Merhaba kızlar umarım iyisinizdir.Uzun zamandır giremiyordum bu arada hamilelerimiz var çok sevindim.Darısı başımıza işallah.Bugün doktora gittim hiç ilaç kullanmadan yumurtam 19 olmuş.Ama sadece tek bir tane yumurtam var aşılama yaptırmıycam yumurta takibine devam dedi.Perşembe günü çatlar tahminen dedi.Hakkımıza hayırlısı artık .
Bide sperm hareketlerini nasıl hızlandırabiliriz şimdilik sadece eim keçi boynuzu kullanıyor.Peeşembeye kadar bana yardımcı olun kızlar ne tavsiye edersiniz.
Inssallah canim bugun tekrar kan verdim akssam ustu tekrar bakilacak hayirlisibakk gördünmü :) senin adına cok sevindim hayırlısı olsun inşallah canım
Insallah kuzum hepimizin yuzunu guldursun guzel allahimkan testi yaptır hayatım idrar için çok çok erken..hayırlısı olsun bize de haber ver mutlaka...
üzülme zaten canım olabilecek şeyler bunlar allah gününü saatini biliyo sen içini ferah tut zor da olsa üzme kendini..
inşallah beklediğin olur da minik bir mucize gelir sana :)
canım benim hiçbişey olmaz o kadar bekleyebilir sen merak etme kafana da takma ağrılı olmasına üzüldüm ama sonu güzel olur inşallah..
14 mm olması iyi hayatım tuttuktan sonra 1 yumurtaylada tutar tutmayıncada 10 tane de olsa tutmaz istersen tüpe geç tabi şansın artar ama bir dur bakalım hele aşılaman olsun belki bir süpriz gelir sana...
hayyirlissi olsun bakalim kuzuKizlar yarin yumurta takibine gidiyrm bakalim hasilat nasil;-)
Canim benim ozelde olacak 1000 tl tutacak ama ilac haric ilaclarim bana yetmedigi icin 3 defa ilave aldin onlarda 1000 tl yi gectiarkadaşlar merhaba bi sorum vardı aşılama fiyatları ortalama nekadar acaba ve negatif bir aşılamadan sonraki aşılamayada aynı ücreti mi alıyorlar ???
Ben doktorun onayi olmadan fazla icme derin onlarda ona gire takip ediyor cunku onlari yaniltmis olursunSaolun kizlar.ilk asilama tek yumurtayla olmustu uzulmustm nie tek die.ben klomen aliyrm doktor gunde bi tane ic dedi.ama ben bes gunun uc gunu iki hap ictm belki bi yumurta daha olur die:-(
Insallah mcan84 bakalim bugun ne diyecek doktor birde izmirde benim tedavim 1 haftadir buralara tasiniyorum ve is yerimden durmaz izin aliyorummda değerin bayağı yükselmiş bak yumurtanda büyümüş stres yapma sakın,rahat ol,inşallah hayırlısıyla olur aşılaman.
Hayirlisi olsun canimgünaydın arkadaşlar dün akşam asiamamı oldum hakkımızda hayırlısı.
saol canım yani benim her ihtimele karşı 3 bin tl.m olması lazım galibaInssallah canim bugun tekrar kan verdim akssam ustu tekrar bakilacak hayirlisi
Insallah kuzum hepimizin yuzunu guldursun guzel allahim
hayyirlissi olsun bakalim kuzu
Canim benim ozelde olacak 1000 tl tutacak ama ilac haric ilaclarim bana yetmedigi icin 3 defa ilave aldin onlarda 1000 tl yi gecti
Ben doktorun onayi olmadan fazla icme derin onlarda ona gire takip ediyor cunku onlari yaniltmis olursun
Insallah mcan84 bakalim bugun ne diyecek doktor birde izmirde benim tedavim 1 haftadir buralara tasiniyorum ve is yerimden durmaz izin aliyorum
Hayirlisi olsun canim
Canim yaa benimde 2-3 gundur istahim kapali diye sadece marul salatasi yiyordum ondandami yukseldi amaba benim e2
Bu gün 18. günümdü.ve adet oldum.yıkılmış durumdayım
çok geçmiş olsun canım, bende aynı durumdayım
Çok sağolun arkadaşlar.biz 1 ay ara vericez galiba.sonraki ay devam edicez.doktor bu sefer progen verdi.hemde 600 mg
günaydın canım hayırlı olsun canım inşallah sonucunda pozitif olur.
arkadaşlar dün dokordaydım kendide şaşırdı olmamasına moral verdi ama güveniyorum ona..neyse 1 ay ara verelim toparlan dedi bende bu ayı soğan suyu kürü ile geçirmeye karar verdim.ama nasıl yapılacağını unuttum 6-7 ay önce yapmıştım iki kere yapmak gerekiyormuş ne kadar aralıkla olacak 2.kür bilen varmıı?*
Canim yaa benimde 2-3 gundur istahim kapali diye sadece marul salatasi yiyordum ondandami yukseldi amaba benim e2
kızlar geçmişi çokda okuyamadım ama iyi dilekleriniz için teşekkürler ben bu ay sanırım laparoskopi olucam doktorla görüşmedim daha ama hayırlısı işde bakalım... dualarıızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?