bana yardinci olursaniz cok sevinicem arkadaslar ben bugun saat sabah 9da asilamami oldum dokdor onceden sormusdu esin spermlerini evdemi yoksa bizim kilinkiktemi vericek diye esimde evde yapip goturmeyi tercih etdi saba sekizde birakdi dokdora birakirken ordaki bayanlardan sper sogumus olmya bilir dedi sonra ben gitdim bana dokdor bisey soylemedi asilamam oldu 15 dakika yatdim sonra cikip evime eldim dokdora ozelikle sordum ben bugun calisam diye oda onemli deyil ilk 15 dakika onenli sonra deyil dedi simdi esimin sperlerine soguk deyince ordaki bayan ben olmucani dusunuyorum birde 300 milyon spermi varmis bu degerlerde olmasi iyimidir sizce arkadaslar.
boşver bunları hayatım kan testinden başka hiçbirşey kesin sonuç vermez kanaman bile olsa kan testi yapıyorlar düşük vs. olabilir diye diğer hiçbirşeyi doğru sayma boşu boşuna kendini üzüyorsun azcık sabret hayatım güzel bir sonuç alırsın inşallah..
Canım ben bi koca karı yöntemini kullandım.genellikle doğru sonuç veriyormuş.ve eğer doğruysa ..çok kötü:S
teşekkür ederim canım ediyorum hepiniz için dua allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin :))
Bazı kocakarı yöntemlerine inanırım ama bence bu dönemde bunları deneyip kafanızı karıştırıp strese girmeyin...
neymıs bu yontem cok merak ettım bızede soylesene...
Beklemekten kafayı yicektim.dayanamadım ne yapayım
neymıs bu yontem cok merak ettım bızede soylesene...
Merhaba oncelıkle tebrık ederım ınsallah Allah tamamına erdırır.bırsey sormak ıstıyorum catlatma ıgnesınden kac saat sonra asılaman oldu?bıde esının sperm hareketlılıgı ve sayısı neydı?cevap verırsen cok sevınırım.
Aşağıdaki yazı başka bir siteden alıntı:
"ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın "
Aşağıdaki yazı başka bir siteden alıntı:
"ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın "
Tesekkur ederom canim asilamayi igneden 36 saat sonra oldum. Esimin sperm sayisi 22 milyon hiz%70 fakat sperm testinde sayi 44 milyondu doktoruma sordugumuzda klinik en dusuk degeri yazar dedi allah hepinize nasip etsin insallah.
çok iyiymiş yaaa aman kız bu doğru olsa doktorlar bi muayene de anlarlardı hamile olup olmadığını kan testi idrar testi falan istemezlerdi... boşver anacım bunları herkesin yapısı farklı sende yukarıdadır da bende aşağıdadır yani.. biliyorum insan bu dönemde herşeye inanıyo.. bende yine burda bi yöntem okumuştum süte idrar yapıp bakıyolardı tuhaf tuhaf şeyler..
Tugok canim ben ozelde yaptirdim doktorumun adi hüseyin cevik cok memnum tavsiye ederim canim benim.
Ben okuduğumda beceremem dedim.ama uyguladım gerçekten ve anladığımı düşünüyorum.inşaallah yanılıyorumdur allahım
Süte idrarmı .insan çarpılır ya:d olurmu öyle şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?