kızlarrrr benımde tutumadı bu ay.ılk aşılamaydı ama olmadı zaten şans okadar az ki aşılamada..yaptırmanın bı anlamı yok aslında arkadaşlar..çekilir dert değil beklemek..sonu yüzde 15 şans sadece..
Bu fikir iyi.Ama çatlatma iğnesini reçetesiz veriyorlarmıVerirlerse alırım.Ben evde ovulasyon yapıyorum doktor da pozitif çikinca ertesi gün asılama yapıyor.
Kizlar madem reçetesiz veriliyor doktor iğnesiz yapıyor asılamayı ben kendim alıp yapsam bir sorun olmaz demi yanı bana bir zararı birde hangi çatlatma iğnesi daha iyi.Son olarak göbeğe nasıl yapacağım ağrımazmı
Kizlar madem reçetesiz veriliyor doktor iğnesiz yapıyor asılamayı ben kendim alıp yapsam bir sorun olmaz demi yanı bana bir zararı birde hangi çatlatma iğnesi daha iyi.Son olarak göbeğe nasıl yapacağım ağrımazmı
ignenin adı ovitrelle canım 90 lira civarında. ben hic kendim yapmadım onun icin bişey diyemem sana ama catlatma ignesini oldukdan 36 saat sonra yumurtaların catlıyo aşılama yaptırırken bunu dikkate al
kızlar bu çatlatma iğnesini aldığım zaman ovulasyon testide yapacakmıyım ovulasyon da pozitif olursa iğneyi ne zaman yapmam uygun olur
Hayır ovulasyon testi yapmayacaksın.Dr sana aşılama günü vericekya sadece aşılama gününden 36 saat önce yapmaya özen göster.Ya aslında dr. unla konuş ben çatlatma iğnesi kullanmak istiyorum de hayır olmaz diyeceğini sanmıyorum.Yada başka bir dr. da yaptır aşılamanı.Ben senin dr. undan birşey anlamadım çünkü:44:
Canım baska doktora gitme sansım yok.İğneyi demistim ama biz uygulamıyoruz dedi asılamaya da gün vermiyorn ne zaman ovulasyon pozitif görürsem ertesi gün yapılıyor asılamam.Bu ilk asılamamdı böyle oldu ama adet olmadım dahaBirde bu çatlatma iğnesinin kalçadan vurulanı daha mı iyi.
Canım baska doktora gitme sansım yok.İğneyi demistim ama biz uygulamıyoruz dedi asılamaya da gün vermiyorn ne zaman ovulasyon pozitif görürsem ertesi gün yapılıyor asılamam.Bu ilk asılamamdı böyle oldu ama adet olmadım dahaBirde bu çatlatma iğnesinin kalçadan vurulanı daha mı iyi.
canım nasılsın adet oldun mu tam başladı mı kanaman.ben klomenin üçüncü günündeyim.fatma hanım bir tane kullan dedi ama ben bu sefer iki tane kullancam üç gün boyunca.çünkü önceki aşılamada bir tane yumurta gelişti ve ben biraz üzüldüm.bu sefer belki iki üç olur die ümitleniyorum.doktorun aşılama yaptığı muayene odası gerçekten bi tuhaftı içerden su sesleri gelio ve basık boğucu bi ortamdı fakat inan hiç gözüme gözükmedi bir saat sadece dua ettim içerde.doktor çıkarken eşimi yanıma gönderdi birlikte bekledik.bence sende takılmamaya çalış.tabi o kadar para döküyosun özel die insan daha iyi şartlar beklio.benim son aşılamam olcak medikalde.bu da tutmazsa fakültede tüp bebek uzmanı olan bi bayan doktor varmış ona başlıcaz tüp bebek için.çarşamba kontrolüm var fatma hanıma yumurta takibine gidicem aynı gün fakültedeki doktorada muayene olucam bakalım o ne dicek belkide aşılamayı ona yaptırırım yaparım derse
canım benim çok umutluydum senden çok çok üzüldüm ama olsun bak aşılamadan sonra kendi kendine hamile kalan da çok hiç üzülme birde kandada baktır canım nolur nolmaz yine de..
