Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bakk gördünmü :) senin adına cok sevindim hayırlısı olsun inşallah canım

hayırlı olsun canım senin adına cokk sevindimm darısı bizlere artık :) kendinee cok cok dikkat et ben senin yerinde olsam yataktan kalkmazdım herhalde :)

hayırlı olsun canım senin adına cokk sevindimm darısı bizlere artık :) kendinee cok cok dikkat et ben senin yerinde olsam yataktan kalkmazdım herhalde :)

sağol canım inş en kısa zamanda müjdeli haberleri sizden alırız.bu aralar yazılı felan epey işim var yoksa rapor almayı düşünüyordum bi süreliğine ama artık yazılılar bitsinde bakacağız artık.biraz ağrılarım oluyor alsam iyi olacak.

Hadiya bende iki sabah iki aksam kullaniyorum korktum hamile degilsem gecikmesinya (((((((((((((((((((

Valla cnm benim 2 asilamadada 1 haftadan fazla gecikti. Ama anladığım kadarıyla herkeste degisebiliyomus.İnsan negatifi görüncede hemen adet olmak istiyo ama benimki gelmiyo iste:) İns. Bu sefer hiç gelmez seninde benimde:)

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

2- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

3- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

4- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:

5- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

6-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

7- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

8- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

9- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

10- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

11- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

12- mda SONUÇ:

13- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

14- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

15- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:

16- janim 22.03.2012 SONUÇ:

17- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

18- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

19- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:

20- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

Cevabın için çok sağol canım.İnşlalah hepimizin aşılaması hayırlı sonuçlar versin.

Kızlar gözden kaçmıştır diye kendi mesajımı öne taşıdım.Bu konuda bir fikri olan varsa birkaç arkadaşımdan daha fikir almak isterim

Mrb kızlar ben adet oldum erken oldu bugün 12. Günümdü hayırlısı zaten beklediğim sonuçtu üzülmedim inşallah diğer herkezin tutar

geçmş olsun canım inşallah bir dahaki sefer tutar.benimde iki aşılamamdada 12.gün adet oldum hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hepimizin yüzü güler

selam canım ben iki aşılamamdada tahlil günü gelmeden adet tarihimden önce oldum ikisindede aşılamanın 12.günü oldum ve aşılama sonrası ilaç olarak günde 1 tane folik asitten başka birşey kullanmıyorum

canım benim çok sevindim gözünaydın inşallah hep böyle güzel devam eder hamileliğin darısı bize inşaalah bizim içinde dua et.bizlerede umut oldun canım herşey gönlünce olsun

kan testi yaptır hayatım idrar için çok çok erken..hayırlısı olsun bize de haber ver mutlaka...

Mrb kızlar ben adet oldum erken oldu bugün 12. Günümdü hayırlısı zaten beklediğim sonuçtu üzülmedim inşallah diğer herkezin tutar

üzülme zaten canım olabilecek şeyler bunlar allah gününü saatini biliyo sen içini ferah tut zor da olsa üzme kendini..

ben ikinci aşılamadan sonra tüpe geçiş yolundayım mayısa tüpe geçiyoruz ..kistlerim var şuanda biraz 2 aya onları eritirsek başlıycaz ALLAHın izniyle...
bir mucizede beklemiyor değilim

inşallah beklediğin olur da minik bir mucize gelir sana :)

canım benim hiçbişey olmaz o kadar bekleyebilir sen merak etme kafana da takma ağrılı olmasına üzüldüm ama sonu güzel olur inşallah..

14 mm olması iyi hayatım tuttuktan sonra 1 yumurtaylada tutar tutmayıncada 10 tane de olsa tutmaz istersen tüpe geç tabi şansın artar ama bir dur bakalım hele aşılaman olsun belki bir süpriz gelir sana...

Kızlar gözden kaçmıştır diye kendi mesajımı öne taşıdım.Bu konuda bir fikri olan varsa birkaç arkadaşımdan daha fikir almak isterim

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere.bence o kadar kafana takma stres yapma senin için bu süreçte iyi değil bence anormal bir durum olmuş olsaydı iptal ederler yada size ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi verirlerdi inşallah birşey olmaz kötü düşünme eminim doktorlar bizden daha iyi biliyorlardır şimdi içini ferah tut ve test sonucuna kadar bunları düşünme güzel düşün güzel olsun canım

Kızlar simdi gecen ay adetim geçe ay klomenden dolayı 3 gün gecikmisti sonra oldum.Bu ayda 2 gün gecikti yarın 3.gün klomen ve progestron kullandım ilk asılamam yapıldı 12 martta ve 16. günümdeyim sizce yarın sabah idrar testi yapsam çıkarmı varsa yoksa ilaçtan mı gecikti bilmek istiyorum varsada yoksada:26:

canım benim hiçbişey olmaz o kadar bekleyebilir sen merak etme kafana da takma ağrılı olmasına üzüldüm ama sonu güzel olur inşallah.
Sağol canım ağrım ilkine göre daha azdı.Ama şuan iyiyim çok şükür ağrım yok çok az kanamam var sadece.

sağol canım.Aslında merak ettiğim için sormak isatedim ama kafam rahat şuan artık olan oldu.Bu ay geçen aya göre daha rahatım yarından itibaren aşılama yaptırdığımı bile unutucam.Adetimi sakin bekliycem

Aşılaam sonrası 16. günse idrarda çıkma ihtimali var yap bence idrarda pozitif çıkarsa kana gidersin.İnşallah hamilesindir.

en iyisini yapıyorsun canım çok sevindim rahat ol gerçi akıl vermesi kolay ben etrafa yok hiç düşünmemeye çalışıyrum diyordum kitap okuyor tv izliyor oya yapıyordum ama yinede aklımın bir köşesinde hep vardı düşünmemek mümkün değil hayırlısı inşallah zaman senin için hemen geçer su perisi arkadaşımızda 11 nisanda isminin karşısına HAMİLEEEEEEEEEEEE yazar canım herşey istediğin gibi olur inşallah

canım yine sen bilirsin ama bence idrar testi yapma yanıltabilir daha erken en az 1 hafta geçince yapıyorlar ben öyle biliyorum en garanti yine kan testi inşallah pozitiftir bizede burdan umut olursun canım

Ayy çok sağol canım benimİnşallah hepimizin adının yanına hamileee yazılsın bu ay.Ben ilginç bir şekilde birinci aşılamaya göre rahatım.İlk aşılama sonrası taksiyle gelmiştim eve ve hep dinlenerek geçirdim kan tahliline kadar olan süreyi.Süreklide aklımdaydı.

Ama bu defa aşılama oldu bitti ya sanki hiç ben aşılama olmamışım gibi bu defa taksiyede binmedim minibüsle geldim eveEve gelnce uykusuz olduğum için uyudum ama aklıma gelmiyor şuan yazarken bile sakinim aşılama hakkında konuşuyorum ama yaşayan ben değilmişim gibi sakin hissediyorum.Birde bu ay yatmıycam normal hayatıma devam edicem.Geçen ay çok üstüne düştüm sonuç negatif olunca büyük yıkım oldu.Bu defa herşeye hazırlıklıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…