anladım canım gerçekten iyiymiş değerlerin inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini belirtilerin oldu mu
inş canım sağol.aslında adet olacakmışım gibi geliyor.alt karında ara ara ağrı oluyor.bide az bişey akıntı.birkaç gündürde belime hafif ağrılar girip çıkıyor, çalışıyorum belki yorgunluktan oluyor bilmiyorum.
en önemlisni unuttum aşılama olduğum günden beri göğüs uçlarımda ağrı var.daha önce bu kadar uzun sürmezdi.
sendeki belirtiler bende de var sanki adet olacakmışım gibi.sen aşılamadan sonra progesteran jel kullandın mı bana onu kullananlarda da bu tip ağrılar olur dediler o yüzden
kızlar size birşey soracam.Aşılama olduktan sonra normal gününüzde mi adet oldunuz yoksa gecikmeniz oldu mu.mesala benim normal adet günüm bugün ama aşılamam 14 matta yapıldı bugün 11.günüm yani sizce adet günüm değişir mi
benim bugün aşılamadan sonraki 14.günüm.aşılama sonrasının baz alınması gerekir diye biliyorum.yani senin 3 günün var inş hamilesindir.
kızlar bugün aşılamadan sonra 14.günüm ve bhcg 93 çıktı.bana biraz düşük gibi geldi pazartesi tekrar yaptıracam testi inş katlanarak devam eder.dua edin ne olur bu sefer bebeğim sıkı sıkı tutunsun annesine.darısı sizin başınıza.caroline senin ilk değerlerin neydi?inş gebeliğin sorunsuz devam ediyordur.
mcan 2.aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah bu sefer güzel ve hayırlı haberi verirsin bende seni listeye sevinerek HAMİLEEE yazarım
Canim senin degerin gayet iyi bence beim 14, gun 78,5 di simdi tekrar yukseldi 173,8 masallah simdilik iyi gidiyor gebeligim ama halen ilac kullaniyorum allahim insallah hepimize kucagina almayi nasip eder:))[/QUOTE
amin canım inş.doktorumda iyi dedi üç gün sonra tekrar yaptır dedi pazartesi yaptıracaktım ama salı yaptır dedi inş seninki gibi yükselmeye devam eder.ben ilaç felan kullanmıyorum hayırlısı bakalım.
hayırlı olsun canım inşallah hepimizinki tutar açtığın sayfa sana ve hepimize uğur getirir bir aksilik olmazsa benim aşılamada 31 martta olur tahminim yani aramızda 1 hafta filan olacak sonuç için.hayırlısı olsun canım iyi düşünelim iyi olsun
Canim senin degerin gayet iyi bence beim 14, gun 78,5 di simdi tekrar yukseldi 173,8 masallah simdilik iyi gidiyor gebeligim ama halen ilac kullaniyorum allahim insallah hepimize kucagina almayi nasip eder:))[/QUOTE
amin canım inş.doktorumda iyi dedi üç gün sonra tekrar yaptır dedi pazartesi yaptıracaktım ama salı yaptır dedi inş seninki gibi yükselmeye devam eder.ben ilaç felan kullanmıyorum hayırlısı bakalım.
Canim benim doktorum asilama yapmadan once hamile kaldigin gibi dusuk tedavisi uygulucaz demisti, ama inan seninadina cok sevdim cok cok cok tebrik ederim :))))
Merhaba kizlar
Bende 22 Mart'ta ilk asilamami yaptirdim.. Simdi bekliyoruz :) Clomid 50mg aldim reglimin 3. gununden itibaren sonrada yumurta istenilen buyukluge ulasinca HCG denen igne vuruldu.. Ben yurtdisindayim ilac isimleri farkli olabilir Turkiye'den. Heyecan ile bekliyoruz sonucu.. Umarim hepimizin sonucu pozitif olur.. Hamilelik testini ne zaman yapmaliyiz 2 hafta sonra diye duydum ?
Herkeze guzel haberler diliyorum heyecanli bekleyisin sonunda
iyi akşamlar kızlar
bugün test sonuçşarı çıktı eşimin
[Spermogram] - Sperm Sayısı 16 M/ml 0 > 70000000
normalmi bebek istiyoruz da... aşılama yaparlarmı bu sonuçla yoksa normal yolla mı beklerler? Deneyimlerinizle yorum yaparmısınız lütfenn
valla canım ben ankarada tedavi görmüyorum ama benim komşum tam 5 senedir hacettepede tedavi görüyo 2 kez aşılama ve 2 kezde tüp bebek yaptırdı hic biri sonuc vermedi. be ilginc olanda arkadaşıma daha yeni testler yapıolar araştırmalar yapıyolar neden tutmuyo diye. ben duydugum kadarıyla diyorum sana tabi bunları kendim yaşamadım arkadaşimda zaten daha oraya gitmeyi düşünmüyo.
senin test günün ne zamandı hayatım az kaldı sanki pazartesi mi yaptıracaksın?
Nurmat canim seninde degerin yukselcek icin rahat olsun agir is yapma dikkat et tamam mi))
Benim bu gün 14.günümdü ama.ayın 31 ini bekleyecekmişim.doktorum öyle dedi:S
neden güzelim ya sendemi 2. kez çatlatma iğnesi vuruldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?