Neden denedin de içine kurt düşürdün? Şimdi test yaptırana kadar için içini yiyip duracak :s
su perisi artık benide kara listeye alırhüsrana uğrayanların listesine:d
öyle deme hypou hiç isteyerek yazmıyorum negatif sonuçları..inşallah adet olmazsında hamilesindir güzel haberini yazarım listeye..
Merhaba selocan. ilk hamileliğimde 1 kasımda aşılama olmuştum 21 kasımda bthcg yaptırdım ve sonuç 303,60 dı. değerin oldukça yüksek çoğul gebelik belirtisi olabilirmi diye düşünmeden edemedim.
ben istanbulda özel bi klinikte yaptırıyorum. aşılama ücreti 1.000 tl. her denemende 50 tl düşüyor. zaten son deneme 4 olduğu için en son 850 tl.ye düşüyor. ben önceki aşılamalarımı da burada yaptırdığım için doktorum geçen ay direk 4. deneme ücreti aldı 850 tl. tutmadı ama. bu ayda 4.deneme üzerinden %10 indirim yaptı 765 tl. ödedim. beni en çok zorlayan ilaçlar oldu.yumurtalarım çok zor geliştiği için 5 kutu gonal-f kullandım kutusu 270 tl. (doktorumun tavsiye ettiği eczana normalde fiyatı 350 tl.civarı) 1 kutuda menegon kullandım 100 tl.verdim onada. bide çatlatma iğnesi oldum ovitrelle onun fiyatını bilemiyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir...
mrb canım drum cogul gebelık olabılır demıstı ama cogul gebelıkte artıslar 3 4 kat falan oluomus keseye baktırmadım daha bu arada senın ılk asılaman ne oldu devam ettımı canım mrk ettım akıbetını
Benim 3. aşılamamdı 1 kasım 2006 oğlum temmuzda 5 yaşında olacak Allah izin verirse...20 günde benim 303,60 dı senin 20 günde 1000 in üzerinde o yüzden çoğul olabilir diye düşündüm.hay7ırlısı olsun hakkında.1 taşla 2 kuş hiçte fena değil aslında :))
masum listeye baktım sonuç negatifmis(Üzüldüm canım benim de umudum yok ALLAH hayırlısını versin asilama döneminde ne gibi ağrıların oldu?
resımdekı oglun heralde bhcg ona ait allah bagıslasın canım ben tek kusa razıyım ıkıde fene olmaz hanı:)
aşılaman hayırlı olsun cebeci tıptamı oldun aşılamanı seninle tanışmıştık hastanede benimde ikinci aşılamam oluyodu .
arkadaslar aranizda progeston kullananlarda karin agrisi oldumu ben ayin 17 asilama oldum ogunde progestone basladim bu 6 asilamam hic boyle olmadim sanki hemen adet olacakmisim gibiyanliz progeston hapini alttan kullaniyorum bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz mcan sanirim sende kullanmissin yanlis hatirlamiyorsam sence progestondan dolayi olabilirmi
arkadaslar aranizda progeston kullananlarda karin agrisi oldumu ben ayin 17 asilama oldum ogunde progestone basladim bu 6 asilamam hic boyle olmadim sanki hemen adet olacakmisim gibiyanliz progeston hapini alttan kullaniyorum bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz mcan sanirim sende kullanmissin yanlis hatirlamiyorsam sence progestondan dolayi olabilirmi
Kizlar kan testi asılamanın 10. günü doğru cevabı verir mi?
Bence erken 3-4 daha beklesen daha iyi olur.İnşlalah bu ay hepimizin son aşılaması olur.Benimde yarın kontrolüm var iğnenin 8. günü bakalım ne zaman olacak aşılamam.
Kizlar kan testi asılamanın 10. günü doğru cevabı verir mi?
Bence erken 3-4 daha beklesen daha iyi olur.İnşlalah bu ay hepimizin son aşılaması olur.Benimde yarın kontrolüm var iğnenin 8. günü bakalım ne zaman olacak aşılamam.
Karışmak gibi olmasın ama aşılama için 6 deneme fazla değilmi.Genelde doktorlar 4 ten sonrasını önermiyorlarda. Ayrıca aşılamadan sonra kasık ağrısı olağan bi durum.bende 19 unda oldum aşılama hala ara ara kasık ağrılarım oluyor.alttan kullanılan bi ilacın böyle bir etkisi olacağını sanmıyorum. daha önceki aşılamalarından farklı bi durumdaysan belkide ve inşallah tutmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?