Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mart aşılamacılarının ilk hamilesi sanırımm çok sevindim arkadaşım. İnş. arkandan geliriz bizde ve değerin katlanarak artar ..Sağlıkla gelsin bebişin :)

teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinize allah sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip eder :))

Bana sanki senin durumun bizden daha parlak geldi benim eşimde sorun var.sizde bir sorun yoksa inşaallah en kısa zamanda olur

Bana sanki senin durumun bizden daha parlak geldi benim eşimde sorun var.sizde bir sorun yoksa inşaallah en kısa zamanda olur

valla o işler hic belli olmuyo canım ya. allah büyükütür hic umaddık anda verir. ben hep hayırlısını istedim şimdide öyle. rabbim verecegi zamanı bilir biz ellimzden geleni yapalımda gersi ona kalmış.

Bu yazıyı okuyan biri varsa ne olur cevap versin. Çok stresliyim, beklemek çok zor.
Buraya yazmamın nedeni aynı durumda beni anlayacak insanların fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanmak.
Yaklaşık 3,5 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz. 1 düşük ve kürtaj hikayem var bu ay klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum.
19 mm civarı 2 yumurtam varmış. 8. günümdeyim 15. günümde gebelik testi yapacağım. sizce şansım bu ay şansım nedir?
teşekkürler...

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- megan17 28.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

9- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

13- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:

14- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:

15- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:

16- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

17- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:

18- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

19- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

20- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:

21- megan17 27-28.03.2012 SONUÇ:

22- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:

23- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

24- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

25-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

26- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

27- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

28- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

29- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

kızlar merhaba ben 2.aşılama tedavisi için adet olmayı bekliyodum ama 2.aşılamadan vazgeçtim bugün diyetisyene gittim ve çok kg almışım doktor bu şekilde hamile kalırsam pkolu olduğum için ilerde belki bebeğin düşük tehlikesinin olabileceğini,şeker çıkıp diyabet yüzünden insülin kullanmak zorunda kalabileceğimi söyledi..insülin direncine karşı ilaç kullanıyorum ama o yetmezmiş..en azından 10kg vermem lazım hem sağlıklı bir hamilelik geçirmek için hemde kolay hamile kalmak için..çok katı bir diyete başlıyorum yarın..inşallah kolayca kg veririm ve hamile kalırım..desteklerinizi bekliyorum bana moral verin lütfen..anne olmak için artık herşeyi yapıcam..

canım benim bu yolda allah kolaylıklar versin sana bebiş için herşeye değer değilmi

merhaba arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz inşallah hepinizin iyi haberlerinizi burdan alırız.hepinizin bana verdiği destekler için çok teşekkür ederim çok kötüydüm 2 gündür 2.aşılamam tutmayınca.bugün daha iyiyim daha öncede yazmıştım hatta dün akşam.mücadeleye devam yarımsaat önce hataneden evime geldim çok şükür kist yokmuş rahim tertemiz dedi doktor 3.aşılamayı devlet karşıladığını öğrenince tüpten vazgeçtiğimizi söyledim doktora tamam dedi hemşirelerimizdende allah razı olsun destekleri için iğnelerime bu akşam başlıyorum inşallah bu sefer olurda tüpbebeğe gerek kalmaz ben beklerken birinin hamilelik sonucunu aldık kadınla bende ağladım bir görseydiniz sevincini 2.aşılamasıymış benim gibi tesadüf 5 mart aynı gün aşılamamız olmuş.hayırlısı olsun evet arkadaşlar bırakıyoruz gözyaşını mücadeleye devam hepinizi öpüyorum

arkadaşlar bu arada ıslakmavi03 adlı arkadaşımızdan hala bir haber yok değilmi sonucu dün belli olması gerekiyordu.inşallah pozitiftirde sevinçten buraya yazmayı unutmuştur

arkadaşlar meraba ben yeniyim daha bende iki aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı

Son düzenleme:

güzel dileklerin icin ve beni listeye ekledigin icin tskler. allah hepimizin yardımcısı olsun canım. benim komşumuda pko 2kez aşılama ve 2 kezde tüp bebek yapdırdı hıc bırı tutmadı. 5 senedir ugrasıo. oda tedvıye ara verdi kilo verim dedi 4ayda 13 kilo verdı diyetsiyen yardımıyla. önceden adet görmüyodu ama artık ilac kullanmadan düzenlı olarak şimdi 3 aydır adet görüyo. bende gecenlerde bi tv programmında izledim prf. pkoda kilonun cok önemlı oldunu söyledi. kılo verdıkden sonra tedavisis hamile kalanlar bile varmış. onun ıcın sen ellinden geleni yap allah hayırlısını versin inşallah. pkolu bi hasta sakın benim hıc bı zaman cocugum olmıcak diye bi düsünceye sahib olmasın dedi doktorlar. valla ben o programmı izledikten sonra fikirlerim degişti. bide Laparoskopi dye bi tedavi yönteminden bahsettiler oda cok dikkatımı cektı. fazla bilinen bi tedavi yöntemi degilmiş herhade maddiyattan dolayı diye düşünüyorum. basit bi yöntemmi ve bunlada hamile kalan cok olmuş. 5 kez tüp bebek yapıpda sonuc alamayan bi aile bu yöntemle cocuk sahibi olmuş.

Hoşgeldin.İlk olarak düşük ve kürtajının sebebi nedir?? Ardından doğal yollarla hamile kalabilmişsin.Yumurtalarında iyi bu da ayrı bir sevindirici haber.

Şansın konusuna gelince bunu doktorunda dahil Allah'tan başka kimse bilemez inan canım.Hem çok az bir zaman kalmış öğrenmene.Kafaya takmak yerine bahar geldi biraz açık havaya çık,kendini oyala,beslenmene dikkat et.

ben şubatta olmuştum 2.aşılamamı ankarada cebeci tıp fakültesinde oldum benimde ilk aşılamamda yumoşlar büyümedi.
çok moralim bozulmuştu ama yinede aşılamayı yaptılar.en son yumurtalarım 13.5 mm idi iki gün daha iğne oldum 3.gün ovitrella vuruldum hemen aşılama dediler. çok şaşırmıştım normalde 18mm olmayınca aşılama yapılmıyo diye biliyorum.benim ilk aşılamayı öylesine yaptılar sanki.zaten tutmadıda.

Harikasın canım.En güzelini yapmışsın. Maalesef hamile kalabilsen bile düşük ya da erken doğum olabilir ki yaşamış biri olarak Allahım düşmanıma vermesin.En büyük başarı karar vermektir.Her konuda desteğimle yanımdayım.Sana güveniyorum.

çok teşekkür ederim canım desteğin için..çok zorlayacak beni biliyorum ama bebek için herşeyi yapıcam..önce kg verip biraz sağlığım düzelsin ondan sonra belkide kendiliğinden hamile kalırım..doktorum hamileliğinin başlarındada 4-5kg verirsin beslenmeyle dedi bakalım..çok hırslıyım ve istekliyim..allahım yardım etsin bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…