Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar dun fakultenin tup bebk merkezinde tedawiye basladm.2. Asilamami orda yaptircm ozele gore yari yariya dustu fiyat 200 tl.ama daha uc yillik ewli olmadimdan dewlet karsilamiyormus asilamami.karsilasaydi sadece ilac parasi wercektiniz dedi doktor.gercekten bolemi durum asilama icin de uc yil mi lazim

Ben devlette yaptırıyorum ama devletede iki aşılama için 330 tl ödedik.İki aşılamada toplam 900 ünite purogen ve iki çatlatma iğnesi kullanıldı.Bizim burada özelde ssk kapsayan biryer yok yakında öyle olsaydı bende özele giderdim.Burada özelde 1000 tl ye yapılıyor aşılama.SSk da kapsamıyor.Neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşlalah tüpe gerek kalmadan hamile kalırız.

o da doğuyla batının farkı sanırım.neyse dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.her şey zamanını bekliyor bize de sabredip beklemek düşüyor.

merhabalar hoşgeldin aramıza , geçenlerde nette gezinirken 50 yaşında bir tüp bebek annesine rastlamıştım bence umudunu kaybetme, hayırlısı olsun

hayırlısı olsun canım ne mutlu sana hayırlı haberlrini bekliyoruz bemiks ve coraspini bende kullanıyorum doktorum 6 aydır kullandırıyor ve doguma kadar kullanılması gerekliymiş.

üzülme kuzum hayırlısı olsun yeni tedavin yeni umut olsun sana.

vardır bir hayır üzülme moral çok önemli biliyorsun, mutlaka bigün olacak vaktini bekliyordur o şimdi orada

inşallah düşündüğümüz gibidir bizede umut olsun bebegin hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bol bol dinlen yorma kendini

Merhaba Çiğdem.Bende ege de 2. aşılamamı yaptıracağım.İlk aşılamamda çatlatma iğnesinde 23 saat sonra aşılama yapıldı benim(Ben çok erken olduğunu düşündüm) Sende 62 saat diyorsun o da geç geldi bana:) Neyse.Senin Egede yaptırdığın 2. aşılama tuttu mu?? Yani hamile kaldın mı merak ettim.

arkadaşlar merhaba , bende dün kontrole gittim bi taneceik tek yumoşum 17 mm olmuş dün akşamda ignelerimi vuruldum , gece 04:00 te de çatlam ignelerimi yapmamı istedi doktorum onlarıda yaptım allah kısmet eder bir aksilik vermezse yarın 15:30 da aşılamam var .allahım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda , bebegimin yanımızda yiyecek ekmegi varsa bu sefer bana dogru gelecek,
su perisi benim aşılama tarihimi yazarmısın yarın diye
çıkar çıkmaz eve gelince yazarım deneyimlerimi .

Benim adetimin 9. günü.İğnelerinde 7. günü.Ama 2 gündür benim yumurtlama zamanındaki gibi yapışkan,şeffaf bir akıntım var.Kasıklarımda yumurtlama zamanındaki gibi ağrıdı 2 gün.İlk kontroüm yarın.İnşallah benim yumurtam çatlamamıştır yaa.Bu kadar erken olur mu acaba??

ne yazıkkı öyleymiş canım bende araştırdım 3 senelik evl olman gerekiyomuş bide yaşının tutması önemliymiş

hadi hayırlısı olsun bakalım...:) inşallah seninde iyi haberlerin alırız burda

Canım hadi hayırlısı olsun inşallah bu son aşılaman olur ve bebişin sana gelir.Benimde bir yumoşum vardı hayırlısı olcaksa bir yumoşlada olur.Yarın ayrıntıları bekliyoruz.Rahat ol kolay geçsin aşılaman

canım cok teşekkürler bişey sorucam konuyla ilgili bi doktora daha mı gitsem dört boyutlu ultrason varmış aslında Ankaralıym acaba memlektte mi yaptırsam kafam çok karıştı

canım cok teşekkürler bişey sorucam konuyla ilgili bi doktora daha mı gitsem dört boyutlu ultrason varmış aslında Ankaralıym acaba memlektte mi yaptırsam kafam çok karıştı

Brencim yanlış hatırlamıyorsam mesajını dün okumuştum ve aşılama iptal olmuştu rahim içindeki bir sorun yüzünden.Bence şuan ilk olarak yapman gerekn bir rahim filmi çektirmen.Zaten rahim filmi çekilmeden aşılama yapılmamalı.Sonrasında teşhise filmin sonucuda yardımcı olacaktır.

canım çok halklısın zaten kafamda soru işareti oluşturdu bende bi doktor daha gidiym diyorum bide operasyonda başarılı olan biri olmalı diye düsünüyrm

çok bunladım şimdi işe gitmem lazım bu kafayla nasıl çalışıcam bilmiyrm...lütfen benim için dua edermisiniz o kadar ihtiyacım var ki ...Rabbim hepiniz için gönlünüzden geçenleri tez zamanda hayırlı vesağlıklı olarak versin insallah

bu ay çatlatma iğneside olmadım ya canım hiç ümitli değilim bakalım hatta test günüm ayın 3de adet olmayı beklicem

sağol canım inş kist yoktur da başlarız tekrar.devlet zaten 3 tane hak veriyor. hepsini kullanmak istiyorum olmazsa 3 senemiz dolacak zaten rapor alabilirsek tüpe geçecez

canım devlette 2 aşılama hakkın var.2 aşılama 2 de tüp bebek.önceden 3 er taneymiş ama azalttılar

teşekkür ederim canım benim hamilelik şimdilik sükür iyi gidiyor cumartesi günü ilk ultrasona gidicem bakalım görücez :) Doktorum halen ilaç kullanmamı istiyor progestan ve ecoprin asprin devam bakalım herşeyin hayırlısı senin için de umarım herşey cok güzel olur .Unutma 2. aşılamanın tutma yüzdesi daha yüksek ama aşılamadan sonra lütfen yat dinlen ve ayaklarını sıcak tut hiç bir iş yapma . allah gönlüne göre versin dua edicem senin için :))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba öncelikle hepinizin güzel haberlerini almak nasip etsin rabbim.benim sorum aşılamanın fiyatıyla ilgili illa özelde mi yaptırmak gerekiyor bazı yazılarda devlet hak veriyor diye okudum neye istinaden hak veriyor ben bağkurluyum eşimde öyle bağkur karşılıyormu birde aşılamanın aşamaları neler korkuyorum açıkçası beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

mda inşallah herşey gönlünce olur.işlem sırasında dua et tamam mı.ben hepimiz için dua etmiştim aşılamam olurken.bol şanslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…