- 20 Şubat 2012
- 86
- 20
- 88
kızlar merhaba ben 2.aşılama tedavisi için adet olmayı bekliyodum ama 2.aşılamadan vazgeçtim bugün diyetisyene gittim ve çok kg almışım doktor bu şekilde hamile kalırsam pkolu olduğum için ilerde belki bebeğin düşük tehlikesinin olabileceğini,şeker çıkıp diyabet yüzünden insülin kullanmak zorunda kalabileceğimi söyledi..insülin direncine karşı ilaç kullanıyorum ama o yetmezmiş..en azından 10kg vermem lazım hem sağlıklı bir hamilelik geçirmek için hemde kolay hamile kalmak için..çok katı bir diyete başlıyorum yarın..inşallah kolayca kg veririm ve hamile kalırım..desteklerinizi bekliyorum bana moral verin lütfen..anne olmak için artık herşeyi yapıcam..
mrb arkadaşlar ben yarın test yaptırıcam inşallah pozitif çıkar allah hepimizin gönlüne göre versin
Aşılamamın 11. gününe girdim.ama kasıklarımda adet olacakmış gibi bir ağrı var.allahım ne olur olmayayım yaa(
adetlerim düzenliydi ama 3 . 4 aydır düzensiz.bu aşılamalar beni çok yıprattı ben aşılamalara çok umutlanmışım bilmeden tutmayıncada boşluğa düştüm sanki hala kendimi toparlayamadım.şimdi naparım bilmiyorum tekrar aşılamamı tüp bebekmi.kafam çok karışık.eşim hep bana destek oludu onun bile psikolojisi bozuldu ne yapsın beni avuta avuta
kızlar doktordan geliyorum yumurtalarım 15.5 olmuş yarın gene gideceğim.pazartesiyede kalabilir diyor doktor. sinirlerim bozulmaya başladı artık çıldıracam.
mrb arkadaslar bende 1 martta asılama oldum ve su an hamıleyım ama hastanede yatıorum kanamam oldu cnk kanama durdu ama bhcg yavas arttı bıraz ama bugun ıyı cok sukur degerlerımı yazıorum 12 mart 33 13 martta kanamam basladı 14 mart 128 15 mart 150 17 mart 263 19 mart 459 ve asıl artıs bugun oldu bugun 1148 cıktı sızce saglıklımı bu gebelık bu ıkıncı asılamam ılkıde tutmustu ama kımyasal gebelık olmustu
kızlarrr bugun gebeliğim kesinleşti 2. tahlilim yükseldi doktorumu aradım gebelik var dediallah hepinize nasip etsin inşallahhhh :))[/QUOTE
maaşallah aman nazar değmesin bebişine.. ne güzel bir haber allah hepimize nasip etsin...
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..Kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum..6,5 yıllık evliyim 2,5 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz..Ama maalesef hala bebeğimiz yok...
geçen sene nisan ayında eşim varikosel ameliyatı oldu..2 ay önce yaptırdığımız teste oranlar gayet iyiye doğru gitmekteydi..doktorumuz ameliyatın üstünden bir sene geçene kadar beklememizi tavsiye etti.son testi nisan ayda yaptıracak ayrıca bende hazırlık amacıyla geçen hafta rahim filmi çektim..Allaha şükürler olsun bi problem çıkmadı.ve biz şimdi eşimle karar verdik nisan ayında aşılama yaptırmak istiyoruz.ama maalesef doktor ve hastane konusunda pek bi fikrimiz yok.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
hangi şehirde oturuyorsun ?
sancım var yaaaaa. ilaç almak istemiyorummm.
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..Kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum..6,5 yıllık evliyim 2,5 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz..Ama maalesef hala bebeğimiz yok...
geçen sene nisan ayında eşim varikosel ameliyatı oldu..2 ay önce yaptırdığımız teste oranlar gayet iyiye doğru gitmekteydi..doktorumuz ameliyatın üstünden bir sene geçene kadar beklememizi tavsiye etti.son testi nisan ayda yaptıracak ayrıca bende hazırlık amacıyla geçen hafta rahim filmi çektim..Allaha şükürler olsun bi problem çıkmadı.ve biz şimdi eşimle karar verdik nisan ayında aşılama yaptırmak istiyoruz.ama maalesef doktor ve hastane konusunda pek bi fikrimiz yok.Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
İstanbul da yaşıyorum..
kızlar benim kırmızılar geldi.3.günü gideceğim inşallah dr. ve başlayacağız inşallah. benim içinde dua edin olur mu? ilk aşılamam olacak nasip olursa. üstelik yaptırmak için başka bir şehre gidyourm. çok zahmetli. çalışıyorum. rabbim çok bekletmez inşallah ilkinde tutar.
ben izmirdeyim kentte yaptırıyorum ama önemli olan tabi özelde mi devlette mi yaptıracağın onu da söylersen istanbullu arkadaşlar sana yardımcı olurlar.
ben izmirde oturuyorum malasef orda hiç bir fikrim yok özür dilerim
ilgin için teşekkür ederim önemli değil..
cok teşekkür ederim canım sizin için inanın her an dua ediyorum ben okadar iyi anlıyorum ki sizi allah isteyen herkese naip etsin :))
mrb arkadaslar bende 1 martta asılama oldum ve su an hamıleyım ama hastanede yatıorum kanamam oldu cnk kanama durdu ama bhcg yavas arttı bıraz ama bugun ıyı cok sukur degerlerımı yazıorum 12 mart 33 13 martta kanamam basladı 14 mart 128 15 mart 150 17 mart 263 19 mart 459 ve asıl artıs bugun oldu bugun 1148 cıktı sızce saglıklımı bu gebelık bu ıkıncı asılamam ılkıde tutmustu ama kımyasal gebelık olmustu
esasında aşılama için ayırdığımız belli bir miktar paramız var..Ama fiyatları bilmediğim için özel yada devlet mi diye hiç düşünmedim.özel hastane daha iyi olur diye düşünüyorum sadece.Ama dediğim gibi fiyat konusunda bir bilgim olmadığı için...anlayacağın bu konuda bilgim oldukça az...kendiliğinden olacağından o kadar emindimki o yüzden de çokta rahattım ama maalesef olmayınca işte böyle şimdide kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum...Çünkü hiç birşey bilmiyorum...
almamaya çalış canım idare et biraz hayırlısı olsun inşallah bebişin fazla bekletmez ilk aşılaman da tutar canım...
geçmiş olsun canım. doktorlar 1 yıl bekleyin diyor ama ne kadar doğru bilinmez. 7 ay oldu eşim ameliyat olalı. doktoru 2 ay daha bekleyin dedi,ilaç v.s. verdi, eğerki morfoloji oranı artarsa biraz daha bekleyin diyecek sanırım. ama ilaçlar fayda etmezse aşılama deniycezksiniz dedi. ben de arıyorum iyi bir doktor ama maalesef nereye kime gideceğimi bilemiyorum. şu anda medikal park hastanesine gidiyorum ama aşılama olursa orda mı yaptırırım emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?