inşallah bu ay ne aşılama ne de tüp bebeğe gerek kalır..Bi bakmışsın yaradanım ikimizede kendiliğinden vermiş...Allah büyüktür takdir onun artık...benim de adetime çok var nisan başında (bu arada inşallah hiç adet olmayızda doktorada gerek kalmaz inşallah...:):) Bu arada moralini hiç bozma umudunu kırma..doktorlarda söylüyor bu durumu insanın ruh halide çok etkiliyormuş...Biraz daha rahat olmak gerekiyor galiba...Ben hiç çocuğum olmayacak diye düşünmüyorum..yaradanım hayırlısıyla zamanında verecek inşallah diyorum..umutsuz imkansız diye bir şey yok...Ben sana kısaca bir örnek vereyim bizzat şahit olduğum çok yakın 2 arkadaşımdan...arkadaşımın eşide aynı zamanda oda arkadaşım ondada varikosel vardı morfoloji oranı benim eşiminkinden daha kötü durumdaydı kasıklarında ağrılar felan bile vardı...bunlarda çocuk istiyorlardı ..arkadaşımın eşi ameliyat olacaktı ve bunun için doktorla görüşmeye bile başlamışlardı ama işte yaradanım verince oluyor arkadaşım eşinin ameliyat olacağı ay hamile kaldı...Allah nasip ederse temmuzda doğum yapacak...O yüzden ben umudumu hiç kaybetmedim yaradan ol deyince olur...Vermiyorsada bir bildiği vardır diye düşündüm hep...Yeterki hayırlı sağlıklı ömürlü bir evlat nasip etsin....
canım ben sana msj yazdım genelden özelden cevap yazamıyorum 100 msj mı ne yazmam lazımmış :)) ben hüseyin cevik diye bir doktorda yaptırdım eskiden ekrem hayri üstündag hasatanesinde çalışıordu ama emekli oldu benim aşılamamın ikiside muayenede oldu kesinlikle tavsiye ederim ve istersen muayanenin numarasını verebilirm :))
tabi yaaa Allah ol derse olur tabi, gerisi boş, herşeyin bir vakti zamanı var. bende çocuğum olmayacak diye hiç düşünmüyorum açıkçası ama kendiliğinden olacağını da pek düşünmüyorum. beni sıkan çalışıyorken bu işlerle uğraşmak. yani kime ne anlatabilirsin ki. valla hakkımızda hayırlısı inşallah. dediğin gibi bir bakmışız ki bu ay hamileyiz:) morfoloji sıkıntımız olmasa daha da beklerdim belki ama morfoloji bu durumdayken bir an evvel hazırlıklara başlamalı.
merhaba arkadaşlar
benimde rapor adetime yetişecekmi, yetişmeyecekmi derken oldu dün adetimin 3. günüydü. Rporla ilaçlarımı aldım doktorumda ignelere başlayalım bugün dedi ve ilk ignelerimidün akşam vuruldum umartesi tekrar kontrolum var.Bu benim ilk aşılamam düne kadar hiç bir şey yoktu ama dün ignelerden sonra içimde bir heyecan başladı Allahım hepimizin gönlüne göre versin. __SuPerisi__ benide listeye eklermisin.
caroline arkadaşım senide tebrik ederim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin sen bizim nazar boncugumuzsun bu ay listede .
mcan senin içinde hep dua ediyorum arkadaşım inşallah tez zamanda bebeklerimize hamile kalırız.
Yaa çok sevinirim numarasını verirsen.Seninki tutunca bi umut işte :)) birde ne kadara maloldu aşağı yukarı?
merhaba arkadaşlar
benimde rapor adetime yetişecekmi, yetişmeyecekmi derken oldu dün adetimin 3. günüydü. Rporla ilaçlarımı aldım doktorumda ignelere başlayalım bugün dedi ve ilk ignelerimidün akşam vuruldum umartesi tekrar kontrolum var.Bu benim ilk aşılamam düne kadar hiç bir şey yoktu ama dün ignelerden sonra içimde bir heyecan başladı Allahım hepimizin gönlüne göre versin. __SuPerisi__ benide listeye eklermisin.
caroline arkadaşım senide tebrik ederim inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin sen bizim nazar boncugumuzsun bu ay listede .
mcan senin içinde hep dua ediyorum arkadaşım inşallah tez zamanda bebeklerimize hamile kalırız.
tabiki bizde boş boş beklemeyelim..sibel hn kim önce giderse haber versin olurmu...:):) ben gidersem söylerim sana...
senin 1.aşılamanda senden önce aşılamaya giren bi arkadaş vardı hatırladınmı o gün iki kişiydiniz zaten aşılama olan.sen tel numarasını almıştın onun.o ne yaptıki tuttumu aşılaması
herkese merhaba kızlar.2 saat sonra randevum var doktorumla bakalım bugün neler olacak.acayip bunaldım ben artık bugün itibariyle mart ayındaki 8. muayanem olacak.iptal ediyoruz dese bile rahatlayacağım sanki.bana dua edin ne olur.
Aşılama olan arkadaşlar, sizlerin doktorunuz aşılamadan sonra ilişki önerdi mi? Benim yaptırdığım yerde ilişki yasak diyolar sonuç alıncaya kadar.Bence tutma ihtimalini azaltıyor bu.Sizlerinki nasıl merak ettim.
İnşallah bugün herşey belli olur sende rahatlarsın.Bende merak ediyorum doktorunun ne yapacağını :))
bizde onla sürekli tlf konuştuk ikimiz aynı gün gittik kan vermeye ikimizde negatif aldıkben 2.aşılama için devam ettim onun zaten 2.idi ssk olmadığı için ücretli oluyodu maddi açıdan olmadı 3.yü kalsın dedi para birktiirp tüpbebek denicem dedi ben qadet olunca gitiğimde kapalı bi bayan geldi 2.aşışlaması için kan değeri 97.00 idi tutmuştu orta boyda kapalı biri idi senin dediğinde o bayan galiba canım.sen naptın peki şuan bekliyomuusn
Aşılama olan arkadaşlar, sizlerin doktorunuz aşılamadan sonra ilişki önerdi mi? Benim yaptırdığım yerde ilişki yasak diyolar sonuç alıncaya kadar.Bence tutma ihtimalini azaltıyor bu.Sizlerinki nasıl merak ettim.
herkese merhaba kızlar.2 saat sonra randevum var doktorumla bakalım bugün neler olacak.acayip bunaldım ben artık bugün itibariyle mart ayındaki 8. muayanem olacak.iptal ediyoruz dese bile rahatlayacağım sanki.bana dua edin ne olur.
Ümidini kaybetme.Belki bu seferde tutar.[/QU canım zaten hep umutla yaşıyoruz ama ben yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başlıyorum ben aslında bi kere hamile kaldım ama düşük oldu 1,5yıldır da uğraşıyorum ama artık gerçekten psikolojik olarak çok yoruldum çevermde çok büyük problemleri olan arkadaşlarım bile hamile kalıyo bende hiç bişe olmadığı halde neden diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?