Ayy çok sağol canım benimİnşallah hepimizin adının yanına hamileee yazılsın bu ay.Ben ilginç bir şekilde birinci aşılamaya göre rahatım.İlk aşılama sonrası taksiyle gelmiştim eve ve hep dinlenerek geçirdim kan tahliline kadar olan süreyi.Süreklide aklımdaydı.
Ama bu defa aşılama oldu bitti ya sanki hiç ben aşılama olmamışım gibi bu defa taksiyede binmedim minibüsle geldim eveEve gelnce uykusuz olduğum için uyudum ama aklıma gelmiyor şuan yazarken bile sakinim aşılama hakkında konuşuyorum ama yaşayan ben değilmişim gibi sakin hissediyorum.Birde bu ay yatmıycam normal hayatıma devam edicem.Geçen ay çok üstüne düştüm sonuç negatif olunca büyük yıkım oldu.Bu defa herşeye hazırlıklıyım.
Ama ben neden yokum listede
28 şubatta aşılamam yapıldı ve 12 martta yani yarın sonucum belli olacak.Benide eklerseniz listeye sevinirim.
Kizlar yarin yumurta takibine gidiyrm bakalim hasilat nasil;-)
Kizlar yarin yumurta takibine gidiyrm bakalim hasilat nasil;-)
aman allahım bu kadar olmaz bende öyle yaptım 1.aşılamada taksiyle döndün 3 gün hiç iş yapmadım sürekli internetten bu sayfayı takip ettim o zaman üye değildim çok düşünüyordum ama ikincide aşılama çıkışı öğleyin olduğu için gittim eşimle restorantta yemek yedim dolmuşa bindim günlük hayatıma döndüm sadece ağırlık kaldırmadım yani daha rahattım ama tutmadı nedense 2.de daha çok ağladım allahım inşallah bu sefer hepimizin yüzü güler bende 3.aşılam için iğnelerime devam ediyorum hayırlısı olsun
kimsenin sonucu belli deilmi düm aşılamam oldu kesin olcak biliyorumm
canım inşallah çok iyidir güzel haber verirsin bende dün gitmiştim bu sefer pek bir kıpırtı yok 10mm filan dedi doktor çok üzüldüm 3 gün daha iğne perşembe tekrar kontrol inşallah ikimizinkilerde büyümüşlerdir canım benim 2 aşılamamdada 19 mm ve tek yumurta olmuştu
arkadaşlar merhaba bi sorum vardı aşılama fiyatları ortalama nekadar acaba ve negatif bir aşılamadan sonraki aşılamayada aynı ücreti mi alıyorlar ???
Canım üzülme 19 mm ve tek yumurta olması yeterli zaten.Önemli olan sağlıklı bir yumurta olması.Çoğul gebelik olmasını hiç bir dr. istemez.Bu ayda gelişir yumurtan iğnelere devam ettiğine göre gelişecektir.
Saolun kizlar.ilk asilama tek yumurtayla olmustu uzulmustm nie tek die.ben klomen aliyrm doktor gunde bi tane ic dedi.ama ben bes gunun uc gunu iki hap ictm belki bi yumurta daha olur die:-(
Üzülme canım ben iğne kullanıyorum.Dr ilacın dozunu düşük tutuyor.Saolun kizlar.ilk asilama tek yumurtayla olmustu uzulmustm nie tek die.ben klomen aliyrm doktor gunde bi tane ic dedi.ama ben bes gunun uc gunu iki hap ictm belki bi yumurta daha olur die:-(
Sende iyiki varsın.canım benim iyiki varsınız destekleriniz için hepinize teşekkür ederim kardeşlerim inşallah dedeiğin gibi olur
canım ben doktora dün muayene olurken özellikle sordum iki aşılamamdada tek yumurta büyümüştü bu olumsuz sonuç için bir sebep olabilirmi dedim hayır kesinlikle zaten çok olmasınıda bizde istemiyoruz çoğul gebelik riski olur diye dedi ne yapalım canım tutacaksa tek yumurtaylada olur hayırlısı
Ecrin lovely cok tesekkur ederim ilginizdn oturu cwpsiz birakmiyorsunuz hìc beni.neyse arkadaslar sizleri allaha emanet ediyor we izninizi istyrm.tatli ruyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?