18:35 itibari ile 2. aşılamamı oldum.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.gayet güzel geçti aşılamam.koşuyolu ANKA da yaptiriyorum.ilk çocuğum da orada 3.aşılamada tutmuştu.
Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin
çok teşekkür ederim canım inşallah bir dahaki listende banada HAMİLLLLLLLLEEEEEEEE yazarsın.
18:35 itibari ile 2. aşılamamı oldum.teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.gayet güzel geçti aşılamam.koşuyolu ANKA da yaptiriyorum.ilk çocuğum da orada 3.aşılamada tutmuştu.
Kan sonucumu aldim dr yumurtalik krndiliginden catlsmis yarin asilana yapcax dedi sok oldum yarin asilamsm var snlucaniz catlatma ignemide almistim yapms defi acaba kendim yapsammi diyorum 3gun sonra veya yarin
hayırlısıylaaa git gel canımmmama catlatamıs yumosun daha ne istiyorsun belkide boylesi daha hayırlııı iicini ferahh tutt
ayy cnm ne güzel işte iğne yapmaya gerek kalmadan çatlamış yumoşunşu anda aşılaman yapılıyordur herhalde inşallah çok iyi geçer ve bize güzel hayırlı haberlerini verirsin canım dualarım seninle..
Allah razi olsun canimm daha bekliyoruz insallah bu defa sizlere guzel haberleri verrim sizlerdende guzel haberleri alirim aminn
bebesko ne güzel işte bir an önce olacak aşılaman
HAYIRLII OLSUN CANIMMMM .. ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSINNN DUN AKSAM GIRMEMISSTIM TEKER TEKER SAYFALARI SIMDI OKUYORUMMM
ahhh ahhh darısııı basımızaaa denemelere basladık bizdedün ignemi vuruldum hayırlısı ile
Canim suan hastanedeyim esim sperm verdi yikams islemini bekliyoz :) senin asilamanda yarin olcak demi 2tanemi catlatma ignesi olcan sen bu aralar islerim yogun pek giremiyomda ama aklim hep sizde rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile bebislerimizi kucaklarimiza aliriz amin
Canim suan hastanedeyim esim sperm verdi yikams islemini bekliyoz :) senin asilamanda yarin olcak demi 2tanemi catlatma ignesi olcan sen bu aralar islerim yogun pek giremiyomda ama aklim hep sizde rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile bebislerimizi kucaklarimiza aliriz amin
canım cok teşekkür ederim allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) inanın hepiniz için dua ediyorum allah benim bebeğimin tutunmasına yardımcı olsun sizinde biran önce çabalarınızın karşılığı olarak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)))
Bbu gün aşılamamın 10 günü çok stresliyim.kaçıncı gün belli olur acaba bileniniz varmı.çok kötüyüm ben ya.acaba sorusu insanı mahvediyor
aşılamanın 15.günü kan testiyle belli olur sonucun.inşallah sonucun pozitif çıkar
aşılamanın 15.günü kan testiyle belli olur sonucun.inşallah sonucun pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?