Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Artık internetten bu aşılamayı araştıra araştıra nerdeyse bi doktor kadar bilgi sahibiyim artık aşılamalarınızı ben yapabilirim :d

genelde doktorlar spermin koltuk altı ısısında olmasını tercih ediyorlar.eşime koltuk altında getirmişlerdi ayrıca 15 dk yatmışsın bu çok kısa bir süre bence .bari yarım saat yatırsalardı.gerçi rabbim nasip ederse 5 dk bile yeterlidir.ama ümitsizliğe düşme .çünkü bu nasip işi.gerisi teferruat

neymıs bu yontem cok merak ettım bızede soylesene...

teşekkür ederim canım ediyorum hepiniz için dua allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin :))

Merhaba oncelıkle tebrık ederım ınsallah Allah tamamına erdırır.bırsey sormak ıstıyorum catlatma ıgnesınden kac saat sonra asılaman oldu?bıde esının sperm hareketlılıgı ve sayısı neydı?cevap verırsen cok sevınırım.

Bazı kocakarı yöntemlerine inanırım ama bence bu dönemde bunları deneyip kafanızı karıştırıp strese girmeyin...

neymıs bu yontem cok merak ettım bızede soylesene...

Aşağıdaki yazı başka bir siteden alıntı:

"ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın "

Yapmayın arkadaşlar kafa karıştırmayın. Kendimle çelişiyorum ,merak ettim ben bile. yazmayin sakın ne oldugunu.şeytana uyup deneriz mazallah :))

Tesekkur ederom canim asilamayi igneden 36 saat sonra oldum. Esimin sperm sayisi 22 milyon hiz%70 fakat sperm testinde sayi 44 milyondu doktoruma sordugumuzda klinik en dusuk degeri yazar dedi allah hepinize nasip etsin insallah.

cok ılgınc hıc duymamıstım ama ben bu sekılde anlıycamı sanmıyorum

Tugok canim ben ozelde yaptirdim doktorumun adi hüseyin cevik cok memnum tavsiye ederim canim benim.

çok iyiymiş yaaa aman kız bu doğru olsa doktorlar bi muayene de anlarlardı hamile olup olmadığını kan testi idrar testi falan istemezlerdi... boşver anacım bunları herkesin yapısı farklı sende yukarıdadır da bende aşağıdadır yani.. biliyorum insan bu dönemde herşeye inanıyo.. bende yine burda bi yöntem okumuştum süte idrar yapıp bakıyolardı tuhaf tuhaf şeyler..

Tesekkur ederom canim asilamayi igneden 36 saat sonra oldum. Esimin sperm sayisi 22 milyon hiz%70 fakat sperm testinde sayi 44 milyondu doktoruma sordugumuzda klinik en dusuk degeri yazar dedi allah hepinize nasip etsin insallah.

cok saol cevap verdıgın ıcın ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına almakta nasıp olur.darısı hepımızın basına.

Ben okuduğumda beceremem dedim.ama uyguladım gerçekten ve anladığımı düşünüyorum.inşaallah yanılıyorumdur allahım

Süte idrarmı .insan çarpılır ya:d olurmu öyle şey

Tugok canim ben ozelde yaptirdim doktorumun adi hüseyin cevik cok memnum tavsiye ederim canim benim.

onu hiç duymamıştım valla ben israel beye gidiyorum şimdilik memnunum çok ciddi işinin ehli biri ilgili de ama çokta tuzlu maalesef biz zaten keni kendimizin doktoru olduk artık adam bana bişeyleri anlatçak oluyo ama ben anlattıklarını zaten ezbere biliyo oluyorum çok komik valla pozitif sonuç alma işi kısmet ama doktoruna güvenmek kendini güvende hisstemek önemli bence..

Ben okuduğumda beceremem dedim.ama uyguladım gerçekten ve anladığımı düşünüyorum.inşaallah yanılıyorumdur allahım

Neden denedin de içine kurt düşürdün? Şimdi test yaptırana kadar için içini yiyip duracak :s

Süte idrarmı .insan çarpılır ya:d olurmu öyle şey

bende aynen o korkudan yapamadım işte ama gözüm kararmıştı yani inandım bir an için... o zaman daha yeni istemeye başlamıştık şimdi 2 sene oldu alıştım artık beklemeye
ben hiç fala inanmam falda baktırmam hatta saçma gelir falcı falcı dolaşan kadınlara kızarım paraları boşa gidiyo diye.. bu bebek olayı oldu olalı fallara inanır oldum bir tanıdığım benim için fal baktırmış bir akrabasına kadın demişki 18 ay sonra bebeğini kucağına alabilecek yılbaşı gibiydi sanırım ay öyle moralim bozuldu ki hiç inanmasamda ki allah peygamberimize geleceği görme yetisini vermemiş basit bir kuluna mı versin ama aklımın hep bir köşesinde düşündükçe üzülüyorum.. çok kızdım benim adıma fal baktıran kişiye de aslında ama bişey diyemedim o da kötü niyetle yapmamış.. yani hem içimi dökmüş oldum hem de diyeceğim o ki bunları yapmamak lazım çünkü insan inanmasa bile içinde bir köşede kalıyo ve maalesef test günü gelene kadar yiyip bitiriyo olumsuz düşünmeye neden oluyor. bu işin tek ve doğrun yolu kan testi maalesef allah hepimize güzel sonuçlar ve sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…