Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhablar arkadaşlar dün yazamadım bugün kontrolum vardı yumurtalar gecende yazdığım gibi normaldi ama rahim tabakam kalınlaşmadı -gebelik için uygun zemin oluşmadı-doktorum ultrason sırasında baka bir doktornda fikrini aldı büyük ihtimalle rahimde et mi ne varmış aşılamam iptal edildi adetten sonra rahim filmi ve operasyon denildi çok üzüldüm yeni toparlana bildim aslında Rabbim e şükürler olsun 1,5 senedir sebepsiz denilerek bekleyip her ay üzülüyrdum şimdiyse bu doktoruma güveniyrm ve sebebi ortaya çıktı umarım tez zamanda iyileşir aranıza ıyı haberlerle katılırım

Geçmiş olsun canım.Peki rahim kalınlığı kaç mm olmalıymış sende kaçtı?Baka bir şikayetin varmıydı nasıl konuldu teşhis.

Hoş geldin aramıza.inan burada insan aynı dertten muzdarip olan kişiler olduğu için stres atıyor.sende öyle olursun umarım

Üzülmemek elde değil ama seninde dediğin gibi biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah a kalmış.İnşallah rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek hepimize anne olmayı.

Cnm geçmiş olsun :/ İnş. bir dahakne gelir bebişin. Kontrole gittin mi peki ? Eğer kist felan olmamışsa 2 defa arka arkaya yapılan işlemin daha başarılı olduğunu söylüyorlar

Biz aslında 1 ay ara verecektik ama fikrimiz değişti.tekrar yaptırıcaz bu ay... bakalım hayırlsısı artık

Geçmiş olsun canım.Peki rahim kalınlığı kaç mm olmalıymış sende kaçtı?Baka bir şikayetin varmıydı nasıl konuldu teşhis.

canım iki doktor aralarında konustu sadece rahim tabakası istenilen kalınlkta değil dedilr diğer doktor rahimde o et parçasından dolayı dedi yumurtanın gelişimi ile paralel değilmiş doğrusu aşılama iptal edilince koptum hiç bişey soramadım zaten doktor aşılama yapsamda bu rahim tabakasında tutmazdı dedi bi yıkım yaşamaktansa bunada şükürrahim filminde netleşek olay

Anladım geçmiş olsun canım.En azından boşuna aşılama yapılmamış oldu şimdi rahim duvarındaki sorunu giderince aşılama yaptırırsın ve inşlalah ilk seferde tutar.Peki sen aşılama öncesi rahim filmi çektirmemişmiydin?

bide hiç bir belirti veya şikayetim yoktu bundan öncede 3 doktora gittim hatta alttan muayene yaptıramıyrm diye daha önceki doktormda genel anesteziyle kntorl yaptırdım hiçbişey çıkmadı beni beklettiler herşey normal diye her adetimde üzülüp ağlmaktan çok yoruldum sabahtan beride çok ağladım ama şükür tedavimi olucam ve Allah ın izniyle gebe kalıcam inanıyrm umudu yitirmek yok çoğu zaman aklıma takılıyr ağlıyr kendimi yıpratıyrm ama beklemkten sabretmekten ve Allah tan ümidimi kesmemeken başka çarem yok

kan testi yaptır canım idrar kesin sonuç vermez.

canım ben bugün gece adet oldum bile teste gitmeme gerek kalmadı (

hayırlısı olsun canım inşallah bundon sonrası iyi olur..

günaydın arkadaşlar dün akşam aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı.

hadi bakalım zor bekleyiş sana da başladı güzel sonuçlar al inşallah arkadaşım..

Inssallah canim bugun tekrar kan verdim akssam ustu tekrar bakilacak hayirlisi

Insallah mcan84 bakalim bugun ne diyecek doktor birde izmirde benim tedavim 1 haftadir buralara tasiniyorum ve is yerimden durmaz izin aliyorum

canım sen nerden geliyosun izmire ve izmirde kime gidiyosun?

