Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yaa çok üzüldüm inanki çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki ay hamile kalırsın..

bu aralar pek fazla görüşemiyoz ama aklaımdasın canım adet oldunmu bu ay bide bişey sorcam bende son 3gündür aşırı gaz var karnımda geziniyo bazen karnımdan garip sesler geliyo hani açıkırsında guruldar ya onun gibi canım çok rahatsız edici (

beni de listeye ekleyebiilirsiniz arladaşlar.bende 19 martta ilk aşılamamı yaptırdım.şimdide sonucu bekliyorum.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için...

cnm 19 martta yapıldı aşılama 3 nisan da sonuç belli olacak.

arkadaşlar bişi sorucam ya ben 3 nisanda sonucu öğrenicem ama dayanamadım 7.günde gebelik testi yaptım we 2.ci çizgi çok hafif bişekilde çıktı.bugün yine yaptım çıkmadı tek çizgi war sadece.aslında bilişyorum bu testler için şuan çok erken daha 9. gündeyim ama bir umut...acaba ihtimal warmıdır bilmiorum çok kafam karıştı

Bende 16 Martta aşılama yaptırdım dayanamadım 11.gunde bhcg baktırdım 12 çıktı bugun 12. gun gene ayni??? Tutmamis demek olabilirmi?

merhaba bu konularla ilgili ne arasam cevaplar arasında ilk önce kadınlar klubü çıkıyor. Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Ama ben de aslında burada günlük tutmak istedim.Çok zor ve karmaşık günler geçiyorum.ve yaşadıklarımı ailem dahil kimseyle paylaşmıyorum. eşim ve ben sadece herşeyi sadece ikimiz yaşıyoruz. Hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak daha kolay paylaştıkça yüzleştikçe daha kolay olacak bu süre. Biz iki yıldır evliyiz benim ikinci evliliğim eşimin ilk. benim kızım var ilk evli,liğimden eşimin yok. Önceleri istememiştim bu yaştan sonra çocuk sahibi olmayı (45 yaşındayım.)ama şimdi istiyorum. eşimi çok seviyorum mükemmel bir baba olacağını biliyorum.ve onunla bunu yaşamayı çok istiyorum. uzun süre spiralle korundum ve son 6 aydır korunmuyorum.Çıkarır çıkarmaz hamile kalırım sanıyordum ama olmadı. şu an tüp bebek sürecindeyiz geçen hafta perşembe günü ivi tüp bebek merkezine kara verdik ve erdal beyle görüştük. yaş yüzünden zor olabileceğini söyledi ama imkansız demedi. Ve ben tam sekiz gündür günde üç tane göbeğimden iğne oluyorum. son görüşmemizde sadece bir yumurta olduğunu söyledi erdal bey. biraz umutsuzluğa kapıldık. ama bir yumurta ile hamile kalanlarda varmış. tekrar cuma günü görüşeceğiz gelişmediyse sanırım tedaviyi burada bırakmak zorunda kalacağız sonrasını bilmiyorum. bu ilk deneyimim. burada bazı kişilerin süreçlerini okudum. hatta bazen çok duygulandım. Aynı şeyleri yaşamak paylaşmak helede hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak bana çok iyi geldi. herkese bol şans diliyorum

canım bişe sorucam ara verdiğin zaman doğum kontrol hapı kullanıyormusun ? ben ilk aşılamdan tutmayınca doktor 3 ay git dedi 3 ay sonra doğum kontrol hapı verdi ve 2. aşılamam oldu da ondan merak ettim

yoo kullanmıyorum caroline sadece pkos için glifor kullanıyorum bu ay hiç ilaç vermiyorum dedi doktorum.yıllar önce diana kullanıp, düzensiz adetimi dupastan ile çözmüştük.

iyiyim canım evet görüşemiyoruz senin işlerin yoğunmuş giremiyosun nete fırsat bulunca kaç gel hemen..adet olmadım hala belirtileride yok yani gelcek mi gelmicekmi bilmiyorum..biliyosun diyete başladım ben aşılamayı ertelemiştim diyete devam ediyorum..bende de gaz vardı aşılamadan sonra malesef şişkinlik,gaz,kasık ağrısı oluyo..ayaklarını sıcak tutmaya çalış üşütme sakın ondanda gaz yapıyo olabilir..inşallah bu sefer hamile kalıcaksın cnm ben inanıyorum

