Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bugün kontrole gittim bir tane 18 mm lik yumurtam var bu gece 23:30 da çatlatma iğnesi 27 sinde yani salı günüde aşılamamı olucam yeni listeyede eklerseniz sevinirim.Sonucumda 9 nisanda belli olacak.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Tanimayanlar için yazmak istedim ben daha öncede topikte paylaşımda bulunuyordum bu ikinci aşılamam.Üye adımı değiştirdim.Ben megan 17

canım çevreye bakarsan daha canımız çok sıkılır.olabildiğince takmamaya çalış.bizi bizden başkası anlamıyor maalesef.dua etmekten başka yapacak bişey yok.

hadi bakalım hayırlısı olsun canım:) bi taşla iki kuş cok güzel olur bence :) kasık agrılarına gelince bendede hala devam ediyo canım yanlız garip olan sol tarafımda feci bi agrı var. dokunamıyorum bile ama nedesene benim gelişsen yumurtalarım sag tarafta. allah kasık agrısıyla diş agrısını düşmanımın başına bile vermesin. hic bir ilac fayda etmiyo. ben kac kez aglaya aglaya hastaneye gidip serum yedigimi bilirim bu kasık agrılarından

hadi hayırlı olsun canım. rabbim busefer yüzünü güldürsün 9 nisanda hamile haberlerini alallım inşallah.

aman ya milleti boşverin kızlar zaten sizin derdiniz size yeter.bu sebeblerden dolayı ben durumumu kimseye söylemiyorum annem ve aplam haricinde bilen yok.onlarada bana bir şey sormayın ben ne kadar anlatırsam onunla yetinin diyorum.ilk aşılamamı biliyolardı bundan haberleri bile yok.eğer sonuç pozitif olursa ve kesinleşirse ancak o zaman söyleyeceğim. inşallah gerçekler anlaşılmadan hamile kalırım ve bu olayda böylece kapanır gider.sizlerde kesinlikle tavrınızı koyun kimse boş yere yorum yapmasın.

megan inşallah herşey gönlünce olur.benim sonucumda 7 nisanda belli olacak inşallah 2.aşılamalar hepimiz için pozitif olur.bu arada yeni üye adın hayırlı olsun.

Benım yarın belli olacaktı ama hafif lekelenme var ardım salı 3 gunu olu sıra aldım ben deyapacam ama o yaptıgı yerde tuhaf bır oda benı kastı ne bileyim hakkımızda hayırlısı

canım nasılsın adet oldun mu tam başladı mı kanaman.ben klomenin üçüncü günündeyim.fatma hanım bir tane kullan dedi ama ben bu sefer iki tane kullancam üç gün boyunca.çünkü önceki aşılamada bir tane yumurta gelişti ve ben biraz üzüldüm.bu sefer belki iki üç olur die ümitleniyorum.doktorun aşılama yaptığı muayene odası gerçekten bi tuhaftı içerden su sesleri gelio ve basık boğucu bi ortamdı fakat inan hiç gözüme gözükmedi bir saat sadece dua ettim içerde.doktor çıkarken eşimi yanıma gönderdi birlikte bekledik.bence sende takılmamaya çalış.tabi o kadar para döküyosun özel die insan daha iyi şartlar beklio.benim son aşılamam olcak medikalde.bu da tutmazsa fakültede tüp bebek uzmanı olan bi bayan doktor varmış ona başlıcaz tüp bebek için.çarşamba kontrolüm var fatma hanıma yumurta takibine gidicem aynı gün fakültedeki doktorada muayene olucam bakalım o ne dicek belkide aşılamayı ona yaptırırım yaparım derse

canım bende eşimin ailesine söylemedim benimde annem ve bikac arkadaşım biliyo. ama eşimin ailesi iki günde bi cocuk icin laf sokuyolar bilp bilmeden ondan daralıyorum. ama haber yolladım cocuk icin arıyolarsa beni daha aramasınlar cıkmıcam telefonlarına diye oda ulaşmış herhaldeki 1 haftadır aramıyolar :)

çok sağol arkadaşım.senin durumun nasıldı kusura bakma takip edemedim.allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Benim durumum 2. aşılama ve beklmedeyim.Biraz daha öncesine gidersek 11 yaşında normal yolla gebe kaldığım bir oğlum var.2. çocuk iin 2 senedir uğraşıyoruz.Kısırlığım sebepsiz sanırım fakat rahim ağzı açıklığım var.

çok yumurtan olduğu için ağrında çok olur hayatım sabret idare edicez artık. allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

sayı ve hareket çok iyi buradan anladığım kadarıyla morfoloji %4 ün üstündeyse aşılama için hiçbir engeliniz olmaz bence ama tabi en iyisini doktorun bilir hayatım.

hayırlı olsun canım bende 5-6 nisanda öğrenicem hayırlısı olur inşallah..

canım çevreye bakarsan daha canımız çok sıkılır.olabildiğince takmamaya çalış.bizi bizden başkası anlamıyor maalesef.dua etmekten başka yapacak bişey yok.

evet dua edince rahatlıyor insan bende öyle yapmaya çalışıyorum..

maviş aynı bende senin gibiyim benim 4 tane solda 1 tane sağda yumurtam vardı ama hep sağ kasığım ağrıyor anlamadım valla bende öyle dayanılmaz değil ama arada fena sancı giriyor..

inan bana en iyisini yapmışın canım.zaten çok kötü çok hassas bir dönemimiz bi de kimseye ne hesap verecek ne de teselli verecek halimiz yok.dediğim gibi bende bu konuda kendi annemle bile konuşmamaya çalışıyorum.Allahtan eşim ve doktorumla aram çok iyi.

hayırlı olsun canım inşallah bu sefer tutar.benimde yarın kontrolum var yumurta ne kadar büyümüş ona bakılacak bugün son iğnem benimde 2 aşılamamdada 1 yumurtam oldu canım hayırlısı inşallah herşey istediğin gibi olur.

merhabalr ben aranıza yeni katıldım geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum fakat tutmadı kontrollerimde herşey normal çıkıyr sadece troid(tsh değerim yüksek)sorunum nedeniyle ek ilaç kullanıyrm bu ay ilk aşılmaya karar verdi doktorum bide bunu deniyelim dedi benim için de dua edermisiniz...Benim dualarım isteyen herkesle Rabbim kimsenin kucağın boş bırakmasın

hoşgeldin beren.Allah hepimiz gibi seninde yardımcın olsun...

aramıza hoşheldin beren. rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere canım. burdakı herkesin duası aynı, allah isteyen herkese hayırlı ellı ayagı düzgün saglıklı evlatlar nasib eder inşallah

çook çok teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için tüm dualarım sizlerle Rabbim bebek özlemi yaşayan herkesi mucizenle en kısa zamanda kavuştur (AMİN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…