canım bende alttan progestron 200 mg kullanıyorum evet bazen ağrı yapıyor bendede.Ama aynı zamanda bende alttan uyguladığımda akıyor porgestron anlamadım sende de oluyor mu?
canim benim ben daha once ki asilamada 3 kere gebeligi yakaladim o yuzden doktorlar oldugu kadar naturel yumurtalikla oynamadan olsun dedi birinci dogdu dogacak beklerken 33 haftalik karnimda kordon dolandi bebegin bogazina boguldu( 3 gebeligimde 4 aylik gebeligi durdurmak zorunda kaldik cocukta bir suru sorun cikti ama gel gorki dogumdan sonra bebek gayet normaldi kollari kafasi yok dediler buyuk risk dediler aldirdik gayet bebek normaldi cocukta otopsi sonucu temiz cikincada sonradan ultrasyon hatasi dediler gecistiler o icimde cok buyuk bir azap ( hatta ozamanlardada burda forumda paylasmistim ucuncu gebeligimide 5 haftalik dusukle sonuclandi ara ara asilama cunku ilk gebelikten sonra pisikolojik kalmadi yuksek diyabet basladi asilamaya ara verildi oyuzden hep ara ara asilama yapildi..bu son tup bebek yapilacak (( ama insallah bunda bari hamile kalirimda tup bebege ihtiyac kalmaz
Aminn....Onemli degil canim benim alistim artik hatta asilama hayatimin bir parcasi olmaya basladi her ay git asilama ol gel:) yine adet sil bas artik hastanenin butun personeli bile beni taniyorkusura bakma bilmediğim için sordum. çok üzücü şeyler yaşamışsın Allah kimseye yaşatmasın,yardımcın olsun. inşallah bu sefer tutarda hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
Aminn....Onemli degil canim benim alistim artik hatta asilama hayatimin bir parcasi olmaya basladi her ay git asilama ol gel:) yine adet sil bas artik hastanenin butun personeli bile beni taniyor
ya arkadaşlar bu aşılama fiyatları degişiyomu? ben konyada yaptırdım doktorum özel 200 lira labtr. aldi 200 de doktorum. tabi o aşamaya kadar alınan igneleri samıyorum. sormak istedigim bişey daha var benim bugün 3. günüm. zaten aşılama sırasında cok agrı cektim biraz zorlandık kendimi cok kastım hafif kanamam ve cok sancım oldu. hala sancılarım devam ediyo kasıklarım bellim bacaklarım karnım cok agrıyo üstelik karnımda şişlikte var. herkes benim gibimi atlatıyo bunu yoksa bu yine sadece bana özel olan bi durummu ?
arkadaşlar benim sonucum negatif çıktı zaten akşam üstüde hasta oldum 3günü tekrar doktora gidicem bizde aslında hiç problem yok ama allah vermeyince vermiyo işte herşeyin hayırlısı
benimde bu ay ki 2. aşılamam ama toplamda 5. :)) 2006 senesinde üst üste 3 denemem olmuştu 3.tutmuştu. şimdi ise geçen ay tutmadı bu ay tekrar denedik buda tutmazsa doktorum daha fazla denemeye gerek yok tüp deneriz dedi.ama ben şuanda denemeyi düşünmüyorum.temmuzdan sonra gibi belki denerim.oda doktorum lokal anesteziyle yaptığı için.yoksa korkuyorum anestezi almaktan.
arkadaşlar benim sonucum negatif çıktı zaten akşam üstüde hasta oldum 3günü tekrar doktora gidicem bizde aslında hiç problem yok ama allah vermeyince vermiyo işte herşeyin hayırlısı
açıkçası ben şimdiye kadar pek bi doktora gitmedim sadece işyerime yakın diye tem hastanesine gittim orda testlerimi yaptırdım...Rahim filmimide fındıkzadede radyomarda yaptırdım.bir kere de sibel hanımla ön görüşmeye gittim...anlayacağın ebn daha yolun başındayım...ama dediğim gibi acilen bi doktor bulup nisan ayında başlamaya düşünüyorum..şu an için aklımdaki isim sibel hanım diyebilirim..
Canim benim orda gorustugum 4arkadasim var sen golbasinds otursn ayin 28dr asilamasi olanmidin birax ip ucu verde hatirliysyim seni :)
Canim benim orda gorustugum 4arkadasim var sen golbasinds otursn ayin 28dr asilamasi olanmidin birax ip ucu verde hatirliysyim seni :)
valla baya ortak noktalarımız var desene:) benim çalıştığım yerde bahsettiğin hastaneye çok yakın. biliyorum o hastaneyi. bende fındıkzade radyımarda çektirmiştim, sorunsuz geçmişti neyseki. bu arada cnm sibel hanım'a gittim demişsin, nasıldı peki yaklaşımı? şu an aklımdaki isim sibel hanım demişsin gerçi ama eğer öyle ise bende ona giderim. aşılama başarılı ne imiş acaba?
Tugok canim ben ozelde yaptirdim doktorumun adi hüseyin cevik cok memnum tavsiye ederim canim benim.
Günaydın cnm..Evet sibel hanıma gittim konuşması anlatması yaklaşımı gerçekten çok iyiydi...İlk görüşme olsa bile beni baya etkilemişti diyebilirim.Hastahane olarakta iyi bir yer olduğunu düşünüyorum...Aşılama fiyatıda uygundu.Tabii ben çok piyasayı bilmiyorum ama...:):)İşte böyle benim durum...
canım benim sakın bozma sinirini büyür onlar daha :) allahım inşallah hamile haberlerini almayı nasip eder :))
15.mm olduysa bundan sonra çabuk gelişir merak etme gene seninki 15mm olmuş benim ilk aşılamada 13 te kalmıştı
sakin ol cnm hemen pes etme haftasonuna kadar büyür yumurtalar meraklanma içini ferah tut..
hiç canını sıkma canım benim 1.aşılamada 13 mm 3 daha iğne 19mm 2.aşılamada 14 mm 3 gün daha iğne 19;5 mm olmuştu
doktor 1 gün de bile değişir yaptığın iğne ile dedi inşallah canım hafta sonuna büyür bak gör boşa üzüldüm diyeceksin bende 3.aşılama için bugün 2.iğnemi yaptıracağım pazartesine kadar sonra kontrol hayırlısı canım ben inanıyorum birgün hepimiz anne olacağız senin açtığın bu sayfalara nostalji olsun diye bakıp duygulanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?