Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok geçmiş olsun bende çok üzüldüm inşallah bu sefer tutar canım seninde ismini karşısında HAMİLEEEEEEEEEE yazar

iyi akşamlar bizim gelin yanılmıyorsam eşin adanalıydı bu yüzden sana bizim gelin diyorum canım yanlış anlama.canım hakkında hayırlısı neyse o olsun kendini sıkma strese girme bakarsın bebişin kendi kendine gelir aşılamayada tüpbebeğede gerek kalmaz inşallah.benim 2.aşılamamdada tutmadı canım geçmiş mesajlarımı okuduysan görmüşsündür 3.aşılamanın iğne aşamasındayım büyümemeiş yumoşum 3 gün daha iğne yaptırdım yarın kontrolüm var inşallh büyümüştürde cumartesi 3.aşılamam olur inşallah rabbim birgün hepimizin kucaklarını doldurur annelik duygusunu tattırır

canım sabret az kaldı seni çok iyi anlıyorum beklemek çok zor biliyorum ama ne yapacaksın kafanı başka şeylerle oyala gerçi kolay değil düşünmemek ama ne yapacaksın inşallah pazartesi bize güzel haberler verirsinde hepimize umut olursun

beren arkadasım konuyu tam bilmemekle beraber sana birşeyler yazmak istedim ben ilk aşılamamı doktor hiç bir tahlil istemeden yaptı benim yumurtalarım yavaş çalısıyodu gonal f ile başladım tutmadı aşılamam şimdi başka bi doktara gittim oda benden rahim filmi hormo testi bide yumurtalarım direncini görmek için bazı tahliller istedi özellikle söylüyorum sana rahim filmi çektirmeden aşılama yapma çünkü rahim filminde tüplerin kapalı olup olmadığı anlasılıyor eğer tüpler kapalı ise ilaç haklarını direk tüp bebekte kullanmana izin veriyor devlet

Canim benim benim halam 47 yasinda anne oldu egerki nasipte varsa yas bahane olmaz Yeterki dualarini yap bu tedavi surecinde pes etme igneler simdi fayda etmediyse ikincide eder insallah valla sahsen ben asilama yolunda iyice yoruldum ama yinede pes etmedim bir umut diye insallah seninde olur rabbim yuzunu guldurur bizide birlikte gercekten sikildikca bu kadinlar kulubune takil gercekten mukemmel destekler var guzel insanlar var destek cikan umudumu yitirdigim an burda insan huzur buluyor o yuzden pes etme Yaradan yardimci olacaktir

kizlar asilamayi yaptirali 8 gun oldu meraktan oluyorum.. ayin 22 sinde yaptirdik asilamayi.. 14. gune kadar nasil bekliyecegim bilmiyorum.. bende cogu kizlarda oldugu gibi rahatsizlik pek olmadi asilamadan sonra.. sadece karnima ara ara pek rahatsiz edici olmayan hafif sanci girdi.. gunde birkac kez sadece.. ama genelde cok iyiyim..

asilama da canimi asilamanin kendisi degil spekulum yakti.. nefret ediyorum o aletten.. kramp giriyor heryerime onu takinca doktor :)

1- onurumsun 29.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

2- masum31 24.02.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

3- nevin6178 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

4- senanur1 02.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

5- sblkmbsr 06.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

6- elizan06 04.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

7- htcgrr 09.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

8- ecrinhalil 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

9- h_n86 03.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

10- destina32 05.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

11- nismitersah 08.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

12- tunamert 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

13- dogan_75 10.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

14- pusatbebek 15.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

15- ecrin53 12.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

16- seyda83 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

17- tmg8587 14.03.2012 SONUÇ:Ümidimizi sonraki aya devrettik

1- nurmat 10.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

2- caroline 07.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

3- selocann 01.03.2012 SONUÇ:HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEE

1- ıslakmavi 03-05.03.2012 SONUÇ:

2- xaylax 17.03.2012 SONUÇ:

3- tugok 19.03.2012 SONUÇ:

4- jollyy 17.03.2012 SONUÇ:

5-aybukesiyla 08.03.2012 SONUÇ:

6- Akreb 19.03.2012 SONUÇ:

7- hypou 11.03.2012 SONUÇ:

8- canzadem 19.03.2012 SONUÇ:

9- mavis_87 19.03.2012 SONUÇ:

