Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
18:35 itibari ile 2. aşılamamı oldum.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.gayet güzel geçti aşılamam.koşuyolu ANKA da yaptiriyorum.ilk çocuğum da orada 3.aşılamada tutmuştu.

hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar

Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin

bebesko ne güzel işte bir an önce olacak aşılaman

18:35 itibari ile 2. aşılamamı oldum.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.gayet güzel geçti aşılamam.koşuyolu ANKA da yaptiriyorum.ilk çocuğum da orada 3.aşılamada tutmuştu.

hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır aşılaman haberlerini bekliyoruz..

Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin

ayy cnm ne güzel işte iğne yapmaya gerek kalmadan çatlamış yumoşun şu anda aşılaman yapılıyordur herhalde inşallah çok iyi geçer ve bize güzel hayırlı haberlerini verirsin canım dualarım seninle..

Son düzenleme:
hayırlısıylaaa git gel canımmm ama catlatamıs yumosun daha ne istiyorsun belkide boylesi daha hayırlııı iicini ferahh tutt

Canim suan hastanedeyim esim sperm verdi yikams islemini bekliyoz :) senin asilamanda yarin olcak demi 2tanemi catlatma ignesi olcan sen bu aralar islerim yogun pek giremiyomda ama aklim hep sizde rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile bebislerimizi kucaklarimiza aliriz amin

Allah razi olsun canimm daha bekliyoruz insallah bu defa sizlere guzel haberleri verrim sizlerdende guzel haberleri alirim aminn

canım cok teşekkür ederim allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) inanın hepiniz için dua ediyorum allah benim bebeğimin tutunmasına yardımcı olsun sizinde biran önce çabalarınızın karşılığı olarak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)))

canım sana tavsiyem aşılamadan sonra eve giderken arabanın arkasına yat ve ayaklarını cama uzat . evde de sakın iş yapma 2 3 gün dinlen ayaklarını sıcak tut. bırak işler kalsın şimdiden hayırlısı olsun inşallah bebeğini kucağına alırısn :))

CANIM BENIM UNUTTUN SANIRIM AMA OLSUN; ben asılama yaptırmıyacagım:) tum tahlıllerımle profa cıktım ve bana daha once hamıle kalmısın klomenle acele etmısın asılama ıcın dedı ve bıze destek verdı 5 ay klomen ve catlatma ıgnesıyle kendımız denıyecez :)))) bende dun vuruldum 2 tane ovitrella bu aksam iliski hadi hakkımızda hayırlısıı sen bugun asılama biz bugun calısma ....hehhehehe...

insallahhhh allah yuzune bu sefer gulerr dualarım tum bebek ısteyenler ıcın ...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNN CAROLINE insallahh allah tum ısteyenlerın yuzunu guldursun darısı bızım basımıza...

hadi hayırlısı olsun hayatım hiç merak etme çatlama olması önemli kendi kendine olması da kötü birşey değil inşallah rahat geçer aşılaman sonuçlarında güzel olur...

bebesko ne haber oldumu aşılaman.nasıl geçti.inşallah bu son aşılaman olur hamile kalırsın bugün

Bbu gün aşılamamın 10 günü çok stresliyim.kaçıncı gün belli olur acaba bileniniz varmı.çok kötüyüm ben ya.acaba sorusu insanı mahvediyor

Bbu gün aşılamamın 10 günü çok stresliyim.kaçıncı gün belli olur acaba bileniniz varmı.çok kötüyüm ben ya.acaba sorusu insanı mahvediyor

aşılamanın 15.günü kan testiyle belli olur sonucun.inşallah sonucun pozitif çıkar

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden, gönlünüze göre versin.ben ilk hamileliğimi 2006 kasım ayında öğrendim.ozamanlar bukadar paylaşım siteleri falan yoktu (varsada ben farketmedim herhalde:) yani herşey hakkında bi fikrim yoktu.doktorum ne derse onu yapıyordum.sadece gebelik.org sitesinden hafta hafta hamileliğimi takip ederek geçirdim 9 ayı.çok da faydalı oldu en azından o hafta beni nelerin beklediğini bilip telaş yapmıyordum.şimdi ise herşeyi okumak fikir sahibi olmak bazen strese de sokabiliyor insanı.önceki aşılamalarımda hiç dinlenmemiştim hatta hamile kaldığımda çalışıyordum işten ayrılıp 1 ay sonra doğum yapmıştım.şimdi ise dün akşamdan beri mecbur kalmadıkça yerimden kalkmıyorum :)) oğlum 20 kilo civarı sürekli kucağımdadır oynarız falan bugün onu bile almadım kucağıma burada okuduklarımın etkisinde kalmışım anlaşılan.rahat olamıyorum bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…