Bende devlette yaptırıyorum ikinciyi yaptırdık.Bu da olmazsa üçüncü ve sonra tüp aynenSen hangi ildesin ben istanbuldayım kanuni ye gidiyorum
Yarin test yaptircam insalllahhh tuttmustur,haftasonu sehir disinda olacagiz gezelim istedik...geri dondugumdeNISAN TOPIGINDE BULUSURUZ SANIRRIM HAFTALAR GECTIKCEEE oyleeeee bir ay sonra bir a sonraya kayiyoruzz
arkadaşlar merhaba , bende dün kontrole gittim bi taneceik tek yumoşum 17 mm olmuş dün akşamda ignelerimi vuruldum , gece 04:00 te de çatlam ignelerimi yapmamı istedi doktorum onlarıda yaptım allah kısmet eder bir aksilik vermezse yarın 15:30 da aşılamam var .allahım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda , bebegimin yanımızda yiyecek ekmegi varsa bu sefer bana dogru gelecek,
su perisi benim aşılama tarihimi yazarmısın yarın diye
çıkar çıkmaz eve gelince yazarım deneyimlerimi .
hayırlısıyla olur inşallah canım dularım seninle
cnm senin tarihinide yazdım listeye inşallah yarınki aşılama son olur ve hamile kalırsın dualarımız seninle..
Yarin test yaptircam insalllahhh tuttmustur,haftasonu sehir disinda olacagiz gezelim istedik...geri dondugumdeNISAN TOPIGINDE BULUSURUZ SANIRRIM HAFTALAR GECTIKCEEE oyleeeee bir ay sonra bir a sonraya kayiyoruzz
kuzum agzından bal damlıyor rabbim dualarımızı kabul etsin, düşünsene kimse birbirini tanımadan hatta adını bile bilmeden dua ediyor burada ne güzel ne mutlu bize.
Merhaba bende kanunıye yakın oturuyorum suan ozel hastaneye gıdıyorum.arkadasım kanunıden memnun kalmamıs.sence nasıl cok kalabalık dıyor.ben acıkcası kanunıye gıtmeyı dusunuyorum ozelde cok masraf oluyor.sen ne zamandır gıdıyorsun doktorlar hakkında bılgı verırsen sevınırım
Kizlar Acilll!!!!!!
kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya
Kizlar Acilll!!!!!!
kızlar merhaba dün 16. günümdü asılamamın kan testi yaptırdım negatif çikti ama adetim 4 gün geçti halada olmadım olacak gibi de değil.Neden acaba ya ilaçtan mı? Bu ilk asılamamdı.clomifen ve progestron kullanmıstım.Kan testinin yanılma payı olmaz bildiğime göre, hamile değilsem neden adet olmadım.Doktora su an sorma sansım da yok.Bu arada bir yumurtam olusmustu 20 mm ve doktor asılamamı çatlatma iğnesi ile yapmadı.Ovulasyon testi yaptım pozitif çikti ertesi gün asılamam yapıldı kist olusmustur desem ovulasyon testinin pozitif çıkması yumurtanın çatladığını göstermez mi sasırdım kaldım ya
kızlar çatladığı ultrasondan görünüyormu? Birde doktorum bakmadı asılama günü direk spermleri enjekte etmek için ultrasona baktı koyacağı yere görmek için galiba ama birsey demedi çatlamıs veya çatlamamıs diyeBir dahaki sefere sorsam bakıp görür mü çatyladığını ultrasondan...Çatlatma iğnesini kullanmıyormus asılamada söyledim iğne istiyorum diye ama kabul etmedi.Yurt dısındayım baska doktora gitme sansımda yok:26:
Evet çatladığı ultrasondan görünürdü basaydı.Sen dr. u boşver sen kendin al vur çatlatma iğneni bir dahakine.Belkide şimdi çatlatma iğnesi vurulmadığın için yumurta çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilir.Bir dahaki aşılamanda aşılama saati belli olduğunda hesapla ve 36 saat öncesi çatlatma iğneni yap göbekten.
Bu fikir iyi.Ama çatlatma iğnesini reçetesiz veriyorlarmıVerirlerse alırım.Ben evde ovulasyon yapıyorum doktor da pozitif çikinca ertesi gün asılama yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?