Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
o zaman bende gidip görüneyim ona bunun için regl olmayı beklemem gerekiyor tabi. aşılama fiyatı bana telde 750 demişlerdi. medikal parkta da 850 denmişti.
inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

Bencede git bi ön görüşme yap bakalım sen ne düşüneceksin..Bu arada devletten rapor alınınca ilaçlar daha uyguna alınıyormuş diye duydum bi bilgin varmı bu konuda..Hıı bir de biz 1,5 ay önce keçiboynuzu kürüne başlamıştık bakalım nisanda eşim test yaptıracak ne kadar etkilemiş çok merak ediyorum..Siz hiç bitkisel bişiler kullandınızmı?

evet canım progestan bendede adet ağrısına benzer karın kasık ağrıları yapmıştı.

Kizlar kan testi asılamanın 10. günü doğru cevabı verir mi?
10.günü bırak doktorum 13.gün için bile erken olur demişti bana.

arkadaşlar benim sonucum negatif çıktı zaten akşam üstüde hasta oldum 3günü tekrar doktora gidicem bizde aslında hiç problem yok ama allah vermeyince vermiyo işte herşeyin hayırlısı

çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlanırsın.

böylelerine bende sinir oluyorum.Allah böylelerine bir çırpıda veriyorda bizde bu kadar uğraşıyoruz ya en çokta o koyuyor bana.

canım ben sana msj yazdım genelden özelden cevap yazamıyorum 100 msj mı ne yazmam lazımmış :)) ben hüseyin cevik diye bir doktorda yaptırdım eskiden ekrem hayri üstündag hasatanesinde çalışıordu ama emekli oldu benim aşılamamın ikiside muayenede oldu kesinlikle tavsiye ederim ve istersen muayanenin numarasını verebilirm :))

sanırım raporu doktor sekreterine falan yazdırıyormuş, burdaki arkadaşlardan bazıları öyle demişti. sonra o raporla eczaneden daha uyguna alınıyormuş ilaçlar. canım biz proxeed plus kullanıyoruz şu anda (bitkisel bir ilaç) doktor verdi zaten, ama bayağı pahalı,zaten şimdiye kadar ilaçlarla iki aşılama yaptırırdık onun dışında çinko ve e vitamini alıyor eşim,ama bu ikisine yeni başladı.2 ay sonra vereceğimiz testte göreceğiz bakalım bizde iyi geldi mi gelmedi mi diye. ama değerlerde artış olsa da ben yaptıracağım aşılama, en azından iyi olan değerlerle denemiş oluruz. keçiboynuzu kürü değilde keçiboynuzu pekmezi içiyor eşim. sizin sayınız kaçtı canım. morfolojimiz aynıydı ama onu da nasıl düzelteceğiz bilmiyorum valla

Bizim sayımızda sıkıntı yok dedi canım doktorumuz totalde 96 milyon 1 cc de 30 milyon spermi vardı eşimin.İleri hareketli sayımız %35 morfolojide %3 tü işte..Bizim durum böyle biz daha hiç aşılma felan yaptırmadık ameliyatı 2011/nisanda olmuştu nisan gelince 1 sene olacak işte..sen o 2 aşılamayı nerde yaptırmıştın peki...?? Bu arada çok özel olmasa yaşını öğrenebilirmiyim? Bende birazda yaş takıntısı başladı galiba...(

herkese günaydın kızlar...

bişey sorucam size. ben adetimin 15. ünü aşılama oldum yani 16 martta ve bugün 7. günüm aşılamada. Ve benim adetim 24-25 günde bir gelir. şimdi benim kafama takılan şu. genelde aşılama yaptıranlar aşılma sonrası 12-14 gün sonra adet olurlarmış. benim aşılama sonrası gün de adet olmam gerekiyor hesaplarıma göre. bi gebelik testi yapsam mı ki yarın ????? belli olurmı ki ne dersiniz..

Son düzenleme:
Kizlar kan testi asılamanın 10. günü doğru cevabı verir mi?

benım ılkınde 12. gun ıkıncı asılamada 11. gunde kanda cıktı canım bence bır gun daha bekle negatıf cıkarsa ıcıne kurt duser dr bana 12 14 gunde cıkar sonuc demıstı hakkında hayırlısı olsun ıns

bence erken biraz hele idrarda cıkması için cok erken belki kanda ama biraz bekle derim ben genede :) inşallah hamilesindir :))

canım ben 2. asılamamı yaptırdım ılkı tuttu ama kımyasal gebelık oldu buda tuttu cok sukur ıkısındede progestan kullandım bende karın agrısı yapmadı yanı karnım agrıdı ama ben bunu tutmasına yordum cnk bole farklı bı agrı tecrubeyle sabıtledım ıns senınkıde tutuyodur canım

yok canım bende henüz hiç aşılama yaptırmadım. doktorlar(ürologlar) hep bekleyin dedi. eşiminde 7 ay oldu bakalım. 2 ay daha bekleyeceğim, test sonuçlarına göre aşılama yaptıracağım.yani iyi de çıksa kötü de çıksa yaptıracağım inşallah. benim yaş 29. doktorlar daha yaşınız genç diyorlar ama onlar tüp bebek için falan diyorlar.

