Merhaba selocan. ilk hamileliğimde 1 kasımda aşılama olmuştum 21 kasımda bthcg yaptırdım ve sonuç 303,60 dı. değerin oldukça yüksek çoğul gebelik belirtisi olabilirmi diye düşünmeden edemedim.
ben istanbulda özel bi klinikte yaptırıyorum. aşılama ücreti 1.000 tl. her denemende 50 tl düşüyor. zaten son deneme 4 olduğu için en son 850 tl.ye düşüyor. ben önceki aşılamalarımı da burada yaptırdığım için doktorum geçen ay direk 4. deneme ücreti aldı 850 tl. tutmadı ama. bu ayda 4.deneme üzerinden %10 indirim yaptı 765 tl. ödedim. beni en çok zorlayan ilaçlar oldu.yumurtalarım çok zor geliştiği için 5 kutu gonal-f kullandım kutusu 270 tl. (doktorumun tavsiye ettiği eczana normalde fiyatı 350 tl.civarı) 1 kutuda menegon kullandım 100 tl.verdim onada. bide çatlatma iğnesi oldum ovitrelle onun fiyatını bilemiyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir...
teşekkür ederim sağol..en azından bi bilgiye sahip oldum...Allah umarım gönlüne göre verir sende hayırlısıyla bir evlat sahibi olursun inşallah...
1 evladım var rabbime emanet. aşılamayla sahip olduğum. ben şuan 2. si için uğraşıyorum.moral olarak sizlerden biraz daha rahat durumdayım. ama burda yazılanları okuduktan sonra evladıma her sarıldığımda dua ediyorum hepiniz için. rabbim sizlerede bu duyguyu tez zamanda yaşatsın diye...
1 evladım var rabbime emanet. aşılamayla sahip olduğum. ben şuan 2. si için uğraşıyorum.moral olarak sizlerden biraz daha rahat durumdayım. ama burda yazılanları okuduktan sonra evladıma her sarıldığımda dua ediyorum hepiniz için. rabbim sizlerede bu duyguyu tez zamanda yaşatsın diye...
ya arkadaşlar bu aşılama fiyatları degişiyomu? ben konyada yaptırdım doktorum özel 200 lira labtr. aldi 200 de doktorum. tabi o aşamaya kadar alınan igneleri samıyorum. sormak istedigim bişey daha var benim bugün 3. günüm. zaten aşılama sırasında cok agrı cektim biraz zorlandık kendimi cok kastım hafif kanamam ve cok sancım oldu. hala sancılarım devam ediyo kasıklarım bellim bacaklarım karnım cok agrıyo üstelik karnımda şişlikte var. herkes benim gibimi atlatıyo bunu yoksa bu yine sadece bana özel olan bi durummu ?
evet bizede 1 yıl bekleyin dedi..ameliyattan önce morfoloji %1 di en son testte %3 çıkmıştı...doktorumuz iyiye gittiğini en azından nisana kadar beklememiz gerektiğiniş söyledi..işte nisan ayıda geldi malum...bizde aşılama yaptırmaya karar verdik...bu arada nerdeki medikal parka gidiyorsun?.Ayrıca bi kaç kişidende Nisa hastanesindeki sibel hn duydum..ama işte bende çok kararsızım...
