mrb arkadaşlar ben yarın test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar allah hepimizin gönlüne göre versin
Aşılamamın 11. gününe girdim.ama kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı var.allahım ne olur olmayayım yaa(
2. aşılamamda ultrasoda doktor sol tarafta polikistik görnümlü yumurta olduğunu söyledi.bende doktora sordum kistmi var dedim doktor sorun olmadığını söyledi.bilemiyorum tedavimin başından beri doktorlar sorun olmadığını söylüyolar her şey normalmiş ama bu polikistik görünümü baya bi kafama taktım.zaten 2. aşılama sonrası adetim çok az oldu.
mrb arkadaşlar ben yarın test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar allah hepimizin gönlüne göre versin
Aşılamamın 11. gününe girdim.ama kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı var.allahım ne olur olmayayım yaa(
kızlar merhaba ben 2.aşılama tedavisi için adet olmayı bekliyodum ama 2.aşılamadan vazgeçtim bugün diyetisyene gittim ve çok kg almışım doktor bu şekilde hamile kalırsam pkolu olduğum için ilerde belki bebeğin düşük tehlikesinin olabileceğini,şeker çıkıp diyabet yüzünden insülin kullanmak zorunda kalabileceğimi söyledi..insülin direncine karşı ilaç kullanıyorum ama o yetmezmiş..en azından 10kg vermem lazım hem sağlıklı bir hamilelik geçirmek için hemde kolay hamile kalmak için..çok katı bir diyete başlıyorum yarın..inşallah kolayca kg veririm ve hamile kalırım..desteklerinizi bekliyorum bana moral verin lütfen..anne olmak için artık herşeyi yapıcam..
tek bir doktora mı gittin peki madem bu hastalıktan şüphelendin başka bir doktorada göründünmü cnm?takma bu kadar kafana..aşılama sonraki adetinin az olması normal benimde öyle olmuştu..normalde adet düzensizliğin varmıydı?
kızlar doktordan geliyorum yumurtalarım 15.5 olmuş yarın gene gideceğim.pazartesiyede kalabilir diyor doktor. sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldıracam.
kızlar doktordan geliyorum yumurtalarım 15.5 olmuş yarın gene gideceğim.pazartesiyede kalabilir diyor doktor. sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldıracam.
canım biz kadınların elinden hiç bir şey kurtulmaz biliyorsunki isteyince herşeyi yaparız :) inşallah hem istediğin kilo ulaşır hemde kilo verirken doğal oldan hamile kalırsın dualarımız seninle superisi :))
canim benimmm, insalllah guzel gecmistir asilaman?
Bugun ve yarin ise gitmezzsin demi?? Yatar dinlenirsin insallah
bende asilama olmadigi icin garip hissdiyorum sanki asilama daha keain cozummus gibi gelmisti bana
bakalim sadece catlatma ignesi bana umut olacak mi ayni gun ogreniriz insalllahhhhhhhh pozitiff diye:)
canım sana tavsiyem aşılamadan sonra eve giderken arabanın arkasına yat ve ayaklarını cama uzat . evde de sakın iş yapma 2 3 gün dinlen ayaklarını sıcak tut. bırak işler kalsın şimdiden hayırlısı olsun inşallah bebeğini kucağına alırısn :))
CANIM BENIM UNUTTUN SANIRIM AMA OLSUN; ben asılama yaptırmıyacagım:) tum tahlıllerımle profa cıktım ve bana daha once hamıle kalmısın klomenle acele etmısın asılama ıcın dedı ve bıze destek verdı 5 ay klomen ve catlatma ıgnesıyle kendımız denıyecez :)))) bende dun vuruldum 2 tane ovitrella bu aksam iliski hadi hakkımızda hayırlısıı sen bugun asılama biz bugun calısma ....hehhehehe...
insallahhhh allah yuzune bu sefer gulerr dualarım tum bebek ısteyenler ıcın ...
hadi hayırlısı olsun hayatım hiç merak etme çatlama olması önemli kendi kendine olması da kötü birşey değil inşallah rahat geçer aşılaman sonuçlarında güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?