Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bbu gün aşılamamın 10 günü çok stresliyim.kaçıncı gün belli olur acaba bileniniz varmı.çok kötüyüm ben ya.acaba sorusu insanı mahvediyor

ben aşılamanın 13. günü yaptırmıştım yani dün inşallah pozitif hayırlı sonuçlar alırsın :))

Arkadaşlar birde şöle bir duurm var eğer sizin sölediğiniz gibiyse ben 3 güne kadar adet olmam lazım( inşaallah olmam :) ama normalde ben adet olacağım zaman göğüslerim falan çok ağrır ve şişer .ama şu an hiç öle bişey hissetmiyorum.psikolojikmi acaba?

ya canım göğüs ağrısı felan hikaye bence kimi üzerine yatamıyormuş kiminin hiç ağrımıyormuş . benim en büyük yaşadığım değişiklik akıntım oldu krem gibi beyaz ıslak . göğüslerimde ara ara batmalar oluyor ama bilmiyorum ki ama halen adet olucak gibi oluyorum ara ara korkuyorum bende tutanamaz diye allah hepimizin kucağına almasını nasip eder inşallah :))

merhaba kızlarr.... bende aranıza katıldım. aşılamam dün gercekleşti. rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere...

merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende aranıza katıldım.... rabbim hayırlısını versin artık beklemekden başka bi caremiz yok

Mart aşılamacılarının ilk hamilesi sanırımm çok sevindim arkadaşım. İnş. arkandan geliriz bizde ve değerin katlanarak artar ..Sağlıkla gelsin bebişin :)

Cnm ya bişey sorucam aşılamadan sonra progestan yada jel kullandın mı vede şu anda devam ediyomusun :) Benim ilk aşılamada kimyasal gebelik,2 . aşılama direk negatif, 3. aşılamada diğerlerinden farklı olarak inş. pozitif olur

benim doktorum bana verdi progestan haplar bittikten bikac gün sonra gel sonuclaraına bakar test yaparım dedi

canim benimmm, insalllah guzel gecmistir asilaman?
Bugun ve yarin ise gitmezzsin demi?? Yatar dinlenirsin insallah

bende asilama olmadigi icin garip hissdiyorum sanki asilama daha keain cozummus gibi gelmisti bana
bakalim sadece catlatma ignesi bana umut olacak mi ayni gun ogreniriz insalllahhhhhhhh pozitiff diye:)

canım ben progestan kullanıyorum halen jel kullanmadım bide aşılamadan sonra hafta ara ile 3 tane iğne vuruldum rahmi gevşetmek için demişti doktorum ... allahım inşallah seninde bu aşılaman pozitif olur :))

Hoşgeldin ne iyi ettinde geldin.Kaçıncı aşılaman?Sorun ne? Eee hadi anlat biraz kendini ...

tskler arkadaşlar sagolun:) ben 1.5 senedir evliyim. ilk aşılamam. daha önce 3 ay klomen kullandım sonuc alamadım sonra menogon gectik bi ay kullandım faydasını göremedim kist oluştu ve 1.5 ay ara verdik ignelere. bu ayda hic umudum yoktu yumurtalarım büyümüyodu dozu artırmamıza ragmen ama ne olduysa son 1 hftda oldu ve carsamba günü 4-5 tane gelisen yumurtam oldunu söledı doktlorum. cumartesı iki tane gelisen yumurtam vardı biri 19 mm digerıde 18.5. pazar günü catlatma ignemi oldum dünde aşılama gercekleşti:) sorun yok ne eşimde nede bende sorun yok ama cocukta yok bütün degerlerim normal. artık beklicez :) rabbim hayırlısını versin hakkımızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…