Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende alttan progestron 200 mg kullanıyorum evet bazen ağrı yapıyor bendede.Ama aynı zamanda bende alttan uyguladığımda akıyor porgestron anlamadım sende de oluyor mu?

Evet akiyor ama doktor bana alttan alandan sonra 1saat ayaklarini havaya kaldir yata yat dedi sonradan akarsada onemli degil dedi

kusura bakma bilmediğim için sordum. çok üzücü şeyler yaşamışsın Allah kimseye yaşatmasın,yardımcın olsun. inşallah bu sefer tutarda hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.

kusura bakma bilmediğim için sordum. çok üzücü şeyler yaşamışsın Allah kimseye yaşatmasın,yardımcın olsun. inşallah bu sefer tutarda hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
Aminn....Onemli degil canim benim alistim artik hatta asilama hayatimin bir parcasi olmaya basladi her ay git asilama ol gel:) yine adet sil bas artik hastanenin butun personeli bile beni taniyor

Aminn....Onemli degil canim benim alistim artik hatta asilama hayatimin bir parcasi olmaya basladi her ay git asilama ol gel:) yine adet sil bas artik hastanenin butun personeli bile beni taniyor

benimde bu ay ki 2. aşılamam ama toplamda 5. :)) 2006 senesinde üst üste 3 denemem olmuştu 3.tutmuştu. şimdi ise geçen ay tutmadı bu ay tekrar denedik buda tutmazsa doktorum daha fazla denemeye gerek yok tüp deneriz dedi.ama ben şuanda denemeyi düşünmüyorum.temmuzdan sonra gibi belki denerim.oda doktorum lokal anesteziyle yaptığı için.yoksa korkuyorum anestezi almaktan.

konyada kime yaptırdın canım.kızılay hastanesinde aşılama 600 tlye mal oluyor.tabi iğneler buna dahil değil.bende de aynı sorunlar olmuştu.ama aşılama esnasında sıkıntı yaşamadım.

arkadaşlar benim sonucum negatif çıktı zaten akşam üstüde hasta oldum 3günü tekrar doktora gidicem bizde aslında hiç problem yok ama allah vermeyince vermiyo işte herşeyin hayırlısı

arkadaşlar benim sonucum negatif çıktı zaten akşam üstüde hasta oldum 3günü tekrar doktora gidicem bizde aslında hiç problem yok ama allah vermeyince vermiyo işte herşeyin hayırlısı

geçmiş olsun...hayırlısıyla bundan sonraki tutar inşallah...

insallah hayirlisi ile tutar rabbim yardimlarini bizden eksik etmez yuzumuzu guldurur Aslinda en guzel direk tup bebek hic olmazsa bu kadar stres olmaz

geçmiş olsun cnm inşallah diğer aşılamanda hayırlısıyla hamile kalırsın..

valla baya ortak noktalarımız var desene:) benim çalıştığım yerde bahsettiğin hastaneye çok yakın. biliyorum o hastaneyi. bende fındıkzade radyımarda çektirmiştim, sorunsuz geçmişti neyseki. bu arada cnm sibel hanım'a gittim demişsin, nasıldı peki yaklaşımı? şu an aklımdaki isim sibel hanım demişsin gerçi ama eğer öyle ise bende ona giderim. aşılama başarılı ne imiş acaba?

kızlar sabah sabah nasıl sinir oldum yaa..haberleri izliyorum yeni doğmuş 1 günlük bebeği 19 yaşında anne diyemeyeceğim vicdansız bir evin kapısına bırakmış kaçmış..evli bir adamdan yapmış çocuğu ve istemiyomuş bebeği..bizler bebek sahibi olmak için neler yapıyoruz sağlığımızdan oluyoruz ama böyleleride olupta sokağa atıyo..delirmemek içten değil yaaa

Canim benim orda gorustugum 4arkadasim var sen golbasinds otursn ayin 28dr asilamasi olanmidin birax ip ucu verde hatirliysyim seni :)

şubat aşılamasında konuşmuştuk seninle ilk aşılaman oluyodu o gün senin cumartesi günüydü.bende 2. aşılama için kontrole gelmiştim.orda konuşmuştıuk daha sonra seni aşılama için çağırmışlardı

Canim benim orda gorustugum 4arkadasim var sen golbasinds otursn ayin 28dr asilamasi olanmidin birax ip ucu verde hatirliysyim seni :)

benim ikinci aşılamam tutmadı benimle beraber aşılaması olan bi arkadaş vardı telefonla hep görüştük onunda ikinci aşılamasıydı oşimdi hamile.inşallah seninde tutar aşılaman hiç stres yapma olmayacağını düşünme hep olumlu düşün inan olumlu düşününce her şey daha iyi oluyo

senin 1.aşılamanda senden önce aşılamaya giren bi arkadaş vardı hatırladınmı o gün iki kişiydiniz zaten aşılama olan.sen tel numarasını almıştın onun.o ne yaptıki tuttumu aşılaması

Günaydın cnm..Evet sibel hanıma gittim konuşması anlatması yaklaşımı gerçekten çok iyiydi...İlk görüşme olsa bile beni baya etkilemişti diyebilirim.Hastahane olarakta iyi bir yer olduğunu düşünüyorum...Aşılama fiyatıda uygundu.Tabii ben çok piyasayı bilmiyorum ama...:):)İşte böyle benim durum...

Tugok canim ben ozelde yaptirdim doktorumun adi hüseyin cevik cok memnum tavsiye ederim canim benim.

Caroline sana dün özelden mesaj attım ama görmedin sanırım yada ben beceremedim:)) Sende izmirdeymişsin.Doktorun nerede çalışıyor ve aşılama maliyeti ne kadar tuttu?Cevaplarsan çok sevinirm.Benimde 2. aşılamam olacak ve bir aksilik çıkmazsa yarın başlayacak.Ama ben özelde yaptırmıyorum.İlkinde kafamda soru işaretleri kaldı.Acaba bunu özeldemi yaptırsam diye düşündüm kaldım :))

o zaman bende gidip görüneyim ona bunun için regl olmayı beklemem gerekiyor tabi. aşılama fiyatı bana telde 750 demişlerdi. medikal parkta da 850 denmişti.
inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

canım benim sakın bozma sinirini büyür onlar daha :) allahım inşallah hamile haberlerini almayı nasip eder :))

inşallah canım bende birgün hamileyim diye yazabilirim.

15.mm olduysa bundan sonra çabuk gelişir merak etme gene seninki 15mm olmuş benim ilk aşılamada 13 te kalmıştı

benim ilk aşılamamda çok rahattı sürecim 14.günümde yapılmıştı aşılamam.
sakin ol cnm hemen pes etme haftasonuna kadar büyür yumurtalar meraklanma içini ferah tut..

su perisi artık sabır taşşım çatladı vallahi.artık akışına bıraktım.

inşallah öyle olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…