Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar merhaba bi sorum vardı aşılama fiyatları ortalama nekadar acaba ve negatif bir aşılamadan sonraki aşılamayada aynı ücreti mi alıyorlar ???

aman allahım bu kadar olmaz bende öyle yaptım 1.aşılamada taksiyle döndün 3 gün hiç iş yapmadım sürekli internetten bu sayfayı takip ettim o zaman üye değildim çok düşünüyordum ama ikincide aşılama çıkışı öğleyin olduğu için gittim eşimle restorantta yemek yedim dolmuşa bindim günlük hayatıma döndüm sadece ağırlık kaldırmadım yani daha rahattım ama tutmadı nedense 2.de daha çok ağladım allahım inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler bende 3.aşılam için iğnelerime devam ediyorum hayırlısı olsun

Kizlar yarin yumurta takibine gidiyrm bakalim hasilat nasil;-)

canım inşallah çok iyidir güzel haber verirsin bende dün gitmiştim bu sefer pek bir kıpırtı yok 10mm filan dedi doktor çok üzüldüm 3 gün daha iğne perşembe tekrar kontrol inşallah ikimizinkilerde büyümüşlerdir canım benim 2 aşılamamdada 19 mm ve tek yumurta olmuştu

Hayırlısı olsun inşlalah bu sefer tutar.Her aşılamda şans biraz daha artıyor unutmaAllah hayırlını nasipetsin.Yine tutmazsa tüp bebek henüz tüm yollar kapanmış değil.Çok şükür Allah hepimize bir şekilde nasip edecek anne olmayı.

Canım üzülme 19 mm ve tek yumurta olması yeterli zaten.Önemli olan sağlıklı bir yumurta olması.Çoğul gebelik olmasını hiç bir dr. istemez.Bu ayda gelişir yumurtan iğnelere devam ettiğine göre gelişecektir.

arkadaşlar merhaba bi sorum vardı aşılama fiyatları ortalama nekadar acaba ve negatif bir aşılamadan sonraki aşılamayada aynı ücreti mi alıyorlar ???

Bu konuda kesin bir bilgiye sahip değilim ama bildiğim çevremde sorduğum özellerde bin tl aşılama ücreti.Ve bildiğim kadarı ile ilki tutmazsa ikincide indirim diye birşey olmuyor.

Devlettede ssk varsa ve aşılama raporu çıkarırsan sperm yıkama ve aşılama ücretsiz.Önecesinde kullanılan ilaçlarında bir kısmını ödüyorsun.İlaç fiyatı sana gerekli olan ilaç dozuna göre değişiyor.Ortalama bir aşılama devlettede 300 e mal oluyor diyim.

Saolun kizlar.ilk asilama tek yumurtayla olmustu uzulmustm nie tek die.ben klomen aliyrm doktor gunde bi tane ic dedi.ama ben bes gunun uc gunu iki hap ictm belki bi yumurta daha olur die:-(

Saolun kizlar.ilk asilama tek yumurtayla olmustu uzulmustm nie tek die.ben klomen aliyrm doktor gunde bi tane ic dedi.ama ben bes gunun uc gunu iki hap ictm belki bi yumurta daha olur die:-(

canım benim iyiki varsınız destekleriniz için hepinize teşekkür ederim kardeşlerim inşallah dedeiğin gibi olur

canım ben doktora dün muayene olurken özellikle sordum iki aşılamamdada tek yumurta büyümüştü bu olumsuz sonuç için bir sebep olabilirmi dedim hayır kesinlikle zaten çok olmasınıda bizde istemiyoruz çoğul gebelik riski olur diye dedi ne yapalım canım tutacaksa tek yumurtaylada olur hayırlısı

Üzülme canım ben iğne kullanıyorum.Dr ilacın dozunu düşük tutuyor.
İstediğimiz sağlıklı bir yumurta gelişmesi diyor en fazlada iki diyor.
Zaten benim gittiğim hastanede 3 tane yumurtanın üçüde gelişmişse aynı boyuttaysa çoğul gebelik riskinden dolayı aşılama iptal oluyor.

Dr lar artık çoğul gebelikten korkuyor.
Anne için riskli olabiliyor.
O yüzden baştan önlem amaçlı az yumurta ile aşılama yapmak istiyorlar.
Ben dr. a çok ısrar ettim çok yumurta geliştirelim ilacın dozu artsın diye
Dr biz sizi düşünyoruz.Üçüz hamile kalıp eve bir bebek bile götüremeyen var premetüre doğumlar çok fazla o yüzden artık yasak dedi.

canım benim iyiki varsınız destekleriniz için hepinize teşekkür ederim kardeşlerim inşallah dedeiğin gibi olur
Sende iyiki varsın.Sen sıkma canını gelişir o

Aslında fazla sayıda yumurta gelişmesi başarı oranını artırıyor.Ama çoğul gebelik ihtimalinide beraberinde getiriyor.
Sağlıksız bir gebelik oluşması ihtimalini düşünürsek tek olsun yada en fazla iki olun sağlıklı olsun

Şimdi tüm çoğul geblikler sağlıksızmı değil.Ama erken doğum riski olabiliyor.
Benim gititğim hastanede perinatoloji bölümünde (riskli gebelikleri takip eden bölüm)yatan hamileler var.Hepside ikiz üçüz yani riskli olanlar olabiliyor.Allah herşeyin hayırlısı nasip etsin.

Ecrin lovely cok tesekkur ederim ilginizdn oturu cwpsiz birakmiyorsunuz hìc beni.neyse arkadaslar sizleri allaha emanet ediyor we izninizi istyrm.tatli ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…