merhablar arkadaşlar dün yazamadım bugün kontrolum vardı yumurtalar gecende yazdığım gibi normaldi ama rahim tabakam kalınlaşmadı -gebelik için uygun zemin oluşmadı-doktorum ultrason sırasında baka bir doktornda fikrini aldı büyük ihtimalle rahimde et mi ne varmış aşılamam iptal edildi adetten sonra rahim filmi ve operasyon denildi çok üzüldüm yeni toparlana bildim aslında Rabbim e şükürler olsun 1,5 senedir sebepsiz denilerek bekleyip her ay üzülüyrdum şimdiyse bu doktoruma güveniyrm ve sebebi ortaya çıktı umarım tez zamanda iyileşir aranıza ıyı haberlerle katılırım
merhaba bu konularla ilgili ne arasam cevaplar arasında ilk önce kadınlar klubü çıkıyor. Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Ama ben de aslında burada günlük tutmak istedim.Çok zor ve karmaşık günler geçiyorum.ve yaşadıklarımı ailem dahil kimseyle paylaşmıyorum. eşim ve ben sadece herşeyi sadece ikimiz yaşıyoruz. Hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak daha kolay paylaştıkça yüzleştikçe daha kolay olacak bu süre. Biz iki yıldır evliyiz benim ikinci evliliğim eşimin ilk. benim kızım var ilk evli,liğimden eşimin yok. Önceleri istememiştim bu yaştan sonra çocuk sahibi olmayı (45 yaşındayım.)ama şimdi istiyorum. eşimi çok seviyorum mükemmel bir baba olacağını biliyorum.ve onunla bunu yaşamayı çok istiyorum. uzun süre spiralle korundum ve son 6 aydır korunmuyorum.Çıkarır çıkarmaz hamile kalırım sanıyordum ama olmadı. şu an tüp bebek sürecindeyiz geçen hafta perşembe günü ivi tüp bebek merkezine kara verdik ve erdal beyle görüştük. yaş yüzünden zor olabileceğini söyledi ama imkansız demedi. Ve ben tam sekiz gündür günde üç tane göbeğimden iğne oluyorum. son görüşmemizde sadece bir yumurta olduğunu söyledi erdal bey. biraz umutsuzluğa kapıldık. ama bir yumurta ile hamile kalanlarda varmış. tekrar cuma günü görüşeceğiz gelişmediyse sanırım tedaviyi burada bırakmak zorunda kalacağız sonrasını bilmiyorum. bu ilk deneyimim. burada bazı kişilerin süreçlerini okudum. hatta bazen çok duygulandım. Aynı şeyleri yaşamak paylaşmak helede hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak bana çok iyi geldi. herkese bol şans diliyorum
kızlar mrb bu sabah kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif 0,388 çıktı.adetimi bekliyorum.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın takdiri ne yapalım biraz üzüldüm ama sonuçta inancımız var çok şükür.rabbim ol deyince olacak
Cnm geçmiş olsun :/ İnş. bir dahakne gelir bebişin. Kontrole gittin mi peki ? Eğer kist felan olmamışsa 2 defa arka arkaya yapılan işlemin daha başarılı olduğunu söylüyorlar
Geçmiş olsun canım.Peki rahim kalınlığı kaç mm olmalıymış sende kaçtı?Baka bir şikayetin varmıydı nasıl konuldu teşhis.
canım iki doktor aralarında konustu sadece rahim tabakası istenilen kalınlkta değil dedilr diğer doktor rahimde o et parçasından dolayı dedi yumurtanın gelişimi ile paralel değilmiş doğrusu aşılama iptal edilince koptum hiç bişey soramadım zaten doktor aşılama yapsamda bu rahim tabakasında tutmazdı dedi bi yıkım yaşamaktansa bunada şükürrahim filminde netleşek olay
Geçmiş olsun canım.Peki rahim kalınlığı kaç mm olmalıymış sende kaçtı?Baka bir şikayetin varmıydı nasıl konuldu teşhis.
