Bana coraspin vermedi dr. um.Kan sulandırıcı sanırım bu ilaç dimi.Bana vermedi ben şuan sadece her zaman kullandığım folik asidi birde dr. un verdiği crinone isimli progesteron içeren vajinal jeli kullanıyorum.Ama hiçbir belirtim yok o yüzden umudumu kaybediyorum.
Sende belirti varmı?Birde sen progesteron içeren bir ilaç yada jel kulanıyor musun?evet kan sulandırıcı ilaç.umudunu kaybetme herkeste hemen belirti olmaz.bünyeden bünyeye değişir.arkadaşımın hamileliği sürecinde ne bulantı ne karın ağrıısı ne de aşermesi oldu.karnı şişince inandık hamile olduğuna
Sende belirti varmı?Birde sen progesteron içeren bir ilaç yada jel kulanıyor musun?
ben de biraz kasık ağrısı var.ben de progesteron jel kullanıyorum hatta seninle konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam gece yatmadan önce kulanma meselesini..fakat ben de tromboli sorunu da var.yani hamile kalsam bile sizler kadar çok sevinemiyecem çünkü içimde bi korku olacak hep.çünkü hamileliğim son anına kadar çocuğumun ölme riski var.o yüzden şimdiden karnımdan iğne vurunuyorum.offfffff sorun çok yani..
mrbalar bebesko bende ankarada aysıyorum.tıp fakultesı yakınlarında oturuyorum.ztb dusunuyorumda tıp fakultesıde olabılır.memnun kaldınmı evet tutmamıs ama davrınısları falan ansıl bıde ben ozelıne gıdıp devlette asılama yaptırmak sıtıryoum ozel muayehanelerı varmı o doktorların.onerebılcen bı doktor varmı??
sımdı bı zoel doktora gıdıyorum ama oda cok para goze onun para ıstegıne yetısemıyorum.raporda cıkartamıyor.ne işe yarar o zaman dımı??
bıde canım bu spekulum denen alet gırınce cok canın aynıyomu.bende hsg cekıldım ama anestezı ıle cok korkagım bu yzuden asılamadan hep akcıyroum.
yorumalrını beklıyroumm
mrbalar bebesko bende ankarada aysıyorum.tıp fakultesı yakınlarında oturuyorum.ztb dusunuyorumda tıp fakultesıde olabılır.memnun kaldınmı evet tutmamıs ama davrınısları falan ansıl bıde ben ozelıne gıdıp devlette asılama yaptırmak sıtıryoum ozel muayehanelerı varmı o doktorların.onerebılcen bı doktor varmı??
Sımdı bı zoel doktora gıdıyorum ama oda cok para goze onun para ıstegıne yetısemıyorum.raporda cıkartamıyor.ne işe yarar o zaman dımı??
Bıde canım bu spekulum denen alet gırınce cok canın aynıyomu.bende hsg cekıldım ama anestezı ıle cok korkagım bu yzuden asılamadan hep akcıyroum.
Yorumalrını beklıyroumm
bu üçüncü aşılamamdı. iğneyle oldu. daha bir hafta var sonuca ama benm ağrılarım başladı bile. inşallah dediğin gibi yanılırım..
Moralini bozma bzilarin yumurtasi cok gec gelisiyor insallah istedigin gibi olur
bu üçüncü aşılamamdı. iğneyle oldu. daha bir hafta var sonuca ama benm ağrılarım başladı bile. inşallah dediğin gibi yanılırım..
kızlar bi saat önce falan geldim doktordan.durum hiç iç açıcı değil moralim yerlerde resmen çok çok küçük bir yumurta oluşmuş sadece cumartesi öğlen gene gideceğim.doktor zaman önemli değil önemli olan iyi yumurtayı yakalayabilmek dedi.bilmiyorum nolacak
inşallabende adet olunca doktora gidicem canım ... sanırım bu ayın 25 den sonra adet olurum o vakit 2. günü giderim kısmetse ... tam tarih veremiyorum normalde 28 günde olurken artık 30 32 33 oluyor canım düzensizlik yaşıyorum ama bu ay aşılamadan olsa gerek 28 günde oldum ... sen ne zaman adet olucaksın sende o vakit gidersin sanırım bu arada listeye bizi yazma bence aşılama yaptırmadık ki canım yinede sen bilirsin eger bu ay hamile kalırsak dogal yoldan en başa yazarsın inşallah kendiliginden oluverir canım ne güzel olur dimi... offf offf canım yaa sen nerden yazıyosun calışıyormusun bide yaş kac...
canım moralini bozma belli ki bu sefer yumurtan geç büyüyecek stres panik yapma iyi düşün iyi olsun..güzel olucak herşey inşallahh
Aşılama sonrası o herkeste olan kasık ağrıları vs. bende hiç olmadı diğer aylardan farklı değil bu ayda.
merhaba su perisi naber nasılsın.inşallah dediğin gibi olur yarın öğlen gene gideceğim kontrole bakalım neler olacak.
kızlar buarada bişey sorcam ilk aşılama sonucu için beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?