bebesko ne haber oldumu aşılaman.nasıl geçti.inşallah bu son aşılaman olur hamile kalırsın bugün
1.aşılamada hiç anlamadım aşılama yapıldımı yapılmadımı bu aşılamada sol tafara sipermleri sıkarken hafif kasılsım çok az ama yinede rahat geçti çok şükür ağrım sancım olmadı :) güzel duaların için allah senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun
sağol canım benim inşallah kolayca kilo veririm ve hamile kalırım :)
canım hamile kalmak önemli değil önemli olan sağlılkı gebelik geçirip sağlıklı bir şekide bebeişlerimizi kucağımıza almak sen doğru karar vermişin arkadaşım :) rabbaim hayırlııs ile bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminnn
1.aşılamada hiç anlamadım aşılama yapıldımı yapılmadımı bu aşılamada sol tafara sipermleri sıkarken hafif kasılsım çok az ama yinede rahat geçti çok şükür ağrım sancım olmadı :) güzel duaların için allah senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun
mrb arkadaslar bende 1 martta asılama oldum ve su an hamıleyım ama hastanede yatıorum kanamam oldu cnk kanama durdu ama bhcg yavas arttı bıraz ama bugun ıyı cok sukur degerlerımı yazıorum 12 mart 33 13 martta kanamam basladı 14 mart 128 15 mart 150 17 mart 263 19 mart 459 ve asıl artıs bugun oldu bugun 1148 cıktı sızce saglıklımı bu gebelık bu ıkıncı asılamam ılkıde tutmustu ama kımyasal gebelık olmustu
kızlarrr bugun gebeliğim kesinleşti 2. tahlilim yükseldi doktorumu aradım gebelik var dediallah hepinize nasip etsin inşallahhhh :))
mrb arkadaslar bende 1 martta asılama oldum ve su an hamıleyım ama hastanede yatıorum kanamam oldu cnk kanama durdu ama bhcg yavas arttı bıraz ama bugun ıyı cok sukur degerlerımı yazıorum 12 mart 33 13 martta kanamam basladı 14 mart 128 15 mart 150 17 mart 263 19 mart 459 ve asıl artıs bugun oldu bugun 1148 cıktı sızce saglıklımı bu gebelık bu ıkıncı asılamam ılkıde tutmustu ama kımyasal gebelık olmustu
kızlarrr bugun gebeliğim kesinleşti 2. tahlilim yükseldi doktorumu aradım gebelik var dediallah hepinize nasip etsin inşallahhhh :))[/QUOTE
hayırlı olsun inş hep yükselmeye devam eder. en son bhcg kaç çıktı?benim 11.günüm az kaldı sonucu öğrenmeye.beklemek zor geliyor.bizler içinde dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş
bu belirtiler inşallah hamilelik içindir içini ferah tut..
sağol canım benim inşallah kolayca kilo veririm ve hamile kalırım :)
kızlarrr bugun gebeliğim kesinleşti 2. tahlilim yükseldi doktorumu aradım gebelik var dediallah hepinize nasip etsin inşallahhhh :))
kızlarrr bugun gebeliğim kesinleşti 2. tahlilim yükseldi doktorumu aradım gebelik var dediallah hepinize nasip etsin inşallahhhh :))[/QUOTE
hayırlı olsun inş hep yükselmeye devam eder. en son bhcg kaç çıktı?benim 11.günüm az kaldı sonucu öğrenmeye.beklemek zor geliyor.bizler içinde dua et.hamilelerin duası kabul olurmuş
teşekkür ederim canım benim aşılamanın 13.günü 25.5 cıkmıştı şimdi 78,5 allah hepinize nasip ederi insallah inanın dua ediyorum hepini için :))
Çok sevindiiiiiim.allah tamamına erdirsin inşaallah.ne olur bizede dua et hasta olacak gibi hissediyorum .olmak istemiyorum(
gözün aydın canım hayırlı ugurlu olsun :) rabbim sag saglim kucacgina versin inaşallah
ayy çok sevindim canım darısı bizlerin başına inşallah bol bol dua et bizim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?