canım benim çok umutluydum senden çok çok üzüldüm ama olsun bak aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalan da çok hiç üzülme birde kandada baktır canım nolur nolmaz yine de..
Bu gün kesinleşti hamile olmadığım.doktorada uğradım.bu ay tekrar denicez.bu sefer puregon verdi.emeğimiz boşa çıkmaz inşallah
nasılsınız kızlar ilk aşılamamı şubat ayında yaptırdım bu ay ara verdim nisanda tekrar yaptırıcaktım ama işe başladım ve şuanda tamamen bebek olayı kafamdan silindi zaten benim sorunum psikolojikti kafama taktığım için olmuyordu rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
ayy hayırlısıyla şu pazartesi bi olsaydı. kafayı yicem nerdeyse artık hergün başka bi yerim agrımaya başlıyo. iki gündür devamlı bi uyku modundayım esne esne bi hal oldum bu aksamda karnımda batma hissi var. karnımın ceşitli yerlerine sankı bi igne batırıyolar nefesim kesilecekti demin. ya bu sorunlar sadece bendemi oluyo. aranizda benim durumumda olan varmı. hergün başka bi agrı başka bi rahatsızlık. pazartesi şu testi hayırlısıyla b yapsaydım. iyi veya kötü sonuc bi belli olsaydı icim rahat edicek.
Bu gün 18. günümdü.ve adet oldum.yıkılmış durumdayım
merhaba bu konularla ilgili ne arasam cevaplar arasında ilk önce kadınlar klubü çıkıyor. Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Ama ben de aslında burada günlük tutmak istedim.Çok zor ve karmaşık günler geçiyorum.ve yaşadıklarımı ailem dahil kimseyle paylaşmıyorum. eşim ve ben sadece herşeyi sadece ikimiz yaşıyoruz. Hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak daha kolay paylaştıkça yüzleştikçe daha kolay olacak bu süre. Biz iki yıldır evliyiz benim ikinci evliliğim eşimin ilk. benim kızım var ilk evli,liğimden eşimin yok. Önceleri istememiştim bu yaştan sonra çocuk sahibi olmayı (45 yaşındayım.)ama şimdi istiyorum. eşimi çok seviyorum mükemmel bir baba olacağını biliyorum.ve onunla bunu yaşamayı çok istiyorum. uzun süre spiralle korundum ve son 6 aydır korunmuyorum.Çıkarır çıkarmaz hamile kalırım sanıyordum ama olmadı. şu an tüp bebek sürecindeyiz geçen hafta perşembe günü ivi tüp bebek merkezine kara verdik ve erdal beyle görüştük. yaş yüzünden zor olabileceğini söyledi ama imkansız demedi. Ve ben tam sekiz gündür günde üç tane göbeğimden iğne oluyorum. son görüşmemizde sadece bir yumurta olduğunu söyledi erdal bey. biraz umutsuzluğa kapıldık. ama bir yumurta ile hamile kalanlarda varmış. tekrar cuma günü görüşeceğiz gelişmediyse sanırım tedaviyi burada bırakmak zorunda kalacağız sonrasını bilmiyorum. bu ilk deneyimim. burada bazı kişilerin süreçlerini okudum. hatta bazen çok duygulandım. Aynı şeyleri yaşamak paylaşmak helede hiç tanımadığım kişilerle paylaşmak bana çok iyi geldi. herkese bol şans diliyorum
canım çok geçmiş olsun bende çok üzüldüm inşallah bu sefer tutar canım seninde ismini karşısında HAMİLEEEEEEEEEE yazar
merhablar arkadaşlar dün yazamadım bugün kontrolum vardı yumurtalar gecende yazdığım gibi normaldi ama rahim tabakam kalınlaşmadı -gebelik için uygun zemin oluşmadı-doktorum ultrason sırasında baka bir doktornda fikrini aldı büyük ihtimalle rahimde et mi ne varmış aşılamam iptal edildi adetten sonra rahim filmi ve operasyon denildi çok üzüldüm yeni toparlana bildim aslında Rabbim e şükürler olsun 1,5 senedir sebepsiz denilerek bekleyip her ay üzülüyrdum şimdiyse bu doktoruma güveniyrm ve sebebi ortaya çıktı umarım tez zamanda iyileşir aranıza ıyı haberlerle katılırım
kızlar mrb bu sabah kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif 0,388 çıktı.adetimi bekliyorum.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın takdiri ne yapalım biraz üzüldüm ama sonuçta inancımız var çok şükür.rabbim ol deyince olacak
kizlar asilamayi yaptirali 8 gun oldu meraktan oluyorum.. ayin 22 sinde yaptirdik asilamayi.. 14. gune kadar nasil bekliyecegim bilmiyorum.. bende cogu kizlarda oldugu gibi rahatsizlik pek olmadi asilamadan sonra.. sadece karnima ara ara pek rahatsiz edici olmayan hafif sanci girdi.. gunde birkac kez sadece.. ama genelde cok iyiyim..
