Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

su perisi hiç moralini bozma benim eltim çok kilolu bir kadın ben de normalim 1,5 yıldır evliyim çocuk yok ama eltim 4 aylık hamile ve kadının azmi hiç bir şey yeiyordu zayıflamak için yani öyle şişman ki 9 aya kadar kimse kilosu ile hamileliğini ayırt edemiyormuş ilkinde yani nasip işi saglıklı olda hayırlısıyla hamile kal

mrb arkadaşlar ben yarın test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar allah hepimizin gönlüne göre versin

naptın hayatım çok merak ettim güzel bir haber ver hadi bize...

Aşılamamın 11. gününe girdim.ama kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı var.allahım ne olur olmayayım yaa(

hiç canını sıkma bak az kalmış allah emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel sonuçlar alırız inşallah..

hayatım 2-3 kere aşılama denediysen zorlama tüpe geç derim ben her olumsuz sonuç bir hayal kırıklığı ama öyle pes etmek yok çabucak toplamaya çalış kendini moral önemli biliyorsun en azından önümüzde tüp şansımız var bu çok önemli moralini yükselt ve tedavine başla olumlu düşün bol bol dua et güzelim..

kızlar doktordan geliyorum yumurtalarım 15.5 olmuş yarın gene gideceğim.pazartesiyede kalabilir diyor doktor. sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldıracam.

çok güzel büyümüş işte geç olsun nolcak zamana takma kafanı tamam uzaması sinir bozucu ama olumsuz düşündükçe hormonlarını etkiliyorsun daha da zor gelişir böyle yumurtan sinir olma hiç benim bebeklerim nazlı diye düşün gelcekler ama annelerine naz yapıyorlar....

çok güzel artmış işte değerin hayatım bana kalırsa doktorlar daha iyi bilir tabi ama bana gayet iyi gibi geldi.. allah tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin inşallah..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..Kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum..6,5 yıllık evliyim 2,5 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz..Ama maalesef hala bebeğimiz yok...
geçen sene nisan ayında eşim varikosel ameliyatı oldu..2 ay önce yaptırdığımız teste oranlar gayet iyiye doğru gitmekteydi..doktorumuz ameliyatın üstünden bir sene geçene kadar beklememizi tavsiye etti.son testi nisan ayda yaptıracak ayrıca bende hazırlık amacıyla geçen hafta rahim filmi çektim..Allaha şükürler olsun bi problem çıkmadı.ve biz şimdi eşimle karar verdik nisan ayında aşılama yaptırmak istiyoruz.ama maalesef doktor ve hastane konusunda pek bi fikrimiz yok.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

maaşallah aman nazar değmesin bebişine.. ne güzel bir haber allah hepimize nasip etsin... [/QUOTE]

amin canım benim allah hepinize nasip eder inşallah dua ediyorum sizin içinde ve inanıyorum benden sonra mart aşılamacılar grubu patlama yapıcak :)) nüfüs patlaması yapıcaz kızlarrr :)))

kızlar benim kırmızılar geldi.3.günü gideceğim inşallah dr. ve başlayacağız inşallah. benim içinde dua edin olur mu? ilk aşılamam olacak nasip olursa. üstelik yaptırmak için başka bir şehre gidyourm. çok zahmetli. çalışıyorum. rabbim çok bekletmez inşallah ilkinde tutar.

hangi şehirde oturuyorsun ?

Canım bende seninle aynı durumdayım benimde eşim varikosel ameliyatı oldu 2 sene önce .az bişey düzelme var.ama yeterli değil yinede.nerede oturduğunu bilmiyoruz.bu yüzden bişey sölemek zor.ama sen çevrendekilere sor araştır.bu şekilde git.başka ne diyebilirizki.ben öyle yaptım çünkü

Hayırlısı olsuncanım kendini üzme sakın.benim 2. aşılamam oldu ve adet oldum olucam(inşaallah olmam).aşılama yaptırdıktan sonra uzun yolculuk yapmaman gerekiyor.bunu dikkate al

ben izmirdeyim kentte yaptırıyorum ama önemli olan tabi özelde mi devlette mi yaptıracağın onu da söylersen istanbullu arkadaşlar sana yardımcı olurlar.

esasında aşılama için ayırdığımız belli bir miktar paramız var..Ama fiyatları bilmediğim için özel yada devlet mi diye hiç düşünmedim.özel hastane daha iyi olur diye düşünüyorum sadece.Ama dediğim gibi fiyat konusunda bir bilgim olmadığı için... anlayacağın bu konuda bilgim oldukça az...kendiliğinden olacağından o kadar emindimki o yüzden de çokta rahattım ama maalesef olmayınca işte böyle şimdide kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum...Çünkü hiç birşey bilmiyorum...

ilgin için teşekkür ederim önemli değil..

geçmiş olsun canım. doktorlar 1 yıl bekleyin diyor ama ne kadar doğru bilinmez. 7 ay oldu eşim ameliyat olalı. doktoru 2 ay daha bekleyin dedi,ilaç v.s. verdi, eğerki morfoloji oranı artarsa biraz daha bekleyin diyecek sanırım. ama ilaçlar fayda etmezse aşılama deniycezksiniz dedi. ben de arıyorum iyi bir doktor ama maalesef nereye kime gideceğimi bilemiyorum. şu anda medikal park hastanesine gidiyorum ama aşılama olursa orda mı yaptırırım emin değilim.

Merhaba selocan. ilk hamileliğimde 1 kasımda aşılama olmuştum 21 kasımda bthcg yaptırdım ve sonuç 303,60 dı. değerin oldukça yüksek çoğul gebelik belirtisi olabilirmi diye düşünmeden edemedim.

ben istanbulda özel bi klinikte yaptırıyorum. aşılama ücreti 1.000 tl. her denemende 50 tl düşüyor. zaten son deneme 4 olduğu için en son 850 tl.ye düşüyor. ben önceki aşılamalarımı da burada yaptırdığım için doktorum geçen ay direk 4. deneme ücreti aldı 850 tl. tutmadı ama. bu ayda 4.deneme üzerinden %10 indirim yaptı 765 tl. ödedim. beni en çok zorlayan ilaçlar oldu.yumurtalarım çok zor geliştiği için 5 kutu gonal-f kullandım kutusu 270 tl. (doktorumun tavsiye ettiği eczana normalde fiyatı 350 tl.civarı) 1 kutuda menegon kullandım 100 tl.verdim onada. bide çatlatma iğnesi oldum ovitrelle onun fiyatını bilemiyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir...

evet bizede 1 yıl bekleyin dedi..ameliyattan önce morfoloji %1 di en son testte %3 çıkmıştı...doktorumuz iyiye gittiğini en azından nisana kadar beklememiz gerektiğiniş söyledi..işte nisan ayıda geldi malum...bizde aşılama yaptırmaya karar verdik...bu arada nerdeki medikal parka gidiyorsun?.Ayrıca bi kaç kişidende Nisa hastanesindeki sibel hn duydum..ama işte bende çok kararsızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…