ay kızlar ne güzel ya darısı bizim başımıza sizlere de maaşallah...çok moralim bozuk aslında olmadık şeyler için moralimi bozuyorlar çevremdeki insanlar çok üzülüyorum gerçekten keşke kendimden başkasını takmayan bir insan olabilsem ben strese girmeyeyim diye bu hafta işimden izin aldım gel gör ki kendi yakınlarım beni üzüyorlar beni anlayamıyorlar endişelerimi sıkıntılarımı anlayamıyorlar hemde herşeyi benimle yaşadıkları halde.. allahtan eşim bana hep destek ama çok üzgünüm çok canım sıkkın çok... allahım yüzümüzü güldürse rabbim güzel haberler nasip etse bize inşallah.
arkadaşlar buğün 2.aşılama için doktora gittim doktorum bile artık anlam veremiyo bana hiçbir problemimiz olmadığı halde bebek olmamasına şaşırıyo 2.aşılamaya başladık allahın izniyle iğnelerimi değiştirdi menogon verdi daha önce gonal f kullanmıştım sizce hangisi daha iyidir
ay kızlar ne güzel ya darısı bizim başımıza sizlere de maaşallah...çok moralim bozuk aslında olmadık şeyler için moralimi bozuyorlar çevremdeki insanlar çok üzülüyorum gerçekten keşke kendimden başkasını takmayan bir insan olabilsem ben strese girmeyeyim diye bu hafta işimden izin aldım gel gör ki kendi yakınlarım beni üzüyorlar beni anlayamıyorlar endişelerimi sıkıntılarımı anlayamıyorlar hemde herşeyi benimle yaşadıkları halde.. allahtan eşim bana hep destek ama çok üzgünüm çok canım sıkkın çok... allahım yüzümüzü güldürse rabbim güzel haberler nasip etse bize inşallah.
2 kez derken ne demek istdeğini anlamadım. ama şöyle sölim.aşılamadan 1 gün önce 1 tane ovitrelle vuruldum.başka bişey kullanmadım daha sonra
Canim sakin kimseyi takma kimse bizim ne yasadigimizo anlayamaz allahim insallah sanada nasip edicek hep bole dusun sakin canini kimse icin canini sikma :))
Bizimle aynı durumda olmayan kimse bizi anlayamaz malesef tugok. Bende eskiden çocuğu olmayanları anlamıyormuşum( benim başıma geleceğini hiç düşünmemişim.Çevremizdekiler çok sığ bakıyorlar, neler yaşadığımızı anlayamıyolar.Zaman zaman bizi üzebiliyolar haklısın.Birde bu kadar hormon yüklemesinden dolayı daha da duygusallaşıyoruz. Sen üzmemeye çalış kendini(zor da olsa) Şimdi moralinin yüksek olması lazım.Belki bebişin seninledir o da üzülmesin.Herşey geçecek inşallah.Çok şanslısın bak eşinde destek oluyor sana.
aşılamadan sonra tekrar çatlatma iğnesi verdi bana doktorum ondan 10 gün sonra test yaptırıcam bende senin de öyle sandım. doktorunun bir bildiği vardır tabi sen onun değini yap hayatım içinde şüphe kalmasın. inşallah güzel bir sonuç alırsın.
İnşaallah öyledir canım ama.bu da sabır yani.artık patlıcam.bi belli olsaydı hayırlısıyla.çok korkuyorum.allah gönlümüze göre versin
2. Aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonuçlanır.Bende 2. aşılama için dün başladım iğnelere.Seninkinin tam tersi benim.ilkinde menogon kulandım.şimdi gonol f başladık.İlaçları çok sorgulamamak gerek herhalde.2 sininde işe yaradığı durumlar var.Herşey kısmet :)) benim ilki tutmadı menegon kullandım ama yumurtalarım sorunsuz büyüdü.Bu defa neden farklı iğne verdiler bilemiyorum.Bakalım bunda nasıl olacak???