merhaba arkadaşlar
benimde rapor adetime yetişecekmi, yetişmeyecekmi derken oldu dün adetimin 3. günüydü. Rporla ilaçlarımı aldım doktorumda ignelere başlayalım bugün dedi ve ilk ignelerimidün akşam vuruldum umartesi tekrar kontrolum var.Bu benim ilk aşılamam düne kadar hiç bir şey yoktu ama dün ignelerden sonra içimde bir heyecan başladı Allahım hepimizin gönlüne göre versin. __SuPerisi__ benide listeye eklermisin.
caroline arkadaşım senide tebrik ederim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin sen bizim nazar boncugumuzsun bu ay listede .
mcan senin içinde hep dua ediyorum arkadaşım inşallah tez zamanda bebeklerimize hamile kalırız.

evet bana göre biraz daha yaşın genç sayılır...bende 33 doktorlar banada daha gençsin sıkıntı yapma diyorlar ama işte öyle olmuyor..Allah inşallah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin...bende senin gibi düşünüyorum işte testi yaptırıp sonuca göre bizde aşılama yapcaz...bir de hastane ve doktor işini hallettikmi tamamdır...:):)

sibel hanımı beğenmişsin nasılsa hem tüp bebek doktoru kendisi, o nedenle bence ona git derim, bende bu ayki adetimle ona gidip bir görüneyim. hem rapor işini de sorarım. ama daha var regl olmama. inşallah tüp bebeğe ihtiyaç duymayız. aşılamada sadece morfoloji yapısı incelenmeden işlem gerçekleştiriliyor. haliyle bu da benim umudumu biraz kırıyor ama yine de 2-3 aşılama denerim diyorum. inşallah gerek kalmaz tabi:)

Cevaplarınız için çok sağolun kizlar.İnsallah hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız.

Ayy o haberi bende dinledim ve aynı şeyleri düşündüm.

kızlar bende yazın aşımala düşünüyorum tabi ozamana kadar sılam'a (kızımın adı olacak) kavuşamazsam bu raporun çıkarması ne kadar sürüyor nerden alınıyo ve bi aşılama özelde kaça patlıyor raporu devlet hastanesinden mi alıyoruz eşim oligospermi hemen verirler mi bize
size zahmet iki cümle ile bana biraz bilgi verirmisiniz

inşallah bu ay ne aşılama ne de tüp bebeğe gerek kalır..Bi bakmışsın yaradanım ikimizede kendiliğinden vermiş...Allah büyüktür takdir onun artık...benim de adetime çok var nisan başında (bu arada inşallah hiç adet olmayızda doktorada gerek kalmaz inşallah...:):) Bu arada moralini hiç bozma umudunu kırma..doktorlarda söylüyor bu durumu insanın ruh halide çok etkiliyormuş...Biraz daha rahat olmak gerekiyor galiba...Ben hiç çocuğum olmayacak diye düşünmüyorum..yaradanım hayırlısıyla zamanında verecek inşallah diyorum..umutsuz imkansız diye bir şey yok...Ben sana kısaca bir örnek vereyim bizzat şahit olduğum çok yakın 2 arkadaşımdan...arkadaşımın eşide aynı zamanda oda arkadaşım ondada varikosel vardı morfoloji oranı benim eşiminkinden daha kötü durumdaydı kasıklarında ağrılar felan bile vardı...bunlarda çocuk istiyorlardı ..arkadaşımın eşi ameliyat olacaktı ve bunun için doktorla görüşmeye bile başlamışlardı ama işte yaradanım verince oluyor arkadaşım eşinin ameliyat olacağı ay hamile kaldı...Allah nasip ederse temmuzda doğum yapacak...O yüzden ben umudumu hiç kaybetmedim yaradan ol deyince olur...Vermiyorsada bir bildiği vardır diye düşündüm hep...Yeterki hayırlı sağlıklı ömürlü bir evlat nasip etsin....

sakın öyle bir hata yapma zamana bırak biraz.

ben özelde 500 tl ye yaptırdım aşılamamı.ilaçl fiyatları hariç ama. her yerde fiyatlar değişiyor özellikle istanbulda daha pahalı oluyor.devlettede ilgikli bölüme gitmen gerekiyor onlar sana gereken şartları söylerler.

raporunun yetişmesine çok sevindim.zaman kaybetmedin ne güzel.inşallah sürecin boyunca herşey yolunda gider benim gibi şaşkın olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…