Bu gün 18. günümdü.ve adet oldum.yıkılmış durumdayım

canım benim çok umutluydum senden çok çok üzüldüm ama olsun bak aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalan da çok hiç üzülme birde kandada baktır canım nolur nolmaz yine de..

hayatım çatlatma iğnesinin etkisidir 14.günden önce test falan yaptırma...zaten idrarda çıkmaz kan testi yaptırman lazım 14.gündede..

hayırlısı olsun ne güzel bak ilgilenmişler de inşallah iyi olur..

bu ara çok olumsuz sonuç oldu çok üzülüyorum ben ama umutsuzluğa kapılma canım herşeyde bir hayır var bir de önümüzde tüp şansı da var...

en azından bir sebep bulunmuş bak bu da bişey benimde sebepsiz doktoruma şansım daha mı yüksek dedim o da bana buzdağının görünmeyen yüzü gibi düşün maalesef çok iyi bişey değil dedi.. yani artık sebep bulunduğuna inşallah operasyondan sonra bebeğine kavuşursun hayırlısı olsun..

yok canım çektirmedim hatta ilk bi problem göremeyince çatlatma tutmadı arkaından bi de aşılama deniyelim tutmazsa rahim filmi alırız demişti bide ben aşılama yapılmasını özellikle istemiştim birazda benden oldu

teşekkür ederim canım insallah buradaki bebek bekleyen herkese Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla hayırlı bebişler nasip eder AMİN

Anladım canım.İnşallah hayırlısıyla rahim filmin iyi çıkar ve rahim kalınlığı ile ilgili tedavini görüp aşılamanı yaptırır hamile kalısrsın.

canım benim çok umutluydum senden çok çok üzüldüm ama olsun bak aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalan da çok hiç üzülme birde kandada baktır canım nolur nolmaz yine de..

Bu gün kesinleşti hamile olmadığım.doktorada uğradım.bu ay tekrar denicez.bu sefer puregon verdi.emeğimiz boşa çıkmaz inşallah

ayy hayırlısıyla şu pazartesi bi olsaydı. kafayı yicem nerdeyse artık hergün başka bi yerim agrımaya başlıyo. iki gündür devamlı bi uyku modundayım esne esne bi hal oldum bu aksamda karnımda batma hissi var. karnımın ceşitli yerlerine sankı bi igne batırıyolar nefesim kesilecekti demin. ya bu sorunlar sadece bendemi oluyo. aranizda benim durumumda olan varmı. hergün başka bi agrı başka bi rahatsızlık. pazartesi şu testi hayırlısıyla b yapsaydım. iyi veya kötü sonuc bi belli olsaydı icim rahat edicek.

geçmiş olsun canım en azından artık problemin ne olduğunu biliyotsun neyle savaşacığını öğrendin bu yolda rabbim sana kolaylıklar versin inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun gelişmeleri burdan bizle paylaş dualarınıda esirgeme

Canımm ikimizin sonucu aynı gün belli olcak hadi inşallah bir günde iki hamiş haberi veririz.

İnşallah canım rabbim eli ayagı düzgü saglıklı hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere kaç yıllık evlisin ben 3. yılıma giricem temmuzda .29 yaşındayım .ya sen kaç yıldır ugraşıyorsun çocuk için benim 2.aşılama ege üniv.gidiyorum progestan kullanıyormusun şuan bende çok sersemlik baş dönmesi ve sürekli uyku hali yapıyor bu ilaç.şuan sende herhangi belirti varmı

nasılsınız kızlar ilk aşılamamı şubat ayında yaptırdım bu ay ara verdim nisanda tekrar yaptırıcaktım ama işe başladım ve şuanda tamamen bebek olayı kafamdan silindi zaten benim sorunum psikolojikti kafama taktığım için olmuyordu rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…