aynı sıkıntı bendede var bende çalışıyorum..o yüzden bende işime yakın yerleri tercih etmek istiyorum..bakırköy bahçelievler o civar olursa süper olacak....
Konya'da kime yaptırdın canım aşılamanı.Benim de ilk aşılamamda öyle oldu yani sonrasında da sıkıntılı geçti.Bu ikinci aşılamamda biraz zor oldu ama şimdi iyiyim ben de 3. gündeyim.
Konya'da kime yaptırdın canım aşılamanı.Benim de ilk aşılamamda öyle oldu yani sonrasında da sıkıntılı geçti.Bu ikinci aşılamamda biraz zor oldu ama şimdi iyiyim ben de 3. gündeyim.
gülgün köseoglu canım dogum evinde görevliydi şımdi emekli oldu ordan özel muayanesi var istanbul caddesinde
hikmet beyide cok iyi diyolar duydum onuda hatta oda dogum evinde görevliymiş sanırım
Eskiden doğumevinde başhekim yardımcısıydı.Ve Zafer'de muayenehanesi vardı.11 yıl önce falan tabi.Uzun zamandır Selçuklu hastanesinde görev yapıyor.
senin aşılaman kaca gercekleşti canım?
İlaç ve iğnem hariç.400 canım...
hadı bakalım hayırlısı olsun canım inşallah rabbim yüzümüze güler bi bakmışın ikimiizinde tutmuş:) biz iletişmi koparmayalım.
mrb kızlar sızden ankarada yasıyan ve ıyı bıldınız doktor hastane tavsıyesı sıtıyroum.eşimın ve benımd eb sorunu yok sebepsız ınfertılıte grubundayız.3 aylık bı klomen kulladım ve suan asılama gecıcez dedı doktor ama bu doktorumu bpek sevmedım.ıcıme sınmedı pek ılgısız..
en son ztb gıtmeyı dusunuyorum devlet hastaneısnde yaptırmayı dusunuyorumm..
tavsıyelerınızı beklıyroum
ben izmirde oturuyorum malasef orda hiç bir fikrim yok özür dilerim
Arkadaşlar şimdi ben bişey yazıcamda bana sakın gülmeyin lütfenaz önce böyle bir paylaşım sitesinde hamile olup olmadığını adetten bir kaç gün önce öğrenmek isteyenlerin yapacağı ufak bir muayeneden bahsediyordu.ve ben bunu kendime yaptım.sanırım hamile falan değilim
bana yardinci olursaniz cok sevinicem arkadaslar ben bugun saat sabah 9da asilamami oldum dokdor onceden sormusdu esin spermlerini evdemi yoksa bizim kilinkiktemi vericek diye esimde evde yapip goturmeyi tercih etdi saba sekizde birakdi dokdora birakirken ordaki bayanlardan sper sogumus olmya bilir dedi sonra ben gitdim bana dokdor bisey soylemedi asilamam oldu 15 dakika yatdim sonra cikip evime eldim dokdora ozelikle sordum ben bugun calisam diye oda onemli deyil ilk 15 dakika onenli sonra deyil dedi simdi esimin sperlerine soguk deyince ordaki bayan ben olmucani dusunuyorum birde 300 milyon spermi varmis bu degerlerde olmasi iyimidir sizce arkadaslar.
bana yardinci olursaniz cok sevinicem arkadaslar ben bugun saat sabah 9da asilamami oldum dokdor onceden sormusdu esin spermlerini evdemi yoksa bizim kilinkiktemi vericek diye esimde evde yapip goturmeyi tercih etdi saba sekizde birakdi dokdora birakirken ordaki bayanlardan sper sogumus olmya bilir dedi sonra ben gitdim bana dokdor bisey soylemedi asilamam oldu 15 dakika yatdim sonra cikip evime eldim dokdora ozelikle sordum ben bugun calisam diye oda onemli deyil ilk 15 dakika onenli sonra deyil dedi simdi esimin sperlerine soguk deyince ordaki bayan ben olmucani dusunuyorum birde 300 milyon spermi varmis bu degerlerde olmasi iyimidir sizce arkadaslar.
valla aynen bende öyle aynı taraftayım:)
hatta sırf bu yüzden muayenehanesi olan bir doktoramı gitsem diye düşündüm. ama aşılama için hastane ortamı daha sağlıklı olur diye düşündüm sonradan.
sen şimdiye kadar nereye gittin peki doktora? memnun mu kalmadın?
benim isteğim artık direkt tüp bebekle ilgilenen bir doktora bu işlemi yaptırmak, sibel hanım gibi.
canim eger spermleri 2 saat icerisinde goturduysen korkma ama 2 saati gectimi soguyor ama normalde cilinikte vermeliydi cunku verir vermez isleme aliyorlar yinede korkma insallah tutar
2 saat çok fazla değil mi yanlışın olmasın. doktorumun bana yakın zamanda söylediği 30 dakika içerisinde ve vücuduna yakında vücut ısısında getirmesi sağlıklı olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?