arkadaşım tebrik ederim. çok sevindim. nerde mart aşılamacılarının listesi göremiyrum ne zamandır. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.
kızlar bugün aşılamadan sonra 14.günüm ve bhcg 93 çıktı.bana biraz düşük gibi geldi pazartesi tekrar yaptıracam testi inş katlanarak devam eder.dua edin ne olur bu sefer bebeğim sıkı sıkı tutunsun annesine.darısı sizin başınıza.caroline senin ilk değerlerin neydi?inş gebeliğin sorunsuz devam ediyordur.
gözünaydın canım çok sevindim senin adına ikinci aşılamandı değilmi yanlış hatırlamıyorsam.benimde 2.tutmadı 3.aşılama için iğnelere başladım bugün 5.iğnem vurulacak pazartesi kontrol inşallah bu sefer hepimizinki tutar.seninde değerlerin inşallah yükselir sağlıklı bir hamilelik geçirirsin darısı bize inşallah pazartesi değerlerini burdan paylaş merakta bırakma bizede umut olursun inşallah canım.
kızlar bugün aşılamadan sonra 14.günüm ve bhcg 93 çıktı.bana biraz düşük gibi geldi pazartesi tekrar yaptıracam testi inş katlanarak devam eder.dua edin ne olur bu sefer bebeğim sıkı sıkı tutunsun annesine.darısı sizin başınıza.caroline senin ilk değerlerin neydi?inş gebeliğin sorunsuz devam ediyordur.
cnm tebrik ederim çok sevindim inşallah değerlerin yükselir ve pazartesi güzel haberi verirsin bize..listeye senide yazayım hemen hamile diye
19 un olmus insallah pazartesi guzel haberlerini aliriz hic korkma rabbim yardimcin ve yardimcimiz olsuninşallah hayırlı haberleri veriririm bugün kısmetse 19. günüm pazartesi kan testi yaptırıcam psikolojik olmasından korkuyorum açıkçası
inşallah hayırlı haberleri veriririm bugün kısmetse 19. günüm pazartesi kan testi yaptırıcam psikolojik olmasından korkuyorum açıkçası
kızlar bu öğlen 2.aşılamamı oldum.bu defada hiç bir acı ve problem olmadı.doktoruma göre mükemmel bir aşılama olmuş.lütfen dua edin sonucumda pozitif olsun.
nurmat tebrikler bence değerin çok süper.inşallah sağ salim kucağınada alırsın.
kızlar bu öğlen 2.aşılamamı oldum.bu defada hiç bir acı ve problem olmadı.doktoruma göre mükemmel bir aşılama olmuş.lütfen dua edin sonucumda pozitif olsun.
nurmat tebrikler bence değerin çok süper.inşallah sağ salim kucağınada alırsın.
Ewet tatlim carsamba adetin ucuncu gunu gittm kadin beni gorunce heycanlandi gunun mu gecti yoksa filan dedi.demek ki o da umutluydu.neyse iste bu ayda asilama yapcam bugun klomen basladm.dokuzuncu gun iliski onuncu gun kontrole gel dedi.sen naptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?