Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hehh işte gerçeklerle yaşamaya alışmış bir anne adayı daha :)))) Umarım sizler sorunsuz hamilelikler geçirirsiniz. Seviyorum burayı yaaaa en ümitsiz anlarımda bile teselli edecek birileri oluyor.İyiki varsınız.

mcan84 çok teşekkür ederim.ben aşılamalarımda çok sıkıntı yaşadım hiç dinlenemedim acaba dinlenmediğim içinmi tutmadı diye düşünüyorum.ve çok üzülüyorum.doktorlar normal yaşantınıza devam edin dediler ama ben yinede çok fazla ayaktaydım mecburen yani.o kadar çaba boşa gitti acaba dinlenseydim tutarmıydı diye kafayı yicem.

hiç öyle düşünme hayatım bu forumlarda çok okuduk ilk aşılamasında yatıp da tutamayan 2. de fıldır fıldır gezip hamile kalan çoookk var sen rahat ol takma kafana yeter ağır falan kaldırmada önemli olan o...

bende daha önce düzenli alamadığım için kilo verememiştim ama şimdi düzenli içmeye başlıcam..diyetim bana göre iyi 1 hafta boyunca hergün aynı şeyleri yicem 3lt su günde 1 saat spor ama diyetisyenim haftaya sporu 2 saate çıkarabiliriz dedi onun dışında izim gibi hastaların kilo vermesi daha zor olduğu için moralimin yüksek olmasını istedi..bugüne kadar hiç bu kadar katı diyet yazmamıştım dedi :) varsın zorlasın yeterki kilo verebileyim..

evet cnm pko için gerçekten kg vermek önemli ve ben bunu bile bile başlayamadım bir türlü kısmet bugüneymiş..ne kadar çok kg verirsem o kadar sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririm diye düşünüyorum..ve o kadar kolay hamile kalırım inşallahh tedaviye gerek kalmadan..

canım niye bu kadar kötü düşünceye kapıldınki..bak ne güzel aşılamanı yaptırdın hayırlı haberini beraber bekliyoruz..geçmişi düşünme artık bu hamileliğinde belki bunların hiçbirini yaşamıcaksın..şimdiden bu düşüncelere kapılıp üzme kendini..kilo konusunda dediğine katılıyorum ne çok kilolu olcan nede az kilolu olmak..

2. aşılamamda ultrasoda doktor sol tarafta polikistik görnümlü yumurta olduğunu söyledi.bende doktora sordum kistmi var dedim doktor sorun olmadığını söyledi.bilemiyorum tedavimin başından beri doktorlar sorun olmadığını söylüyolar her şey normalmiş ama bu polikistik görünümü baya bi kafama taktım.zaten 2. aşılama sonrası adetim çok az oldu.

arkadaşlar konumuzla alakası yok ama inanın akşam haberlerinde izlediğim şehit çocukları gözümün önünden hiç gitmiyor.belki siz de izlemişsinizdir.çocuklar tabutlara koşuyorlar ama hangisinin babalarına ait olduğunu fotoğraflara bakarak bulmaya çalışıyorlar.hele 5 yaşındaki kız çocuğunun babasının fotoğrafını görünce babama gidecem diye ağlayışı.....çok acı manzaralar ağlayarak izledim.Allahım bizlere taşıyamayacağımız yükler vermesin..bizim hep bi umudumuz var bir gün anne olacağız diye fakat onların babaları için umutları kalmadı....çok duyguluyum şu an..halimize şükretmemiz gerektiğni bi kez daha anladım...Allahım bizleri sevdiklerimizden ayırmasın...onlara da sabır versin

arkadaşlar konumuzla alakası yok ama inanın akşam haberlerinde izlediğim şehit çocukları gözümün önünden hiç gitmiyor.belki siz de izlemişsinizdir.çocuklar tabutlara koşuyorlar ama hangisinin babalarına ait olduğunu fotoğraflara bakarak bulmaya çalışıyorlar.hele 5 yaşındaki kız çocuğunun babasının fotoğrafını görünce babama gidecem diye ağlayışı.....çok acı manzaralar ağlayarak izledim.Allahım bizlere taşıyamayacağımız yükler vermesin..bizim hep bi umudumuz var bir gün anne olacağız diye fakat onların babaları için umutları kalmadı....çok duyguluyum şu an..halimize şükretmemiz gerektiğni bi kez daha anladım...Allahım bizleri sevdiklerimizden ayırmasın...onlara da sabır versin

Aminnn.Allah sabır versin gerçekten çok çok zor olmalı tarifi imkansız bir acıdır eminim.

kesinlikle şans kısmet işi.aynı milletin bir gecede hamile kalıp bizim yılarca hamile kalabilmek için debelenmemiz gibi bir durum bu.

Bizimde imtihanımız budur belki,belkide hayirlisi budur.rabbim kaldıramayacağımız dertler vermesin.hamd olsun bu günlerimize...

Rabbim aynı sıkıntıları yaşatmasın bir daha inşallah. Bunları düşünmemeye çalış nekadar zor olsada. Hayılısıyla hamile kalıp evladını kucağına aldığın zaman bu yaşadığın sıkıntılar aklına bile gelmiycek...

İnşallah dilediğin gibi olur. Allah kolaylıklar versin...

Aşılamamın 11. gününe girdim.ama kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı var.allahım ne olur olmayayım yaa(

boş yere üzme kendini benimde ilk aşılama tutmadı üstelik ben ilk 12 gün boyunca evden dışarı çıkmadım desem yeridir.sadece iki kez arabayla o da kağnı hızıyla eşim anneme götürdü o kadar.gerisinde hep yattım bi testten önceki gün çıkıp biraz dolaştım o da zaten hem adet ağrılarım başlamıştı hem de stresten çatlıyordum.inan sonucum belli olana kadar namazlarımı bile oturarak kıldım hiçbir ev işi yapmadım.ama olmayınca olmuyor işte. o yüzden ikincide o kadar kasmayacağım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…