Bu gün kesinleşti hamile olmadığım.doktorada uğradım.bu ay tekrar denicez.bu sefer puregon verdi.emeğimiz boşa çıkmaz inşallah
Merhaba hayırlısı olsun inşallah ben de 21 Martta yaptırdım. Benim de pek bir şikayetim yok kendimde sürekli belirtiler arıyorum sadece göğüslerim çok dolgunlaştı onun haricinde hiç belirtim yok. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah beklemek çok zor. Bir de benim kafama takılan çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılama yapıldı acaba geç mi yapıldı aşılama diye kafama takılıyor.
arkadaşlar merhaba , bende dün kontrole gittim bi taneceik tek yumoşum 17 mm olmuş dün akşamda ignelerimi vuruldum , gece 04:00 te de çatlam ignelerimi yapmamı istedi doktorum onlarıda yaptım allah kısmet eder bir aksilik vermezse yarın 15:30 da aşılamam var .allahım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda , bebegimin yanımızda yiyecek ekmegi varsa bu sefer bana dogru gelecek,
su perisi benim aşılama tarihimi yazarmısın yarın diye
çıkar çıkmaz eve gelince yazarım deneyimlerimi .
Benim adetimin 9. günü.İğnelerinde 7. günü.Ama 2 gündür benim yumurtlama zamanındaki gibi yapışkan,şeffaf bir akıntım var.Kasıklarımda yumurtlama zamanındaki gibi ağrıdı 2 gün.İlk kontroüm yarın.İnşallah benim yumurtam çatlamamıştır yaa.Bu kadar erken olur mu acaba??
Canım başka dr. agitme şansın yoksa ve bu dr. da çatlatma iğnesini kabul etmiyor aşılama içinde gün vermiyorsa çatlatma iğnesini kullanmazsın zaten.Neyse inşlalah bu şekildede tutar.Takma kafana vardır dr. unda bir bildiği.Peki aşılamaya ne kadar ücret ödüyorsun yumurta geliştirmek için hangi ilacı kullanıyorsun?
clomifen 50 mg 5 gün günde 1 kez kullandım .
Peki aşılamanın maliyeti ne tuttu?
merhaba arkadaşım benim 2.aşılamamda ege üniv.çatlatma ignesinden 2.gün sonra yani 62 saat sonraa yapıldı.adetimin 17.günü sabah 7 de çatlatma ignemi yaptım 19 unda saat 12 de aşılamam oldu ovilasyon belirtileride aşılamadam 3 gün sonra ortaya çıktı herşeyin hayırlısı kafana takma rabbim ol derse olur bunu unutma kanada bunları takma yok geç kalınmışmıdır yok şöylemi böylemi diye kafa yormaya gerek yok rabbime sürekli dua et ve hayırlısıysa olsun de canım eminim bizi geri çevirmeyecek bir günn.inşallah hayırlı habrler veririz herkese umut olur canım şuan başka ne belirti var progestan kullanıyormusun
devlette yapılıyor yalnızca muayene ücreti o da 30 euro civarı.Burada özelde yaptırmak istesem türkiye gibi değil 1000 euroyu asar)
Anladım canım.Ama bende devlette yaptırıyorum da türkiyede aşılamlarda iğne ile geliştiriliyor yumurtalar.Aksi halde tüp bebek raporu çıkmıyor.Ben özelde yaptırıyorsun sandım.Şuan yapılabilecek başka birşey yok sanırım hakkında hayırlısı olsun.İnşlalah ikinci aşılamda hamile kalırsın.
Peki son birşey daha sorucam aşılama işlemi buradakiyle aynı mı acaba?Yani eşinden alınan sperm örneği yıkanarak hazırlanıp sonra bir borucuk yardımıyla kadının rahim ağzından girilip oraya bırakılıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?