşire 3.aşılamayıda devletn karşıladığını söyledi akşam eşinle görüşün karar verin dedi.bizde 3.aşılamayıda yaptırmaya karar verdik hayırlısı olsun inşallah tüpbebeğe gerek kalmazda 3.aşılamada yüzüm güler.dualarınızı bekliyorum arkadaşlar yarın inşallah ilkinde olduğu gibi kist olmamıştırda hemen iğnelerime başlarım yarın gelince sizlerle gelişmeleri paylaşırım
Allah allah! neden büyümüyoki bu yumurtalar.Benimkilerde geçen ay hemen büyümüşlerdi.Ama olabiliyo demkki böyle.Moralini bozmamaya çalış.Süre uzadığı için insanın morali ister istemez bozulur ancak olumsuz bir durum olsa doktorun iptal ederdi aşılamayı.Senin yumoşlar bu ay inatçı çıkmış.Belkide bu kadar sıkılmanın bir anlamı vardır.İnşallah caroline gibi senin haberlerine de sevineceğiz hep birlikte.Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?