Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım sizin gelin :)) inşallah yumoşların büyümüştür allah kolaylık versin ve en yakın zamanda hamiile kalırsın dualarım seninle

Bende 16 Martta aşılama yaptırdım dayanamadım 11.gunde bhcg baktırdım 12 çıktı bugun 12. gun gene ayni??? Tutmamis demek olabilirmi?

canım bencede hamilesin ama cok erken baktırdığın için cok düşük cıkmış cok dikkat et sakın ağır iş yapma 2 gün sonra tekrar yap bence :)) hayırlısı olsun canım :))

yoo kullanmıyorum caroline sadece pkos için glifor kullanıyorum bu ay hiç ilaç vermiyorum dedi doktorum.yıllar önce diana kullanıp, düzensiz adetimi dupastan ile çözmüştük.

benim doktorumun dediğine göre bir ay yumurtaları durdurup ikinci ay iğnelerle harekete geciriormuşuz. ama belki senin doktorun farklı bir yöntem deniyordur herşeyin hayırlısı canım :) Allah gönlüne göre versin )

kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya

belkide geç döllenme falan olmuştur.eğer adet olmazsan yarın kan testini yeniden yaptır.inşallah hamilesindir.

aşılamayı çatlatma iğnesi yapmadan yapması çok ilginç geldı..hiç duymamıştım.testın pozitif çıkması çatlayıp çatlamadığını göstermez tabi..belkı kist oluşmuştur.belkıde tutmamıştır.kanda baktırdığına göre büyük ıhtımalle yoktur..ılaçlarda geçikme yapabılır özellıkle ağızdan aldıysan progestanı olabılır canım..

Hayır ağızdan almadım.Ama doktor testin pozitif olması yumurtanın çatlayacağını gösterir demistiAnlamadım gitti.Kizlmar cevap yazınnnnn

kızlar size birşey soracam.bugün adetim gelmeye başladı.Bu benim ilk aşılamamdı.sizce ara vermeden tekrar yaptırmalı mıyım yoksa bir ay ara vereyim mi.cevaplarsanız çok sevinirim.çünkü yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.

Yarın dr. agidince bunun cevabını dr. verecektir.Çünkü önce rahime bakması lazım ikinci aşılama için uygunmu kist falan varmı diye.Bende ikinci aşılamayı ara vermeden yatım ama dr. muayenesi ile karar verilşdi.İnşallah ikincide tutar.

Hayır ağızdan almadım.Ama doktor testin pozitif olması yumurtanın çatlayacağını gösterir demistiAnlamadım gitti.Kizlmar cevap yazınnnnn

Canım seni üzmek istmeme ama ben yumurta takibi yaptırdığım dönemde aynı zamanda ovulasyon testide kullanıyordum.Ne olur ne olmaz diye.O ay ovulasyon testinde çift çizgi çıkmasına rağmen ultrasonda dr. baktığında yumurta çatlamamış demişti.Ve sonuç olarak o ay 2 gün adetim gecikmeli olmuştu.

crinone jel mi kullandın..bende şu an kullanıyorum.açıkcası çokda korkuyorum adetımın geçikmesınden.3 ay önce progestan kullanmıştım ama 3 kere günde.birde 200 mg.50 günde oldum adet..bende bugun yaptırıcam testımı ama hiçde zannetmıyorum hamıle olduğumu..bı kasıklarımda ağrı oluyo ki 2 gündür olacakmışım gibi ama bı şeyde yok..sadece parça parça jelın kalıntıları akıyo kahverengı gibi.sende oldumu öyle şeyler.benım 3.hamıleliğim ama ılk aşılamam .aşılamada nasıl oluyo açıkcası bılmıorum..

bu arada doğru sölüyor lovely..yumurtalam olabılır ama çatlamamış olabılır..oda geçikme yapar..

sağol canım inş kist yoktur da başlarız tekrar.devlet zaten 3 tane hak veriyor. hepsini kullanmak istiyorum olmazsa 3 senemiz dolacak zaten rapor alabilirsek tüpe geçecez

sağol canım inş kist yoktur da başlarız tekrar.devlet zaten 3 tane hak veriyor. hepsini kullanmak istiyorum olmazsa 3 senemiz dolacak zaten rapor alabilirsek tüpe geçecez

Bende devlette yaptırıyorum ikinciyi yaptırdık.Bu da olmazsa üçüncü ve sonra tüp aynen Sen hangi ildesin ben istanbuldayım kanuni ye gidiyorum

Bende devlette yaptırıyorum ikinciyi yaptırdık.Bu da olmazsa üçüncü ve sonra tüp aynen Sen hangi ildesin ben istanbuldayım kanuni ye gidiyorum

ben şanlıurfadayım.özel hastanede yaptırıyorum sonuç bekliyorsun herhalde inş olumlu olur.benim eşimde sorun olduğu için aşılamada şansımız az

ben şanlıurfadayım.özel hastanede yaptırıyorum sonuç bekliyorsun herhalde inş olumlu olur.benim eşimde sorun olduğu için aşılamada şansımız az

Ama devlet üç hak veriyor dedin nasıl oluyor özelde aşılamayı devlet karşılıyormu?:44:
Evet ben şuan sonuç bekliyorum 9 nisanda belli olacak hepimizin hakkında hayırlısı Allah tan.

merhaba arkadaşım benim 2.aşılamamda ege üniv.çatlatma ignesinden 2.gün sonra yani 62 saat sonraa yapıldı.adetimin 17.günü sabah 7 de çatlatma ignemi yaptım 19 unda saat 12 de aşılamam oldu ovilasyon belirtileride aşılamadam 3 gün sonra ortaya çıktı herşeyin hayırlısı kafana takma rabbim ol derse olur bunu unutma kanada bunları takma yok geç kalınmışmıdır yok şöylemi böylemi diye kafa yormaya gerek yok rabbime sürekli dua et ve hayırlısıysa olsun de canım eminim bizi geri çevirmeyecek bir günn.inşallah hayırlı habrler veririz herkese umut olur canım şuan başka ne belirti var progestan kullanıyormusun

Ama devlet üç hak veriyor dedin nasıl oluyor özelde aşılamayı devlet karşılıyormu?:44:
Evet ben şuan sonuç bekliyorum 9 nisanda belli olacak hepimizin hakkında hayırlısı Allah tan.

rapor çıkartıyoruz ilaçların bir kısmını ödüyoruz hastanede para alıyor toplamda 300 tl gitti raporsuz yaparsan 1000 tl yi geçiyor sanırım devlette hiç para almıyorlar ama benim dr akraba olduğu için oraya gidiyorum.

hestia canım sen ne yaptın benim doktoruma gitme fırsatın oldumu ? merak ettim seni

2. aşılama sürecine başladık.Ben ilkini üniversitede yaptırdım.bir hakkım daha vardı orda.Bana 2 aşılama hakkın var dediler.Eşimle konuştuk.Devlette 2. hakkımızıda kullanalım dedik.olmazsa özele gidicez.Üniversitede başladık.Bugün 7. iğnemi olacağım yarında kontrol var bakalım yumurta yada yumurtalarım ne durumda.Burda büyümeyen yumurtaları okudukça endişeleniyorum bende umarım sorun yoktur.İlgine çok teşekkür ederim.2. aşılamam tutmazsa gidicem senin doktoruna, aklımda :)) Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…