Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim sakin kimseyi takma kimse bizim ne yasadigimizo anlayamaz allahim insallah sanada nasip edicek hep bole dusun sakin canini kimse icin canini sikma :))

2. Aşılaman hayırlı olur inşallah ve pozitif sonuçlanır.Bende 2. aşılama için dün başladım iğnelere.Seninkinin tam tersi benim.ilkinde menogon kulandım.şimdi gonol f başladık.İlaçları çok sorgulamamak gerek herhalde.2 sininde işe yaradığı durumlar var.Herşey kısmet :)) benim ilki tutmadı menegon kullandım ama yumurtalarım sorunsuz büyüdü.Bu defa neden farklı iğne verdiler bilemiyorum.Bakalım bunda nasıl olacak???

Bizimle aynı durumda olmayan kimse bizi anlayamaz malesef tugok. Bende eskiden çocuğu olmayanları anlamıyormuşum( benim başıma geleceğini hiç düşünmemişim.Çevremizdekiler çok sığ bakıyorlar, neler yaşadığımızı anlayamıyolar.Zaman zaman bizi üzebiliyolar haklısın.Birde bu kadar hormon yüklemesinden dolayı daha da duygusallaşıyoruz. Sen üzmemeye çalış kendini(zor da olsa) Şimdi moralinin yüksek olması lazım.Belki bebişin seninledir o da üzülmesin.Herşey geçecek inşallah.Çok şanslısın bak eşinde destek oluyor sana.

2 kez derken ne demek istdeğini anlamadım. ama şöyle sölim.aşılamadan 1 gün önce 1 tane ovitrelle vuruldum.başka bişey kullanmadım daha sonra

aşılamadan sonra tekrar çatlatma iğnesi verdi bana doktorum ondan 10 gün sonra test yaptırıcam bende senin de öyle sandım. doktorunun bir bildiği vardır tabi sen onun değini yap hayatım içinde şüphe kalmasın. inşallah güzel bir sonuç alırsın.

Canim sakin kimseyi takma kimse bizim ne yasadigimizo anlayamaz allahim insallah sanada nasip edicek hep bole dusun sakin canini kimse icin canini sikma :))

ah be hayatım ben onu bi becerebilsem kendim de huzursuz oluyorum eşimde beraber mutsuz oluyoruz birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz. hepsi geçiyo zamanla tabi iyi ya da kötü unutuluyo ama bana bu durumda böyle yapılmamalıydı ben ona çok üzülüyorum. hemde beni en çok anlaması gereken kişiler bunlar sevdiğim insanlar ne bileyim işte içimi dökesim geldi çok sağol desteğin için dediğini yapmaya çalışıcam zaten öğrenmem lazım artık yeterince üzülüyoruz zaten bu bebiş olaylarına..

çok teşekkür ederim arkadaşım sağol valla sizlerde olmasanız ne yaparım bilmem beni anlayan insanlarla dertleşmek nasıl rahatlatıyor anlatamam. inşallah bebişlerimiz bizimledir unuturuz valla herhalde tüm sıkıtılarımızı dimi ne güzel olur

ah be hayatım ben onu bi becerebilsem kendim de huzursuz oluyorum eşimde beraber mutsuz oluyoruz birbirimizi teselli etmeye çalışıyoruz. hepsi geçiyo zamanla tabi iyi ya da kötü unutuluyo ama bana bu durumda böyle yapılmamalıydı ben ona çok üzülüyorum. hemde beni en çok anlaması gereken kişiler bunlar sevdiğim insanlar ne bileyim işte içimi dökesim geldi çok sağol desteğin için dediğini yapmaya çalışıcam zaten öğrenmem lazım artık yeterince üzülüyoruz zaten bu bebiş olaylarına..[/QUOTE]

Canimsin sen ya seni cok iyi anliyorum sakin uzulme allahim insallah nasip edicek sanada sen kimseyo takma bu donemdeki tek destekcin esin olur zaten sen ona guven ona saril)

İğne dediğin gibi sanırım kisiden kisiye farklılık gösteriyor. Ben menogon vurulduğumda büyüme duruyor.Gonal-f'e karsı çok duyarlı hemen cvp veriyo yumoslar:)

İğne dediğin gibi sanırım kisiden kisiye farklılık gösteriyor. Ben menogon vurulduğumda büyüme duruyor.Gonal-f'e karsı çok duyarlı hemen cvp veriyo yumoslar:)