belki istanbulda pahalıdır. çok iyiymiş konyada fiyatlar. geçen ayki aşılamamda 16. gün adet oldum. olana kadar çok sancım oldu kasıklarımda hep rahatsızdım. bu ay tam tersi maşallah çok rahatım. aşılamadan 1 gün önce çok rahatsızdım kasıklarımdan,işlem sırasında sordum doktoruma, çok iyi yumurtalar çatlıyor onu hissediyorsun dedi. 5 yaşında oğlum var ama hiç hatırlıyamıyorum aşılamadan sonra neler hissettiğimi :))
tebrik ederim allah tamamına erdirsin.bizim içinde dua et
kızlarrr bugun gebeliğim kesinleşti 2. tahlilim yükseldi doktorumu aradım gebelik var dediallah hepinize nasip etsin inşallahhhh :))
1.aşılamada hiç anlamadım aşılama yapıldımı yapılmadımı bu aşılamada sol tafara sipermleri sıkarken hafif kasılsım çok az ama yinede rahat geçti çok şükür ağrım sancım olmadı :) güzel duaların için allah senden ve tüm arkadaşlarımdan razı olsun
bizimde morfoloji dediğin gibi oldu canım %1'den %3'e vardı. sayıda problem yoktu çok şükür, bri de ileri hız düşükama harekete yavaş ve hızlı toplamı diye baktıklarından ona da takılmıyorlar. bahçelievlere gittim. eşim ameliyat olduktan sonra bende kendim için olabilecek tüm testlerden geçeyim dedim. en son yumurtlama takibine kaldı iş,3gün ve 11. gün gittim. 11 gün yumurta büyüklüğüne (ilaç kullanımı olmaksızın) 13mm idi, doktor biraz yavaş gibi dedi , o nedenle 21. gün kanda progesteron değerine bakıldı, o da 7.1 idi, en düşük aralık 2 en yüksek 18 mi ne idi sanırım. bu da çok çok iyi bir sonuç değil dedi. benimde moralim bozuldu tabi, sonuçta en düşük 2 yazıyor,7.1.neden kötü olsun ki? aşılama yapacağımız zaman ilaç kullanım gerekecek dedi, bende ok dedim. ama bu iki aylık süreçte bana tekrardan yumurta takibi yaptırabilirdi ama gerek yok dedi, bazı arkadaşlar ilaç ve çatlatma iğnesi ile aşılama olmaksızın da deniyor, bana böyle bir şeyden bahsetmedi, o nedenle başka doktor arayışım yok değil. ben sibel hanım için geçen hafta aradım, ama kendisi adetin 2. ya da 3. günü muayane yapıyormuş. adetli değilim ama gelmek istiyorum dedim, kesinlikle kabul etmiyor doktor dedi asistanı,çocuk isteği olanları alıyormuş, ee bende öyleyim dedim ama gene de olmadı. bakalım bu ay adetin 3. günü bir doktor bulabilirsem gitmeyi düşünüyorum takip açısından. sen de bulursan benimle de paylaş canım:)
kızlarrr bugun gebeliğim kesinleşti 2. tahlilim yükseldi doktorumu aradım gebelik var dediallah hepinize nasip etsin inşallahhhh :))
ya arkadaşlar bu aşılama fiyatları degişiyomu? ben konyada yaptırdım doktorum özel 200 lira labtr. aldi 200 de doktorum. tabi o aşamaya kadar alınan igneleri samıyorum. sormak istedigim bişey daha var benim bugün 3. günüm. zaten aşılama sırasında cok agrı cektim biraz zorlandık kendimi cok kastım hafif kanamam ve cok sancım oldu. hala sancılarım devam ediyo kasıklarım bellim bacaklarım karnım cok agrıyo üstelik karnımda şişlikte var. herkes benim gibimi atlatıyo bunu yoksa bu yine sadece bana özel olan bi durummu ?
tabiki paylaşırım canım...durumlarımız hemen hemen aynı..şimdilik bende bir sıkıntı yok en son geçen hafta rahim filmi çektirdim onda da bişey çıkmadı şükürler olsun..Nisan da da eşim son testini yaptırcak bizde nisanda aşılama yapcaz inşallah ama doktor ve hastane problemimiz var işte...bende arayış içindeyim.İnşallah hakkımızda hayırlı olanı bulabiliriz.
amin inşallah.
bende rahim filmini çektirmiştim. bir şey çıkmadı neyseki.
ben çalıştığım için maalesef çok uzak yerlere de gidemiyorum. ne kadar yakın o kadar iyi durumu yani. bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısını versin allah.
gözünaydın canım allah tamamına erdirsin bizim içinde dua et.
Amiiiin canım.Sağlıkla kucağına alırsın inşaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?