Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah beklediğin mucize gerçekleşir Allah yardımcın olsun.

rabbim o mucizeyi isteyen bekleyen herkeze yaşatsın inşallah...çok zor muş bu durum duyardım başka insanlardan ama yaşayınca başkaymışşş gerçekten ..ALLAH kolaylık versin cümlemize

canım ben iyim çok şükür sen nasılsın işler yoğun diye pek giremiyorum bu aralar aklım hep sizlerde tabi dualarımda.canım benim test günüm nisan 3 te ama gitmicem çünkü ya ayın 4de en geç 5de adet oluyorum bu defa beklicem adet olmayı çünkü 1.aşılamada ken verdim sonucu elime alınca çok üzüldüm ve 2 gün sonrada adet olmuştum.canım normalde sen ne zaman adet oluyosun yaptır bence varsa çıkar zaten allahın izni ilede vardır inşalalhh

rabbim o mucizeyi isteyen bekleyen herkeze yaşatsın inşallah...çok zor muş bu durum duyardım başka insanlardan ama yaşayınca başkaymışşş gerçekten ..allah kolaylık versin cümlemize

akrep-doa82 sen ve ben 4ümüz şubatta aynı gündü aşılama olmuştuk ya canım o yüzden bu 4lünün yari başka bende :))) dualarını eksik etme kendine iyi bak canımmm

Kızlar selamlar.. Birşey sorucam size ya bir kac arkadas kan tahlil gunu gelmeden adet olmuş. Dr bana progestan kullanırken adet olmassin demişti gecmis 2 asilamalarimdada ne zaman protestanı kestim ondan 8-9 gun sonra adet oldum . Asilama sonrasi adetim feci sekilde gecikiyor. Adeti test yapmadan gelen arkadaslar progestan kullanırken mı adet oldular?

Benim aşılamam bu sabah oldu eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Aşılamam bu defa ilkine göre daha az ağrılı oldu.
Ve bu defa aşılama sonrası daha uzun süre yattım.
Ama benim kafama takılan birşey oldu.
Eşim sperm örneğini verdi.
Aşılama yapılan aynı hastanenin içinde yıkanıyor.
Hatta bölümleri yanyana.Neyse eşime 11 e doğru hazır olur demişler.
Eşimde 11 anlamış.Biz 11 e kadar dışarıda dolaştık kahvaltı ettik falan.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Geçen aşılamada elime verdikleri sperm örneği sıcaktı bu defa soğuktu.
Acaba yıkama sonrası en geç kaç saat içinde aşılama yapılmalı uygun olan nedir.
Bu kafama çok takıldı

canım benim bildigim kadarıyla 10-15 dakdan bişe olmaz doktorum öyle demişti. benim aşılamam saat 12.30 sıralarında gercekleşti doktorumun dedigi tek şey spermleri 10.30 la 11 arası verin lbtra. daha erken olmasın dedi. ve 12 de spermleri aldık 12.30 da aşılama gercekleşti. ters bişey olsaydı sana söylerlerdi sonucta onlar bizden daha iyi biliyo. bence boşuna kafana takma canım

evet canım ben kullanırken oldum aşılamadan sonra 15.günü oldum

hayırlısı olsun canım bişey olmaz bence 10-15 dk için, gönlünü ferah tut.

merhabalar arkadaşlar bugün kontrole gittim, E2 degerim 276 olmuş 2 de yumurtam var birisi 9 mm birisi 14 mm ama doktorum çok soluk görünüyorlar çok umutlu degilim ama yarın tekrar bakayım uygun görürsek akşama çatlatma ignesini yapar aşılamaya geçeriz dedi. Hiç ümidim yoktu zaten herkes 5-6 yumurtayla bile aşılamadan sonuç alamıyor ben tek yumurta ile helede kaliteli degilmiş hiç alamam gibi geliyor. İlk aşılamamda bu kadar hüsran bitirdi beni galiba doktorumda dedigi gibi bundan sonra tüpe geçecegiz.En azından bütün yumurtalarım bitmeden tüpü denemek istiyorum.

morfolojisi iyi cnm 4ün altındakiler kötü oluyo 4 ve üzerindekiler iyi durumda..

Kızlar Merhaba bende bugün ilk aşılama için harekete geçtim. Memorial da eşime yapılan testte Morfoloji 0 çıktı, Cem Demirel e gitmiştim ve bana tüp bebek önerdi. Ancak birkaç Dr a daha görünmeye karar verdim ve bugun en sonunda Jinemd Kalamışta Prof. Dr. Ali Rüştü ERGÜR'de aşılama yaptırmaya karar verdim. Bugun iğneye başladık ama asıl ilginç bir olay oldu eşimin testlerini yeniledik ve Morfolojisinin aslında 4 oldugunu gördük :) Kafam çok karıştı çünkü sperm değerleri iyiydi e morfoloji de düzeldiğine göre aşılamadan nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyorum :) Allah herkesin yardımcısı olsunn...

iyi akşamlar arkadaşlar.bugün 2.bhcg testimi yaptırdım çok şükür 360 a kadar yükselmiş inş bi sorun olmadan hayırlısıyla devam eder.Allah izin verirse salı günü ultrason için doktora gidecem.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın.dualarda buluşalım inş.

Hadiya bende iki sabah iki aksam kullaniyorum korktum hamile degilsem gecikmesinya (((((((((((((((((((

Hayirli olsun nurmat cok sevindim senin icin yinede dikkat et agir kaldirma insallah sag salim kucaginada alirsin

Hayirli olsun nurmat cok sevindim senin icin yinede dikkat et agir kaldirma insallah sag salim kucaginada alirsin

sağol canım Allah razı olsun.darısı sizlerin başına.bu sefer dikkat ediyorum olabildiğince.hayırlısı bakalım

kızlar aşılama süresinde ek olarak kür uyguladınızmı

Bildiğim kadarıyla bitkisel şeyler kullanmamak gerekir aşılama sonrası...çünkü hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bitkisel kürleri,çayları bırakın demişti bi bitki uzmanı.düşüğe neden oluyormuş.dikkat etmek açısından kullanmamak gerekir yani

canım sen bana progesteronla ilgili bişey sormuştunya ben şimdi aşılama ile ilgili bi video izledim 2 hafta süreyle kullanman gerekiyomuş senin okadar oldumu kullanman

12 günoldu canım..yarın zaten kanda baktırıcam.yarın 13.gün olacak aşılamamın..baklaım pek zannetmıyorum da..:) bellıde olmaz..

hayırlısı olsun arkadaşım , darısı başımıza ayagını sürü giderken inşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin hemde en keyiflisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…