10- bebesko 20.03.2012 SONUÇ:

11- mda SONUÇ:

12- tgcyvs 19.03.2012 SONUÇ:

13- mcan84 24.03.2012 SONUÇ:

14- hatisim 26.03.2012 SONUÇ:

15- janim 22.03.2012 SONUÇ:

16- lovely17 27.03.2012 SONUÇ:

17- mavi_58 27.03.2012 SONUÇ:

18- aryaceren 16.03.2012 SONUÇ:

19- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

20- ciğdemm26 19.03.2012 SONUÇ:

Son düzenleme:

berencim çok geçmiş olsun en azından probleminin ne olduğunu öğrenmişsin..inşallah en kısa zamanda tedavini olup hamile kalırsın cnm..

geçmiş olsun cnm allahım birgün dualarımızı kabul edicek inşallahh

Merhaba hayırlısı olsun inşallah ben de 21 Martta yaptırdım. Benim de pek bir şikayetim yok kendimde sürekli belirtiler arıyorum sadece göğüslerim çok dolgunlaştı onun haricinde hiç belirtim yok. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah beklemek çok zor. Bir de benim kafama takılan çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılama yapıldı acaba geç mi yapıldı aşılama diye kafama takılıyor.

12 günoldu canım..yarın zaten kanda baktırıcam.yarın 13.gün olacak aşılamamın..baklaım pek zannetmıyorum da..:) bellıde olmaz..

canım seninle aynı gün aşılama yaptırmışız. ben bi türlü cesaret edip bugün kan testi vermeye gidemiyorum. hastanede çalışıyorum bi de. bu sabah idrar testi yaptım ama maalesef çizgi mizgi yok. umudum bitti. benim adet periyodum 24-25 günde birdir. mart'ın 2 sinde adet olmuştum en son. 3 gün geçmiş oluyo buna göre. bu arada aşılamamda adetimin 15.gününe denk geliyor. heyecan yaptım acayip şekilde. sen ne yaptın verdinmi beta hcg tahlili.çok merak ettim bak şimdi. ne olurrrrrr hemen yaz sonucunu.

çok çok geçmiş olsun.inşallah bi dahaki safare olur.

canım üzüzlme en azından sorunun ortaya çıkmış tam olarak.inşallah rahim filminde temiz çıkar.benimde ilk aşılamamda rahim kalınlığım iyi değildi 5 mm falan anca çıktı doktorum klomenin neden olabileceğini söyledi.ikinci aşılamamda kalınlık 8.6 idi doktoruma göre çok iyi bir değermiş.
Biz aslında 1 ay ara verecektik ama fikrimiz değişti.tekrar yaptırıcaz bu ay... bakalım hayırlsısı artık

ara vermediğin çok iyi olmuş canım.inşallah bu denemede yüzün güler.

maviş sabret biraz daha bak çok az kalmış.inşallah iyi haberlerini alırız.

o aletten bende nefret ediyorum beni mahvetti acıdan dişlerimi sıktım gözümden yaş geldi okadar canım yandı işlem bittikten sonra leke oldu 1 gün boyunca zedelenmeden dolayı sancım o yüzdendi şimdi iyiym çok şükür.

kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya

Son düzenleme:

Canım aşılama sonrası günlerde ilişki olduysa belki geç döllenme olmuş olabilir.
Yada ilaçların etkisi ilede adetin gecikmiş olabilir.
Kan tahlilinde nadirde olsa yanılma payı olabiliyor.
Birkaç gün daha bekle adet olmazsan tekrar kan tahlili yaptırırsın.
İnşallah hamilesindir

Son düzenleme:
Birde şunu eklemek istedim eğer normalde adet döngün 28 günden kısa ise adet gecikmesi olduğunu söyleyebilmek için aşılama sonrası en az 14 gün geçmesi yani 28 günü geçmesi gerekiyor diye biliyorum.

Normalde 24-25 günde bir olan adet periyotu aşılama ile 28 güne çıkabiliyor.
Çünkü yumurtalar ilaçla geliştiriliyor.Ve sonrasında çatlatma iğnesi yapılıyor.
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet günü olmuş oluyor.
Yani beklenen adet tarihin muhtemelen 30 mart

İnşallah hamilesindir.Hadi bir cesaret yaptır testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…