Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar ben yarın test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar allah hepimizin gönlüne göre versin

inşallah güzel haberler alırsın.sonucunu mutlaka yz buraya.

Aşılamamın 11. gününe girdim.ama kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı var.allahım ne olur olmayayım yaa(

hypou inşallah adet olmazsın bu belirtiler farklı şeylerdendir.

tek bir doktora mı gittin peki madem bu hastalıktan şüphelendin başka bir doktorada göründünmü cnm?takma bu kadar kafana..aşılama sonraki adetinin az olması normal benimde öyle olmuştu..normalde adet düzensizliğin varmıydı?

canım biz kadınların elinden hiç bir şey kurtulmaz biliyorsunki isteyince herşeyi yaparız :) inşallah hem istediğin kilo ulaşır hemde kilo verirken doğal oldan hamile kalırsın dualarımız seninle superisi :))

adetlerim düzenliydi ama 3 . 4 aydır düzensiz.bu aşılamalar beni çok yıprattı ben aşılamalara çok umutlanmışım bilmeden tutmayıncada boşluğa düştüm sanki hala kendimi toparlayamadım.şimdi naparım bilmiyorum tekrar aşılamamı tüp bebekmi.kafam çok karışık.eşim hep bana destek oludu onun bile psikolojisi bozuldu ne yapsın beni avuta avuta

Aşılamamın 11. gününe girdim.ama kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı var.allahım ne olur olmayayım yaa(

benimde sürekli bir ağrım vardı canım adet olucakmış gibi hatta ara ara halen oluyor sakın kendini dinleme akışına bırak inşallah hamilesindir :))

canım belirtilere pek takılma ben kendime öyle dedim ama her belirtiden bir anlam çıkardım benimde 2.aşılamamda son güne kadar kasık ağrısı oldu 1.aşılamamda ilk 4 gün sonra olmadı maalesef 2 aşılamamda tutmadı hayırlısı canım inşallah seninki tutmuştur şimdi ağlamayı üzülmeyi bıraktım geçmişi unuttum 3.aşılama için kolları sıvadım bu akşam ikinci iğnemi yaptıracağım allahım inşallah hepimizin kucaklarını doldurur kardeşim seninkide pozitif olurda bizlerede moral olursun

mrb arkadaşlar ben yarın test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar allah hepimizin gönlüne göre versin

canım benim inşallah pozitiftir sonucun senden haber bekliyoruz tabi iyi haberler hemen paylaş bizi merakta bırakma inanın arkadaşlar herseferinde sizin kadar bende heyecanlanıyorum.arkadaşımız ıslakmavi03 ten hala haber yok sonucunu çoktan öğrenmesi gerekiyordu çok merak ediyorum inşallah onun sonucu pozitiftirde bizeyazmayı unutmuştur sevinçten

kızlar doktordan geliyorum yumurtalarım 15.5 olmuş yarın gene gideceğim.pazartesiyede kalabilir diyor doktor. sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldıracam.

kızlar doktordan geliyorum yumurtalarım 15.5 olmuş yarın gene gideceğim.pazartesiyede kalabilir diyor doktor. sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldıracam.

canım benim sakın bozma sinirini büyür onlar daha :) allahım inşallah hamile haberlerini almayı nasip eder :))

15.mm olduysa bundan sonra çabuk gelişir merak etme gene seninki 15mm olmuş benim ilk aşılamada 13 te kalmıştı

sağol canım benim inşallah kolayca kilo veririm ve hamile kalırım :)

sakin ol cnm hemen pes etme haftasonuna kadar büyür yumurtalar meraklanma içini ferah tut..

2 gün dr rapor aldım dün ve bugün evdeyim aşılamam güzel geçti bakalım sonuç nasıl olcak rabbim hayırlısı ile isteyen herkese verir inşallah aminn.ilk aşılamamda 2 gün sürekli yatmıştım bunda pek yatmadım :) iş yapmadım ama dolandım evin içinde :)

rabbim bebeğini sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllah.rabbim yeterki ol desin bunların hepsi bir araç dualarımız kabul olur inşallah hayırlısıyla aminn

seninde çalışman hayırlı olsun canım geçen ay ikimide negatif almıştık inşallah bu ayda ard arda pozitif sonuçlar alırız amin tabi isteyen tüm arkadaşlarımda pozitif sonuç alsınlar aminn

hadi hayırlısı olsun hayatım hiç merak etme çatlama olması önemli kendi kendine olması da kötü birşey değil inşallah rahat geçer aşılaman sonuçlarında güzel olur...

geçen ay çatlatma iğnesi oldum tutmadı bu sefer olmadım inşllah hayırlısı ile bu tutar :) rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin hayırlı evlatlar aminnn

hiç canını sıkma canım benim 1.aşılamada 13 mm 3 daha iğne 19mm 2.aşılamada 14 mm 3 gün daha iğne 19;5 mm olmuştu doktor 1 gün de bile değişir yaptığın iğne ile dedi inşallah canım hafta sonuna büyür bak gör boşa üzüldüm diyeceksin bende 3.aşılama için bugün 2.iğnemi yaptıracağım pazartesine kadar sonra kontrol hayırlısı canım ben inanıyorum birgün hepimiz anne olacağız senin açtığın bu sayfalara nostalji olsun diye bakıp duygulanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…