Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar ben de adetimin 2. günü doktorumu aradım.Sonucu bildirdim.Tekrar adetinin 3. ilaca başla ilacın sonunda gel dedi yani pazartesi günü ve ona göre değerlendirelim.Hiçbirşey yapmasak bile yumurta takibi yaparız ilaçla, iğneyle de çatlatırız boşa gitmemiş olur bu ayın dedi.Bakalım ne olacak...

Gelişmeleri aktarırım.Ayrıca yeni aşılama yaptırmış arkadaşlarada kocaman bir

Slm kızlar ben de adetimin 2. günü doktorumu aradım.Sonucu bildirdim.Tekrar adetinin 3. ilaca başla ilacın sonunda gel dedi yani pazartesi günü ve ona göre değerlendirelim.Hiçbirşey yapmasak bile yumurta takibi yaparız ilaçla, iğneyle de çatlatırız boşa gitmemiş olur bu ayın dedi.Bakalım ne olacak...

Gelişmeleri aktarırım.Ayrıca yeni aşılama yaptırmış arkadaşlarada kocaman bir

kızlar hepimizin beklediği topiği ben açayım dedim.İnşallah bu ay hepimizin için güzel gelişmelerle dolu geçer.

ben ilk asılamamı yaptırdım 3 gün önce ve hemen hemen 3 gündür yatıyorum asılaması tutanlar belirtileri neler biraz bahsedermisiniz bu bekleme süreci cok sıkıcı yaaa

siz asılama yaptırdınızmı acaba

bencede çok isabetli olmuş en azından boşuna bir ay kaybetmezsin.

üzülme mcan84 ama yumurtayı düşündükçe stress yapacaksın ve hiç büyümeyecek sonra ne yapalım kaderimizde ne varsa o olacak tabiki rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak, bende eczaneyi aradım şimdi gene eczane sahibi ilaçları önce vermeyi kabul etmiyormuş benimki galiba önümüzdeki aya kalacak :84:

siz asılama yaptırdınızmı acaba

Evet geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım.Fakat tutmadı.Aşılama esnasında biraz ağrı hissettim.Özellikle ilk gece çok sancılıyıdı kasıklarım.O kadar ki uyuyamadım.Sonrasında 1 hafta boyunca bel ve kasık ağrılarım azalarak devam etti.Tabi herkeste aynı olmuyor bu durum.Hiçbirşey hissetmeyenlerde var...

hadi bakalım hayırlısı olsun yeni tedavin cnm güzel haberlerini bekliyoruz..

slm kızlar ben de sizdenim 3 martta yapıldı aşılamam beni de eklersiniz artık listeye.allahım beklemek çok zor daha 6 gün oldu zaman bi türlü geçmio kızlar ya.bu arada bende şişkinlik karnımda ve kasıklarımda gerginlik bide kasıklarımda ağrı var başka bişi yok ha bide progesteronun etkisiyle hafif baş dönmesi başkada bişi yok sizde ne war ne yok değişiklik var mı

arkadaşlar merhabalar. ben de katıldım aranıza rabbim hepimize yardım etsin. martın 5 i aşılamam oldu listeye beni de ekleyin. klomen kullandım 2 tane yumurtam vardı. çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra aşılamam oldu. çok canım yandı ama hiç kanamam olmadı. iki gün sonra jel kullanmaya başladım. öncesinde corasprin ve folik aside başladım halen de kullanıyorum. aşılama yapıldığından beri tek taraflı kasığıma anlık bıçak saplantısı gibi bişey olup geçiyo. ve belim ağrıyo çok ve çok fazla tuvalet ihtiyacım oluyo bunlar jelden kaynaklı mı acaba. doktor ayın 20 sine dedi tahlili ama ben o zamana kadar çatlarım en erken ne zaman belli olur ki

su perisi benide listeye eklermisin ilk aşılamam 24.02. de oldu aslında bugün test yapıp öğrenicektim ama pazartesiye kadar beklemeye karar verdim hayırlısı allahtan bakalım kısmetimizde varsa olur birde arkadaşlar meryem ve yusuf süresini bol bol okuyun yada okutturun rabbim kimsenin duasını geri çevirmez şunuda unutmayalım ALLAH sevdiği kuluna dert verirmiş rabbim başka dert vermesin kucağımıza bebiş versin inşallah :)))))

senin adına çok sevindim mda.inşallah tedavinde sorunsuz bir şekilde ilerler.benim moralim yerlerde dünden beri.inşallah yarıda kalmaz aşılama sürecim.

canım herne kadar moralini yüksek tut desendemde seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun benimde pazartesine kadar reglem olmazsa gidip beta hcg yaptırıcm

sende aramıza hoşgeldin canım.inşallah hepimizin sonuçları pozitif olurda burada mutluluğumuzu paylaşırız.benim 2.aşılamam senden 2 gün sonra oldu yani 5 martta bendede ara ara karın ağrısı ve kasıklarımda batma oluyor benim bugün 4.gün allahım inşallah güzel belirtilerdir ne diyeyim rabbime sığındım.RABBİM BEN SANA TUTUNDUM BEBEĞİM SENDE BANA TUTUN diye dua ediyorum.bunları yazarken bile kasıklarım ağrıyor şuan bazende bel ağrısıda oluyor.vücut reaksiyonlarımızı çok dinlememiz iyi değil aslında çok kendimizi kaptırmayalım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…