Kızlar simdi gecen ay adetim geçe ay klomenden dolayı 3 gün gecikmisti sonra oldum.Bu ayda 2 gün gecikti yarın 3.gün klomen ve progestron kullandım ilk asılamam yapıldı 12 martta ve 16. günümdeyim sizce yarın sabah idrar testi yapsam çıkarmı varsa yoksa ilaçtan mı gecikti bilmek istiyorum varsada yoksada:26:
canım ben bugün gece adet oldum bile teste gitmeme gerek kalmadı(
günaydın arkadaşlar dün akşam aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı.
Inssallah canim bugun tekrar kan verdim akssam ustu tekrar bakilacak hayirlisi
Insallah mcan84 bakalim bugun ne diyecek doktor birde izmirde benim tedavim 1 haftadir buralara tasiniyorum ve is yerimden durmaz izin aliyorum
Bu gün 18. günümdü.ve adet oldum.yıkılmış durumdayım
arkadaşlar bişi sorucam ya ben 3 nisanda sonucu öğrenicem ama dayanamadım 7.günde gebelik testi yaptım we 2.ci çizgi çok hafif bişekilde çıktı.bugün yine yaptım çıkmadı tek çizgi war sadece.aslında bilişyorum bu testler için şuan çok erken daha 9. gündeyim ama bir umut...acaba ihtimal warmıdır bilmiorum çok kafam karıştı
Kizlar bugun fakultenin tup bebek merkezine gittim.artik tedawiye orda dewam edicem.hem asilama diger hastaneye gore cok ucuz geldi.200 liraya yapilck.doktor baya ayrintili kan tetkikleri yaptirdi.bi de smeer testi yapti.sonra yumurtama bakti bugun adetimin onuncu gunu ama yumurtam tam 20 mm olmus tek yumurta solda gelismis.doktor catlatma ignesi werdi bu gece yapilck.cuma da asilamam war.folik asit b witamini we aspirin de werdi.ole iste bu ay cikmadan ikinci asilamayi olmus olucm ins.hakkimizda hayirlisi
kızlar mrb bu sabah kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif 0,388 çıktı.adetimi bekliyorum.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın takdiri ne yapalım biraz üzüldüm ama sonuçta inancımız var çok şükür.rabbim ol deyince olacak
merhablar arkadaşlar dün yazamadım bugün kontrolum vardı yumurtalar gecende yazdığım gibi normaldi ama rahim tabakam kalınlaşmadı -gebelik için uygun zemin oluşmadı-doktorum ultrason sırasında baka bir doktornda fikrini aldı büyük ihtimalle rahimde et mi ne varmış aşılamam iptal edildi adetten sonra rahim filmi ve operasyon denildi çok üzüldüm yeni toparlana bildim aslında Rabbim e şükürler olsun 1,5 senedir sebepsiz denilerek bekleyip her ay üzülüyrdum şimdiyse bu doktoruma güveniyrm ve sebebi ortaya çıktı umarım tez zamanda iyileşir aranıza ıyı haberlerle katılırım
geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama dediğin gibi çok şükür hepimizin inancı var rabbim hepimizi birgün güldürecek demekki zamanı var bekleyeceğiz rabbim sanada bu yolda kolaylıklar versin inşallah birdahaki seferde tutar.
Anladım geçmiş olsun canım.En azından boşuna aşılama yapılmamış oldu şimdi rahim duvarındaki sorunu giderince aşılama yaptırırsın ve inşlalah ilk seferde tutar.Peki sen aşılama öncesi rahim filmi çektirmemişmiydin?
kan testi yaptır canım idrar kesin sonuç vermez.
en azından bir sebep bulunmuş bak bu da bişey benimde sebepsiz doktoruma şansım daha mı yüksek dedim o da bana buzdağının görünmeyen yüzü gibi düşün maalesef çok iyi bişey değil dedi.. yani artık sebep bulunduğuna inşallah operasyondan sonra bebeğine kavuşursun hayırlısı olsun..
yok canım çektirmedim hatta ilk bi problem göremeyince çatlatma tutmadı arkaından bi de aşılama deniyelim tutmazsa rahim filmi alırız demişti bide ben aşılama yapılmasını özellikle istemiştim birazda benden oldu
Canımm ikimizin sonucu aynı gün belli olcak hadi inşallah bir günde iki hamiş haberi veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?