Bbu gün aşılamamın 10 günü çok stresliyim.kaçıncı gün belli olur acaba bileniniz varmı.çok kötüyüm ben ya.acaba sorusu insanı mahvediyor
ben aşılamanın 13. günü yaptırmıştım yani dün inşallah pozitif hayırlı sonuçlar alırsın :))
Arkadaşlar birde şöle bir duurm var eğer sizin sölediğiniz gibiyse ben 3 güne kadar adet olmam lazım( inşaallah olmam :) ama normalde ben adet olacağım zaman göğüslerim falan çok ağrır ve şişer .ama şu an hiç öle bişey hissetmiyorum.psikolojikmi acaba?
bide senin aşılamanın kaçıncı günüydü bugün ?
arkadaslar sanırım hamileyimm sonucum 25.5 doktorumu aradım sonuç güzel dedi çarşamba günü 100 ün üstüne cıkması lazımış lütfen benim için dua edin kızlar darısıtüm isteyenleree :)))
merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende aranıza katıldım.... rabbim hayırlısını versin artık beklemekden başka bi caremiz yok
ya canım göğüs ağrısı felan hikaye bence kimi üzerine yatamıyormuş kiminin hiç ağrımıyormuş . benim en büyük yaşadığım değişiklik akıntım oldu krem gibi beyaz ıslak . göğüslerimde ara ara batmalar oluyor ama bilmiyorum ki ama halen adet olucak gibi oluyorum ara ara korkuyorum bende tutanamaz diyeallah hepimizin kucağına almasını nasip eder inşallah :))
Aramıza hoş geldin canım.hayırlısı olsun inşaallah
Cnm ya bişey sorucam aşılamadan sonra progestan yada jel kullandın mı vede şu anda devam ediyomusun :) Benim ilk aşılamada kimyasal gebelik,2 . aşılama direk negatif, 3. aşılamada diğerlerinden farklı olarak inş. pozitif olur
aminn sagolasınn
merhaba kızlarr.... bende aranıza katıldım. aşılamam dün gercekleşti. rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere...
Cnm ya bişey sorucam aşılamadan sonra progestan yada jel kullandın mı vede şu anda devam ediyomusun :) Benim ilk aşılamada kimyasal gebelik,2 . aşılama direk negatif, 3. aşılamada diğerlerinden farklı olarak inş. pozitif olur
Hoşgeldin ne iyi ettinde geldin.Kaçıncı aşılaman?Sorun ne? Eee hadi anlat biraz kendini ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?