Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama sonrası o herkeste olan kasık ağrıları vs. bende hiç olmadı diğer aylardan farklı değil bu ayda.

evet kan sulandırıcı ilaç.umudunu kaybetme herkeste hemen belirti olmaz.bünyeden bünyeye değişir.arkadaşımın hamileliği sürecinde ne bulantı ne karın ağrıısı ne de aşermesi oldu.karnı şişince inandık hamile olduğuna

Sende belirti varmı?Birde sen progesteron içeren bir ilaç yada jel kulanıyor musun?

Sende belirti varmı?Birde sen progesteron içeren bir ilaç yada jel kulanıyor musun?

ben de biraz kasık ağrısı var.ben de progesteron jel kullanıyorum hatta seninle konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam gece yatmadan önce kulanma meselesini..fakat ben de tromboli sorunu da var.yani hamile kalsam bile sizler kadar çok sevinemiyecem çünkü içimde bi korku olacak hep.çünkü hamileliğim son anına kadar çocuğumun ölme riski var.o yüzden şimdiden karnımdan iğne vurunuyorum.offfffff sorun çok yani..

Evet hatırladım şimdi iğne olayındanda bahsetmiştin.Allah yardımcın olsun ama çok şükür hastalığının ne olduğunu biliyorsun ve elinden gelen önlemi almışsın.Hamile kaldıktan sonra öğrenmek daha kötü olurdu erken önlem iyidir herzaman.Bendede hipotroid var ilaç kullanıyorum ve 20 günde bir test yaptırıyorum.İlaç kullanmazsam yada gebelikte düzenli takip edilmezse düşük rizki ve bebekte Allah korusun zeka engeli olabiliyormuş.Rabbim hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalmayı ve tamamına erdirmeyi nasip etsin.Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:

canım özel gibi bi yer orası kısırlık merkezi diye geçiyor doktorlarad çok iyi hemşirelerde çok ilgili eşimin dr kaan aydos bana bülent hoca bakıyor ilk aşılamamda sadece 70tl toplamında ilaçlara para ödedim 60 tl iğneler 10tl çatlatma iğnesine evinde yakınmış tavsiyer derim kesinlikle oraya şehir dışından gelen çok hasta var sonuc iyi alanda çok hasta var ben mesala bügün oraya giidcem 9:30 da çıkıcam işten kont için gelseydin görüşütdük :)

canım aşılamam yapılırken azmı canı yanmaz insanın yemin ediyom hiç canım yanmadı ben bekliyom yapmadı herhel diye dr dediki tamam bitti dedi :) doktorlarında istersen özel yerleri var ama hiç gerek yok bence özeline

Moralini bozma bzilarin yumurtasi cok gec gelisiyor insallah istedigin gibi olur

inşallah dediğin gibi olur.ilk aşılamada ne güzel ilk kontrolde iki iyi durumda yumurtam vardı bunda niye böyle olduki anlamıyorum bile.inşallah yarına düzelir biraz

bu üçüncü aşılamamdı. iğneyle oldu. daha bir hafta var sonuca ama benm ağrılarım başladı bile. inşallah dediğin gibi yanılırım..

dilek inşallah adet olmazsın hamilesindir.hepimizin güzel haberlere çok ama çok ihtiyacı var

günaydınlar kızlar, bugün hepimize güneş daha bir güzel parlasın , içimiz mutluluklarla dolsun.
umarım hepiniz iyisinizdir. bazı arkadaşlarımız halen beklemede sanıyorum allah gönüllerine göre versin, hayırlısı olsun inşallah.
bende dün bebisko arkadaşımdan aldığım bilgilerden sonra hemen eczanelere koştum rapor çıkmadan ilaç alabilirmiyim diye, çünkü rapor çıkış tarihim benim adet tarihimden sonraya geliyor ve aşılamam nisan ayına kalıyordu allah bebişko dan razı olsun kesin olmamakla beraber galiba ilaçlarımı erken alabilcegim, ve bu ay aşılamam olacak kısmetse allah hepimizin yardımcısı olsun yanımızdan iyilik melekleri hiç ayrılmasın

senin adına çok sevindim mda.inşallah tedavinde sorunsuz bir şekilde ilerler.benim moralim yerlerde dünden beri.inşallah yarıda kalmaz aşılama sürecim.

Son düzenleme:

canım moralini bozma belli ki bu sefer yumurtan geç büyüyecek stres panik yapma iyi düşün iyi olsun..güzel olucak herşey inşallahh

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:

2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:

3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:

4- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:

5- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:

bende ayın 26sında adet olurum inşallah tarihim o zaman..biz nisan aşılamacıları olucaz anlaşılan o yüzden listeye bizi yazmaya gerek yok canım..inşallah bu ay kendiliğimizden hamile kalırız sürpriz olur bize dediğin gibi listenin en başına yazarım seve seve..ben istanbuldayım canım çalışmıyorum evdeyim 1 ay sonra 26 yaşıma basıcam ve muhtemelen aşılamam doğum günüme denk gelicek :) hayırlısı olur inşallah..sen çalışıyomusun kaç yaşındasın cnm?

canım moralini bozma belli ki bu sefer yumurtan geç büyüyecek stres panik yapma iyi düşün iyi olsun..güzel olucak herşey inşallahh

merhaba su perisi naber nasılsın.inşallah dediğin gibi olur yarın öğlen gene gideceğim kontrole bakalım neler olacak.

merhaba su perisi naber nasılsın.inşallah dediğin gibi olur yarın öğlen gene gideceğim kontrole bakalım neler olacak.

iyiyim mcan ay sonunu bekliyorum bende..merak etme sen stres yapıp üzülürsen yumurtan nasıl büyür?hayırlısıyla yarın güzel haberler alıcaksın cnm dediğim gibi kötü düşünme sakın..benim bu ay boş geçiyo dualarım hepinizle..

kızlar buarada bişey sorcam ilk aşılama sonucu için beta hcg değeriniz kaç çıkmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…