Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrb canım drum cogul gebelık olabılır demıstı ama cogul gebelıkte artıslar 3 4 kat falan oluomus keseye baktırmadım daha bu arada senın ılk asılaman ne oldu devam ettımı canım mrk ettım akıbetını

Benim 3. aşılamamdı 1 kasım 2006 oğlum temmuzda 5 yaşında olacak Allah izin verirse...20 günde benim 303,60 dı senin 20 günde 1000 in üzerinde o yüzden çoğul olabilir diye düşündüm.hay7ırlısı olsun hakkında.1 taşla 2 kuş hiçte fena değil aslında :))

resımdekı oglun heralde bhcg ona ait allah bagıslasın canım ben tek kusa razıyım ıkıde fene olmaz hanı:)

masum listeye baktım sonuç negatifmis(Üzüldüm canım benim de umudum yok ALLAH hayırlısını versin asilama döneminde ne gibi ağrıların oldu?

mesajını bugün gördüm benim aşılamanın 4.gününden itibaren kasık ağrım çok olmuştu rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip eder inşallah

resımdekı oglun heralde bhcg ona ait allah bagıslasın canım ben tek kusa razıyım ıkıde fene olmaz hanı:)

Evet canım Amin, rabbim cümlemizin evladını bağışlasın. Senin ve tüm bebek bekleyenlerin Allah evlatlarını kucaklarına almayı da nasip etsin inşallah. Olmayanlara da tez zamanda versin...

aşılaman hayırlı olsun cebeci tıptamı oldun aşılamanı seninle tanışmıştık hastanede benimde ikinci aşılamam oluyodu .

Canim benim orda gorustugum 4arkadasim var sen golbasinds otursn ayin 28dr asilamasi olanmidin birax ip ucu verde hatirliysyim seni :)

arkadaslar aranizda progeston kullananlarda karin agrisi oldumu ben ayin 17 asilama oldum ogunde progestone basladim bu 6 asilamam hic boyle olmadim sanki hemen adet olacakmisim gibi yanliz progeston hapini alttan kullaniyorum bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz mcan sanirim sende kullanmissin yanlis hatirlamiyorsam sence progestondan dolayi olabilirmi

Karışmak gibi olmasın ama aşılama için 6 deneme fazla değilmi.Genelde doktorlar 4 ten sonrasını önermiyorlarda. Ayrıca aşılamadan sonra kasık ağrısı olağan bi durum.bende 19 unda oldum aşılama hala ara ara kasık ağrılarım oluyor.alttan kullanılan bi ilacın böyle bir etkisi olacağını sanmıyorum. daha önceki aşılamalarından farklı bi durumdaysan belkide ve inşallah tutmuştur.

canım bende alttan progestron 200 mg kullanıyorum evet bazen ağrı yapıyor bendede.Ama aynı zamanda bende alttan uyguladığımda akıyor porgestron anlamadım sende de oluyor mu?

Bence erken 3-4 daha beklesen daha iyi olur.İnşlalah bu ay hepimizin son aşılaması olur.Benimde yarın kontrolüm var iğnenin 8. günü bakalım ne zaman olacak aşılamam.

insallah canım insallah ALLAH hepimize o mutluluğu yasatır AMİNNNNNNNNNNNNN

Bence erken 3-4 daha beklesen daha iyi olur.İnşlalah bu ay hepimizin son aşılaması olur.Benimde yarın kontrolüm var iğnenin 8. günü bakalım ne zaman olacak aşılamam.

inşallah hepimizin aşılamaları tutar yaa şu aşılama da başarı oranını artırırız valla süper olur...

canim benim ben daha once ki asilamada 3 kere gebeligi yakaladim o yuzden doktorlar oldugu kadar naturel yumurtalikla oynamadan olsun dedi birinci dogdu dogacak beklerken 33 haftalik karnimda kordon dolandi bebegin bogazina boguldu( 3 gebeligimde 4 aylik gebeligi durdurmak zorunda kaldik cocukta bir suru sorun cikti ama gel gorki dogumdan sonra bebek gayet normaldi kollari kafasi yok dediler buyuk risk dediler aldirdik gayet bebek normaldi cocukta otopsi sonucu temiz cikincada sonradan ultrasyon hatasi dediler gecistiler o icimde cok buyuk bir azap( hatta ozamanlardada burda forumda paylasmistim ucuncu gebeligimide 5 haftalik dusukle sonuclandi ara ara asilama cunku ilk gebelikten sonra pisikolojik kalmadi yuksek diyabet basladi asilamaya ara verildi oyuzden hep ara ara asilama yapildi..bu son tup bebek yapilacak (( ama insallah bunda bari hamile kalirimda tup bebege ihtiyac kalmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…