arkadaşlar bir şey sorucam ben 6 martta aşılama yaptırdım hala adet olmadım sabaha karşı laboquick marka test yaptım negatif çıktı doğru mudur yoksa kan testi mi yaptırmam lazım arkadaşlarım idrar testi her zaman doğru çıkmayabilir dedilervbir de kullandığımız progesteran falan gecikme yaparmı test yaptırmaktan korkuyorum o yüzden hala bekliyorum ama sürekli bir bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum öyle akıntım da yok progesteronu alltan alınca o akıyor hani beyaz krem gibi ama kullanınca yani tecrübeli arkadaşlar bir fikir versin arada sırada karın ağrım oluyor adet olcam gibi ama olmadım kan testi yaptırmak için umutlanmalımıyım, ilaçlar bu kadar gecikme yapar mı lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.....
arkadaşlar bir şey sorucam ben 6 martta aşılama yaptırdım hala adet olmadım sabaha karşı laboquick marka test yaptım negatif çıktı doğru mudur yoksa kan testi mi yaptırmam lazım arkadaşlarım idrar testi her zaman doğru çıkmayabilir dedilervbir de kullandığımız progesteran falan gecikme yaparmı test yaptırmaktan korkuyorum o yüzden hala bekliyorum ama sürekli bir bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum öyle akıntım da yok progesteronu alltan alınca o akıyor hani beyaz krem gibi ama kullanınca yani tecrübeli arkadaşlar bir fikir versin arada sırada karın ağrım oluyor adet olcam gibi ama olmadım kan testi yaptırmak için umutlanmalımıyım, ilaçlar bu kadar gecikme yapar mı lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.....
herkese merhaba ayın 13 ünde ovitrelle yaptım ;25inde kanda gebelik testi yapsam erken mi olur ?:44:
kan testi yaptır hayatım idrarda çıkmayabilir.inşallah olumlu sonuç alırsın.haber ver bize de mutlaka..
erken değil hayatım 10 gün sonra test yaptırabilirsin dedi benim doktorum bende 25 martta ovitrelle yapıcam 6 nisan gibi de kan testi öyle dedi doktorum.
süpermiş o zaman bir an önce kan testi yapıp progestanı bırakmak istiyorum artık.
h_n 86 ne yaptın olmamıstı asılaman fatma hanım a gıttın mı ne oldu yıne yapacak mısınız
kızlar bugün kontrolüm vardı 3 folikül oluşmuş ve hepsi 16 nın üstünde.geçen ay aşılama tutmamıştı.bu ay aşılama yapılmadan deneyeceğiz doktorumun önerisi üzerine.e2 değerlerinizi hatırlıyormusunuz.çatlatma iğnesinden önceki e2 değerleri sizin hamilelik şansı hakkında biraz bilgi veriyor.bugünkü tahlilde 1460 çıktı.geçen aykinden yüksek.bu değerle senden çoğul gebelik bekliyorum dedi doktorum.yarınki kontrolde yumurta büyüklüğüm 17 e çıkarsa çatlatma iğnesi yapılacak.bakalım sonuç ne olacak.....:44:
biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.
test için 7 . gün erken ,aşılamam olduğun tarihin üzerine 14,15 gün say testi öyle hayırlısı olsun...
kızlar bugün kontrolüm vardı 3 folikül oluşmuş ve hepsi 16 nın üstünde.geçen ay aşılama tutmamıştı.bu ay aşılama yapılmadan deneyeceğiz doktorumun önerisi üzerine.e2 değerlerinizi hatırlıyormusunuz.çatlatma iğnesinden önceki e2 değerleri sizin hamilelik şansı hakkında biraz bilgi veriyor.bugünkü tahlilde 1460 çıktı.geçen aykinden yüksek.bu değerle senden çoğul gebelik bekliyorum dedi doktorum.yarınki kontrolde yumurta büyüklüğüm 17 e çıkarsa çatlatma iğnesi yapılacak.bakalım sonuç ne olacak.....:44:
biz üç buçuk senelik evliyiz ta en başından ben kotrole gittim.her şey normal dediler hormon tahlili falan ultrasona girdim oda normal dediler.daha sonra aşılamadan önce tekrar bi kontrol yaptılar bir sürü kan tahlili rahim filmi vajina ultrasonu yani anlayacağın bütün testler tekrara yapıldı normal diyolar bilmiyorum nolcak.eşimin de her şeyi şı an çok normal.sanırımki psikolojik benim stresten üzüntüden yumurtalıklarım etkileniyo bence moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olmuyo.okadar alışmışımki gülmemeye en son ne zmzn güldüm bilmiyorum.canım eğer eşinde bir problem yoksa sen bi kendin için hormon testi falan yaptır istersen
Hamile olan arkadaslar mesela Caroline sizden birsey rica edebilir miyim.Gecen gün nette birsey gördüm.Şöyleydi:
Bir kadın demiski:
''hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın....''
Acaba doğrumu ben denedim ama birsey değiyor bos değil.Hamile arkadaslar bir denese bosmu acaba doğrumu değilmi anlarız
canim benim inan sana cok yardim etmek istterim ama benim yapilecegim birsey degil ama sana sole yardimci olim cok gazom vardi mesela bide beyaz krem akintim vardi canim
biz üç buçuk senelik evliyiz ta en başından ben kotrole gittim.her şey normal dediler hormon tahlili falan ultrasona girdim oda normal dediler.daha sonra aşılamadan önce tekrar bi kontrol yaptılar bir sürü kan tahlili rahim filmi vajina ultrasonu yani anlayacağın bütün testler tekrara yapıldı normal diyolar bilmiyorum nolcak.eşimin de her şeyi şı an çok normal.sanırımki psikolojik benim stresten üzüntüden yumurtalıklarım etkileniyo bence moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum olmuyo.okadar alışmışımki gülmemeye en son ne zmzn güldüm bilmiyorum.
biz ameliyattan 2 sene geçti düzeldi ama hala bebek yok.
Hamile olan arkadaslar mesela Caroline sizden birsey rica edebilir miyim.Gecen gün nette birsey gördüm.Şöyleydi:
Bir kadın demiski:
''hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın....''
Acaba doğrumu ben denedim ama birsey değiyor bos değil.Hamile arkadaslar bir denese bosmu acaba doğrumu değilmi anlarız
Simdiden tesekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?