merhabalar arkadaşlar bugün kontrole gittim, E2 degerim 276 olmuş 2 de yumurtam var birisi 9 mm birisi 14 mm ama doktorum çok soluk görünüyorlar çok umutlu degilim ama yarın tekrar bakayım uygun görürsek akşama çatlatma ignesini yapar aşılamaya geçeriz dedi. Hiç ümidim yoktu zaten herkes 5-6 yumurtayla bile aşılamadan sonuç alamıyor ben tek yumurta ile helede kaliteli degilmiş hiç alamam gibi geliyor. İlk aşılamamda bu kadar hüsran bitirdi beni galiba doktorumda dedigi gibi bundan sonra tüpe geçecegiz.En azından bütün yumurtalarım bitmeden tüpü denemek istiyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar.bugün 2.bhcg testimi yaptırdım çok şükür 360 a kadar yükselmiş inş bi sorun olmadan hayırlısıyla devam eder.Allah izin verirse salı günü ultrason için doktora gidecem.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın.dualarda buluşalım inş.
sağol canım inş.hep aklımda olacaksınız dualarım sizinle...hayırlısı olsun arkadaşım , darısı başımıza ayagını sürü giderkeninşallah saglıklı bir hamilelik geçirirsin hemde en keyiflisinden
hayırlı olsun canım senin adına cokk sevindimm darısı bizlere artık :) kendinee cok cok dikkat et ben senin yerinde olsam yataktan kalkmazdım herhalde :)
Hadiya bende iki sabah iki aksam kullaniyorum korktum hamile degilsem gecikmesinya(((((((((((((((((((
canım benim bildigim kadarıyla 10-15 dakdan bişe olmaz doktorum öyle demişti. benim aşılamam saat 12.30 sıralarında gercekleşti doktorumun dedigi tek şey spermleri 10.30 la 11 arası verin lbtra. daha erken olmasın dedi. ve 12 de spermleri aldık 12.30 da aşılama gercekleşti. ters bişey olsaydı sana söylerlerdi sonucta onlar bizden daha iyi biliyo. bence boşuna kafana takma canım
Kızlar gözden kaçmıştır diye kendi mesajımı öne taşıdım.Bu konuda bir fikri olan varsa birkaç arkadaşımdan daha fikir almak isterimBenim aşılamam bu sabah oldu eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Aşılamam bu defa ilkine göre daha az ağrılı oldu.
Ve bu defa aşılama sonrası daha uzun süre yattım.
Ama benim kafama takılan birşey oldu.
Eşim sperm örneğini verdi.
Aşılama yapılan aynı hastanenin içinde yıkanıyor.
Hatta bölümleri yanyana.Neyse eşime 11 e doğru hazır olur demişler.
Eşimde 11 anlamış.Biz 11 e kadar dışarıda dolaştık kahvaltı ettik falan.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Geçen aşılamada elime verdikleri sperm örneği sıcaktı bu defa soğuktu.
Acaba yıkama sonrası en geç kaç saat içinde aşılama yapılmalı uygun olan nedir.
Bu kafama çok takıldı
Mrb kızlar ben adet oldum erken oldu bugün 12. Günümdü hayırlısı zaten beklediğim sonuçtu üzülmedim inşallah diğer herkezin tutar
Kızlar selamlar.. Birşey sorucam size ya bir kac arkadas kan tahlil gunu gelmeden adet olmuş. Dr bana progestan kullanırken adet olmassin demişti gecmis 2 asilamalarimdada ne zaman protestanı kestim ondan 8-9 gun sonra adet oldum . Asilama sonrasi adetim feci sekilde gecikiyor. Adeti test yapmadan gelen arkadaslar progestan kullanırken mı adet oldular?
iyi akşamlar arkadaşlar.bugün 2.bhcg testimi yaptırdım çok şükür 360 a kadar yükselmiş inş bi sorun olmadan hayırlısıyla devam eder.Allah izin verirse salı günü ultrason için doktora gidecem.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın.dualarda buluşalım inş.
kızlar günaydın benim yarın kan testi yaptırmam gerek doktor öyle demişti, bende dayanamadım bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, ama kasıklarımda batmalar var ağrı var ara ara bıçak gibi saplanıyo ağrılar(bunlar progesteron hormonundan dolayıda olabilirmiş doktor bana aşılama günü CRINONE verdi her gece yatmadan önce kullanıyorum), bilemedim ben, negatif çıktı diyede üzülmedim ama yarın kan testi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak, henüz adetim geçmediği için sizce negatif olması normalmi idrar testinin ?
Mrb kızlar ben adet oldum erken oldu bugün 12. Günümdü hayırlısı zaten beklediğim sonuçtu üzülmedim inşallah diğer herkezin tutar
ben ikinci aşılamadan sonra tüpe geçiş yolundayım mayısa tüpe geçiyoruz ..kistlerim var şuanda biraz 2 aya onları eritirsek başlıycaz ALLAHın izniyle...
bir mucizede beklemiyor değilim
Benim aşılamam bu sabah oldu eve gelip uyudum şimdi uyandım kk ya girdim.
