Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Guzel senin adinaa cok sevindim ,bencede keciboynuzu bunun icin en iyisi basarilar size

bakk gördünmü :) senin adına cok sevindim hayırlısı olsun inşallah canım
Inssallah canim bugun tekrar kan verdim akssam ustu tekrar bakilacak hayirlisi
Insallah kuzum hepimizin yuzunu guldursun guzel allahim
Kizlar yarin yumurta takibine gidiyrm bakalim hasilat nasil;-)
hayyirlissi olsun bakalim kuzu

arkadaşlar merhaba bi sorum vardı aşılama fiyatları ortalama nekadar acaba ve negatif bir aşılamadan sonraki aşılamayada aynı ücreti mi alıyorlar ???
Canim benim ozelde olacak 1000 tl tutacak ama ilac haric ilaclarim bana yetmedigi icin 3 defa ilave aldin onlarda 1000 tl yi gecti
Saolun kizlar.ilk asilama tek yumurtayla olmustu uzulmustm nie tek die.ben klomen aliyrm doktor gunde bi tane ic dedi.ama ben bes gunun uc gunu iki hap ictm belki bi yumurta daha olur die:-(
Ben doktorun onayi olmadan fazla icme derin onlarda ona gire takip ediyor cunku onlari yaniltmis olursun
mda değerin bayağı yükselmiş bak yumurtanda büyümüş stres yapma sakın,rahat ol,inşallah hayırlısıyla olur aşılaman.
Insallah mcan84 bakalim bugun ne diyecek doktor birde izmirde benim tedavim 1 haftadir buralara tasiniyorum ve is yerimden durmaz izin aliyorum

günaydın arkadaşlar dün akşam asiamamı oldum hakkımızda hayırlısı.
Hayirlisi olsun canim

saol canım yani benim her ihtimele karşı 3 bin tl.m olması lazım galiba
teşekkür ederim :)

arkadaşlar dün dokordaydım kendide şaşırdı olmamasına moral verdi ama güveniyorum ona..neyse 1 ay ara verelim toparlan dedi bende bu ayı soğan suyu kürü ile geçirmeye karar verdim.ama nasıl yapılacağını unuttum 6-7 ay önce yapmıştım iki kere yapmak gerekiyormuş ne kadar aralıkla olacak 2.kür bilen varmıı?*

kızlar geçmişi çokda okuyamadım ama iyi dilekleriniz için teşekkürler ben bu ay sanırım laparoskopi olucam doktorla görüşmedim daha ama hayırlısı işde bakalım... dualarıızı bekliyorum kızlar

Bu gün 18. günümdü.ve adet oldum.yıkılmış durumdayım

çok geçmiş olsun canım, bende aynı durumdayım

Kizlaar ssimdi uzulmeyin diyecegim ama faydasi olmayaacak biliyorum, ama Hz.Mevlana nin sozunu hatirlayiniz Bir sey olmuyorsa uzulmeyin olaamuyorsa ya olmamassi gerektigindndir yada olmamasi daha hayirlidirm Rabbim hepimize hayirli saglikli hamilelik ve evlatlar nasip eylesin

Telefondan girdigim icin yazdiklarimda hep cift harfler olmus kusuruma bakmayin tuslar kucuk olunca

Çok sağolun arkadaşlar.biz 1 ay ara vericez galiba.sonraki ay devam edicez.doktor bu sefer progen verdi.hemde 600 mg

Çok sağolun arkadaşlar.biz 1 ay ara vericez galiba.sonraki ay devam edicez.doktor bu sefer progen verdi.hemde 600 mg

Cnm geçmiş olsun :/ İnş. bir dahakne gelir bebişin. Kontrole gittin mi peki ? Eğer kist felan olmamışsa 2 defa arka arkaya yapılan işlemin daha başarılı olduğunu söylüyorlar

günaydın canım hayırlı olsun canım inşallah sonucunda pozitif olur.

inşallah canım işlem yapılırken çok canım yandı rahim girişim darmış açılırken çok kötü oldum acıdan hafif lekelenmem ve sancım var dünden beri doktorum çok pozitif bakıyor inşallah olumlu olur

canım bişe sorucam ara verdiğin zaman doğum kontrol hapı kullanıyormusun ? ben ilk aşılamdan tutmayınca doktor 3 ay git dedi 3 ay sonra doğum kontrol hapı verdi ve 2. aşılamam oldu da ondan merak ettim

Canim yaa benimde 2-3 gundur istahim kapali diye sadece marul salatasi yiyordum ondandami yukseldi amaba benim e2

kayın valdem çok meraklıdır ot çöp işlerine tv de bir doktordon duymuş marul da e2vitamini var diye banada sürekli yediriyo sağulsun çalıştığım için aynı binada oturuyoz akşam yemeklerini onda yiyoruz allah razı olsun oda bize iyi bakıyo torunu olsun diye :)))) mesala eşinde SPERM SORUNU OLANLARDA çig bademi sütle robotta çeksinler içinede biraz keçiboynuzu pekmezi koysunlar bombaaaaaaaaa oluyomuş onuda kayın valdemden öğrendim :))))

pusat hayırlısı olsun .doktor mu önerdi laporoskopiyi.bende ciddi ciddi düşünüyorumda ondan sordum.of ya inşallah bir an önce hamile kalırızda kurtuluruz bu dertten artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…