İnşallah beklediğin mucize gerçekleşirAllah yardımcın olsun.
Mrb kızlar ben adet oldum erken oldu bugün 12. Günümdü hayırlısı zaten beklediğim sonuçtu üzülmedim inşallah diğer herkezin tutar
nasılsın canım ? Iyi geciyordur insallahh gunler.. Pek denk gelmıyoruz senle:)
marulu yeni duydum bende :) iyi oldu ogrendigim ..
Bu arada ne zaman test yapmayı dusunuyorsun ? 30 unda test yapmayı dusunuyorum ben hafta sonu sehir dısına cıkıcaz.negatif olsa bile ogrenmem iyi olur
en azından bos yere 2 gun kendimi kandırmamıs olurum diye dusunuyorum . Ne dersin bebeskomm?
rabbim o mucizeyi isteyen bekleyen herkeze yaşatsın inşallah...çok zor muş bu durum duyardım başka insanlardan ama yaşayınca başkaymışşş gerçekten ..allah kolaylık versin cümlemize
Benim aşılamam bu sabah oldu eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Aşılamam bu defa ilkine göre daha az ağrılı oldu.
Ve bu defa aşılama sonrası daha uzun süre yattım.
Ama benim kafama takılan birşey oldu.
Eşim sperm örneğini verdi.
Aşılama yapılan aynı hastanenin içinde yıkanıyor.
Hatta bölümleri yanyana.Neyse eşime 11 e doğru hazır olur demişler.
Eşimde 11 anlamış.Biz 11 e kadar dışarıda dolaştık kahvaltı ettik falan.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Geçen aşılamada elime verdikleri sperm örneği sıcaktı bu defa soğuktu.
Acaba yıkama sonrası en geç kaç saat içinde aşılama yapılmalı uygun olan nedir.
Bu kafama çok takıldı
Kızlar selamlar.. Birşey sorucam size ya bir kac arkadas kan tahlil gunu gelmeden adet olmuş. Dr bana progestan kullanırken adet olmassin demişti gecmis 2 asilamalarimdada ne zaman protestanı kestim ondan 8-9 gun sonra adet oldum . Asilama sonrasi adetim feci sekilde gecikiyor. Adeti test yapmadan gelen arkadaslar progestan kullanırken mı adet oldular?
canım benim bildigim kadarıyla 10-15 dakdan bişe olmaz doktorum öyle demişti. benim aşılamam saat 12.30 sıralarında gercekleşti doktorumun dedigi tek şey spermleri 10.30 la 11 arası verin lbtra. daha erken olmasın dedi. ve 12 de spermleri aldık 12.30 da aşılama gercekleşti. ters bişey olsaydı sana söylerlerdi sonucta onlar bizden daha iyi biliyo. bence boşuna kafana takma canım
morfolojisi iyi cnm 4ün altındakiler kötü oluyo 4 ve üzerindekiler iyi durumda..
Kızlar selamlar.. Birşey sorucam size ya bir kac arkadas kan tahlil gunu gelmeden adet olmuş. Dr bana progestan kullanırken adet olmassin demişti gecmis 2 asilamalarimdada ne zaman protestanı kestim ondan 8-9 gun sonra adet oldum . Asilama sonrasi adetim feci sekilde gecikiyor. Adeti test yapmadan gelen arkadaslar progestan kullanırken mı adet oldular?
iyi akşamlar arkadaşlar.bugün 2.bhcg testimi yaptırdım çok şükür 360 a kadar yükselmiş inş bi sorun olmadan hayırlısıyla devam eder.Allah izin verirse salı günü ultrason için doktora gidecem.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın.dualarda buluşalım inş.
Hayirli olsun nurmat cok sevindim senin icin yinede dikkat et agir kaldirma insallah sag salim kucaginada alirsin
kızlar aşılama süresinde ek olarak kür uyguladınızmı
canım sen bana progesteronla ilgili bişey sormuştunya ben şimdi aşılama ile ilgili bi video izledim 2 hafta süreyle kullanman gerekiyomuş senin okadar oldumu kullanman
iyi akşamlar arkadaşlar.bugün 2.bhcg testimi yaptırdım çok şükür 360 a kadar yükselmiş inş bi sorun olmadan hayırlısıyla devam eder.Allah izin verirse salı günü ultrason için doktora gidecem.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın.dualarda buluşalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?