Son düzenleme:
Ben geldimm. Ama cok yoruldum kizlar ile gidip gelmek cok yorucu yollarimiz da kotu.ayiptr soylemesi kusa kusa geldm.

bende yeni yaptırdım iğneler hariç 150 tl özel hastanede ama benim doktorum bi tane iğnelerde 22.50 tl

ama çok mu az ne yaaa inşllh hepimizin olur bebişi

pusat hayırlısı olsun .doktor mu önerdi laporoskopiyi.bende ciddi ciddi düşünüyorumda ondan sordum.of ya inşallah bir an önce hamile kalırızda kurtuluruz bu dertten artık.

canım bende oldum laparoskopi tüpler tıknıklık varsa açılıyo kist varsa minik alıyo hiç korkulacak bişey yok çok basit lap. sonrası 6ay içinde hamilesin ben 6.ayımdayım aşılama yaptırdım kesin dedi doktorum bekliyorum

Kizlar bugun fakultenin tup bebek merkezine gittim.artik tedawiye orda dewam edicem.hem asilama diger hastaneye gore cok ucuz geldi.200 liraya yapilck.doktor baya ayrintili kan tetkikleri yaptirdi.bi de smeer testi yapti.sonra yumurtama bakti bugun adetimin onuncu gunu ama yumurtam tam 20 mm olmus tek yumurta solda gelismis.doktor catlatma ignesi werdi bu gece yapilck.cuma da asilamam war.folik asit b witamini we aspirin de werdi.ole iste bu ay cikmadan ikinci asilamayi olmus olucm ins.hakkimizda hayirlisi

cnm 19 martta yapıldı aşılama 3 nisan da sonuç belli olacak.

merhaba arkadaşım hayırlı aolsu inşalla tutar rabbim nerde dileyen bekleyen varsa özlem çektirmeden bebegine kavuştursun.benimde19 martta adetimin 17.gününde aşılama oldu oalsı edet tarihim 31 mart 10 nisanda tahlilyaptırmak nasip olur inşallah.sende durumlar nedir herhangi bir adet belirtisi varmı

7.gün ikinci çizginin ıkması ilaçların etkisinden olabilir.üstelik kan testi için bile çok erken kaldıki idrar testi yapmışın kesin sonuç alamazsın daha.
Bende 16 Martta aşılama yaptırdım dayanamadım 11.gunde bhcg baktırdım 12 çıktı bugun 12. gun gene ayni??? Tutmamis demek olabilirmi?

houston bence bu değerle tutmuş aşılaman.önemli olan 2- 3 gün aralıklarla baktırdığında artması sonucunun.inşallah hamilesindir.

hatisim zaten hiç korkmuyorum laparoskopiden yeter ki bir an önce kurtulayım bu dertten.laporoskopiyi bırak histeroskopiye bile razıyım ben. sende inşallah pozitif sonuç alırsın.

çiğdem 19 mart aşılaması sonuç 9 nisan

canım çok sevindim yaaaaaaaa bende senden haber bekliyordum yarın bende gideceğim 3 gün daha iğne demişti ya dua et canım inşallah benimkide büyümüştürde yarın bende çatlatma iğnemi vurmak nasip olur.aşılamanda şimdden hayırlı olsun canım tutarda sevincini burdan hepberaber paylaşırız

kızlar mrb bu sabah kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif 0,388 çıktı.adetimi bekliyorum.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın takdiri ne yapalım biraz üzüldüm ama sonuçta inancımız var çok şükür.rabbim ol deyince olacak

geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama dediğin gibi çok şükür hepimizin inancı var rabbim hepimizi birgün güldürecek demekki zamanı var bekleyeceğiz rabbim sanada bu yolda kolaylıklar versin inşallah birdahaki seferde tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…