Mart aşılamacılarının ilk hamilesi sanırımm çok sevindim arkadaşım. İnş. arkandan geliriz bizde ve değerin katlanarak artar ..Sağlıkla gelsin bebişin :)
tskler arkadaşlar sagolun:) ben 1.5 senedir evliyim. ilk aşılamam. daha önce 3 ay klomen kullandım sonuc alamadım sonra menogon gectik bi ay kullandım faydasını göremedim kist oluştu ve 1.5 ay ara verdik ignelere. bu ayda hic umudum yoktu yumurtalarım büyümüyodu dozu artırmamıza ragmen ama ne olduysa son 1 hftda oldu ve carsamba günü 4-5 tane gelisen yumurtam oldunu söledı doktlorum. cumartesı iki tane gelisen yumurtam vardı biri 19 mm digerıde 18.5. pazar günü catlatma ignemi oldum dünde aşılama gercekleşti:) sorun yok ne eşimde nede bende sorun yok ama cocukta yok bütün degerlerim normal. artık beklicez :) rabbim hayırlısını versin hakkımızda.
Bana sanki senin durumun bizden daha parlak geldibenim eşimde sorun var.sizde bir sorun yoksa inşaallah en kısa zamanda olur
merhaba kızlarr.... bende aranıza katıldım. aşılamam dün gercekleşti. rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere...
kızlar merhaba ben 2.aşılama tedavisi için adet olmayı bekliyodum ama 2.aşılamadan vazgeçtim bugün diyetisyene gittim ve çok kg almışım doktor bu şekilde hamile kalırsam pkolu olduğum için ilerde belki bebeğin düşük tehlikesinin olabileceğini,şeker çıkıp diyabet yüzünden insülin kullanmak zorunda kalabileceğimi söyledi..insülin direncine karşı ilaç kullanıyorum ama o yetmezmiş..en azından 10kg vermem lazım hem sağlıklı bir hamilelik geçirmek için hemde kolay hamile kalmak için..çok katı bir diyete başlıyorum yarın..inşallah kolayca kg veririm ve hamile kalırım..desteklerinizi bekliyorum bana moral verin lütfen..anne olmak için artık herşeyi yapıcam..
canım benim bu yolda allah kolaylıklar versin sana bebiş için herşeye değer değilmi
kızlar merhaba ben 2.aşılama tedavisi için adet olmayı bekliyodum ama 2.aşılamadan vazgeçtim bugün diyetisyene gittim ve çok kg almışım doktor bu şekilde hamile kalırsam pkolu olduğum için ilerde belki bebeğin düşük tehlikesinin olabileceğini,şeker çıkıp diyabet yüzünden insülin kullanmak zorunda kalabileceğimi söyledi..insülin direncine karşı ilaç kullanıyorum ama o yetmezmiş..en azından 10kg vermem lazım hem sağlıklı bir hamilelik geçirmek için hemde kolay hamile kalmak için..çok katı bir diyete başlıyorum yarın..inşallah kolayca kg veririm ve hamile kalırım..desteklerinizi bekliyorum bana moral verin lütfen..anne olmak için artık herşeyi yapıcam..
Bu yazıyı okuyan biri varsa ne olur cevap versin. Çok stresliyim, beklemek çok zor.
Buraya yazmamın nedeni aynı durumda beni anlayacak insanların fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanmak.
Yaklaşık 3,5 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz. 1 düşük ve kürtaj hikayem var bu ay klomen+ çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum.
19 mm civarı 2 yumurtam varmış. 8. günümdeyim 15. günümde gebelik testi yapacağım. sizce şansım bu ay şansım nedir?
teşekkürler...
Bbu gün aşılamamın 10 günü çok stresliyim.kaçıncı gün belli olur acaba bileniniz varmı.çok kötüyüm ben ya.acaba sorusu insanı mahvediyor
merhaba kızlarr.... bende aranıza katıldım. aşılamam dün gercekleşti. rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere...
arkadaşlar meraba ben yeniyim daha bende iki aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı
Harikasın canım.En güzelini yapmışsın. Maalesef hamile kalabilsen bile düşük ya da erken doğum olabilir ki yaşamış biri olarak Allahım düşmanıma vermesin.En büyük başarı karar vermektir.Her konuda desteğimle yanımdayım.Sana güveniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?