Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar madem reçetesiz veriliyor doktor iğnesiz yapıyor asılamayı ben kendim alıp yapsam bir sorun olmaz demi yanı bana bir zararı birde hangi çatlatma iğnesi daha iyi.Son olarak göbeğe nasıl yapacağım ağrımazmı

üzülme canım hayırlısı buymuş demekki. zamanı degilmiş demekki. evet beklemek gercekten zorr. allah hepimizin yardımcısı olsun bigün inşallah alacagız emeklerimizin karşılıgını

Bu fikir iyi.Ama çatlatma iğnesini reçetesiz veriyorlarmı Verirlerse alırım.Ben evde ovulasyon yapıyorum doktor da pozitif çikinca ertesi gün asılama yapıyor.

Veriliyor reçetesizZaten yazdırsanda aşılama raporun yoksa devlet karşılamıyor.

ignenin adı ovitrelle canım 90 lira civarında. ben hic kendim yapmadım onun icin bişey diyemem sana ama catlatma ignesini oldukdan 36 saat sonra yumurtaların catlıyo aşılama yaptırırken bunu dikkate al

Kendin alıp yapsan bir sorun olmaz.Ama dr. sana aşılama yapılacağı günü yumurtanın olgunluğuna bakarak söyleyecektir.Aşılama saatinden 36 saat önce yaparsın iğneyi.Türkiye tek marka var sanırım ben hep aynını kullanıyorum ovıtrelle.Önceden birde pregnly varmış ama o artık üretilmiyor.Göbek deliğinin iki parmak sağ yada sol tarafından yapabilirsin.Hiç canın yanmıyor.Etini iki parmağının arasına alıp iğneyi batır ve enjekte et sonra 10 sn kadar bekle ve çıkar iğneyi.Hatta internettede mutlaka vardır nasıl vurulduğunu anlatan videolar.

kızlar bu çatlatma iğnesini aldığım zaman ovulasyon testide yapacakmıyım ovulasyon da pozitif olursa iğneyi ne zaman yapmam uygun olur

ignenin adı ovitrelle canım 90 lira civarında. ben hic kendim yapmadım onun icin bişey diyemem sana ama catlatma ignesini oldukdan 36 saat sonra yumurtaların catlıyo aşılama yaptırırken bunu dikkate al

Ben iki aşılamamdada kendim yaptım.Yumurta geliştiren iğneler gibi ince küçük bir iğnesi var ya çok kolay uygulanıyor.Zaten bu cilt altı iğneleri herkes kendisi yapabiliyor isterse.

kızlar ÇOK TESEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN.bu çatlatma iğnesini aldığım zaman ovulasyon testide yapacakmıyım ovulasyon da pozitif olursa iğneyi ne zaman yapmam uygun olur

kızlar bu çatlatma iğnesini aldığım zaman ovulasyon testide yapacakmıyım ovulasyon da pozitif olursa iğneyi ne zaman yapmam uygun olur

Hayır ovulasyon testi yapmayacaksın.Dr sana aşılama günü vericekya sadece aşılama gününden 36 saat önce yapmaya özen göster.Ya aslında dr. unla konuş ben çatlatma iğnesi kullanmak istiyorum de hayır olmaz diyeceğini sanmıyorum.Yada başka bir dr. da yaptır aşılamanı.Ben senin dr. undan birşey anlamadım çünkü:44:

Canım baska doktora gitme sansım yok.İğneyi demistim ama biz uygulamıyoruz dedi asılamaya da gün vermiyorn ne zaman ovulasyon pozitif görürsem ertesi gün yapılıyor asılamam.Bu ilk asılamamdı böyle oldu ama adet olmadım dahaBirde bu çatlatma iğnesinin kalçadan vurulanı daha mı iyi.

canım catlatma ignesi ya koldan yada göbekten yapılıyo. kalcadan yapılan igne başka o yumurta geliştirici

Canım başka dr. agitme şansın yoksa ve bu dr. da çatlatma iğnesini kabul etmiyor aşılama içinde gün vermiyorsa çatlatma iğnesini kullanmazsın zaten.Neyse inşlalah bu şekildede tutar.Takma kafana vardır dr. unda bir bildiği.Peki aşılamaya ne kadar ücret ödüyorsun yumurta geliştirmek için hangi ilacı kullanıyorsun?

Kusura bakma moralim bozuktu adet oldum gıremedım ben de 28 mart çarşamba gıttım gorunce umutlandı cok basarılı gecmıştı dedı. olmadıgını duyunca cok uzuldu haftaya cuma asılama olacak bakalım ben de tup bebek merkezlerıyle goruseyım olamazsa 3. asılamamı orada yaptırayım. hayırlısı Ben gunde bır tane ıctım 3 yumurtam olmustu yıne oyle yapacam çarsamba yıne kontrolum var. belkı olur bu defa umutlanmakta ıstemıyorum hakkımızda hayırlısı

inşallah hayırlı olur bu sefer canım..

geç değil canım 36-40 saat arası normal

çok sevindim hayatım hayırlısı olsun inşaallah..

benimde aynısı olmuştu korktum doktora giderken ama çatlamamışlardı sadece doktor az daha büyüsünler dedi ve çatlamayı önlemek için orgalutran verdi onu vurdum.

clomifen 50 mg 5 gün günde 1 kez kullandım .

Canım cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun Ben zaten dua ederken inan hepimiz için dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Progestanı jel şeklinde kullanıyorum. Bugün aşılamanın8. günüydü göğüs hassasiyeti ve ağrısı var bunun dışında bir şikayetim yok. Allahım inşallah hepimiz hakkında hayırlı olanı tez zamanda verir. Başka ne gibi belirtiler olmalı bilmiyorum ama galiba kişiden kişiye değişiyor.

devlette yapılıyor yalnızca muayene ücreti o da 30 euro civarı.Burada özelde yaptırmak istesem türkiye gibi değil 1000 euroyu asar)

Anladım canım.Ama bende devlette yaptırıyorum da türkiyede aşılamlarda iğne ile geliştiriliyor yumurtalar.Aksi halde tüp bebek raporu çıkmıyor.Ben özelde yaptırıyorsun sandım.Şuan yapılabilecek başka birşey yok sanırım hakkında hayırlısı olsun.İnşlalah ikinci aşılamda hamile kalırsın.

Peki son birşey daha sorucam aşılama işlemi buradakiyle aynı mı acaba?Yani eşinden alınan sperm örneği yıkanarak hazırlanıp sonra bir borucuk yardımıyla kadının rahim ağzından girilip oraya bırakılıyor dimi

Son düzenleme:

Evet hepsi aynı yalnızca çatlatma iğnesi kullanılmıyor ben ovulasyon takibi yapıyorum pozitif çikinca ertesi gün asılama yapılıyor.Ama bu ikinci asılamada gerekirse doktora söylemem çatlatma iğnesi yaparım bana zararı olacağını sanmıyorum.Birde asılamadan sonra 1 dk bile yatırmadı faydası olmazmıs ısrarıma rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…