0.1 çıktı benim sonucum hem test günümde hemde emin olmak için 2.testi yaptığımız gün.
benim sonucum 5.3 çıkmıştı hamile olma ihtimalim vardı ama olmadı..ondan merak ettim acaba herkesin nasıl çıktı diye..
1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:
2- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:
3- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:
4- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:
5- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:
kızlar hepimizin beklediği topiği ben açayım dedim.İnşallah bu ay hepimizin için güzel gelişmelerle dolu geçer.
benim sonucum 5.3 çıkmıştı hamile olma ihtimalim vardı ama olmadı..ondan merak ettim acaba herkesin nasıl çıktı diye..
Slm kızlar ben de adetimin 2. günü doktorumu aradım.Sonucu bildirdim.Tekrar adetinin 3. ilaca başla ilacın sonunda gel dedi yani pazartesi günü ve ona göre değerlendirelim.Hiçbirşey yapmasak bile yumurta takibi yaparız ilaçla, iğneyle de çatlatırız boşa gitmemiş olur bu ayın dedi.Bakalım ne olacak...
Gelişmeleri aktarırım.Ayrıca yeni aşılama yaptırmış arkadaşlarada kocaman bir
Slm kızlar ben de adetimin 2. günü doktorumu aradım.Sonucu bildirdim.Tekrar adetinin 3. ilaca başla ilacın sonunda gel dedi yani pazartesi günü ve ona göre değerlendirelim.Hiçbirşey yapmasak bile yumurta takibi yaparız ilaçla, iğneyle de çatlatırız boşa gitmemiş olur bu ayın dedi.Bakalım ne olacak...
sonuç ne snucu acaba sorabilirmiyim
siz asılama yaptırdınızmı acaba
teşekkürler su perisi inşallah oraya yazacağın sonuçların hepside pozitif olur.
hadi bakalım hayırlısı olsun yeni tedavin cnm güzel haberlerini bekliyoruz..
senin adına çok sevindim mda.inşallah tedavinde sorunsuz bir şekilde ilerler.benim moralim yerlerde dünden beri.inşallah yarıda kalmaz aşılama sürecim.
slm kızlar ben de sizdenim 3 martta yapıldı aşılamam beni de eklersiniz artık listeye.allahım beklemek çok zor daha 6 gün oldu zaman bi türlü geçmio kızlar ya.bu arada bende şişkinlik karnımda ve kasıklarımda gerginlik bide kasıklarımda ağrı var başka bişi yok ha bide progesteronun etkisiyle hafif baş dönmesi başkada bişi yok sizde ne war ne yok değişiklik var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?