Aşılamam bu defa ilkine göre daha az ağrılı oldu.
Ve bu defa aşılama sonrası daha uzun süre yattım.
Ama benim kafama takılan birşey oldu.
Eşim sperm örneğini verdi.
Aşılama yapılan aynı hastanenin içinde yıkanıyor.
Hatta bölümleri yanyana.Neyse eşime 11 e doğru hazır olur demişler.
Eşimde 11 anlamış.Biz 11 e kadar dışarıda dolaştık kahvaltı ettik falan.
Sonra 11 de gittik yıkamayı yapan dr. dediki siz neredesiniz ben size seslendim seslendim yoktunuz.
Sonuç olarak aşılama yıkama işleminden 10-15 dk kadar sonra oldu sizce spermler ölmüşmüdür.
Geçen aşılamada elime verdikleri sperm örneği sıcaktı bu defa soğuktu.
Acaba yıkama sonrası en geç kaç saat içinde aşılama yapılmalı uygun olan nedir.
Bu kafama çok takıldı
merhabalar arkadaşlar bugün kontrole gittim, E2 degerim 276 olmuş 2 de yumurtam var birisi 9 mm birisi 14 mm ama doktorum çok soluk görünüyorlar çok umutlu degilim ama yarın tekrar bakayım uygun görürsek akşama çatlatma ignesini yapar aşılamaya geçeriz dedi. Hiç ümidim yoktu zaten herkes 5-6 yumurtayla bile aşılamadan sonuç alamıyor ben tek yumurta ile helede kaliteli degilmiş hiç alamam gibi geliyor. İlk aşılamamda bu kadar hüsran bitirdi beni galiba doktorumda dedigi gibi bundan sonra tüpe geçecegiz.En azından bütün yumurtalarım bitmeden tüpü denemek istiyorum.
Kızlar gözden kaçmıştır diye kendi mesajımı öne taşıdım.Bu konuda bir fikri olan varsa birkaç arkadaşımdan daha fikir almak isterim
Sağol canım ağrım ilkine göre daha azdı.Ama şuan iyiyim çok şükür ağrım yok çok az kanamam var sadece.canım benim hiçbişey olmaz o kadar bekleyebilir sen merak etme kafana da takma ağrılı olmasına üzüldüm ama sonu güzel olur inşallah.
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere.bence o kadar kafana takma stres yapma senin için bu süreçte iyi değil bence anormal bir durum olmuş olsaydı iptal ederler yada size ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi verirlerdi inşallah birşey olmaz kötü düşünme eminim doktorlar bizden daha iyi biliyorlardır şimdi içini ferah tut ve test sonucuna kadar bunları düşünme güzel düşün güzel olsun canım
Kızlar simdi gecen ay adetim geçe ay klomenden dolayı 3 gün gecikmisti sonra oldum.Bu ayda 2 gün gecikti yarın 3.gün klomen ve progestron kullandım ilk asılamam yapıldı 12 martta ve 16. günümdeyim sizce yarın sabah idrar testi yapsam çıkarmı varsa yoksa ilaçtan mı gecikti bilmek istiyorum varsada yoksada:26:
Aşılaam sonrası 16. günse idrarda çıkma ihtimali var yap bence idrarda pozitif çıkarsa kana gidersin.İnşallah hamilesindir.
Sağol canım ağrım ilkine göre daha azdı.Ama şuan iyiyim çok şükür ağrım yok çok az kanamam var sadece.
sağol canım.Aslında merak ettiğim için sormak isatedim ama kafam rahat şuan artık olan oldu.Bu ay geçen aya göre daha rahatım yarından itibaren aşılama yaptırdığımı bile unutucam.Adetimi sakin bekliycem
Kızlar simdi gecen ay adetim geçe ay klomenden dolayı 3 gün gecikmisti sonra oldum.Bu ayda 2 gün gecikti yarın 3.gün klomen ve progestron kullandım ilk asılamam yapıldı 12 martta ve 16. günümdeyim sizce yarın sabah idrar testi yapsam çıkarmı varsa yoksa ilaçtan mı gecikti bilmek istiyorum varsada yoksada:26:
en iyisini yapıyorsun canım çok sevindim rahat ol gerçi akıl vermesi kolay ben etrafa yok hiç düşünmemeye çalışıyrum diyordum kitap okuyor tv izliyor oya yapıyordum ama yinede aklımın bir köşesinde hep vardı düşünmemek mümkün değil hayırlısı inşallah zaman senin için hemen geçer su perisi arkadaşımızda 11 nisanda isminin karşısına HAMİLEEEEEEEEEEEE yazar canım herşey istediğin gibi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?