iyi akşamlar bizim gelin yanılmıyorsam eşin adanalıydı bu yüzden sana bizim gelin diyorum canım yanlış anlama.canım hakkında hayırlısı neyse o olsun kendini sıkma strese girme bakarsın bebişin kendi kendine gelir aşılamayada tüpbebeğede gerek kalmaz inşallah.benim 2.aşılamamdada tutmadı canım geçmiş mesajlarımı okuduysan görmüşsündür 3.aşılamanın iğne aşamasındayım büyümemeiş yumoşum 3 gün daha iğne yaptırdım yarın kontrolüm var inşallh büyümüştürde cumartesi 3.aşılamam olur inşallah rabbim birgün hepimizin kucaklarını doldurur annelik duygusunu tattırır
Bende 16 Martta aşılama yaptırdım dayanamadım 11.gunde bhcg baktırdım 12 çıktı bugun 12. gun gene ayni??? Tutmamis demek olabilirmi?
yoo kullanmıyorum caroline sadece pkos için glifor kullanıyorum bu ay hiç ilaç vermiyorum dedi doktorum.yıllar önce diana kullanıp, düzensiz adetimi dupastan ile çözmüştük.
kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya
kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya
aşılamayı çatlatma iğnesi yapmadan yapması çok ilginç geldı..hiç duymamıştım.testın pozitif çıkması çatlayıp çatlamadığını göstermez tabi..belkı kist oluşmuştur.belkıde tutmamıştır.kanda baktırdığına göre büyük ıhtımalle yoktur..ılaçlarda geçikme yapabılır özellıkle ağızdan aldıysan progestanı olabılır canım..
kızlar size birşey soracam.bugün adetim gelmeye başladı.Bu benim ilk aşılamamdı.sizce ara vermeden tekrar yaptırmalı mıyım yoksa bir ay ara vereyim mi.cevaplarsanız çok sevinirim.çünkü yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.
Hayır ağızdan almadım.Ama doktor testin pozitif olması yumurtanın çatlayacağını gösterir demistiAnlamadım gitti.Kizlmar cevap yazınnnnn
Hayır ağızdan almadım.Ama doktor testin pozitif olması yumurtanın çatlayacağını gösterir demistiAnlamadım gitti.Kizlmar cevap yazınnnnn
Canım seni üzmek istmeme ama ben yumurta takibi yaptırdığım dönemde aynı zamanda ovulasyon testide kullanıyordum.Ne olur ne olmaz diye.O ay ovulasyon testinde çift çizgi çıkmasına rağmen ultrasonda dr. baktığında yumurta çatlamamış demişti.Ve sonuç olarak o ay 2 gün adetim gecikmeli olmuştu.
Yarın dr. agidince bunun cevabını dr. verecektir.Çünkü önce rahime bakması lazım ikinci aşılama için uygunmu kist falan varmı diye.Bende ikinci aşılamayı ara vermeden yatım ama dr. muayenesi ile karar verilşdi.İnşallah ikincide tutar.
sağol canım inş kist yoktur da başlarız tekrar.devlet zaten 3 tane hak veriyor. hepsini kullanmak istiyorum olmazsa 3 senemiz dolacak zaten rapor alabilirsek tüpe geçecez
Bende devlette yaptırıyorum ikinciyi yaptırdık.Bu da olmazsa üçüncü ve sonra tüp aynenSen hangi ildesin ben istanbuldayım kanuni ye gidiyorum
ben şanlıurfadayım.özel hastanede yaptırıyorum sonuç bekliyorsun herhalde inş olumlu olur.benim eşimde sorun olduğu için aşılamada şansımız az
Merhaba hayırlısı olsun inşallah ben de 21 Martta yaptırdım. Benim de pek bir şikayetim yok kendimde sürekli belirtiler arıyorum sadece göğüslerim çok dolgunlaştı onun haricinde hiç belirtim yok. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah beklemek çok zor. Bir de benim kafama takılan çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılama yapıldı acaba geç mi yapıldı aşılama diye kafama takılıyor.
Ama devlet üç hak veriyor dedin nasıl oluyor özelde aşılamayı devlet karşılıyormu?:44:
Evet ben şuan sonuç bekliyorum 9 nisanda belli olacak hepimizin hakkında hayırlısı Allah tan.
hestia canım sen ne yaptın benim doktoruma gitme fırsatın oldumu ? merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?