Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynı sıkıntı bendede var bende çalışıyorum..o yüzden bende işime yakın yerleri tercih etmek istiyorum..bakırköy bahçelievler o civar olursa süper olacak....

valla aynen bende öyle aynı taraftayım:)
hatta sırf bu yüzden muayenehanesi olan bir doktoramı gitsem diye düşündüm. ama aşılama için hastane ortamı daha sağlıklı olur diye düşündüm sonradan.
sen şimdiye kadar nereye gittin peki doktora? memnun mu kalmadın?
benim isteğim artık direkt tüp bebekle ilgilenen bir doktora bu işlemi yaptırmak, sibel hanım gibi.

Konya'da kime yaptırdın canım aşılamanı.Benim de ilk aşılamamda öyle oldu yani sonrasında da sıkıntılı geçti.Bu ikinci aşılamamda biraz zor oldu ama şimdi iyiyim ben de 3. gündeyim.

gülgün köseoglu canım dogum evinde görevliydi şımdi emekli oldu ordan özel muayanesi var istanbul caddesinde

hikmet beyide cok iyi diyolar duydum onuda hatta oda dogum evinde görevliymiş sanırım

hadı bakalım hayırlısı olsun canım inşallah rabbim yüzümüze güler bi bakmışın ikimiizinde tutmuş:) biz iletişmi koparmayalım.

Evet canım inşaalah olur.Aynı gün yaptıran birkaç arkadaş daha var bu topicte ayın 19 bakalım hayırlısı artık.Ben hergün buralardayım. :)

mrb kızlar sızden ankarada yasıyan ve ıyı bıldınız doktor hastane tavsıyesı sıtıyroum.eşimın ve benımd eb sorunu yok sebepsız ınfertılıte grubundayız.3 aylık bı klomen kulladım ve suan asılama gecıcez dedı doktor ama bu doktorumu bpek sevmedım.ıcıme sınmedı pek ılgısız..

en son ztb gıtmeyı dusunuyorum devlet hastaneısnde yaptırmayı dusunuyorumm..

tavsıyelerınızı beklıyroum

valla canım ben ankarada tedavi görmüyorum ama benim komşum tam 5 senedir hacettepede tedavi görüyo 2 kez aşılama ve 2 kezde tüp bebek yaptırdı hic biri sonuc vermedi. be ilginc olanda arkadaşıma daha yeni testler yapıolar araştırmalar yapıyolar neden tutmuyo diye. ben duydugum kadarıyla diyorum sana tabi bunları kendim yaşamadım arkadaşimda zaten daha oraya gitmeyi düşünmüyo.

bana yardinci olursaniz cok sevinicem arkadaslar ben bugun saat sabah 9da asilamami oldum dokdor onceden sormusdu esin spermlerini evdemi yoksa bizim kilinkiktemi vericek diye esimde evde yapip goturmeyi tercih etdi saba sekizde birakdi dokdora birakirken ordaki bayanlardan sper sogumus olmya bilir dedi sonra ben gitdim bana dokdor bisey soylemedi asilamam oldu 15 dakika yatdim sonra cikip evime eldim dokdora ozelikle sordum ben bugun calisam diye oda onemli deyil ilk 15 dakika onenli sonra deyil dedi simdi esimin sperlerine soguk deyince ordaki bayan ben olmucani dusunuyorum birde 300 milyon spermi varmis bu degerlerde olmasi iyimidir sizce arkadaslar.

ben izmirde oturuyorum malasef orda hiç bir fikrim yok özür dilerim

nereye yaptırdın hayatım sen aşılamanı?

boşver bunları hayatım kan testinden başka hiçbirşey kesin sonuç vermez kanaman bile olsa kan testi yapıyorlar düşük vs. olabilir diye diğer hiçbirşeyi doğru sayma boşu boşuna kendini üzüyorsun azcık sabret hayatım güzel bir sonuç alırsın inşallah..

spermin soğumasını ilk defa duydum ama bir sorun olsaydı o spermle sana aşılama yapmazlardı hem 300 milyon çok çok iyi bir sayı önemli olan hareket tabi yıkama sonrası hareketinde iyiyse soğumayı falan boşver bence...

canim eger spermleri 2 saat icerisinde goturduysen korkma ama 2 saati gectimi soguyor ilk asilamami evde aldik spermleri doktor bana kesinlikle ic camasirin icine yani atletin icine koy sogumasin demisti ikincide doktor hep kilinikte vereceksin dedi cunku spermler yeni iken daha hareketli oluyor islemden gecmesi kolay olur demisti ama yinede 300 cok super birsey yinede korkma insallah tutar

Son düzenleme:

açıkçası ben şimdiye kadar pek bi doktora gitmedim sadece işyerime yakın diye tem hastanesine gittim orda testlerimi yaptırdım...Rahim filmimide fındıkzadede radyomarda yaptırdım.bir kere de sibel hanımla ön görüşmeye gittim...anlayacağın ebn daha yolun başındayım...ama dediğim gibi acilen bi doktor bulup nisan ayında başlamaya düşünüyorum..şu an için aklımdaki isim sibel hanım diyebilirim..

canim eger spermleri 2 saat icerisinde goturduysen korkma ama 2 saati gectimi soguyor ama normalde cilinikte vermeliydi cunku verir vermez isleme aliyorlar yinede korkma insallah tutar

2 saat çok fazla değil mi yanlışın olmasın. doktorumun bana yakın zamanda söylediği 30 dakika içerisinde ve vücuduna yakında vücut ısısında getirmesi sağlıklı olan.

boşver bunları hayatım kan testinden başka hiçbirşey kesin sonuç vermez kanaman bile olsa kan testi yapıyorlar düşük vs. olabilir diye diğer hiçbirşeyi doğru sayma boşu boşuna kendini üzüyorsun azcık sabret hayatım güzel bir sonuç alırsın inşallah..

Canım ben bi koca karı yöntemini kullandım.genellikle doğru sonuç veriyormuş.ve eğer doğruysa ..çok kötü:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…