asilama da canimi asilamanin kendisi degil spekulum yakti.. nefret ediyorum o aletten.. kramp giriyor heryerime onu takinca doktor :)
Bende 16 Martta aşılama yaptırdım dayanamadım 11.gunde bhcg baktırdım 12 çıktı bugun 12. gun gene ayni??? Tutmamisdemek olabilirmi?[/QUOTE
canım eğer hamile olmasaysın 12 çıkmazdı bence hamilesin tekrar ne zaman yaptırıcan test ?
12 günoldu canım..yarın zaten kanda baktırıcam.yarın 13.gün olacak aşılamamın..baklaım pek zannetmıyorum da..:) bellıde olmaz..
kızlar mrb bu sabah kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif 0,388 çıktı.adetimi bekliyorum.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın takdiri ne yapalım biraz üzüldüm ama sonuçta inancımız var çok şükür.rabbim ol deyince olacak
merhablar arkadaşlar dün yazamadım bugün kontrolum vardı yumurtalar gecende yazdığım gibi normaldi ama rahim tabakam kalınlaşmadı -gebelik için uygun zemin oluşmadı-doktorum ultrason sırasında baka bir doktornda fikrini aldı büyük ihtimalle rahimde et mi ne varmış aşılamam iptal edildi adetten sonra rahim filmi ve operasyon denildi çok üzüldüm yeni toparlana bildim aslında Rabbim e şükürler olsun 1,5 senedir sebepsiz denilerek bekleyip her ay üzülüyrdum şimdiyse bu doktoruma güveniyrm ve sebebi ortaya çıktı umarım tez zamanda iyileşir aranıza ıyı haberlerle katılırım
Biz aslında 1 ay ara verecektik ama fikrimiz değişti.tekrar yaptırıcaz bu ay... bakalım hayırlsısı artık
ayy hayırlısıyla şu pazartesi bi olsaydı. kafayı yicem nerdeyse artık hergün başka bi yerim agrımaya başlıyo. iki gündür devamlı bi uyku modundayım esne esne bi hal oldum bu aksamda karnımda batma hissi var. karnımın ceşitli yerlerine sankı bi igne batırıyolar nefesim kesilecekti demin. ya bu sorunlar sadece bendemi oluyo. aranizda benim durumumda olan varmı. hergün başka bi agrı başka bi rahatsızlık. pazartesi şu testi hayırlısıyla b yapsaydım. iyi veya kötü sonuc bi belli olsaydı icim rahat edicek.
kizlar asilamayi yaptirali 8 gun oldu meraktan oluyorum.. ayin 22 sinde yaptirdik asilamayi.. 14. gune kadar nasil bekliyecegim bilmiyorum.. bende cogu kizlarda oldugu gibi rahatsizlik pek olmadi asilamadan sonra.. sadece karnima ara ara pek rahatsiz edici olmayan hafif sanci girdi.. gunde birkac kez sadece.. ama genelde cok iyiyim..
asilama da canimi asilamanin kendisi degil spekulum yakti.. nefret ediyorum o aletten.. kramp giriyor heryerime onu takinca doktor :)
kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya
canım seninle aynı gün aşılama yaptırmışız. ben bi türlü cesaret edip bugün kan testi vermeye gidemiyorum. hastanede çalışıyorum bi de. bu sabah idrar testi yaptım ama maalesef çizgi mizgi yok. umudum bitti. benim adet periyodum 24-25 günde birdir. mart'ın 2 sinde adet olmuştum en son. 3 gün geçmiş oluyo buna göre. bu arada aşılamamda adetimin 15.gününe denk geliyor. heyecan yaptım acayip şekilde. sen ne yaptın verdinmi beta hcg tahlili.çok merak ettim bak şimdi. ne olurrrrrr hemen yaz sonucunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?