Kızlar selamlar.. Birşey sorucam size ya bir kac arkadas kan tahlil gunu gelmeden adet olmuş. Dr bana progestan kullanırken adet olmassin demişti gecmis 2 asilamalarimdada ne zaman protestanı kestim ondan 8-9 gun sonra adet oldum . Asilama sonrasi adetim feci sekilde gecikiyor. Adeti test yapmadan gelen arkadaslar progestan kullanırken mı adet oldular?
merhabalar arkadaşlar bugün kontrole gittim, E2 degerim 276 olmuş 2 de yumurtam var birisi 9 mm birisi 14 mm ama doktorum çok soluk görünüyorlar çok umutlu degilim ama yarın tekrar bakayım uygun görürsek akşama çatlatma ignesini yapar aşılamaya geçeriz dedi. Hiç ümidim yoktu zaten herkes 5-6 yumurtayla bile aşılamadan sonuç alamıyor ben tek yumurta ile helede kaliteli degilmiş hiç alamam gibi geliyor. İlk aşılamamda bu kadar hüsran bitirdi beni galiba doktorumda dedigi gibi bundan sonra tüpe geçecegiz.En azından bütün yumurtalarım bitmeden tüpü denemek istiyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar.bugün 2.bhcg testimi yaptırdım çok şükür 360 a kadar yükselmiş inş bi sorun olmadan hayırlısıyla devam eder.Allah izin verirse salı günü ultrason için doktora gidecem.Rabbim bu duyguyu isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın.dualarda buluşalım inş.
12 günoldu canım..yarın zaten kanda baktırıcam.yarın 13.gün olacak aşılamamın..baklaım pek zannetmıyorum da..:) bellıde olmaz..
Kızlar simdi gecen ay adetim geçe ay klomenden dolayı 3 gün gecikmisti sonra oldum.Bu ayda 2 gün gecikti yarın 3.gün klomen ve progestron kullandım ilk asılamam yapıldı 12 martta ve 16. günümdeyim sizce yarın sabah idrar testi yapsam çıkarmı varsa yoksa ilaçtan mı gecikti bilmek istiyorum varsada yoksada:26:
Ayy çok sağol canım benimİnşallah hepimizin adının yanına hamileee yazılsın bu ay.Ben ilginç bir şekilde birinci aşılamaya göre rahatım.İlk aşılama sonrası taksiyle gelmiştim eve ve hep dinlenerek geçirdim kan tahliline kadar olan süreyi.Süreklide aklımdaydı.
Ama bu defa aşılama oldu bitti ya sanki hiç ben aşılama olmamışım gibi bu defa taksiyede binmedim minibüsle geldim eveEve gelnce uykusuz olduğum için uyudum ama aklıma gelmiyor şuan yazarken bile sakinim aşılama hakkında konuşuyorum ama yaşayan ben değilmişim gibi sakin hissediyorum.Birde bu ay yatmıycam normal hayatıma devam edicem.Geçen ay çok üstüne düştüm sonuç negatif olunca büyük yıkım oldu.Bu defa herşeye hazırlıklıyım.
kan testi yaptırırsan çıkar bugün.bende bugün olmazsam yarın sabah teste gidecem.ama belim ve kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum ama inş olmam bir yandan diyorum testte negatif görmektense adet olayım daha iyi
canım ben bugün gece adet oldum bile teste gitmeme gerek kalmadı(
çok geçmiş olsun şeyda.genede doktorunla görüş bi.
günaydın kızlar benim bu ayda olmadı malesef (gece adet oldum teste gerek bile kalmadı), sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah sizlerin olurda sizin haberlerinize seviniriz, sizin için dua edicem inşallah beklediğiniz sonuç olumlu olur.
Bu arada benim progesteronum bitmeden adet oldum ben, daha 2 tane vardı kullanmam gereken ama gerek kalmadı..
canım inşallah diğer sonuçlar hep pozitif çıkar.çok üzme kendini ama.bundan sonra ne yapmayı düşünüyosun.bu kaçıncı aşılamandı.
Ecrin lovely cok tesekkur ederim ilginizdn oturu cwpsiz birakmiyorsunuz hìc beni.neyse arkadaslar sizleri allaha emanet ediyor we izninizi istyrm.tatli ruyalar
canım ben bugün gece adet oldum bile teste gitmeme gerek kalmadı(
günaydın arkadaşlar dün akşam aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı.
günaydın canım çok geçmiş olsun inşallah birdahaki sefere tutar kucağın dolar inşallah
günaydın kızlar benim bu ayda olmadı malesef (gece adet oldum teste gerek bile kalmadı), sonuç bekleyen arkadaşlarım inşallah sizlerin olurda sizin haberlerinize seviniriz, sizin için dua edicem inşallah beklediğiniz sonuç olumlu olur.
Bu arada benim progesteronum bitmeden adet oldum ben, daha 2 tane vardı kullanmam gereken ama gerek kalmadı..
Bu konuda kesin bir bilgiye sahip değilim ama bildiğim çevremde sorduğum özellerde bin tl aşılama ücreti.Ve bildiğim kadarı ile ilki tutmazsa ikincide indirim diye birşey olmuyor.
Devlettede ssk varsa ve aşılama raporu çıkarırsan sperm yıkama ve aşılama ücretsiz.Önecesinde kullanılan ilaçlarında bir kısmını ödüyorsun.İlaç fiyatı sana gerekli olan ilaç dozuna göre değişiyor.Ortalama bir aşılama devlettede 300 e mal oluyor diyim.
cnm geçmiş olsun inşallah 2.aşılamanda hamile kalıp güzel haberlerini verirsin bize..
Kızlar Merhaba bende bugün ilk aşılama için harekete geçtim. Memorial da eşime yapılan testte Morfoloji 0 çıktı, Cem Demirel e gitmiştim ve bana tüp bebek önerdi. Ancak birkaç Dr a daha görünmeye karar verdim ve bugun en sonunda Jinemd Kalamışta Prof. Dr. Ali Rüştü ERGÜR'de aşılama yaptırmaya karar verdim. Bugun iğneye başladık ama asıl ilginç bir olay oldu eşimin testlerini yeniledik ve Morfolojisinin aslında 4 oldugunu gördük :) Kafam çok karıştı çünkü sperm değerleri iyiydi e morfoloji de düzeldiğine göre aşılamadan nasıl bir sonuç çıkacağını merakla bekliyorum :) Allah herkesin yardımcısı olsunn...
bana kayın valdem kahvaltıda bile marol yediriyoo :)))) e2 varmış yüksek miktarda
Bu gün benim 16. günümdü.hala adet olmadım.ama doktorum zaten ayın 31 ine kadar beklicez dedi.bende bekliyorum.ama her ay adet olmadan önce ne belirtiler oluyorsa şu an aynen onlar oluyor.tek fark beyaz krem gibi bir akıntı var.ve belim ara ara çok şiddetli ağrıyor.kullandığımız ilaçlardanmı bilmiyorum.az kaldı kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?