İğne dediğin gibi sanırım kisiden kisiye farklılık gösteriyor. Ben menogon vurulduğumda büyüme duruyor.Gonal-f'e karsı çok duyarlı hemen cvp veriyo yumoslar:)
arkadaşlar buğün 2.aşılama için doktora gittim doktorum bile artık anlam veremiyo bana hiçbir problemimiz olmadığı halde bebek olmamasına şaşırıyo 2.aşılamaya başladık allahın izniyle iğnelerimi değiştirdi menogon verdi daha önce gonal f kullanmıştım sizce hangisi daha iyidir
sen eşinden başka hic kimseyi takma canım boşver kim nederse desin. ben seni cok iyi anlıyorum benim cevremdeki insanlarda aynı inan. anlaması gereken insanlar bile beni anlamıyo benim annem 10 sene komşumsa 5 sene cocuk tedavisi gördü ama inan onlar bile anlamıyosa digerlerinden seni anlamalarını bekleme. zaten her kafadan bi ses cıkıyo ben eger cevremdeki insanları dinlemiş olsaydım coktan doktorumu degiştirmiş ve tedavimi yarıda kesmiş olurdum. ben onları hic dinlemedim dinlemyorumda. ptesi aşılamam gercekleşti ama hala onları ben memnun edemedim daha ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. benim başımda kacc tane doktor var bilmek istemezsin :) ama olsun ben inanıyorum rabbim bizlerinde yüzünü güldürecek cabalarımız boşa cıkmayacak kim nederse desin herşey olacagına varır. sana burdan akıl vermesi güzel oluyoda ama nedense kendimde uygulayamıyorum bunu. aşılamadan 1 gün önce resmen sırf bu cevremdeki bazı dengesizler yüzünden sinir krizi gecirdim. o gece kırmadık kalp bırakmadım herhalde :) başta kayınvaldem ve görümcem olmak üzere :)
14.gün aşılamadan sonra yaptırabilirsin canım.
hayatım aşılamada yıkanıyor ve spermlerin kalitesi artıyor ama sadece sayı değil hareket morfoloji gibi değerler de çok önemli spermiogram bütün olarak değerlendirilmesi yani hayatım.
kızlar ben de bugün sabah çatlatma iğnemi oldum ve çalışmalara başladık....doktorum çoğul gebelik ihtimalin çok yüksek tedaviyi keselim dedi ama ben yumurtalarım boşa gitmesin diye kabul etmedim. iğnemi oldum ve çalışmalara başladım.bakalım 15 gün sonra sonuç ne olacak...3 adet 19 luk yumurtam var.diğerleri de 17 civarında ama sayısını bilmiyorum.bir başarısız aşılamadan sonra bu yöntemle bakalım ne sonuç alacaz.sizde de inanılmaz bi kasık ağrısı oluyormu?ben şu an ağrıdan uyuyamıyorum.
[ı][/ı]çok doğru bir karar vermişsin canım.aynen devam varsın çoğul gebelik olsun.sağlıklı olsunlarda...
kızlar ben de bugün sabah çatlatma iğnemi oldum ve çalışmalara başladık....doktorum çoğul gebelik ihtimalin çok yüksek tedaviyi keselim dedi ama ben yumurtalarım boşa gitmesin diye kabul etmedim. iğnemi oldum ve çalışmalara başladım.bakalım 15 gün sonra sonuç ne olacak...3 adet 19 luk yumurtam var.diğerleri de 17 civarında ama sayısını bilmiyorum.bir başarısız aşılamadan sonra bu yöntemle bakalım ne sonuç alacaz.sizde de inanılmaz bi kasık ağrısı oluyormu?ben şu an ağrıdan uyuyamıyorum.
aşılaman hayırlı olsun janim inşallah tutar hamile kalırsın..sizdeki sorun ne?listeye yazalım senide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?