kızlar bugün aşılamadan sonra 14.günüm ve bhcg 93 çıktı.bana biraz düşük gibi geldi pazartesi tekrar yaptıracam testi inş katlanarak devam eder.dua edin ne olur bu sefer bebeğim sıkı sıkı tutunsun annesine.darısı sizin başınıza.caroline senin ilk değerlerin neydi?inş gebeliğin sorunsuz devam ediyordur.
inşallah hayırlı haberleri veriririm bugün kısmetse 19. günüm pazartesi kan testi yaptırıcam psikolojik olmasından korkuyorum açıkçası
kızlar bu öğlen 2.aşılamamı oldum.bu defada hiç bir acı ve problem olmadı.doktoruma göre mükemmel bir aşılama olmuş.lütfen dua edin sonucumda pozitif olsun.
hayirli olsun canim insallah hayirlisi ile tutar
canım inşallah ordan aşağısı hep HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE diye devam eder.
hayırlı olsun inş hayırlısıyla pozitif sonuçlanır.
hayırlısı olsun canım şükür en önemli kısmı atlattınn... allah olumlu sonuçlar almayı da nnasip etsin inşallah yarabim hepimize..
arkadaşlar buğün 2.aşılama için doktora gittim doktorum bile artık anlam veremiyo bana hiçbir problemimiz olmadığı halde bebek olmamasına şaşırıyo 2.aşılamaya başladık allahın izniyle iğnelerimi değiştirdi menogon verdi daha önce gonal f kullanmıştım sizce hangisi daha iyidir
kızlar bu öğlen 2.aşılamamı oldum.bu defada hiç bir acı ve problem olmadı.doktoruma göre mükemmel bir aşılama olmuş.lütfen dua edin sonucumda pozitif olsun.
gayet güzel değerin hayatım canını sıkma olumlu düşün canı gönülden tebrik ederim seni..
teşekkür ederim tugok.inş sizlerinde hayırlı haberlerinizi alırız
19 un olmus insallah pazartesi guzel haberlerini aliriz hic korkma rabbim yardimcin ve yardimcimiz olsun
inşallah hayırlı haberleri veriririm bugün kısmetse 19. günüm pazartesi kan testi yaptırıcam psikolojik olmasından korkuyorum açıkçası
Merhaba kizlar
Bende 22 Mart'ta ilk asilamami yaptirdim.. Simdi bekliyoruz :) Clomid 50mg aldim reglimin 3. gununden itibaren sonrada yumurta istenilen buyukluge ulasinca HCG denen igne vuruldu.. Ben yurtdisindayim ilac isimleri farkli olabilir Turkiye'den. Heyecan ile bekliyoruz sonucu.. Umarim hepimizin sonucu pozitif olur.. Hamilelik testini ne zaman yapmaliyiz 2 hafta sonra diye duydum ?
Herkeze guzel haberler diliyorum heyecanli bekleyisin sonunda
nurmat canım sizdeki sorun neydi acaba
güzelim benim eşimde problem vardı sayı ve ileri hareket azlığı.ama çok şükür son aşılamada değerleri gayet iyi çıktı.doktorun dediğine göre açıklanamyan infertilite.
canım benim eşimde de hareket azlığı var %30.Biz o yüzden yaptırdık. senin eşinin değerleri kaçtı da doktor iyi dedi
en son ileri hareket %52 çıktı toplam harekette %78 çıktı.sayı 1mlde 31 milyon.bu değerlere çok iyi dedi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?