Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anladım canım gerçekten iyiymiş değerlerin inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini belirtilerin oldu mu

inş canım sağol.aslında adet olacakmışım gibi geliyor.alt karında ara ara ağrı oluyor.bide az bişey akıntı.birkaç gündürde belime hafif ağrılar girip çıkıyor, çalışıyorum belki yorgunluktan oluyor bilmiyorum.

en önemlisni unuttum aşılama olduğum günden beri göğüs uçlarımda ağrı var.daha önce bu kadar uzun sürmezdi.

en önemlisni unuttum aşılama olduğum günden beri göğüs uçlarımda ağrı var.daha önce bu kadar uzun sürmezdi.

sendeki belirtiler bende de var sanki adet olacakmışım gibi.sen aşılamadan sonra progesteran jel kullandın mı bana onu kullananlarda da bu tip ağrılar olur dediler o yüzden

sendeki belirtiler bende de var sanki adet olacakmışım gibi.sen aşılamadan sonra progesteran jel kullandın mı bana onu kullananlarda da bu tip ağrılar olur dediler o yüzden

yok canım doktor bana hiçbirşey vermedi.sadece folik asit içmeye devam ediyorum o kadar.

kızlar size birşey soracam.Aşılama olduktan sonra normal gününüzde mi adet oldunuz yoksa gecikmeniz oldu mu.mesala benim normal adet günüm bugün ama aşılamam 14 matta yapıldı bugün 11.günüm yani sizce adet günüm değişir mi

benim bugün aşılamadan sonraki 14.günüm.aşılama sonrasının baz alınması gerekir diye biliyorum.yani senin 3 günün var inş hamilesindir.

Canim senin degerin gayet iyi bence beim 14, gun 78,5 di simdi tekrar yukseldi 173,8 masallah simdilik iyi gidiyor gebeligim ama halen ilac kullaniyorum allahim insallah hepimize kucagina almayi nasip eder:))

ecrincim çok teşekkürler inşallah hepimizinde yüzü güler artık

14.gün aşılamadan sonra yaptırabilirsin canım.

hayatım aşılamada yıkanıyor ve spermlerin kalitesi artıyor ama sadece sayı değil hareket morfoloji gibi değerler de çok önemli spermiogram bütün olarak değerlendirilmesi yani hayatım.

cnım hacettepeyı bende dusunmuyorum cunku oranın tum ıyı doktorlarozelde para istıyo benımde doktorum ordaydı ama hep muayehaned ebaktı tabı para yetıstıremez oldum sonuc sıfır...

doktorları cok ıyı ama para varsaaa tabııı.....

Nurmat canim seninde degerin yukselcek icin rahat olsun agir is yapma dikkat et tamam mi ))

ay kızlar ne güzel ya darısı bizim başımıza sizlere de maaşallah... çok moralim bozuk aslında olmadık şeyler için moralimi bozuyorlar çevremdeki insanlar çok üzülüyorum gerçekten keşke kendimden başkasını takmayan bir insan olabilsem ben strese girmeyeyim diye bu hafta işimden izin aldım gel gör ki kendi yakınlarım beni üzüyorlar beni anlayamıyorlar endişelerimi sıkıntılarımı anlayamıyorlar hemde herşeyi benimle yaşadıkları halde.. allahtan eşim bana hep destek ama çok üzgünüm çok canım sıkkın çok... allahım yüzümüzü güldürse rabbim güzel haberler nasip etse bize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…