rapor çıkartıyoruz ilaçların bir kısmını ödüyoruz hastanede para alıyor toplamda 300 tl gitti raporsuz yaparsan 1000 tl yi geçiyor sanırım devlette hiç para almıyorlar ama benim dr akraba olduğu için oraya gidiyorum.
arkadaşlar merhaba , bende dün kontrole gittim bi taneceik tek yumoşum 17 mm olmuş dün akşamda ignelerimi vuruldum , gece 04:00 te de çatlam ignelerimi yapmamı istedi doktorum onlarıda yaptım allah kısmet eder bir aksilik vermezse yarın 15:30 da aşılamam var .allahım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda , bebegimin yanımızda yiyecek ekmegi varsa bu sefer bana dogru gelecek,
su perisi benim aşılama tarihimi yazarmısın yarın diye
çıkar çıkmaz eve gelince yazarım deneyimlerimi .
Kizlar dun fakultenin tup bebk merkezinde tedawiye basladm.2. Asilamami orda yaptircm ozele gore yari yariya dustu fiyat 200 tl.ama daha uc yillik ewli olmadimdan dewlet karsilamiyormus asilamami.karsilasaydi sadece ilac parasi wercektiniz dedi doktor.gercekten bolemi durum asilama icin de uc yil mi lazim
Merhaba Çiğdem.Bende ege de 2. aşılamamı yaptıracağım.İlk aşılamamda çatlatma iğnesinde 23 saat sonra aşılama yapıldı benim(Ben çok erken olduğunu düşündüm) Sende 62 saat diyorsun o da geç geldi bana:) Neyse.Senin Egede yaptırdığın 2. aşılama tuttu mu?? Yani hamile kaldın mı merak ettim.
canım zannetmiyorum yok öyle birşey aşılamada tarihe bakmıyorlar tüpte bakıyorlar bir yanlışlık olmasın canım ben öyle biliyorum
kızlar mrb bende bu ay aşılama yaptırıcam ama korkuyorum aşılama nasıl yapılıyor acı çekiliyormu lütfen yardım edin bilgi verin
canım cok teşekkürler bişey sorucam konuyla ilgili bi doktora daha mı gitsem dört boyutlu ultrason varmış aslında Ankaralıym acaba memlektte mi yaptırsam kafam çok karıştı
arkadaşım vijinadan mı vuruyor ben iki aydan beri menogaon vuruluyorum arkeğin spermlerini yerleştirmiyormu rahme nasıl oluyor
merhaba arkadaşlar kendi durumumdan önce arkadaşlarımın sorularına cevap vermek istedim bugün yumurta kontrolüme gittim kahretsin yine büyüme yok canım sıkıldı ilacımıda bitirdim doktorda söyledi diğer aşılamalarında zamanında büyüyüp aşılamanı yapmıştık ama hemen ümitsizliğe kapılma vucüdun hezaman aynı olmaz sen şehir dışından gidp geldiğin için üzülüyorum dedi yine 1 kutu gonal-f iğne daha yazdı diğerlerinde hep 75ml di şimdi 112;5 ml çıkardı dozu doktor gülerek inşallah bundada senin yumurtalar abartmazlar umarım dedi hayırlısı buymuş demek ne yapalım iğnemi yaptıracağım artık pazartesi kontrol inşallah bu sefer yeterli büyüklükte olurda çarşambaya aşılamam olur inşallah.bu 3.aşılamamda HAMİLE kalırımda bu topikteki bütün arkadaşlarımı pardon kızkardeşlerimi adanaya ADANA KEBABI yedirmeye davet edrim sevincimi sizle paylaşırım canlarım dualarınızda benide unutmayın ben sizi hiç unutmuyorum
6mm nisanda kontrole gidicem nisan
şöyle söyleyim geç veya erken hastaneler ve doktor zihniyeti tamaman para ticaret odaklı olmuş yapıyorlar işte birşeyler.kafalarına göre takılıyorlar.zaten egedede doktorla muhatap olamıyorsunn ki hemşireler şunu al bunu yap kontrole gel diyorlar bizde habire muane ücreti ilaç ücreti aşılama üçreti kapsamında habire paraları savurup duruyoruz .kaybolan zaman umut manevi çöküntüde cabası ben adetimin 16.cı günü jkontrole gittim ve yumurtalar 11 mm ve en büyüğü 17 mm idi aşalıama için 18 20 mm olması lazım yumurtanın. benim yumurta 17 mm oldugu için çatlatma iğnesini 1 gün sorası yapmamı istedi yumurta 1 daha gelişir diye.17.sinde sabah 7 de çatlatma iğnemi yaptım ve 62 saat sonrada aşılamaya çagırdı.ilk aşılamamdada yumurtalar 20mm olmuştu aşılama yapıldı ama yumurtalar çatlamamış kiste dönüşmüş 1 ay dogum kontrol hapı kullandım kistler için buay 19 martta da 2.aşılamam bu şekilde yapıldı .normalde çatlatma ignesini vurduktan sonra 36 saat için de ovilasyon olur ve aşılama hemen yapılması lazım çünkü yumurta çatladıktan sonra canlı kalma ömrü 36 saat benim 62 saat sonra aşılama yapıldı. ilk aşılamamdada sper yıkama işlemi 4.5 saat sürdü ve aşılama yapıldı normalde spermin 1.2 saat içinde yıkanıp aşılama yapılmalı ki şanş artsın saat süresi arttıkça hareketli spermler ölmeye başlıyor.yani diyorum ya hastanede ayrıntılara bakmıyorlar.biz para alalımda nasıl olursa olsunn.bu aşılamam dada psperm yıkama işlemi saati buldu.ne diyim canım işini savsaklayıp bizlerin umuduyla oynayan kim varsa rabbim onlardan çıkarsınn.içini ferah tut bekle .ben 9 nisanı bekliyorum canım belki hastanede görmüsüzdür birbirimizi
Yarin test yaptircam insalllahhh tuttmustur,haftasonu sehir disinda olacagiz gezelim istedik...geri dondugumdeNISAN TOPIGINDE BULUSURUZ SANIRRIM HAFTALAR GECTIKCEEE oyleeeee bir ay sonra bir a sonraya kayiyoruzz
canım bende özelde yaptırdım iğne ilaç her şey dahil 150 tl tuttu ve doktorum prof.
benim buay hiç ümidim yok canıminşşlah sen hamilesindir
ksinlikle doğru ben 1.5 senelik evliyim aşılama yaptırdım ssk karşılıyo doktora sorabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?