İnşallah benimkilerde hemen büyür.Çünkü gonal f çok pahalı:))))

sen eşinden başka hic kimseyi takma canım boşver kim nederse desin. ben seni cok iyi anlıyorum benim cevremdeki insanlarda aynı inan. anlaması gereken insanlar bile beni anlamıyo benim annem 10 sene komşumsa 5 sene cocuk tedavisi gördü ama inan onlar bile anlamıyosa digerlerinden seni anlamalarını bekleme. zaten her kafadan bi ses cıkıyo ben eger cevremdeki insanları dinlemiş olsaydım coktan doktorumu degiştirmiş ve tedavimi yarıda kesmiş olurdum. ben onları hic dinlemedim dinlemyorumda. ptesi aşılamam gercekleşti ama hala onları ben memnun edemedim daha ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. benim başımda kacc tane doktor var bilmek istemezsin :) ama olsun ben inanıyorum rabbim bizlerinde yüzünü güldürecek cabalarımız boşa cıkmayacak kim nederse desin herşey olacagına varır. sana burdan akıl vermesi güzel oluyoda ama nedense kendimde uygulayamıyorum bunu. aşılamadan 1 gün önce resmen sırf bu cevremdeki bazı dengesizler yüzünden sinir krizi gecirdim. o gece kırmadık kalp bırakmadım herhalde :) başta kayınvaldem ve görümcem olmak üzere :)

canım gonal f dediginiz göbekten vurulan igne herhalde. ben menogon kullandım ilk iki hafta sonuc alamamıstık menogondan sonra doktorumda bana bi igne daha oldugunu onunda göbekten yapıldıgını söyledi ama onu sana vermek istemiyorum menogona tepki vermiyosan ona hic vermezsin dedi üstelik menogondan pahalı boşu boşuna paralarını sacma dedi. valla her doktor farklı düşünüyodur ve bünyeden bünyeye degişir tabikide ilaclar ve onların etkileri ama bana önerilmemişti gonal f canım.

doğru söylüyosun kimse bizi anlayamıyor maalesef ... bende aynen senin gibi herkese bişeyler söylüyorum ama kendim uygulayamıyorum ne yazıkki. bende buna kızıyorum ya bugünlerde insanların bizi idare etmesi gerekirken biz insanları idare ediyoruz. ben saygımı bozmadan kalplerini kırmamaya çalışarak derdimi anlatmaya çalışıyorum aman kötü olmayalım diye ama oluyo yine de bazı sıkıntılar maalesef illa uzuyo ne yazıkki üzülüyorum bende çok değer verdiğimiz insanlar çünkü ama napalım rahat olcaz biraz inşallah bebeklerimiz bizimledir de onları üzmeyelim bari..

çok teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığınız için.. Rabbim inşallah kucağınızı(kucağımızı ) boş bırakmaz hayırlısıyla evlatlarımız gelir.
Bizim sadece bikaç değer bakıldı morfoloji falan yoktu
[Spermogram] - Vizkozite 20 Dakika 20 30
[Spermogram] - Reaksiyon Alkali
[Spermogram] - Sperm Sayısı 16 M/ml 0 > 70000000
[Hareket Oranı] - 20 Dk Enk. den sonra 60 % 85 95
[Hareket Oranı] - 1 Saatlik Enk.den sonra 60 % 80 90
[Spermogram] - D.Mikroskopi 1-2 Lökosit

bunun gibi. başka sonuç yok. Yıkanmışmı yıkanmamışmı yeterlimi değilmi bilmiyorum

kızlar ben de bugün sabah çatlatma iğnemi oldum ve çalışmalara başladık....doktorum çoğul gebelik ihtimalin çok yüksek tedaviyi keselim dedi ama ben yumurtalarım boşa gitmesin diye kabul etmedim. iğnemi oldum ve çalışmalara başladım.bakalım 15 gün sonra sonuç ne olacak...3 adet 19 luk yumurtam var.diğerleri de 17 civarında ama sayısını bilmiyorum.bir başarısız aşılamadan sonra bu yöntemle bakalım ne sonuç alacaz.sizde de inanılmaz bi kasık ağrısı oluyormu?ben şu an ağrıdan uyuyamıyorum.

Çok doğru bir karar vermişsin canım.Aynen devam varsın çoğul gebelik olsun.Sağlıklı olsunlarda...

Arkadaşlaaaar hamileeeeeeee haberleri çoğalmış. Görünce çok mutlu oldum. Darısı diğerlerimizin başına.Vee yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.

Ne guzel iste saglikli olsun cogul gebelik olsun insallah hayirlisi olur

hakkında hayırlısı olsun senanur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…